Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
otsin abielunaist
 
priscilla 21. november 2014, kl 09.35
priscillale

ma küsisin vastu ju?
 
kapsatünn 21. november 2014, kl 09.38
ausalt öeldes mina küll end solvatuna ei tunne, et tal minu peale ei tõuseks. Paljudel ei tõuse. Ja missiis.
See-eest tunnen ma end oma kehas hästi ja rõõmsalt:)
 
priscillale 21. november 2014, kl 09.41
priscilla Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> priscillale
>
> ma küsisin vastu ju?

ära manipuleeri sõnadega. Sa nähvasid talle ja said veel üsna viisaka vastuse, et kõik valivad... mis on tegelikult ju õige. Ja järgmise postitusega lahmisid vaid edasi.
 
priscilla 21. november 2014, kl 09.48
priscillale

teemaalgataja pöördus minu poole konkreetse ja vastuvaidlematu arvamusega, et olen paks. mind teadmata ja nägemata ja tundmata.
 
Pillekas 21. november 2014, kl 10.02
Esiteks, olen naine ja tõesti pikka kasvu (terveks 180cm) kuid võrkpallur mitte korvpallur.
Teiseks, minu sõimurahe sulle tuli pigem sellest, et ma JÄLESTAN mehi, kes on nii kuradi munadetud ja mõttetud jordis, et ei julge oma naisega rääkida sellel teemal, vaid enne on nõus endale armukese hankima ja seda korra nädalas auto tagaistmel panema.
Kurat mine siis lahku kui naine nii vastumeelne on sulle.
 
.. 21. november 2014, kl 10.04
mehed kuidas te ometi ei mõista, et "daamidel" on siin lubatud mehi sõimata, sildistada jne.
 
ahzooloog 21. november 2014, kl 10.12
Abielumehe vastuspostituse põhjal on tal tõesti armukest vaja ja kiiresti või muidu saab ta varsti südari.

Ja üldiselt, naised, teie tatipritsimine ja kraaksumine ei aita ega tee tee teid kellegi silmis võluvamaks. Ja probleemi ka ei lahenda.
 
punapea 21. november 2014, kl 10.15
mehi pole lubatud, küll aga abielumehi:D peab ikka eriliselt madala enesehinnanguga olema või äpu naine, kui ei suuda endale vaba meest leida. ja abielunaine, kes armukest otsib... sel juhul ta ju tasuline naine, kui oma mehega ainult raha pärast koos elab, temaga muid asju ajada ei taha:D
 
punapea 21. november 2014, kl 10.19
ahzooloog, asi paistab olema selles, et üks härra soovib tasulist asja tasuta saada. milleks on siis h..? ega see amata nalja pärast maailmas eksisteeri. kasutagu teenust, siis ehk rahuneb maha:D
 
.. 21. november 2014, kl 10.23
siin teemas ainult 1 seksinäljas mees, aga kui palju meestenäljas kisendavaid naisi:D
 
ahzooloog 21. november 2014, kl 10.29
See on kaheotsaga asi. Tundub, et naised andestavad küll kergemini, kui nende mees prostide juures käib, et siis nagu pole tundeid jms mängus.
Teisest küljest jälle on haiguste suhtes teise, korraliku, aga seksinäljas naisega palju ohutum.
 
punapea 21. november 2014, kl 10.41
ma ei usu, et professionaalid haigusi kannavad. nad selleks piisavalt rikkad ja hoolivad endast, et nende sissetulek ei kannataks. tihti neil kõrvaltööna mõni oma äri, sõidavad uhkete autodega ja on igati tip-top naised. nendega olekski ühel abielumehel asja. kui ta on vaene, siis muidugi on riske rohkem, kui leppida odavamaga.
aga see härra siin tahaks kohe enda paisuvat s.. pritsida teise mehe koju. mingu siis juba otse meestesse, sest mehed pidid teineteist paremini mõistma ja mõnu pidi ka topelt olema:D
 
.. 21. november 2014, kl 10.50
sa punapea oled väga eluvõõras või mängid meelega lolli. jutukad kubisevad seksinälgas abielunaistest, kellel mees välismaal tööl, kellel mees lihtsalt väikeste võimetega.
 
teemaalgatajale 21. november 2014, kl 13.09
Vihasta mees välja ja siis alles näed,kellest sa pääsesid. Selline võib igal pool enesekontrolli kaotada. Ühe sellisega siit foorumist olin ka kirjavahetuses ja sain samamoodi sõimata, kui otsustasin temaga mitte edasi suhelda. Abielumehed raiugu endale pähe, et armukeseteenus pole tasuta.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!