Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
30-aastased poisikesed
 
Naine mõistatab 16. veebruar 2015, kl 22.39
Lugedes MG meenutusi tekib tahtmatult küsimus, kus ta taoliste naistega on kohtunud?!Tema sõnutsi on need naised:
- juba paljude poolt üle käidud
- sealjuures väga nõudlikud
- ei ole orienteeritud püsisuhtele
- on valmis esimesel võimalusel kannapööret tegema,
teisisõnu reeturlikud
jne.jne.
Ehk ei ole ma tema sõnavõtte õigesti mõistnud? Sel juhul pean vabandama. Mu meelest on taoline käitumine pigem omane tänapäeva meestele, mitte naistele.
mansion ghost 16. veebruar 2015, kl 22.41
Visuaalne pilt ei määra midagi, kuigi võib kinnitada muid kaudseid märke. Aga pole oluline, milline see TÄPNE number on. Oluline on suhtumine.


´Naine mõistatab´
Kummitus ei käi ilmas kinnisilmi ja päris pika vaatlusperioodi põhjal võib juba mingi mustri paika panna.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati mansion ghost 16.02.2015 22.44.
 
Naine mõistatab 16. veebruar 2015, kl 22.58
Kummitusele: Minu elus on ka juba ühtteist toimunud ja sugugi alati pole suhe vastassugupoolega pakkunud seda, mida ma (vist naiivselt) lootsin. Siis muutud ettevaatlikuks, tuimemaks, ehk eelarvamuslikukski. Siiski pole ma kriitiline kogu meessoo suhtes ja pole kaotanud lootust leida meest, kes oleks mõistev nii enda, kui ka minu eripära ilmnemisel.
Mõhk Metsavana 16. veebruar 2015, kl 23.05
n55 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> vaevalt et Aphrodite templites mingi kommuun tegut
> ses. Pigem tegutsesid seal preestrinnad, kes inime
> se seksuaalsusest rohkem taipasid. Tõenäoselt kogu
> ti ka annetusi templi hüvanguks.

mitte midagi niisugust. see oli koht kus käidi seksimas ja ilma igasuguste piiranguta. see oli legaalne koht üleaisa löömiseks.
mansion ghost 16. veebruar 2015, kl 23.08
´Naine mõistatab´, ka mina ei tahaks ekstrapoleerida - KÕIK naised.
Kahtlemata on palju häid ja väärikaid naisi. Aga leida see ÜKS on kaelamurdev ülesanne, pealegi kui selle mõttekuses kahtlusi tekib. Tegelikult, üks juba oli ;)



Toimetatud 1 kord(a). Viimati mansion ghost 16.02.2015 23.19.
 
Naine mõistatab 17. veebruar 2015, kl 00.12
Kummitus, kas kahtled selle "ühe ja õige" otsimise mõttekuses või hoopis leidmise võimatuses (sinu sõnutsi kaelamurdev ülesanne) või ehk on asi hoopis selles, et kardad teda leida, sest ei tea siis, mida leituga peale hakata. Eks me kõik tea seda, et teekond millenegi on tihtipeale põnevam, kui päralejõudmine. Päralejõudmisel valdab meid segadus. Näide: "Kas me sellist Eestit tahtsimegi?"
mansion ghost 17. veebruar 2015, kl 00.24
Ma arvan, et mul oli see "üks ja õige" juba olemas, paraku lõpuks siiski selgus, et mina pole see õige.
See iseenesest polegi nii solvav, kui see, et too "õige" on temalgi leidmata.
Kummitus ei taha olla veel kellegi vale valik - aitab ühest "eksinust" küll.
Täiesti arusaamatu mille alusel te oma valikuid teete :D) Ühest ämbrist teise.
 
Täitsa Blond 17. veebruar 2015, kl 00.29
...



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Täitsa Blond 12.04.2015 01.49.
 
mingi vanamutt oled ve? 17. veebruar 2015, kl 00.33
tänapäeval saadakse lapsed 40-ndates või isegi 50ndates, enne tore karjääri teha, chillida ja hängida.
mansion ghost 17. veebruar 2015, kl 00.40
On sel mingit vahet?
Tegelikult sain talt kõik mida naisel pakkuda on.
Järgmised on nõudmised ja kohustused eiteamille eest :(
 
Naine mõistatab 17. veebruar 2015, kl 00.47
...ühest ämbrist teise. See on jälle üldistus. Minu valik oleks - intellektuaalne köitvus (ka väljakutse) ja füüsiline sobivus. Edasised valiku kriteeriumid on juba vähemtähtsad. Hoolivus ja aktsepteerimine loomulikult.
mansion ghost 17. veebruar 2015, kl 00.51
Ka nii on võimalik.
Millegipärast kuvandub kuivalt krigisev ´n55´
 
