Saame tuttavaks
parem on mite armastada!
kadakatupp 25. veebruar 2015, kl 18.05 |
Katsuja 25. veebruar 2015, kl 18.08 |
kadakatupp 25. veebruar 2015, kl 18.22 |
Katsuja 25. veebruar 2015, kl 18.27 |
kadakatupp 25. veebruar 2015, kl 18.29 |
tupeidikale 25. veebruar 2015, kl 18.52 |
kadakatupp 25. veebruar 2015, kl 19.17 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 797 |
mansion ghost 25. veebruar 2015, kl 19.18 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,651 |
kia 24. veebruar 2015, kl 10.43
"Parem on mitte armuda ega armastada, siis on lihtsam, vähem muretsemist!"
No, vähemalt ühed triibulised peaks igaüks saama. Näädsa, paljudele akkab lausa meeldima, ei saagi kohe muidu olla. Nigu istumine enam ei tulita kohe tarvis uuesti, äkki jäi mingi varjatud nüanss tabamata.
"Parem on mitte armuda ega armastada, siis on lihtsam, vähem muretsemist!"
No, vähemalt ühed triibulised peaks igaüks saama. Näädsa, paljudele akkab lausa meeldima, ei saagi kohe muidu olla. Nigu istumine enam ei tulita kohe tarvis uuesti, äkki jäi mingi varjatud nüanss tabamata.
kadakajupp 25. veebruar 2015, kl 19.23 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
mhmhh 25. veebruar 2015, kl 19.25 |
mansion ghost 25. veebruar 2015, kl 19.28 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,651 |
kadakajupp 25. veebruar 2015, kl 19.29 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
tõesti 25. veebruar 2015, kl 19.29 |
brünett lihtsalt 25. veebruar 2015, kl 19.54 |
inimene ongi enesehävitusliku mõttelaadiga tundleja, kui ta seda ei oleks, poleks ta inimene .... vist ... oli midagi sellist kellelgi kirjas ... sellel, kes teab (paremini;)
noh jah tegelt see on õige, minu kohta vähemasti, kui poleks täppi läinud, poleks ilmselt meeldegi jäänud ..
kas teie saate elus olla puht mõistuse loogika alusel? saate või? a miks te siis siin/ja paljudes muudes kohtades/ nutate, et teid ei mõisteta ... ja tihti ei mõista te end isegi? see viimane on ika üks küsimuste küsimus, eksolegi mis:)
noh jah tegelt see on õige, minu kohta vähemasti, kui poleks täppi läinud, poleks ilmselt meeldegi jäänud ..
kas teie saate elus olla puht mõistuse loogika alusel? saate või? a miks te siis siin/ja paljudes muudes kohtades/ nutate, et teid ei mõisteta ... ja tihti ei mõista te end isegi? see viimane on ika üks küsimuste küsimus, eksolegi mis:)
mansion ghost 25. veebruar 2015, kl 20.21 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,651 |
Miks siin ollakse? paljud vist niisama, seltskonna mõttes, omasugustega üksteist nokkides aega viita.
Kuidas keegi :D)
"kas teie saate elus olla puht mõistuse loogika alusel? saate või?"
Saab, ikka saab. Ainult, et mõttekaaslase leidmine on õnnemäng, kuigi rulett ja kaine arvestus on kombinatsioon omaette.
Tundeinimene on mõistuseinimese jaoks mõistatus või vähemalt üks püsimatu ja ettearvamatu tuulepea.
Kuidas keegi :D)
"kas teie saate elus olla puht mõistuse loogika alusel? saate või?"
Saab, ikka saab. Ainult, et mõttekaaslase leidmine on õnnemäng, kuigi rulett ja kaine arvestus on kombinatsioon omaette.
