Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Vastandid kes peaks tõmbuma aga ometi tõukuvad.
 
HaukuvPeni 31. jaanuar 2015, kl 18.16
Mehele, RTFM/Ingel olin Kirjutas:
Naine, kes on iseseisev saabub kõrgetel kontsadel ja iseteadlikul pilgul, casual-rõivastuses, tagasihoidlikult-elegantselt meigitud, on haritud ja kaasaegne iseseisev naine...

Naised on ahastuses, mis muutub üldiseks meeste vihkamiseks, et puuduvad normaalsed mehed kes neid hellalt hoiaks ja kaitseks.
Püstitame siis küsimuse, et miks mehed neid igatsevaid ja igati korralikke cucci-muccit ja pradat kandvaid naisi ei austa oma helluse ja armastusega. Esimeses lõigus on ühe naise enese antud isikukirjeldus. Võtame selle aluseks.
Mehe kohuseks on olnud läbi aegade kaitsta kodu ja endast nõrgemaid ehk siis naist/naisi ja lapsi. See on tal geenidesse sisse programmeeritud. Jätame siit need üksikud mutandid välja kes oma perest ei hoolinud nagu mõningate ajaloo näidete varal võiks väita. Selline mudel tagas inimese kui liigi säilivuse ja arengu tänapäevani. Mehed kaklesid omavahel naise tähelepanu ja soo jätkamise nimel kas siis nuiaga või mõne muu vahendiga aga põhiline oli see, et teine mees oli konkurent, võistleja ja naine oli auhind ja võitja saak. Seega oli ta väärtuslik! Naist hoiti ja kaitsti võõraste eest. Talle tagati turvatunne. Kuigi elu naistel ei olnud meelakkumine.
Tänapäeval on naistel, võrreldes meestega isegi rohkem õigusi ja vähem ühiskondlikke kohustusi. Üksik naine suudab ennast ilma erilise vaevata ülal pidada ja oma lapsi kasvatada mis oli alles mõni sajand tagasi mõeldamatu. See mõni sajand on vaid silmapilgutus võrreldes inimkonna arenguga ja traditsioonidega.
Kõike eelnevat arvesse võttes on naisest saanud auhinna ja jahisaagi asemel mehele konkurent kellega nagu peaks millegi pärast võitlema. Ning võitlus ka käib. Siin foorumis näiteks verbaalne: "sa oled vastik paks vanamoor", "sul on kanaajud" jne. Ega naised vastusega võlgu jää. Sõnadega võitlemises on nad läbi aegade meestest osavamad olnud. Ega siis asjatult poleks väljendit "emakeel."
Ning ka mehed on hämmingus kõigest sellest ega saa aru mis toimub. Neid ei ole lihtsalt enam vaja. Nad on tõrjutud sellise ühiskonnamudeli poolt mis praegu toimib. See mõjub psüühikale ja selle tulemusena kes kaob kuskile teiste eest peitu, kes hakkab jooma, kes läheb niisama lolliks pikkamisi. Räägime, et tehke meeldivat tööd! Ega töö ei ole eesmärk. Töö on vahend eesmärgini. Aga kui eesmärki enam ei ole?
Kas hakkame paljunema geenitenoloogia abil või sureme välja? Mehed kui tänapäeva ühiskonna tõrjutud osa (naiste poolt) kõigepealt?

Avaldage siis palun arvamust aga ärge niisama lahmige. Mõni argument jutule lisaks ei teeks paha. Ei ole vaid nii, et on "minu arvamus ja vale arvamus."
Tänan, et lugesite.

© Kõik õigused kaitstud... hammastega!
 
targutav punapea 31. jaanuar 2015, kl 18.23
täpselt nii palju, kui on naised "areneneud" on nendele väärilised mehed "alaarenenud".
jätsid ju näite poolikuks, kus kohtumisele ilmub see sama daame kõrgetel kontsadel ja vastu astub talle meespool oma põlvini veninud villase vesti ja rinnuni tõmmatud pükstes jne. (ingel, endine ingel kirjeldas ülitabavalt:D lugedes su eelmist teemat kus)
 
