Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
30-aastased poisikesed
 
n55 16. veebruar 2015, kl 00.03
hipid kusjuures tegid lapsi mureta. Pahandused tulid hiljem, kui mõni guru asus seksima oma noorte ilusate tütardega ja emad seda miskipärast pahaks panid.
 
ööööö 16. veebruar 2015, kl 00.07
merit Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kas tõesti tahavad 30-aastased mehed veel hängida
> ja lõbutseda ja pere loomisest, püsisuhtest hoiava
> d eemale kui katkust? :D
teeks sinuga ühe rosinaöhtu
mansion ghost 16. veebruar 2015, kl 00.12
´n55´ ma tean teist versiooni ;)
Naised, kes olid ühiskasutuses privatiseeriti mingi aja jooksul ja kommuun lagunes paaridesse.
 
n55 16. veebruar 2015, kl 00.29
arvatavasti oleks kommuuni-faasi läbimine tõhusaks abiks, et moodustuksid sobivad stabiilsed paarid. Kui aga minna paari piisava kogemuse ja sobivuseta, kipub jällegi moodustuma põrandaalune seksikommuun...
 
elis 16. veebruar 2015, kl 10.36
Ma arvan, et paljud mehed ja naised panevad teise inimese liiga kiiresti paika. Nagu mees siin loetles, et on kuivikuid, lauslolle, saamatuid, eneseimetlejaid, kullakaevureid, töönarkomaane, paduusklikke, ebausklikke, targutajaid, vingujaid, argpükse jne. Ei usu, et ta nende kõikidega koos on elanud või neid üldse lähemalt tundma õppinud. Pigem ikka pannakse esimese kahe-kolme veidra lause najal paika, et hahaa - loll, ja minnakse edasi järgmise juurde. Järgmise juures jälle otsitakse mingeid veidraid lauseid või käitumise hetki, mis kõik on kontekstist välja võetud (st isiksus on kontekst ja seda ei vaevuta tundma õppida) ja jälle on viga küljes. Aga need vead on tõenäoliselt selle inimese juhuslikud juhtumised, mitte isiksuse püsivad jooned. Isiksuse püsivaid jooni juhututvuse ja paari-kolme vestlusega paika ei pane. See on ebaloogiline, et su ümber on nii palju suhteks sobimatuid inimesi, pigem ikka suuremas osas on tegu sinu enda fantaasia viljadega ja viitsimatusega kedagi täpsemalt tundma õppida. Püsisuhte üks osa ongi ju üksteise tundma õppimine, aga kui sa juba eos ei vaevu seda tegema, siis see jutt, et ma tahan suhet ja peret, kõlab kahtlaselt.
 
ahzooloog 16. veebruar 2015, kl 10.44
Kuidas oligi selle peegli ja peegeldamise värgiga...kui ümberringi on nii palju friike ja suhteks sobimatuid, siis peegeldab see selle inimese enda suhtesobimatust...
Mõhk Metsavana 16. veebruar 2015, kl 10.59
jajah, viljaka pinnase asemel, hoopis kividele sattunud seeme.
 
Täitsa Blond 16. veebruar 2015, kl 11.06
...



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Täitsa Blond 12.04.2015 01.47.
Mõhk Metsavana 16. veebruar 2015, kl 11.14
n55 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> arvatavasti oleks kommuuni-faasi läbimine tõhusaks
> abiks, et moodustuksid sobivad stabiilsed paarid.
> Kui aga minna paari piisava kogemuse ja sobivuset
> a, kipub jällegi moodustuma põrandaalune seksikomm
> uun...


mõni tahab Aphrodite templeid taastada?
 
elis 16. veebruar 2015, kl 11.51
See "vale seltskond" on vist ikka liialdus. Päriselt suhtesobimatud on võib-olla psühhopaadid vms üksikud erandid, mitte terved seltskonnad ja kollektiivid. Kui inimesega lihtsalt klappi ei teki või ta ütleb paar korda midagi "lolli", siis see ei tähenda, et ta on oma olemuselt suhtesobimatu. Muidugi igaühega ei peagi klapp tekkima, aga päris nii ka ei ole mõistlik, et tembeldad kõik suhtesobimatuteks, sest nad üks kord istusid jalg üle põlve vms "äärmiselt kahtlast" ja "tähendusrikast". Sellisest tembeldamisest tavaliselt päästab loogiline (ja teaduslik) mõtteviis, pole vaja siin mingeid isiklikke hingetraumasid ja peegeldamist lahkama hakata, lihtsalt veidi loogilist mõtlemist on vaja.
 
