Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
ilu
 
tavaline n 18. november 2014, kl 14.29
siinsed teemad keerlevad erinevates variatsioonides ainult välimuse ehk ilu ümber. kas ilu on siis nii kitsalt üheselt määratletav, et igale võib templi peale lüüa- sina oled ilus, sina oled kole? minu arusaamist mööda siin nii noori inimesi ei käi, kes ilu võrdlevad lapsepõlves muinasjuturaamatust nähtud piltidega. kes siis on ilus ja kuskohast läheb piir, kus inimene muutub inetuks? rääkides kehakaalust, siis tänavapildis ja mujal nähtavad ülekaalus naised ja mehed on kõik abielus, suhtes või hõivatud, huvitav, kas neil on siis õnnestunud oma sisemist ilu nähtavale tuua? vallalisi kohtab pigem niinimetatud klassikalise iluga naiste ja meeste hulgas. miski pole mustvalge, ka ilu kriteeriumid mitte.
 
raba 18. november 2014, kl 14.39
Kahjuks on elu selliselt seatud, et kedagi ei huvita su sisemine ilu, kui väline ilu ligi ei tõmbu. Aa kõik need paksud pereinimesed olid paaritumisaegu kõhnad ja ilusad nii kui vallaliseks jäävad hakkab imesid toimuma. Loodusega on raske võidelda.
 
ahzooloog 18. november 2014, kl 14.48
http://indialive.today/beautiful-try-simple-hot-...

selle lingi järgi on lihtne kodusel teel testida, kas oled ilus või mitte.
Pane oma nimetissõrm lõuale ja ninaotsale. Kui huuled puutuvad vastu sõrme, siis oled ilus. Nii lihtne see ongi.
Mina olen selle järgi sitaks ilus:)
 
tavaline n 18. november 2014, kl 14.55
selge. mina olen nüüdsest ka ilus.:)
 
valgevaal 18. november 2014, kl 14.56
Raba räägib vale juttu. Kui ma olin abielus, siis olin ma kena pilbas. Kilod hakkasid kogunema pärast lahutust. Ahzooloogi lingist sain õnneks teada, et olen praegugi väga ilus vaal.

Siinsete kriteeriumite järgi on ilus igaüks, kes kaalub alla 50 kilo. Aga see siin on ka ainult virtuaalmaailm. Päriselus on vahel veidi teisiti ka.
 
kadakajupp 18. november 2014, kl 14.58
kunagi sattusin lugema mingit valemit - erinevate kehaosade mõõdud sentimeetrites ja nende omavaheline suhtarv pidi siis ideaalset kehakuju määrama. mingi null-punkt arvväärtuse näol oli ette antud ja mida rohkem hälbis saadud tulemus sellest, seda vähem ideaalne keha. käis just naiste kehaproportsioonide kohta see test.
 
piripiiiga 18. november 2014, kl 15.02
vahet pole, milliseid teste te siia riputate. mina olen ikka ilus :D. enda jaoks vähemalt.
 
P:P 18. november 2014, kl 15.02
Muidugi käivad igasugused mõõtmisvalemid ainult naiste kohta. Meeste kohta ei tohi igaks juhuks midagi arvutada, sest tulemus võib neid solvata ja siis muutuvad nad sellisteks nagu me neid siin igapäevaselt näeme.
 
kadakajupp 18. november 2014, kl 15.10
minu kirjeldatud testi prototüübiks võeti ilmselgelt mingi naine, kellest siis niiöelda lähteandmik sai - meestele sama proportsioon ei sobiks tõesti :D (näide, arvutage puusa-ja vööümbermõõdu vahe jne)
 
ilus (endine tavaline)n 18. november 2014, kl 15.20
alla 50 kilo ei tahaks isegi siis kaaluda, kui mind minu 62 pärast koledaks tembeldatakse.
 
:)) 18. november 2014, kl 15.49
ega keegi teine sind 62 kilo pärast koledaks tembeldaks, aga agnes ja alu kindlasti. eriti kui sul tissid ka on:D
 
lihtsalt ütlen 18. november 2014, kl 15.58
mulle meeldib see "kole" tüdruk rohkem, mis seal viidatud nimetisõrmega mõõtmise sotsiaaltestis on.
 
Komplekt 18. november 2014, kl 16.25
Ilusaks teeb inimese tema enesehoiak. Mõõdukas maitsekas stiilne eksterjöör, millele lisandub tasakaalukas tolerantne vaimukas leppimine iseenda ja ümbritsevatega.
Kehtib nii meeste kui naiste suhtes.
 
Täitsa Shrek 18. november 2014, kl 17.21
A et abielus olek ja püsimine on kinnitus ilust. Nojaa, kadestamisväärt loogika muidugi. Ja samas juhtum halestsusväärne, kui ilul ja mitteilul, inetusel, koledusel, ebameeldival välimusel, olekul, enda väljapeetusel enam vahet ei tehta. Umbes, et kui oled lihtlabaselt paks, tünn ja masajalg, vedela ja vetruva kehaga, aga pigistad sinna mingid vähema numbriga stretch casuali peale, sukad jalga, siis oledki sale ja ilus, abiellud. Irw

Lihtlabaseim, aga kindlam, kuid valus võiks olla test. Pane enda pilt kuhugi saiti üles, kus ka anonüümselt saab arvustada ja palu, et hinnataks ilu. Noja kui oleki omaarust ehk ilus, abielu väärt aga tegelikult ilma enesehinnangu võimetu paksuke, siis saadki teada selle välimise meeldivuse asja. Ole valmis enesehinnangu paika nihutamiseks selles osas, millisena võõrale tundud, möödujale tänavalt.
 
kadakajupp 18. november 2014, kl 17.27
shrek, miks sa mind ei üllata? (retooriline küsimus). ehk siis sinu definitsiooni kohaselt on ilus ainult ülekaalu puudumine ja aamen?
 