HP- le 31. jaanuar 2015, kl 18.24
Ega sina ise ka tark pole ega suuda kodu valvata. Teritad oma hambaid ainult võõraste naiste peal!
Naine on tõesti tark ja iseseisev ega tule siia elama, nagu mehed oma hülge mölaga. Ja siis imestage, et iseseisev naine teist välja ei tee. Mõistus võidab ju alati!
 
kadakatupp 31. jaanuar 2015, kl 18.27
hauduv peenis tunned end tõrjutuna? aga kes selles süüdi? alfapenisid pole naised kuhugi tõrjunud, nende järele õhatakse nagu ennevanastigi.
miks peaks naised üldse vajama pooled päevad foorumis aega surnukslöövaid nässakaid, kellel ainus asi, mis tõuseb on vererõhk. kui keegi julgeb neile meelde tuletada, et tegemist on lõtvade eesnahkade, mitte meestega, on ving lahti.
kas sellised oleks võimelised naist hoidma ja kaitsma? ainus mure on naiste poolt jumala pärast mitte ära kasutatud saada ja et kohvikus ikka arve sendipealt pooleks saetaks.
mehed või asjad.
 
Täitsa Shreck 31. jaanuar 2015, kl 18.27
Ei saa aru, millest räägid. Naised pole kunagi olnud elu eesmärk vaid osa nendest. Ja see osa, mille puudumisel ülejäänud elu ei kannata. Vaid võtab lihtsalt pisut teise suuna. Suuna enesearmastusele ja sellele, mida naised nimetavad, et on aga ennast täis ja kõigutamatu.
 
HaukuvPeni 31. jaanuar 2015, kl 18.29
HP- le Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ega sina ise ka tark pole ega suuda kodu valvata.
> Teritad oma hambaid ainult võõraste naiste peal!

> > Naine on tõesti tark ja iseseisev ega tule siia
> elama, nagu mehed oma hülge mölaga. Ja siis imesta
> ge, et iseseisev naine teist välja ei tee. Mõistus
> võidab ju alati!

Tark naine loeb selle läbi ja mõtleb probleemi üle, mitte ei hakka kedagi süüdistama. Lapsed liivakastis räägivad, et "aga tema tegi kaaa." Ehk oleme sellest tasemest üle? Või ei ole?
P.S. Siin teemas ei süüdistata mitte kedagi! Lihtsalt tõstatasin probleemi ja loodan, et mõni saab sellest aru ja mõtleb kaasa.

© Kõik õigused kaitstud... hammastega!



Toimetatud 1 kord(a). Viimati HaukuvPeni 31.01.2015 18.35.
 
arvamus 31. jaanuar 2015, kl 18.31
hea tekst. kahjuks jääb lõpus ikka kõlama, nagu süüdi oleks naised: mehed on tõrjutud naiste poolt, nii on seal kirjas. ütleksin, et see on eksitav. ajaloo vältel on naised olnud rõhutud pool ja alles hiljaaegu saanud meestega võrdsemaid õigusi - kas nüüd näevad mehed selles kurja juurt, probleemi, et naistele on antud võimalus ja õigus mehi tõrjuda? arvan, et sedasi mõttemalle juhtida oleks väga eksitav. pigem on häda selles, et moodne ühiskond on kaotanud meeste rollid ja kadunud on ka ajaloolised tavad (kaitsta oma kodu, lapsi, peret - pigem levinud rongaisade hulk, kes pere hülgavad parema töökoha, noorema naise vms nimel) Ühesõnaga mulle näib, et üks moment on siiski jäänud selles tekstis käsitlemata. tsiteerin:"Ning ka mehed on hämmingus kõigest sellest ega saa aru mis toimub. Neid ei ole lihtsalt enam vaja. Nad on tõrjutud sellise ühiskonnamudeli poolt mis praegu toimib."
Rõhutan siin just ühiskonnamudeli rolli ja soovitan mõelda, kust see mudel on alguse saanud. Paradoks on, et ühiskonnamudeli loojateks ja hoidjateks on siiski valdavalt mehed ise. Kahtlustan, et siin varjab end iva: mehed ei ole minetanud oma võitlejavaimu, ent nad võitlevad edasi omavahel nüüd teise asja nimel. enam pole auhinnaks naine, keda kaitsta või armastada, täna on selleks auhinnaks raha ja võim. ning kuni mehed võimu pärast kaklevad, võtavad naised, koduhoidjad, üle ka elu korraldamise - iseseisvuvad nii üksikemade kui ka ettevõtjatena
 