n55 16. veebruar 2015, kl 11.52
vaevalt et Aphrodite templites mingi kommuun tegutses. Pigem tegutsesid seal preestrinnad, kes inimese seksuaalsusest rohkem taipasid. Tõenäoselt koguti ka annetusi templi hüvanguks.
Miski analoog on meil nondelegi templitele, ainult et igasuguse rituaalsuse ja religioossuse minetanud ning muidugi taas põranda all.
 
n55 16. veebruar 2015, kl 12.01
elise jutt põhmõtteliselt õige. Hinnanguid antakse seejuures põhimõttel, et teise silmas märgatakse pindu, omaenese silmas ka palki mitte.
 
Ingel, endine ingel 16. veebruar 2015, kl 12.03
Kes oskab - see teeb!
Kes ei - see õpetab (loe:kritiseerib)
 
n55 16. veebruar 2015, kl 12.11
...ja kes ka õpetada ei oska, administreerib
 
Shrečk 16. veebruar 2015, kl 13.37
Kas te siin ise mitte paika kedagi ei pane? Pole üldse võimatu, et suhet leida püüdev mees selliste otsa ka sattunud on.
 
ojaa 16. veebruar 2015, kl 15.01
elis Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ma arvan, et paljud mehed ja naised panevad teise
> inimese liiga kiiresti paika. Nagu mees siin loetl
> es, et on kuivikuid, lauslolle, saamatuid, eneseim
> etlejaid, kullakaevureid, töönarkomaane, paduuskli
> kke, ebausklikke, targutajaid, vingujaid, argpükse
> jne. Ei usu, et ta nende kõikidega koos on elanud
> või neid üldse lähemalt tundma õppinud. Pigem ikk
> a pannakse esimese kahe-kolme veidra lause najal p
> aika, et hahaa - loll, ja minnakse edasi järgmise
> juurde. Püsisuhte üks osa ongi ju ükstei
> se tundma õppimine, aga kui sa juba eos ei vaevu s
> eda tegema, siis see jutt, et ma tahan suhet ja pe
> ret, kõlab kahtlaselt.

See ongi üks nüüdisaja probleem, inimestel pole ei aega ega tahtmist tundma õppida, sest alati on lihtsam lüüa internet lahti ja võtta uus huviorbiit ette, kuniks jälle mingi "kiiks" välja lööb ja ebasobivaks tembeldatakse.
Teine asi, mis "suhte" otsijate puhul silma hakkab, on seksiteema, et kui naine kohe kätte ei anna, siis kantakse maha ja otsitakse uus, kes igasugu trikke teeb ja vabameelsust üles näitab. Tundmaõppimise kohta öeldakse, milleks, kui saab ka lihtsamalt kätte.
mansion ghost 16. veebruar 2015, kl 18.47
"Teine asi, mis "suhte" otsijate puhul silma hakkab, on seksiteema, et kui naine kohe kätte ei anna, siis kantakse maha ja otsitakse uus, kes igasugu trikke teeb ja vabameelsust üles näitab. Tundmaõppimise kohta öeldakse, milleks, kui saab ka lihtsamalt kätte."

Nojah, kes mida otsib :D)
Lahked ja alati valmis naised pole eales huvi pakkunud. Kui ikka soliidne nimekiri eelmistest "proovijatest", pole nagu mõtet tülitada. On ehk piisavalt neid kes sinna ritta pääseda soovivad.
 
