Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Kuidas see võimalik on, kena naine on võtnud endale kriminaalse taustaga mehe?
 
Elukogemusega mees küsib. 10. veebruar 2015, kl 09.25
Täiesti müstika, armusin ükspäev täiesti juhuslikult ilusa välimuse ja olemisega naisesse. Selgus aga tõsiasi, tal on kaks väikest last, mees on röövimise eest kunagi kriminaalkorras karistatud? Mida teha, naine mulle otseselt ei ka ei öelnud.
Pigem arutleks teemal, miks naisi köidavad vangis istuvad või istunud mehed? Kas asi on tõesti puhtalt rääkimisoskuses? Kas vang võtab kõik oma osavuse kokku, et naine enda poole meelitada, kas tavamees ei viitsi pingutada või ta lihtsalt on selline nagu on?
Miks naisele on vajalik see suhte alguse pingutamine, miks naised nõuavad meestelt pingutust suhte alguses? Mul on nii, alguses ei saa naisega vedama ja kui saab vedama, siis katsu sa hiljem iseloomude sobimatuse tõttu sellele naisele ei öelda?
Mis toimub?
 
vasta palun 10. veebruar 2015, kl 09.28
milles see elukogemus väljendub? selles, et küsid siin blonde küsimusi?
 
ja nii lähebki 10. veebruar 2015, kl 09.38
kui naine hakkab perekonnas haukuma, rebib mingist kontekstist midagi välja, siis mees võibki mitte vastu pidada ja kolakat anda, ka mina annaks kolakat naisele kelle nimi on "vasta palun". selle asemel, et küsimusele vastata, haarab ta hoopis autori nimest ja nimetab küsimust blondiks.
 
vasta palun 10. veebruar 2015, kl 09.42
no tropp tule anna kolakat, aga vaata, et kohtumisel püksi ei tee.
 
valvur 10. veebruar 2015, kl 10.01
ei, naisi ei köida vangis istunud mehed, naistele meeldivad tugevad natuuriga möurapullid ja eluvennad, aga just nemad kinni satuvadki. Slaavi verd naistega on tiba teine teema- neile vist vangid meeldivad- ikka selle isaseks olemise pärast.
nohkaritega seda ei juhtu ja nemad naistele ei meeldi, kuigi naise jaoks on see mees kindlasti turvaline.
Seda olukorda on raske sõnadesse panna.
jah, vang võtab ennast kokku, et naine ära sebida, kui algul ei oska, siis teised vangid õpetavad ja vangi eesmärk pole mitte paremaks muutuda, vaid kedagi enda tahtele allutada. Nad on oma püüdlustes visad ja see naistele ilmselt meeldib. Vang tahab olla tugev, aga tihti saab ta tunda ennast tugevana ainult endast nõrgema arvel.
ilmselt meeldib naistele ka salapära, mis nende meelest vange ümbritseb.
kahjuks on vangidel rikud närvikava, nende mõttemaailm on nii muutunud, et nendega on väga raske suhelda. varem või hiljem lööb mingi kiiks välja.
 
tean 10. veebruar 2015, kl 10.10
Samasse patta võib panna ka elukutselised sõjaväelased. Varem või hiljem lööb mingi kiiks välja, hea veel, kui see fataalne pole.
 
üks lammas 10. veebruar 2015, kl 10.22
Kas te arvate, et see endine vang ütleb naisele kohe alustuseks, et on kinni istunud? Vaevalt. Aga jah, eks nad pingutavad rohkem naise ära rääkimisel. Lubadused on suured ja uhked ja see naistele meeldib. Veenmis oskus on neil hea.
 
ahzooloog 10. veebruar 2015, kl 10.47
Ilmselt on siin sama kiiks, mis paneb naisi ka alkohoolikutega suhet alustama. Sisimas tahetakse olla see "hea haldjas" või muidu osav mutt, kes meest muuta suudab.
 