Naine mõistatab 17. veebruar 2015, kl 01.00
Valesti kuvandub! Kuivalt krigisev - paraku, sinuga ei saa ju muidu, kui kuivalt (loe mõistuslikult) krigiseda, sest vähimagi ohu korral lukustad kiiresti puuri ukse. Ma ei ole kuidagi nõus olema "n55", sest nii kannatab minu individuaalsus. Ka vanus ei sobi.
mansion ghost 17. veebruar 2015, kl 01.04
Said valesti aru. Paremini seletada ei viitsi aga viide polnud isikustatud Sinu suhtes.
 
Naine mõistatab 17. veebruar 2015, kl 01.25
Jah, nüüd taipan, sain tõesti valesti aru. Polegi vaja rohkem seletada. Öö juba käes. Aga ikkagi ei taha olla kuivalt krigisev! See pole lihtsalt minulik ja toob silme ette mu vana ladina keele õpetaja. Pean vist TB-lt õppetunde võtma, et muutuda kujundlikumaks! Heas mõttes...
mansion ghost 17. veebruar 2015, kl 01.34
Oh, ma siiski riskin selgitada ;)

"Minu valik oleks - intellektuaalne köitvus (ka väljakutse) ja füüsiline sobivus. Edasised valiku kriteeriumid on juba vähemtähtsad. Hoolivus ja aktsepteerimine loomulikult."

"Ka nii on võimalik.
Millegipärast kuvandub kuivalt krigisev ´n55´"

Tulevikus on veel üks ´n55´, kes on pidevalt "kuival", sest ükski vähegi sobiv mees ei osuta hetkekski nii vajalikku "tähelepanu", et naise "vajadused" rahuldatud saaks.
 
Naine mõistatab 17. veebruar 2015, kl 01.52
Pidin juba magama minema, aga...Ma ei tahaks isiklikuks minna avalikus foorumis, ma tõesti ei luni tähelepanu, aga kui see nii välja paistab, siis pole parata. Ennustad mulle karmi tulevikku, selgeltnägija. Loodan siiski, et Sinu ennustus mu tuleviku suhtes täppi ei lähe.
 
Naine mõistatab 17. veebruar 2015, kl 02.04
Ei suuda veel vaikida. Dialoogi tulemusena tuli välja, ma ei tea, kas mõttetus või mitte: Temake otsib intellektuaalselt ja füüsiliselt köitvat meest. Selle otsingu tulemus on kuivalt krigisev n55 (mitte minu väljend), üksindus ja meeste tähelepanu lunimine...
mansion ghost 17. veebruar 2015, kl 07.51
Aga edu Sulle valimisel ja oma valikule kindlaks jäämisel :D
Vaid veidi ebakindlad ja pealiskaudsed tundusid need kriteeriumid. Aga valid ju Sina ja mitte mina.
 
rsmn 17. veebruar 2015, kl 10.40
Kuni 30 eluaastani võiksidki mehed veel vabalt sarvi maha joosta, pärast seda on ehk rahunenud ja siis võiksid hakata vaatama endast umbes 5 aastat nooremaid naisterahvaid pereloomise eesmärgil. Kui nad seda alla 30 teevad, tuleb mingi hetk ikkagi tahtmine vaba ja vallalise elu elada.
 
krtmdvttu 17. veebruar 2015, kl 12.05
Ma unistasin oma kodust juba kaheksa aastaselt. 21selt oleks olnud ka valmis seda looma, kui poleks pidanud nii rängalt pettuma. Sarvi pole kunagi olnud tahtmist ei kanda ega maha joosta. 20 on ka see vanus, kui teismeiga seljataga ja mõistus võiks peas korras olla selleks ajaks.
 
alule 17. veebruar 2015, kl 12.13
mõtle ennast või udukoguks, kui kummitusest ei piisa... aga sa olid üks kibestunud vanamees oma 50-le lähenevas eas ja kiuslikus meeles ja selleks oled sa ka jäänud... kurb ju...

Käi üle niipaljudest naistest, kui aga kannatad, aga seda "esimese ja õige" kaotuse vingu ei suuda sa enam eales välja tuulutada, kui sa seda endale peas selgeks ei tee...

Sulle jäävadki kõik ülejäänud naised eitedeks, korduvkasutuses olnud salfrättideks, virisejateks, vingujateks, kullakaevajateks (huvitav, kas unusatsin mingid hellitusnimed ära?)...

