Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Oskab keegi aidata?
 
Rando M 02. veebruar 2015, kl 21.45
Reprodutseerimine on tegelikult päris hea argument. Ainult sellisel juhul pole aseksuaalsus ainus "geneetiline praak" või "tupiktee". Sinu arvates ilmselt kuuluvad sinna ka lesbid ja geid, kuna nad enamasti ei taha ise reprodutseerida. Kas see aga tõesti on nii? Ja siis veel mind süüdistati ebatolerantsuses - sinu jutt on ju puhas eugeenika.
Kas sugutung on tõesti ainus, mis puudutab reprodutseerimist? Kuidas oleks isa- ja emainstinkt? Kuhu jääb armastus või perekond? Need kõik on sadade miljonite aastate jooksul välja kujunenud süsteemid. Pealegi on keskkond palju olulisem konkreetsetest geenidest. Inimeste puhul on selleks keskkonnaks kultuur ja ühiskond. Sa väidad, et mida suurem sugutung, siis v'idetavalt peaks olema ka rohkem järglasi? Aga reaalsuses? Sinu "suure sugutungiga" isendid aga tapavad oma järglasi, et saaks oma ihasid rohkem rahuldada. Reaalsus on see, et teie "sugutungiga" isendite iive on miinuses ja teie asemele tuuakse kõrgema iibega isendeid. Selliseid, kes mitte ainult pole sugutungi vaid ka vanemlike instinktidega. Kumb siis on "praak" ja "tupiktee" - need, kes saavad palju järglasi ja kasvatavad nad üles või need, kelle vaimne areng jääb varateismeikka, vaevlevad sõltuvuste käes ja tapavad omaenda lapsi? Kas see on tõesti elu edasi andmine? Mille siis ikkagi on loodus paika pannud? Karm on see, et kui keegi välja sureb, siis nendeks on punapead, blondid ja sinisilmad. Mitte et mul sellest kahju oleks. Keegi, kes suhtub omaenda lapsesse nagu haigusesse, mis tuleks tema kehast juppidena välja rookida, sellisest inimesest ei saagi kahju olla. Sellisel inimesel endal pole millestki kahju - tema ainus elumõte on saada lihtsalt järjekordne doos. Ei hooli ta ei reprodutseerimisest, endast ega kellestki teisest.

Ja kes on rohkem dogmaatiline, kas keegi kes ütleb: "Võibolla", "Ma arvan" ja "Ma kunagi arvasin" või siis keegi kes teatab "Karm, aga tõsi"??? :D
"Aga mis siis, kui" kõlab mu meelest kui hüpotees, mis kutsub arutlema. Tundub, et ma olen üks väheseid siin, kes on veel avatud meelega. Ma pole kuskil väitnud, nagu see, mida ma arvan, tõsi oleks. Mina jätan kõigile ruumi oma arvamusele. Mina küsin üsimusi, mitte ei sööda valmis vastuseid. Nüüd aga lahmitakse kohe valmis tõega ja ülejäänud sõltlased kiidavad heaks.

Ja mis on ebatolerantsem - öelda, et ma ei vihka kedagi ja tehke mida tahate või siis kutsuda teist geneetiliseks praagiks? Ja siis te hõiskate veel sellisele jobule takka. Kahepalgelised õelikud olete, kes vihkavad vähemusi.

Te püüate väita, nagu mina, kes ma usun veel inimlikkusesse ja sõprusesse, olen halb inimene? Te püüate väita, et seks pole sõltuvus aga ise te ei kujuta midagi ette ilma seksita. Seks pole teile mitte ainult sõltuvus vaid lausa kinnisidee. Ja kes teiega nõus pole, on praak, sest "normaalsed naised" väidetavalt bla-bla-bla.

Mina olen ajuinvaliid või kes?

Tead, et meil Eestis on kuskil 12k HIV positiivset? See on kuskil Võru või Valga suurune linnatäis inimesi, kes zombidena mööda maad ringi lonkavad. Kolmandik neist ei teagi, et neil üldse midagi viga oleks. Iga kuu liitub nende ridadega paarkümmend kergeusklikku seksisõltlast. Iga aasta saab ligi kakssada naist omale emakakaelavähi tänu HPVle. Kui palju mehi saavad tänu sellele eesnäärmevähi, ma praegu ei teagi? Te arvate, et suguhaigustesse nakatuvad prostid ja narkarid? Tegelikult aga mida "pandavam" keegi välja näeb, seda tõenäolisemalt tal midagi seal kapoti all ka on. Te arvate, et teie partner ei hüppa kunagi kõrvale? Arvake uuesti. :D Kas käisite testimas enne üksteisega seksimist?