piripiiiga 31. jaanuar 2015, kl 18.36
see oli vahelduseks täitsa huvitav lugemine! olen sinuga nõus, et rollid on palju muutunud ja meestel-naistel ei tule sellega kohanemine alati hästi välja.
naine pole olnud aastasadade jooksul allaheitlik ja iseseisvusetu. ühiskond on aktsepteerinud seda, et mees oma "ülekäte läinud" abikaasa füüsiliselt korrale kutsub. meestel pole enam füüsilise üleolekuga seotud võimu ja ka rahalise üleolekuga mitte. naine elatab end üldiselt ise. naine ei olnud minevikus väärtuslik. naine oli tarbeese, vallasvara. nüüd ei saa mees enam naisesse suhtuda kui asja. nüüd peab ta arvestama naise õigusega uksest väljaastuda. saan aru, see on suur muutus.
siiski, tark naine ei vehi oma gucci kotiga ja ei põruta jalga vastu maad, vaid loob midagi koos mehega.
 
TS- le 31. jaanuar 2015, kl 18.38
Kui sina ise oled naistele vastumeelne, siis otsi viga endalt - mitte naiselt!
Sellepärast pole naine veel ennast täis ja kõigutamatu - kui ta sinusugusega voodisse ei roni!
 
arvamus 31. jaanuar 2015, kl 18.40
veel üks arvamus: shrekid ja tuped, see teema pole teile (jõukohane), olge kenad, läbustage mujal
 
HaukuvPeni 31. jaanuar 2015, kl 18.40
arvamus Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> hea tekst. kahjuks jääb lõpus ikka kõlama, nagu sü
> üdi oleks naised: mehed on tõrjutud naiste poolt,
> nii on seal kirjas. ütleksin, et see on eksitav. a
> jaloo vältel on naised olnud rõhutud pool ja alles
> hiljaaegu saanud meestega võrdsemaid õigusi

Vähemalt on keegi kes suudab mõelda :-)
Üldse ei vaidle vastu, et naised olid rõhutud enne tänapäeva. Aga tänapäeva elumudel on löönud kogu senise elukorralduse peapeale ja enamus, nii mehed kui naised ei oska enam oma rolle täita.
Igal asjal on mitu tahku ju.

© Kõik õigused kaitstud... hammastega!
 
Täitsa Shreck 31. jaanuar 2015, kl 18.41
Piripiiga,

Et kaasaegne on siis ka probleem, et targa naise tarkus, saab otsa? Nagu enne armastus sai?
 
Täitsa Shreck 31. jaanuar 2015, kl 18.44
Pmst on kaasaegne ja teemakohane naine veel rohkem rõhutud, kui ta emad-nad ju ei leia omale kusagilt endaväärseid mehi!
 
piripiiiga 31. jaanuar 2015, kl 18.46
Shrek - paluks lahtiseletada see küsimus. blondiin, mis parata :D
 
kadakatupp 31. jaanuar 2015, kl 18.47
arvamus Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> veel üks arvamus: shrekid ja tuped, see teema pole
> teile (jõukohane), olge kenad, läbustage mujal

kas on minu või Shrecki süü kui hauduvale peenisele pole jõukohane minu mõttekäiguga kaasa minna?
oma rollide täitjad ei käi foorumites halamas ja tulevad igal rindel toime. tänapäeva elumudelit, riigimakse ja halba ilma süüdistavad isiklikus ebaõnnes ainult hädapätakad, kellel suhete loomisel raskusi. olgu põhjuseks mikroskoopiline meheau, halb hingeõhk või sitt iseloom.
 
valime ise oma elumudeli 31. jaanuar 2015, kl 18.54
koostöö asemel võitluse valimine pole just arukaim tee.
nõus 18.31 arvamusega.
 