Ja ükskõik kui palju sa ka ei valiks - sa ei julge kedagi naistest normaalseks ja heaks tunnistada - sest see, kelle sa heaks tunnistasid, praakis sinu välja - ja see on raske, oi-oi kui raske üle elada ja see alandus sul hingest ei kaogi...

Ja kõiki naisi tulekski sinu eest hoiatada - siis säilib nende elurõõm kauem..

Oled üks õnnetu mees, vaeseke..
 
mhh 17. veebruar 2015, kl 12.22
alule antud tõotus igavesest sümpaatiast juba meelest läinud?
 
??? 17. veebruar 2015, kl 12.29
Mina seda andnud ei ole.

Ja selline alandatud mees on ohtlik... see ründab valimata, hoiatamata ja eesmärgita.. lihtsalt et saaks kellelegi haiget teha, et näeks kedagi kannatamas... Loodetavasti ei hakka ta kedagi piinama, lihtsalt niisama, et endal hea oleks, tulevikus tavaelus... Loodetavasti suudab end talitseda... Kuule, mees otsi abi, professionaalset abi...

Minu enesehinnang säilib...
:)))
see eelmine oli kokkuvõte alu enda ja temale suunatud kirjutistest - nagu sisukokkuvõte... diagnoos..., kahjuks... aga kõigi eredate sümptomitega..
 
Nojahh 17. veebruar 2015, kl 13.41
Aga las nad elavad end pigem välja siin kui kuskil reaalses elus. Võib olla nende pruudil või elukaaslasel jääb sellevõrra "sahmakaid" saamata, selle saavad endale delfikad. Ja keegi ometi ei võta tõsiselt seda, millest siin räägitakse.
 
Sosssepp 17. veebruar 2015, kl 13.50
Vanasti oligi nii, et mehed lõid pered alles 40ndates ja võtsid endale nooremad, vähemalt 10 aastat, naised. Nii jääks ka ehk meil pered püsima, sest siis mehed ei tormaks uusi ja nooremaid endale hiljem otsima.
 
n55 17. veebruar 2015, kl 15.18
mismoodi see kuivalt krigisemine õigupoolest käib, mis mg ajudes kummitab?
 
Naine mõistatab 17. veebruar 2015, kl 15.34
Ka mina ei saanud aru, mida kummitus täpselt mõtles, võin vaid aimata, et sellel midagi pistmist vanusega. Minu tõlgendus on selline, et otsid niikaua meest, kuni hakkadki "kuivalt krigisema". Teine tõlgendus: oled nii mõistuspärane, pole lopsakaid, kirglikke hüüatusi, liialt analüütiline, "kuivalt krigisev".
 
n55 17. veebruar 2015, kl 15.44
aga mis puutub kuival olemisse... ega ole kedagi võtta küll.
Kusjuures, ka siin foorumis pole tükk aega liikunud meest, kes mulle tõepoolest meeldiks.
Mind ei võlu tegelikult targutuste ega vaimutsemisega, olen intelligentide perest, kõik igavuseni tuttav...
Võluks lahedus, südamlikkus, spontaanne huumor... sellise eksemplari ees sulab 99,99% naistest.
Mis puutub seksuaalsusse, ka meeste jaoks kõige ahvatlevamas eas naisel on raske sobivat partnerit leida. Sest kui ei suudeta koos avastada ja areneda, seks stagneerub ja suhe laguneb.
Mehe vanus? Käärid liiguvad kokku. Mehed 50 ligi ja üle kipuvad jäigastuma, kibestuma, hea kui mitte tigestuma, uusi trikke vana kooli mehele nähtavasti ei õpeta.
Alumine piir? Alla 35, isegi 40 põlvkondadega puudub mul juba suuresti vaimne ühisosa. Kõige masendavam on see, kui ei saada pihta su parimatele naljadele, elatakse programmide järgi, millesse sina enam ammugi ei usu.
Ja muidugi, olles piisavalt vana, olen ka piisavalt mugav. Seega tuleb otsida, kellega koos on mugav.
 
Naine mõistatab 17. veebruar 2015, kl 16.13
n55, sul on õigus selle laheduse ja huumorimeele osas. Ja tõesti, rohkem spontaansust, see sobib mehele, näitab tema elujõudu ja riskivalmidust! Kui nüüd veel kord rääkida sellest kuivalt krigisemisest (hea väljend, MG!), siis see minu meelest omane pigem vanematele meestele, kes siin aktiivsemalt osalevad, nendelt kuuleb ju pidevalt kulunud käibetõdesid ja ühtesid ja samu mantraid.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!