Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Töö Rootsis
 
Laura 16. jaanuar 2015, kl 13.00
Tere!
Olen 20 aastane tudruk ning elan juba ca 2 kuud Rootsis mehega. Nimelt olen ma tööotsingul. Kindlasti lähen ma lähiajal ka kohalikku töötukassasse,kuid oleks tore eestlastega töötada:)
Sellest ka kusimus- kas keegi omab siin oma firmat ning on parasjagu töölist vaja voi ehk teab kedagi,kellel oleks pakkuda tööd? Oman siinset personaal numbrit ning ka pangakontot.Keelt kahjuks veel ei valda,kuid tegelen sellega aktiivselt ning peagi plaanis ka SFI-sse minna.
Teretulnud on ka uleuldine informatsioon, kuidas Rootsis kergemini tööd leida voi kust alustada.
Aiäh potensiaalsetele vastajatele :)
 
indreku l'bule 16. jaanuar 2015, kl 15.02
pane oma hargivahe tööle . indrekule meeldivad sinusugused rämpsnaised.
Ropp-Raivo 16. jaanuar 2015, kl 15.06
Vaata Laura. Päris soravalt kirjutatud jutt, aga kõige tähtsam on välja jäetud. Millised on SINU OSKUSED? Milline haridus sul on, kelleks (ameti)koolis õppinud oled? Kuidas saab sulle tööd pakkuda, kui ei ole teada, mida sa teha oskad?
 
Täitsa Shreck 16. jaanuar 2015, kl 17.26
Arumaisaa, kuidas tahad tööd leida, kui kohalikku keelt ei valda?? Stockholms stad otsib samas igasugu linna koristajaid või kinnisvara hooldajaid, proovi sinna, ehk keegi tõlgib ja õnnestub.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!