Te põhimõtteliselt mängite vene-ruletti. Te olete sedavõrd oma sõltuvuse orjad, et te olete valmis panema kaalule omaenda elud. Kas on veel hullemat sõltuvuse staadiumit?

Minu esivanematel polnud lõtva püksikummi ja nemad polnud sõltlased. Ma arvan, et sama käib ka teie esivanemate kohta. Iga seks pole sõltuvus aga teie olete selle selliseks teinud. Perversne pole mitte loodus ega paljunemine vaid see, mida teie teete. Postapokalüptiliseks kõrbeks muutub see asi peale seda, kui viimane aidsihaigest zombi on maha kärvanud.

Kus olen ma väitnud, et ma teist parem olen? Ma olen samuti inimene nagu teie. Natuke teistsugune aga ikkagi inimene.
Ja küll ma oma hüpoteesid ümber lükkan, kõigepealt annan teile kah ikka võimaluse kaasa mõelda ja sõna sekka öelda. Monoloog pole veel arutelu.
 
Gigolo 03. veebruar 2015, kl 20.37
Mul on jällegi vastupidine probleem. Hirmsasti tahaks päris naist (paar korda olen ka mõne nümfomaaniga abielus olnud ja need olid täiuslikud suhted), aga millegipärast kõik mu sõbrannad soovivad jääda "lihtsalt sõpradeks".
Loomulikult mõtlevad nad selle all friends-with-benefits tüüpi suhet...ehk nad soovivad võtta lähedusest maksimumi, romantika, taevaliku seksi, kingituse, sõpruse, kuid ise suurt midagi vastu ei paku. Ja viimasel ajal kuidagi ära tüütab see vibraatoriroll... või keskmisele eestlasele omane aseksuaalne 2x nädalas või rääkimine....
Kammoon, kui ma rääkida tahan, eks ma suhtleks sõpradega või sugulastega, aga mulle oleks vaja muud - kirglikku ja igavest armastust. Piiranguteta seksimaratone ja pühendumist.

Kas keegi teab kedagi, kes oleks modellivälimusega ja soovitavalt doktorikraadiga, üliintelligentne, vaba, kuid püsisuhteküps, materiaalselt sõltumatu ja seksimaias?
 
kadakajupp 03. veebruar 2015, kl 20.42
hmm, gigolo - su kirjutisse on vastuolu juba a priori sisse kirjutatud. just seda su sõbrannad pakuvadki ju, v.a vast libiido osas. miks sind keegi igavesti, kirglikult ning ennastunustavalt ei armasta, seda ma ei tea. vibraatoritesse vist ei armuta.

kas su viimases lõigus olevad tingimused on ainsaks eelduseks armastusele? vaevalt küll...
 
Täitsa Blond 03. veebruar 2015, kl 22.19
.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Täitsa Blond 12.04.2015 20.03.
 
kadakatupp 03. veebruar 2015, kl 22.21
gigolo võimalik, et tunnengi sinu poolt kirjeldatud ideaalnaist. aga mida vastu pakud? omad vooditeadustes doktorikraadi, oled elu lõpuni majanduslikult kindlustatud ja loomulikult taevani enesehinnanguga?
 
Gigolo to kadakatupp 03. veebruar 2015, kl 23.01
Kuna mul on 3-9 last ja lahutades jäi alati vara naisele, siis loomulikult ei saa ma olla majanduslikult väga kindlustatud...kuid saan endaga hakkama ja sama eeldan potentsiaalselt naisekandidaadilt. Mis enesehinnangusse puutub...nojah...ma olen muidugi peaaegu täiuslik, kuid kaasasündinud tagasihoidlikkus takistab mind end mõõdutundetult taevani kiitmas, ehkki, objektiivselt võttes - põhjust nagu oleks.