arvamus 31. jaanuar 2015, kl 18.54
Jah, teema on mitmetahuline ja kardetavasti on meie ajaloo, õieti kurtuuriloo teadmised siin kõigil liiga nõrgad, et adekvaatse tulemuseni jõuda, kuid arutlemine viib sinna lähemale ja on igati tervitatav nähtus siin foorumis.
Piripiiga tõi samuti välja märgilisi momente, ehkki ei suuda neid kultuuriloos õigesse kohta paigutada ja allikatega tõendada. Naine on olnud nii auhind kui ka ori, siin on vastuolu, kuid ei ole ka. Ajaloo vältel on tavad muutunud, kuid üks jäänud samaks - see on meeste nälg naisväe järele (mis on igati loomulik) ja selle hõlpsaks kättesaamiseks olnud erinevaid korraldusi, küll aus hoidmist, küll orjastamist. Mida eriti ajaloost ei leia, on naise kohtlemine küll erineva, ent võrdväärse partnerina. Naine teadupärast vajab meespoole tuge, seega nii anda kui ka tahta on mõlemal poolel, oluline on vaid vastastikku teineteisest osata lugu pidada, väärtustada, teha koostööd... Mis on aga tänasel päeval traagiline, ja seda ju mõlemale sugupoolele, on, et naine on pidanud oma väge küll hoidma, saanud seda oma olelusvõitluses ka treenida ja praktiseerida - naine on tugev - ent mees hakkab oma väärtust minetama. Tehnoloogia ja väärtushinnangute peapeale pööratus on lasknud sel juhtuda, et mees on mandunud. Jah, ja nõrgana ta saabki tõrjutud. Seega räägitakse küll mehe tõrjutusest, ent sellega ju üpannakse nii vastutus kui ka võim selleks naiste õlule - see süüdistamine siin ei aita, vaja on meesväge taas kasvatama õppida, mehistuda, siis ollaks jälle ka naiste silmis hinnas, sest tõsi on ka see, et teie toest on ikkagi kuitahes vägeval naisel puudus - naine tahab ka vahel end tunda nõrgemana, et oleks päriselt mees temast tugevam.
Soovitan lugeda raamatut, millest ühe lõigu leiab järgmise lingi alt:
http://alkeemia.delfi.ee/eneseareng/raamatud/alkeemia-lugemisnurk-kuningas-sojamees-maag-armastaja-meeste-identiteedikriisist-ja-poisilikkuse-domineerimisest?id=70636179
 
Täitsa Shreck 31. jaanuar 2015, kl 18.55
Piripiiga,

Kas siis pole ette tulnud, et naine loob koos mehega kodu, pere ja seejärel lammutab kõik?
 
HaukuvPeni 31. jaanuar 2015, kl 19.02
kadakatupp Kirjutas:
-----------------------------------------------------
> oma ro
> llide täitjad ei käi foorumites halamas ja tulevad
> igal rindel toime. tänapäeva elumudelit, riigimak
> se ja halba ilma süüdistavad isiklikus ebaõnnes ai
> nult hädapätakad, kellel suhete loomisel raskusi.
> olgu põhjuseks mikroskoopiline meheau, halb hingeõ
> hk või sitt iseloom.

Nagu ma kohe alguses ütlesin. Naised on segaduses ja paanikas sellest soorollide muutusest (mehed ka muideks). Miks vastikud mehed ei tule neid tervitama frakis. Tuleb leida kiirelt süüdlane! Välisimperialism, neli aastaaega. Kui süüdlane leitud peab karistama. Kas või verbaalselt.

P.S. Ka raha ja rikkus ei ole eesmärk vaid ikkagi vahend! Nii nagu ettevõtlus ja töö on vahend raha hankimisel.

© Kõik õigused kaitstud... hammastega!
 
targutav punapea 31. jaanuar 2015, kl 19.05
TS, naine ei loo midagi. naine tarbib ja kopeerib meest. see et naine bossi mängib, ei muuda loodusseadusi ja vastastiku külgetõmbejõu seadust:D naine saab alati sellise mehe, keda väärt on. iseasi, kas ta selle vastu võtab - nii ongi palju üksikuid "ilusaid ja edukaid" naisi ja üksikemasid:P
 
mh 31. jaanuar 2015, kl 19.05
Järelikult otsitakse tõelisi mehi, kes koolitaks tänapäeva nannipunnidest tõelised mehed. On selliseid veel või on kõik mandumise teed läinud ja käega löönud?
mansion ghost 31. jaanuar 2015, kl 19.12
Laskumata pikemasse arutellu sugudevahelise suhte ajaloost oleme jõudnud olukorda, kus liitlastest on saanud konkurendid ressursside üle vahendeid valimata.
Naised ei mõista miks äkki nad meeste poolt hinnatud ja ihaldusväärsed pole. Mõtlemise koht :D)
Kõigepealt viskate mehed üle parda ja siis imestate, et need pardale tagasituleku asemel silmapiiri poole ujuvad. Kõigel on hind, vahel täiesti ootamatu.
 