Shrečk 16. veebruar 2015, kl 18.59
Laias laastus siis, et hea naine suhtematerjaliks on pipardav, tööle pühendunud, krõhva välimuse ja kõrgete nõudmistega? Satub mees sellisega tutvuma, siis peaks ta kasvõi ribadeks end tõmbama, et sellisega pere luua?
 
elis 16. veebruar 2015, kl 19.32
Tegelikult tegi prints ka kohe Okasroosikesele ettepaneku ja ei hakkanud mingist tundma õppimisest soiguma. See tundma õppimine on võib-olla hoopis uuema aja nähtus, mis on vajalik, et nn kaasaegne suhe püsiks. Varem hoidis meie kandi inimesi koos ellujäämisvajadus ja ühiskonna reeglid, aga praegu pole vaja poolvõõrast endale koju võtta, et ellu jääda, lehmad-lambad ära toita, põldu künda ja teiste silmis mõistlik inimene olla. Võib-olla selle pärast on inimesed nüüd veidi segaduses nende suhetega, et kuidas siis nüüd saab ja mis asi see tundma õppimine üldse on jne. No ja siis kombatakse omal moel seda suhteolukorda, mõni seab utoopilised reeglid sobivuse osas, teine jälle katsub kõik läbi, kes vähegi katsuda lubavad, kolmas mõtiskleb ja mõtiskleb jne. Minu arust on see väga inimlik osa kaasaegsest maailmast, need turtsujad ja targutajad on lõpuks ikka kõik lihtsalt inimesed oma eluloo, murede ja rõõmudega. Ja nii sa elad oma krõhvade ja piparde (ja mõne magusa maasika?) keskel ja siis sured ära.
mansion ghost 16. veebruar 2015, kl 19.43
Ilmvõimatu on kõik järgi proovida, et leida parim :D)
OK, 127. juures on võimalus, et parim oli esimene(?). Äkki siiski 128. või 129. või 684. Täiesti mõttetu rabelemine. Aga andke tuld, elu on (väga)lühike!
 
Mees to Elis & Ojaa 16. veebruar 2015, kl 20.10
Võibolla ma olen eelarvamuslik. Kui aga naine riietub ja käitub nagu seesamune, siis pole ju midagi imestada, et nii mina kui ka paljud teised teda ka selliseks peavad. Neid märke mille järgi naisi "paikka panna" on päris palju ja kui ma ühe naise 100k'st ekslikult ära salgan, siis pole see minu vaid selle naise süü, kes käituda ei oska.

Tavaliselt aga nii kaugele ei jõuagi. Enamasti saab hinnanguid antud selle järgi kuidas üks või teine minusse suhtub. Kui ollakse üleolev kõigi meeste suhtes, mis on väga tüüpiline tänapäeval, siis ega sealt midagi head oodata pole.

Veel üks asi on pealispinnalisus. Ma püüan kuidagi mõista, kui naine on midagi väärt, et ta siis ootaks, et mees talle "järgi jookseks". Mina võin vabalt demonstreerida, mille poolest mina eriline olen. Kui aga naine ei suuda oma erinevust teistest tavalistest rumalatest eitedest välja tuua, siis minul pole ju mingit motivatsiooni sellisest huvitatudki olla. Mida ma "tundma õpin" kui pole midagi tundma õppidagi? Kui on tühipaljas kest?

Eesti naiste seas on ka see väga levinud, et pole õrna aimugi, mida mehelt oodata. Vahitakse ringi ja jõllitatakse võõraid mehi isegi siis, kui omal juba üks käevangus. Iga isane on potensiaalne paarituja. Kui ta teaks mida ta tahab, siis ta suudaks ka sellist otsida ja õnnelik olla kui selline üks kord leitud. Kuna aga ei teagi mida otsida, siis ei leiagi midagi ega saa ka kunagi õnnelik olema. Alati on midagi puudu ja seda isegi üksi olles. Siis vingutakse ja süüdistatakse tervet maailma oma rumaluses.

Mina tean täpselt mida ma naiselt ootan. See pole mingisugune utoopia. Selliseid naisi leidus sajand tagasi trobikondade kaupa. Ka tänapäeval leidub selliseid aasias päris palju. Aga ma pole ei ajarändur ega asiaat. Välimus mind ei koti aga naine ei saa olla peast tiinekas. Minu poolest võiks ta olla kas või ühe käe või jalaga: pea asi, et tal süda ja aju korras oleks. Ma tahaks, et Eestis ÜKS naine oleks, kes vääriks seda tiitlit. Rohkem mul pole vaja kui ainult ühte.
 
etapid 16. veebruar 2015, kl 20.12
elis Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Tegelikult tegi prints ka kohe Okasroosikesele ett
> epaneku ja ei hakkanud mingist tundma õppimisest s
> oiguma. See tundma õppimine on võib-olla hoopis uu
> ema aja nähtus, mis on vajalik, et nn kaasaegne su
> he püsiks. Varem hoidis meie kandi inimesi koos el
> lujäämisvajadus ja ühiskonna reeglid, aga praegu p
> ole vaja poolvõõrast endale koju võtta, et ellu jä
> äda, lehmad-lambad ära toita, põldu künda ja teist
> e silmis mõistlik inimene olla. Võib-olla selle pä
> rast on inimesed nüüd veidi segaduses nende suhete
> ga, et kuidas siis nüüd saab ja mis asi see tundma
> õppimine üldse on jne.