Ja Täitsa Blond ilmselt ei lugenud, keda ma otsisin või vajasin - seksi saan iseenesestmõistetavalt nii võhivõõrastelt (selleks läheb ca pool tundi, süütute fanaatiliste jehoovatunnistajatega kulub mõnevõrra kauem aega) kui ka seksisõbrannadelt...aga nagu ütlesin...ma ei vaja ainult seksi ega ka ainult sõprust. Ma tahaks abielluda ja inimestele tõestada, et igavene armastus on võimalik, kui leian naise, kes on sama ilus, geniaalne, põhimõttekindel, pühendunud ja romantiline pervert nagu mina. Well...äkki doktorikraad on palju tahetud...kui nümfomaan oleks tiiner, siis piisaks ka eliitgümnaasiumi haridusest.
 
Täitsa Blond 03. veebruar 2015, kl 23.05
.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Täitsa Blond 12.04.2015 19.59.
 
Rando M 05. veebruar 2015, kl 08.22
Ah et igavest ja kirglikku armastust? Ja kuidas modellivälimus ja doktorikraad aitavad selles osas?

KUI armastus üldse on olemas siis paistab, et väiksed lapsed teavad sellest paremini kui täiskasvanud. Nemad millegi pärast ei hinda ei välimust, doktorikraadi ega kirge. KUI armastust üldse on, siis miks mees ja naine ei võiks üksteist armastada nagu vend ja õde?

Ja kui juba mitu lahutust selja taga, mis moodi see "armastus" igavene oli? Kas sa ei arva, et sulle need kahtlased "sõbrannad" tekivad just selle pärast, et sa tegelikult oled orienteeritud välimusele ja seksile?
 
mmmm 05. veebruar 2015, kl 09.02
sa Rando, ikka veel jaurad siin? no kui ikka sulle tuleb selline tagasiside, siis peaksid ka oma argumendid kriitilisemalt üle vaatama!

inimesed on ekslikud ja mida vanemaks, seda rohkem ühiskonna surve all, ühiskond on aga loll - siit sulle lahutuste teemal vastus, olme on see, raha ja võim mis inimesed tülli ajab, ka rumalus, kuid need ükski ei tõesta, et armastust ei oleks. just - lapsed! see on sulle tõend, et on!

vend ja õde armastavad teineteist nagu vend ja õde, sest nad on vend ja õde, lihtne!

mees ja naine on loodud siin ilmas teineteist täiendama ja järglasi andma, sellest füüsise tõmbed ja kired. ja inimese vaim on siia kehasse saadetud arenema - su vaimu ülesanne on õppida tingimusteta armastust selles kehas ja looma harmooniline mees-naise suhe. harmoonia tähendab, et ka keha on rahul. seega ära vingu, tee endaga tööd ja leia OMA võimete piirid. teised pole süüdi, kui sind kisub meeste poole või kui sa pelgad naise ihu. siis tee endale selgeks oma harmoonia ja leia sellele vastav partner. sedasi vingudes ja nõudes sa teda ei leia.

doktorikraad aitab tinglikult - oled treeninud oma aju mõtlema, järeldusi tegema ja ennast harima, järelikult oled ka käitumises pisut tasakaalukam ja arukam. sina oled max kesk-eri tase, kui sedagi.

ilu aitab ihul löögile pääseda, iluga püütakse elujõulist partnerit soo jätkamiseks. vii ennast kurssi nii loodusseaduste kui inimese vaimse potentsiaaliga ja sul võib mõni asi kooriku all selgineda.
 
suur laps 05. veebruar 2015, kl 09.16
Rando M Kirjutas:
>
> KUI armastus üldse on olemas siis paistab,
> et väiksed lapsed teavad sellest paremini kui täis
> kasvanud. Nemad millegi pärast ei hinda ei välimus
> t, doktorikraadi ega kirge.

ja kuidas veel hindavad! Lasteaias, rääkimata koolist, hinnatakse ja valitakse sõpru riiete ja välimuse järgi. Vaesest perest pärit kehvas riietuses ja koll ninast väljas kehvik on automaatselt tõrjutu ja üksi. Samuti mingi kergema puudega või lihtsalt iseärasusega. Lapsed on oma õeluses ehedamad kui täiskasvanud, kellest osadel vähemalt mingi viisakus ja eetika välja kujunenud on.
 