aga 31. jaanuar 2015, kl 19.14
ka need naised on üksi, kes väärivad paremat kui saada on
 
kadakatupp 31. jaanuar 2015, kl 19.15
HaukuvPeni Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Nagu ma kohe alguses ütlesin. Naised on segadus
> es ja paanikas sellest soorollide muutusest (mehed
> ka muideks). Miks vastikud mehed ei tule neid ter
> vitama frakis. Tuleb leida kiirelt süüdlane! Välis
> imperialism, neli aastaaega. Kui süüdlane leitud p
> eab karistama. Kas või verbaalselt.
>
> P.S. K
> a raha ja rikkus ei ole eesmärk vaid ikkagi vahend
> ! Nii nagu ettevõtlus ja töö on vahend raha hankim
> isel.

paanikas on ainult ajudeta kanad ja ülbed kuked, kes ennast üle tähtsustavad, aga ometi muneda ei oska.
mis pagana frakk. enamus selle foorumi naisi oleks õnneseened kui mees kohtingule tulles viitsiks puhtad sokidki jalga tõmmata ja kohvitassi eest makstes enesetapja nägu ette ei manaks.
 
ehh 31. jaanuar 2015, kl 19.17
mansion, sul on asjad peapeal- naine valib mehe, kuid pole keda valida. sinu hindamine on illusioon, kui naine sind tahab, pole sul pääsu, valib sinu ja sina teed tema tahtmist. see tundub ainult sulle, et võid naistele väärtushinnanguid jagada ja see tunne tuleb lihtsast asjaolust - üksi oled, naised ei taha sind valida.
 
kadakatupp 31. jaanuar 2015, kl 19.18
mansioni ghost, mis sellest nii väga ongi kui sitt silmapiiri poole ujub. väärtuslikud mehed ei uju kuhugi ja väärtustavad ka naist enda kõrval, esitamata utoopilisi nõudmisi.
 
kadakajupp 31. jaanuar 2015, kl 19.22
ma ei viitsi soorollidest jahuda ega nende interpreteerimisest siinsete kasutajate poolt - aga tupsik, mulle tundub, et sa oled õigel teel.
 
HaukuvPeni 31. jaanuar 2015, kl 19.22
mansion ghost Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Laskumata pikemasse arutellu sugudevahelise suhte
> ajaloost oleme jõudnud olukorda, kus liitlastest o
> n saanud konkurendid ressursside üle vahendeid val
> imata.
> Naised ei mõista miks äkki nad meeste po
> olt hinnatud ja ihaldusväärsed pole. Mõtlemise koh
> t :D)
> Kõigepealt viskate mehed üle parda ja sii
> s imestate, et need pardale tagasituleku asemel si
> lmapiiri poole ujuvad. Kõigel on hind, vahel täies
> ti ootamatu.

:-) Umbes selline oli ka minu arvamine asjast. Vaim seletas selle ainult piltlikult lahti.
Muidugi see on ainult üks pool asjast. Teine pool on see, et miks oli mehi vaja üle parda visata? On ju nad ikkagi oma emade lapsed ja nende kasvatustöö vili. Pealegi on täiesti selgusetu kuhu edasi see viib.

© Kõik õigused kaitstud... hammastega!
mansion ghost 31. jaanuar 2015, kl 19.26
"väärtuslikud mehed ei uju kuhugi ja väärtustavad ka naist enda kõrval, esitamata utoopilisi nõudmisi."

Millest siis nende üksildaste kibestunud "naiste" hala, et mehi ei jätku. Väärtuslikud mehed püsivad oma väärt naiste kõrval.

"kui naine sind tahab, pole sul pääsu, valib sinu ja sina teed tema tahtmist."

Naljakoht! Jah, kahekümnendais ehk tõesti ;)
 
mehed 31. jaanuar 2015, kl 19.26
miks lasete end üle parda visata siis?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!