Varsemalt nimetati seda kurameerimiseks, jalutati käest kinni ja anti aega üksteisega harjuda. Inimese olemus pole aja jooksul muutunud. Keset tänavat, võõraga kohtudes ei heideta ju riideid seljast ja ei tehta siivutut ettepanekut, küll aga eeldab üks osa meestest kiiresti voodisse jõudmist.
 
Mees to Elis 16. veebruar 2015, kl 20.15
Sa oled üks väga tüüpiline eestlannast ajukääbik. Vanasti õpiti samuti üksteist tundma. Tänapäeval aga on sinusugustel lastel koledasti aega ja vanematel raha, et sa ei peagi kunagi küpseks saama. Varem inimestel polnud sellist luksust. Kõik pidid suureks saama nii füüsiliselt kui ka vaimselt. Ei saanud 20a vanemate kulul nina nokkida vaid pidi ise tööle minema ja asjalikuks hakkama.
See lapsikus on põhiline probleem tänapäeval, miks inimesed ei sobi. Vanasti olid enamus küpsed ja sobisid tänu sellele ka kokku.
 
Ingel, endine ingel 16. veebruar 2015, kl 20.25
Loed ja isegi ei muiga.. - "Kui aga naine ei suuda oma erinevust teistest tavalistest rumalatest eitedest välja tuua, siis minul pole ju mingit motivatsiooni sellisest huvitatudki olla.."

Kas tõesti on tavaline naine rumal?

Ja kõik kassid on öösel ju hallid?

Mees, sa oled vist üksi ja kibestunud.. nati laisk kahh vist, et panustada ennast ja aega ja tahtmist? (vabanda, kui eksin) ja selles ei ole süüdi ei eided, ei sinu ega eide välimus või sinu või eitede eelistused... see on kinni su enda mõtetes ja mingis kompleksiga piirnevas teemas...???

Aga võib olla ongi eitede kooslus selline nagu sa kirjeldasid..
kurb, kui pead sealt valima, tõsiselt.

Ehk vaatad järgmine kord naisi? Sa võid üllatuda, tõsiselt...
 
To Mees 16. veebruar 2015, kl 20.28
Kuule papi, ää urise...
vanasti ja vanasti - vanasti pidi vikatiga heina ka tegema ja karjas käima... Neid aegu nutad taga või???
 
Mees to Ingel, endine ingel 16. veebruar 2015, kl 20.30
Mida sa nende "naiste" all mõtled? Vanamutte?
 
Shrečk 16. veebruar 2015, kl 20.31
Hm. Milline proua vöi neiu on tänapäeval nõus tutvuma tänaval käest hoides käies?? Ennem uuritakse internetis, et kas mehel ikka on porche panamera, oma villa ja miljonäri elukutse. Siingi oli jeebi olemasolu kohustuslik. Vanasti internetti polnud, oli jah asi lihtsam ja kõik normaalsem.
 
Täitsa Blond 16. veebruar 2015, kl 21.27
...



Toimetatud 2 kord(a). Viimati Täitsa Blond 12.04.2015 01.48.
mansion ghost 16. veebruar 2015, kl 22.14
Hää TäitsaBlond, kõige lihtsam on küsida :)
A. Sõimatakse nägu täis
B. Solvutakse
C. aetakse mingit seosetut iba
...
Z. ütlebki! Kui mäletab.

Kusjuures, on ka öeldud ja rahumeelselt, üksteist solvamata asi sinnapaika jäetud. Pigem on probleemiks olnud, et mul pole midagi ligilähedastki vastu pakkuda :)
 
Täitsa Blond 16. veebruar 2015, kl 22.35
...



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Täitsa Blond 12.04.2015 01.48.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!