Rando M 05. veebruar 2015, kl 09.47
Ma ei väitnudki nagu KÕIK lapsed ühtemoodi hoolida oskaksid.
 
mmmmmmmmm 05. veebruar 2015, kl 11.56
olete ikka jobud. see on juba täiskasvanute maailma mõju lastele, niiet vaadake peeglisse. loomulikult oskavad kõik lapsed hoolida, kuni nad ära lintshitakse võltsväärtustega. see foorum võiks võltsväärtuste kummardamise aumärgi saada
 
vale 05. veebruar 2015, kl 12.21
sa ei tea lapsepsühholoogiast ja lapsearenguteooriatest mitte midagi. Isiksus on suures osas kaasasündinud, suur siga oli ju lapsena pisike siga, suur psühhopaat oli juba lapsena väike psühhopaat jne.
 
kadakatupp 05. veebruar 2015, kl 13.32
ah et kuni 9 last härra gigolol. loomulikult võib nümfomaanist doktoril ka siis trobikond lapsukesi sirgumas olla, keda gigolohärra rõõmuga nõus toitma-katma on?
sellisel suhtel oleks juba jumetki. esiti näis, et gigolo omalt poolt pakub ainult kuldset meheau ja muus osas jäägu panustamine naise hooleks.
 
Gigolo 05. veebruar 2015, kl 17.09
kadakatupp...küllap ma panustan ja pakun muudki peale kuldse meheau...ja naise (kehvema isasega saadud) järglased pole probleemiks. Samas point on selles, et naistele sünnitamine enamasti mõjub halvasti ja pärast paari last ei vasta tibi tavaliselt enam standardile (sellepärast mul lapsed ongi erinevate naistega, et mitte seda ühte-ainsat haigeks ja lotendavaks muuta...kammoon...ega naine pole sünnitamismasin, onju).
 
n55 05. veebruar 2015, kl 17.29
usun sõprusesse. Ka mehe ja naise sõprusesse, sest sõprus ei teki mehe ja naise, vaid kahe inimese vahel. Kuid kui need inimesed juhtuvad olema teine teisest soost, mida paganat ei võiks nad omavahel seksida?
Milleks meile sõbrad? Meil on sarnased väärtused, sarnane loomus, haakuvad huvid ja mõtted... Meil on teineteise seltsis hea ja seepärast soovimegi kokku saada.
Mul on sõpru meestest-naistest olnud vist enamvähem võrdselt, õnnetuseks on kõik pudenenud üle Eesti nagu rosinad saias. Helistada saaks, aga viimasel ajal ei salli ma eriti kõnesid, maile, FB ka mitte. Tahaks vaadata silmast silma, kõnelda suust suhu, ümbert kinni võtta...
 
tutvuja küsib tutvumise foorumi tutvumise kuulutuses 05. veebruar 2015, kl 17.46
linn/vanus?
 
n55 05. veebruar 2015, kl 17.47
vbl oleksime kõik siiamaani puhtad ja süütud, kui meile poleks varmalt selgeks tehtud, kui räpased ja süüdi me oleme. Juba alates samast süütust lapseeast.
 
22N printsess 05. veebruar 2015, kl 17.50
Sooviksin siis tutvuda mehega vanuses 30-35, kes oleks pikka kasvu, musklis, viisakas, rikas (et ma ei peaks metallraha lugema) ning peab oskama arvestada naise soovide ja vajadustega.

Endast siis mõne sõnaga: meeldib facebookis olla, muusikat kuulata, shoppamas käia, telekat vaadata. Sporti väga ei tee. Tööd hetkel pole. Mul on eelmisest suhtest 1 laps, kelle isa oli joodik ning suri alkoholimürgitusse. Sellepärast tahakski, et unistuste prints ei jooks üldse alkoholi.

Ma ise olen lühike ja mitte just kõige saledam... aga oma unistuste printsi jaoks võin muutuda küll.
 
help!!! 05. veebruar 2015, kl 18.04
Agnes puhta segi läinud?
 
kadakatupp 06. veebruar 2015, kl 16.00
Gigolo Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kadakatupp...küllap ma panustan ja pakun muudki pe
> ale kuldse meheau...ja naise (kehvema isasega saad
> ud) järglased pole probleemiks. Samas point on sel
> les, et naistele sünnitamine enamasti mõjub halvas
> ti ja pärast paari last ei vasta tibi tavaliselt e
> nam standardile (sellepärast mul lapsed ongi erine
> vate naistega, et mitte seda ühte-ainsat haigeks j
> a lotendavaks muuta...kammoon...ega naine pole sün
> nitamismasin, onju).

sünnitamine teeb naised haiged ja lotendavaks, no võibolla tõesti. sitad naised sul anyway. tervele naisele mõjub sünnitus ainult hästi, see on naise loomulik funktsioon.
ainus häda, et iga nurga peal seemendava gigolo rahakott jääb varem või hiljem tühjaks ja lotendavaks. võib juhtuda, et ideaalse kehaga nümfomaanist doktor pole huvitatud tutvumisest arulageda seemendamismasinaga.
 