Tundeinimene on mõistuseinimese jaoks mõistatus või vähemalt üks püsimatu ja ettearvamatu tuulepea.
kadakatupp 25. veebruar 2015, kl 20.36 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 797 |
mansion ghost 25. veebruar 2015, kl 20.43 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,651 |
delfi kroonik 25. veebruar 2015, kl 20.53 |
brünett lihtsalt 25. veebruar 2015, kl 20.59 |
mine seenele, mansion, niimoodi otse ja omadega, paluks, sa oled ikka mõnd tundeinimest lähedalt näinud ka ikka, oled või, tõesti, a miks siis emosid kirjeldasid, mis~?
sina oled mõistuseinimene, arusaadav, kuid see, keda kirjeldasid EI OLE tundeinimene, selle võiksid ka selgeks mõleda. kui sa nii väärikas eas ei tee vahet tunnetel ja emotsioonidel, on kuri karjas.......nojah, või seened metsas. mine siis lihtsalt seenele ja kõik.
sina oled mõistuseinimene, arusaadav, kuid see, keda kirjeldasid EI OLE tundeinimene, selle võiksid ka selgeks mõleda. kui sa nii väärikas eas ei tee vahet tunnetel ja emotsioonidel, on kuri karjas.......nojah, või seened metsas. mine siis lihtsalt seenele ja kõik.
kadakatupp 25. veebruar 2015, kl 21.02 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 797 |
mansion ghost 25. veebruar 2015, kl 21.04 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,651 |
brünett lihtsalt 25. veebruar 2015, kl 21.11 |
mansion ghost 25. veebruar 2015, kl 21.14 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,651 |
brünett lihtsalt 25. veebruar 2015, kl 21.23 |
tegelt võiks ju kirjata ka, miks selline emo üldse üles lõi, kuigi mis see annaks, midagi sellist küll mitte, mida ma/me/nad ei teaks. mõtteid täna kuidagi palju. sina oled kõrvetada saanud mõistuse ja mina sama saanud tundeinimene. sa ajad mind vahete-vahel vihale, vahel kohe väga, teinekord pean tunnistama, et mõned su mõtted meeldivad mulle, vahel ajad lihtsalt lolli vahtu välja, sellist põikpäist-lapsikut-jonnivat, siis tahaks tukast kinni võtta ja põhjus pinnale raputada, tea isegi miks ;)njah
kadakatupp 25. veebruar 2015, kl 21.27 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 797 |
mansion ghost 25. veebruar 2015, kl 21.51 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,651 |
´kadakatupp´, mitu korda rehaga vastu pead saada on optimaalne?
Üks - rehaga saab vastu pead.
Kaks - tõepoolest saab.
Kolm - ...
...
Ma olen peaaegu veendunud, et sain ühe korraga kõik, mida eeldasin, kuigi ei osanud karta, et see nii üürikeseks jääb. Kõik edaspidine näib kuidagi tühine. Lihtsal keegi üksinduse peletamiseks, et oleks kellegi "vajadusi" , vaimseid ja ainelisi, rahuldada.
Naudin elu ehk elan iseendale ja see ei pea ometi tähendama tupejahti ja prassimist.
Üks - rehaga saab vastu pead.
Kaks - tõepoolest saab.
Kolm - ...
...
Ma olen peaaegu veendunud, et sain ühe korraga kõik, mida eeldasin, kuigi ei osanud karta, et see nii üürikeseks jääb. Kõik edaspidine näib kuidagi tühine. Lihtsal keegi üksinduse peletamiseks, et oleks kellegi "vajadusi" , vaimseid ja ainelisi, rahuldada.
Naudin elu ehk elan iseendale ja see ei pea ometi tähendama tupejahti ja prassimist.
köhatus 25. veebruar 2015, kl 22.06 |
delfi kroonik 25. veebruar 2015, kl 22.13 |
delfi kroonik Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kadakatupp Kirjutas:
> --------------------------
> -----------------------------
> > õige, mansion.
> jänes õnnemänge ei mängi ja shampus
> > t ei joo.
>
>
>
> oled agnes?
Agnes on peen naine, tema joob shampuse asemel schampust.
-------------------------------------------------------
> kadakatupp Kirjutas:
> --------------------------
> -----------------------------
> > õige, mansion.
> jänes õnnemänge ei mängi ja shampus
> > t ei joo.
>
>
>
> oled agnes?
Agnes on peen naine, tema joob shampuse asemel schampust.
Lisa postitus