Täitsa Shrek 18. november 2014, kl 17.33
Ilus on inimene, kes hoolib endast ja rasvunud vaal seda ilmselgelt ei tee.
 
kadakajupp 18. november 2014, kl 17.41
sinna "rasvunu" ja alakaalu vahele mahub väga suur hulk inimesi. aga kui sale ja kena naine ei hooli endast, kas see on siis ok?
 
mh 18. november 2014, kl 18.07
Kui alu oma täiuslikkuses endale naist ei leia, siis ei tohi keegi ebatäiuslik samuti õnne leida, sest muidu alu solvub ja saab kurjaks ja hakkab sisistama (siin saidil juba aastat kuraditosin kokku, aamen).

Peace :)
 
matemaatik supp 18. november 2014, kl 18.12
alati tuleb pöörduda valemite/võrrandite poole ja teada kus on nö koordinaatide nullpunkt. meestel on see põlvede kõrgusel. nüüd kui sealt mõõta mööda y telge positiivses suunas, siis mida suurema numbri saame, seda koledam mees.
ehk siis see funktsioon on pöördvõreline.
tasub arvestada kui otsid ilusat meest.
 
Täitsa Shrek 18. november 2014, kl 18.52
http://www.costumecraze.com/SHRK51.html

Midagi pole parata, et kaasaja ilumall on just selline ja mitte mingi lai mõiste liivakelli. Neid on piisavalt jäetud selliste naiste poolt ja ülekohtuselt sisemise ilu suhtes.
Anektoodina võiks siinkohal kõlada lugu pikakoivalizest naisest, kes end pisut käest lasi, mehe poolt märkuse ja seksiembargo sai ja kes ennast selle peale kätte võttis, saledaks tantsis ja kättemaksuks mehe maha jättis:-)
Aga tal oli, mille poole püüelda:-)
 
kadakajupp 18. november 2014, kl 19.00
shrek, mis sa passid siin teemas? üks libatibi tahab sind kodustada, ära seda maha maga.
 
babe 18. november 2014, kl 23.00
Keda teema tõsiselt huvitab, soovitan lugeda George Santayana "Ilutunne. Esteetikateooria visand"
 
mh 19. november 2014, kl 10.34
Täitsa Shrek Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Anektoodina võiks siink
> ohal kõlada lugu pikakoivalizest naisest, kes end
> pisut käest lasi, mehe poolt märkuse ja seksiembar
> go sai ja kes ennast selle peale kätte võttis, sal
> edaks tantsis ja kättemaksuks mehe maha jättis:-)


Saa üle, ta on läinud. Kuni temast ikka kinni hoiad, sa endale uut head suhet ei leia. Üldiselt, edaspidiseks õppetunniks - naised ei andesta sedasorti reetmisi ega "seksiembargosid" meeste poolt. Naine pole ese, mida võtta või jätta vastavalt tujudele ja isudele.
 
nt 19. november 2014, kl 11.00
Grete Klein on kohe väga ilus, lausa ideaalne:)
 
punapea 19. november 2014, kl 11.28
naise ilu algab eelkõige juustest. siis nägu, kael, rinnad, keskkoht ja jalad. kõik peavad olema proportsionaalsed, et tekiks terviklik pilt, mis on silmale ilus.
meeste puhul jalad/ilus tagumik-talje-õlad, siis alles nägu. täpselt sama mis naisel, et tervikpilt proportsioonis, kuid nägu ja juuksed on naisel kõige selle taustal kõige olulisemad. näiteks etteulatuv lõug, pikk nina, liiga kõrge laup või kitsad huuled hakkavad varem või hiljem häirima. mehe puhul aga ei häiri kunagi asümmeetria näos.
/see mu lühike ja tagasihoidlik kirjeldus ilust:D/
 
mati 19. november 2014, kl 11.31
kahju sinust, punapea, aga sa oled siis kole naine, sest punased juuksed naisel on rõvedad.
 
kadakajupp 19. november 2014, kl 11.32
kui nüüd subjektiivsus kõrvale jätta, siis ilu on eelkõige sümmeetria/proportsioon. see on küll väga üldistav, aga kirjeldab mingigi osa nähtusest nimega "ilu".
 
punapea 19. november 2014, kl 11.36
igav öelda, et ilu on vaataja silmades, kuid nii ta on. samas üldine mõiste ilust peaks olema siiski proportsionaalsus jah. ebakõlad ja disharmoonia jäävad klassikalise ilu )proportsioonid paigas) mõistest välja.
 
punapea 19. november 2014, kl 11.39
mati Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kahju sinust, punapea, aga sa oled siis kole naine
> , sest punased juuksed naisel on rõvedad.
--------------------------------------------

väga hea et nii arvad - ehk jääb siis neid kõõmadest libapunapäid vähemaks:DD
 
piripiiiga 19. november 2014, kl 12.03
ilu on vaataja silmades ja see ongi minu arvates kõige õigem.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!