Tähelepanelik 10. veebruar 2015, kl 10.57
tänapäeval on ju kõik info avalik ja üldjuhul piisab inimese nime googeldamisest. mingi kohtuotsus tuleb ikka välja, samuti on avalikud kõik nimed, kes on presidendilt armu küsinud:)
 
nojah.... 10. veebruar 2015, kl 11.01
On huvitav tõdeda, et 2/3 eestimaalastaest on kriminaalkorras karistatud. Sellise arvu annab ka roolijoodikute aina kasvav isoleerimine ühiskonnast. Siit küsimus - palju on siis neid normaalse närvikavaga ja karistamata mehi?
Naistel, kes vajavad enese kõrvale meest, ongi just valik selline.
 
to ahzooloog 10. veebruar 2015, kl 11.02
alkohoolikuga ei alusta keegi teadlikult suhet, alkohoolikuks muututakse aja jooksul.
küll aga on inimesel eeldused alkohoolikuks saada, kui ta on väga seltsiv, lõbus, pidevad napsitamised, eks naised arvavad ikka...vot see mees on lahe. sellel lahedusel on aga ka oma hind, sealt on ainult edasi paar sammu alkohoolikuni, kus inimene muutub täelikuks sõltlaseks, perekond laguneb, muututakse asotsiaaliks, inimest kontrollib alkohol, mitte inimene ise.
 
Tähelepanelik 10. veebruar 2015, kl 11.11
minuarust on naistel valikut küll ja veel rohkem, kui nad ise on.
1. Kena välimusega ja hoolitsetud.
2. Ei ole rumalad ja ei lange iga meelitaja lõksu.
3. Sellised naised võiks rohkem võimalust anda normaalsetele meestele, mitte hakkama kohe esimese suhte faasis kõike pärima, paar nädalat võite ikka potensiaalse mehe peale aega kulutada ja lasta mehel ennast tõestada, peale paari nädalat võite järeldused teha.
4. Kui mees on juba 30 dates ja tal ei ole oma korralikku kinnisvara, autot ega sissetulekut, siis sellise mehega ei tasu tegemist teha, suure tõenäosusega seda tal ka kunagi olema ei saa.
 
kadakatupp 10. veebruar 2015, kl 12.24
kui suhte loomise kriteeriumiks auto ja kinnisvara omamine, otsitakse ju tegelikult sponsorit, mitte armastust.
mina kohtusin palgast palgani elava mehega, aga tegi karjääri ja nüüd kõik olemas, mis vaja.
teema autor ikka päris kogenematu, et nii lihtsat asja ei jaga. paha poisi imidzh on naistel alati tuped tilkuma ajanud, sharikutest rääkimata.
 
mees 10. veebruar 2015, kl 12.33
kadakatupp võib olla päris macho välimusega naine, kui sellist teksti siin tulistab, ma juba kujutan ette kuidas vangi sharikud kadakatupes 8-id ja 9-id. teevad:) kindlasti ei puudu kadakatupel ja väike vunts nina alt:)
 
kadakatupp 10. veebruar 2015, kl 12.42
mees võib olla päris beibe välimusega mees kui sellist jura siin heietab, juba kujutan ette klahvidel närviliselt klõbistavaid plastikküüniseid ja odavat narmendavaks kulundu pushupp tissivesti. kindlasti ei puudu ka väiksed kunstripsmed ja ninarõngas seksapiili väljendamiseks.
mul võib olla macho mõtlemine, aga väljastpoolt seda näha pole. väike vunts on, aga ainult tupe piirkonnas.
 
oleneb 10. veebruar 2015, kl 13.29
mina ei teadnud, et mees alkohoolik, see tuli alles 4a hiljem välja, õnneks koos ei elanud
head näitlejad need alkohoolikud, pärast tegin uurimuse, paljudel naistel ja ka meestel nii juhtunud
ent mind häiris hoopis ebaausus, mitte alkoholism
reedetuna tundsin ennast, mult sisuliselt varastati valikuvõimalus
ahjah, varas on ta ka
ikka ju eeldad, et mees soovib samuti ausat suhet ja annab omalt poolt samuti ausa panuse
 
ahzooloog 10. veebruar 2015, kl 14.00
Jah, alkohoolikud on kriminaalidega sama osavad manipuleerijad. Otumad isendid räägivad suht kergesti uimaseks.
 
Shrečk 10. veebruar 2015, kl 14.02
Teema autor vist naisi eriti ei tunne. Tegelikult ei tunne neid aga keegi, sest nad on ettearvamatud. Ja nii ka siin, alge sellest, et naist võlus "paha" poiss. Edasi nägi naine vist, et mehel on nutti mingeid skeeme koostada ja läbi lüüa. Noh, pingutas üle ja kukkus kinni. Aga ega seepärast ta veel äpu pole. Istub ära ja mõtleb järele, planeerib edasi. muud valikut tal ju enam pole. Küll ta veel jõuab kokku kraapida, muretut ja põnevat elu pakkuda ja pensionisammast kasvatada. Võrreldes mõne teise tossikesega, kes pakub ainult igavat, halli, odavalt turvalist ja magedat elu. Missiis, et osa naisest samas väga tahaks seda elu. Just siis, kui tembumees on kadunud või vähe vägivaldseks ka kodus muutunud ning rahad kasiinos maha mänginud.
Naine teeb valikuid nii nagu oskab:-)
 
tõlgendaja 10. veebruar 2015, kl 14.05
shreck on igav, hall, odav tossike?
 