Armastus 14. veebruar 2015, kl 21.58
Sa ei kujuta mind ette. Ma olen olemas aga ma olen peidus. Sa pead mind otsima ja tahtma rohkem kui midagi muud. Minu eest võitlema ja mitte alla andma.
Ma pole inimene ega tunne. Ma olen parim asi maailmas. Minuga ei anna midagi võrrelda. Ma annan sinu elule mõtte. Ma olen kõige võimsam asi, mis võtab üle nii su südame, mõistuse kui kogu sinu keha. Ma olen revolutsioon, mis pöörab kogu su elu pea peale. Ma teen sind vabaks. Ma ei röövi mõistust vaid teen targemaks. Ma olen püsiühendus sinu teise poolega. Ma ei varja sinu eest midagi. Iga päev saad sa minu peale loota. Minus ei pea sa mitte kunagi pettuma.

Ma olen oodanud sind kogu su elu. Kui sa leiad mind, siis sa oled õnnelik.

Mina liidan mitte ei lahuta. Ma ei jäta sind kunagi üksi: hommikul äratan sind pehme musiga, päeva saadan sind soojade embustega, õhtul panen magama silitades õrnalt pead ning unes kannan sind oma kätel.
Mina lohutan sind kui sa oled kurb, puhun peale kui sul on valus, kaitsen sind kui sind rünnatakse, parandan kui oled läinud katki, puhastan kui oled määrdunud, julgustan kui sul on hirm,.

Ma nutan, kui sina nutad, naeran, kui sina naerad, võitlen, kui sina võitled. Käin sinuga sama sammu, ei torma ega jäta sind maha. Sinu ees olen mina, sinu järel olen mina ja sinu kõrval olen ikka mina. Kui sina lähed, lähen ka mina, kui sina ootad, siis mina ootan koos sinuga.

Ma annan sulle jõudu, motiveerin sind, viin läbi kõikidest raskustest, inspireerin.

Ma tahan sulle ainult parimat. Ma ei taha sind ära kasutada. Ma tahan, et sa oleksid edukas. Et kõik mida sa teed läheks korda. Ma tahan, et su tervis oleks korras. Et sul oleks head sõbrad. Ma ei tee sulle haiget. Ma ei lõhu sind. Ma ei viska sind ära. Sa oled alati oodatud minu juurde. Ma kuulan su alati ära.

Mina teen sind terveks. Minuga pole sul kunagi igav. Ma olen alati uus ja huvitav ega kordu mitte kunagi. Mina toetan sind kui sul on raske, mina kannan sind kui sa ei jõua, mina õpetan sind hoolima.
Kui on tormine, siis mina annan sulle lootust, kui on pime siis ma näitan sulle valgust.
Kastan sind kui sa oled kuiv, süütan kui oled kustunud, ravin kui oled haige, soendan kui sul on külm, riietan sind kui oled alasti, vabastan kui oled kammitsetud, püüan kui sa oled kukkumas.
Kui sa küsid siis ma vastan. Kui sa koputad siis ma avan. Kui sa oled väsinud siis ma lasen sul puhata. Ma ei kiirusta sind tagant vaid lasen sul harjuda.
Ma joodan sind kui sul on janu, toidan kui sul on nälg. Mina juhin sind kui sa oled eksimas. Mina kinnitan sind kui sa kahtled.

Kuidas sa ennast tunned? Kas sul on hea? Mida sa tahad? Mida su hing ihkab?
Kas su süda lööb sama rütmi? Kas sa oled valmis? Kas sa oled see õige?

Sa oled eriline. Sa oled ainulaadne. Sind on ainult üks ja mitte keegi teine pole selline nagu sina. Sa oled kõige ilusam, kõige targem ja kõige osavam. Sinu hääl on hurmav. Sinuga on hea olla. Sa oled mind väärt. Ära anna alla. Me oleme üksteise jaoks mõeldud.
 
Täitsa Blond 14. veebruar 2015, kl 23.32
.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Täitsa Blond 12.04.2015 19.59.
 
????? 17. veebruar 2015, kl 13.00
Kui kaua siin tavaliselt meili vastust oodata võib?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!