Shrečk 10. veebruar 2015, kl 14.09
Kas keegi tundis end torgatuna?
 
looma moodi 10. veebruar 2015, kl 14.16
see nagu elu ise, ennast taastootev süsteem, isedefineeruv. analoogne sellega, miks põtradel suured sarved on või paabulinnul suur saba. toidu hankimiseks või järglaste eest hoolitsemiseks neid vaja ju ei lähe.
 
kadakatupp 10. veebruar 2015, kl 14.35
sreku, odavalt halli, igavat turvalist elu hindavad sellised naised ainult niikaua, kuni sharikutega eluvend puurist välja lastakse ja hakkb uus tedremäng peale.
 
to Shrečk 10. veebruar 2015, kl 14.58
ei olnud sellel mehel mingit plaani ega skeemi kuidas rikkamaks saada, lihtsalt läksid pargis suvalisele inimesele kallale, röövisid paljaks ja peksid läbi. sai 6a. selle eest, kui suur aju peab olema, et sellist tegu korda saata? see juhtus ammu enne seda kui ta selle kaunitariga need lapsed sai.
 
jah 10. veebruar 2015, kl 15.04
aga see jobu oskas öelda, et tahab just seda naist ja ainult teda. tavaline mees ütleb, et ma võibolla tahan sind.
miks tavaline mees naisele ilusaid sõnu öelda ei suuda?
 
kadakatupp 10. veebruar 2015, kl 15.13
tavaline mees on tavaliselt nahahoidjast argpüks, kes kardab end liigselt siduda. kriminaalist jobu käitub nagu poleks tal midagi kaotada ja ega enamasti olegi. mõelge ise, kumb avaldab romantikajanus naisele rohkem muljet?
 
mees 10. veebruar 2015, kl 15.18
ja mis on siis naisele olulisem, kas alguses tasasem mees ja ülejäänud õnnelik elu?
või alguses tegija mees, kes hiljem osutub kriminaaliks, kellele on vaja vanglasse pakke saata, pärast selgub et joodik ja lõpuks asotsiaal, lisaks saab naine veel kolakat?
 
õige 10. veebruar 2015, kl 15.22
naistel ei ole antud võimet pikalt ette mõelda ja planeerida, vaata kasvõi liikluses, naine sõidab sinuga võidu...aga ta sõidab rajal, mis pöörab sujuvalt peamagistraalile, ta ei saa aru, et tema tee lõpeb ükskord otsa ja ta on sunnitud väga järsult pidurdama kui peateel sõidab auto.
 
jah 10. veebruar 2015, kl 15.26
kahjuks tuleb kogemus ajaga. peale esimeseringi eksimust ei tule mingit tahtmist teisele ringile minna, ka hea mehega mitte.
 
Shrečk 10. veebruar 2015, kl 16.18
jah Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> aga see jobu oskas öelda, et tahab just seda naist
> ja ainult teda. tavaline mees ütleb, et ma võibol
> la tahan sind.
> miks tavaline mees naisele ilusa
> id sõnu öelda ei suuda?

Ok. Läks mees suvalisele pargis kallale ja ühele ütles ka ilusad sõnad. See uskus neid ja arvas, et mehes on potensiaali, ka kallale minna, kui pähe tuleb. Tedre ja tupemäng võis alata. Iga jope ei lähe ju teisele kallale, ammugi mitte paljaksröövimise eesmärgil, ammugi ei ütle igaühele ilusaid sõnu.
Eks naised ikka mõtle ka, milline mees on neile mees:)
Mehed mõtlevad ilmselt veidi vastupidi-millise naisega pole mõtet üldse tegemist teha. Sellest ka väljend, et vb tahan sind, kui päris kindel veel pole, et naine on tegelikult pikalt saatmist väärt:-)
 
vangid, pätid 11. veebruar 2015, kl 00.26
joodikud ja joobesjuhid on kõige tahetumad mehed alati olnud:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!