Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Tutvun naisega, kes ei kiindu vaid võtab pereelu kui projekti, samas saaksin mina seda naist armastada.
 
MeesTartust 27. veebruar 2015, kl 10.54
Kuulasin ükskord elukogenud ning targa proua juttu, kes jagas oma elutarkusi ja tõtt-öelda olid need mõtteterad pisut jahmatavad. Ma olen ju vana idealist olnud ja seni pole keegi julenud mind nii otse ja omadega minu mulli seest välja kiskuda. Ta ütles kuldsed sõnad. Sa tahad võimatut, Sa tahad pereelu ja armastust - seda pole olemas. Otsusta ära, kumba Sa tahad. Armastus on vaba energia, armastus on emotsioon, kirg, see saab otsa ja Sa ei talu enam teist, tahad tast vabaneda, tunned end ahistatuna, hakkad jälle seda tunnet otsast otsima, aga pereelu on nagu äriprojekt, see on kohustus. Pere jaoks ei võeta armastatud meest, vaid mees, kes Sulle väga meeldib. Kellega ei olegi suurt kirge. Sa ei saa tahta kahte asja korraga. Kui Sa armastad ja võtad siis pangalaenu kahepeale, siis Sa tapad armastuse ära, sest siis kaob vabadus.” Muideks meestel olevat teisiti, mees saavat korraga armastada ja luua pere. Ja soovitas mul valida mees, kes mind armastab, sest kui mees polegi päris minu ideaal, siis mees saab terve elu pingutada ja see hoidvat mehi vormis ja alati naise juures. Eks see vana jahimehe instinkt. Ilmselt sellepärast mehed ei tahagi naisi, kes neil sabas jooksevad ja kõigeks valmis on.

Ja kui ma pärast seda juttu oma tuttavate abielupaaride peale mõtlema hakkasin, siis tõepoolest, lahku on läinud enamasti just need, kelle suhe algas suure kirega. Püsima on aga jäänud need abielud, kus suured tunded on jäänud ehk kuskile minevikku ja hoopis teise inimesega, aga kus abielu sõlmimisel on otsustatud luua liit ja ühine kodu ning pere. Kes suudab pereloomist kui otsust võtta, need püsivad koos, ülejäänud jooksevad uut tunnetepuhangut otsima. Päris mõtlemapanev, kas pole? Kõlab julmalt ja minul võttis pisaragi silmanurka, aga siis sain aru, et olen elanud ikka päris kaua kuskil illusioonide maailmas ja tõepoolest pean langetama valiku – kas armastus ja liblikad või turvaline pereelu ilusa ja hea inimese kõrval. Need valikud on õnneks meie enda teha, mis sest, et need pole kergete killast.
 
Täitsa Blond 27. veebruar 2015, kl 11.05
-



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Täitsa Blond 16.04.2015 14.15.
 
mh 27. veebruar 2015, kl 11.11
HEa tähelepanek, täitsa blond :)
 
priscilla 27. veebruar 2015, kl 11.12
TB
mis siin ikka kinni kiilub. tekst on ju naise oma. kui mees sihukest jura ajaks, oleks see ikka okseleajav jutt.
 
soooh 27. veebruar 2015, kl 11.14
nii ja naa, eks seal mõned terakesed tõtt ole aga on ka selliseid minusuguseid inimesi kui kirge ja meeldimist inimese vastu pole siis no mis krd moodi ma suudan temaga voodirõõme nautida? Poleks mehe vastugi aus, hambmad ristis, kord kuus talle vastu tulla.
 
ag47 27. veebruar 2015, kl 11.32
kirjutas vist ikka tädi lauset et soovitas valida mees kes oleks jne jne või sain valesti aru.
 
ka mees 27. veebruar 2015, kl 11.38
Ma olen täpselt sama rääkinud koguaeg aga katsu selle jutuga naistele läheneda. Need on ju emotsionaalsed hüsteerikud. Mõistuse hääl on nende jaoks kurja juur. Samas tundub, et mõistuse hääl on neil olemas aga seda ei tohi mehega kokkuleppimiseks kasutada vaid omakasuks. Mehele tuleb rääkida emotsioonidest ja armastusest, et kõik uksed lahti jääksid ja ettekäänete arsenal oleks suur ka edaspidi.
 
äkki 27. veebruar 2015, kl 11.41
talle sobivad mõlemad? no nagu arnold oksmaale. peaasi, et vähenõudlikud on.
 
vanaema 27. veebruar 2015, kl 11.48
suured tunded on jäänud kuhugile minevikku??? asja iva on siiski sellest, et kes nende tunnete suurust ikka mõõdab ja millise skaala järgi siis hinnata? tunded nagu kõik muu sh suhted peavad arenema, edasi liikuma. Kirg on see, mis ajab sind jooksma ühe juurest teise juurde. Keha saab oma vajadused rahuldatud aga ühel hetkel hakkab hing nälga jääma.

Ja mis jutt, et kire ja armumisega alanud suhted ei jõua
armastuse faasi ning seal edasi armastuse viljade- laste kasvatamiseni. Kirg ei kao ka abielus kuhugile, kui selle hoidmise eest mõlemad pooled hoolt kannavad. Ja oma vanemate pealt nägin ära faasi kui meist , lastest, said täiskasvanud ja me lahkusime kodust siis said neist jälle armunud, kelle vastastikuseid pilke ja vihjeid ja puudutusi märgates oli kohe näha- armumine ja armastus selle sõna kõrgemas tähenduses võib olla jääv. samas kui kord isa lahkus siit ilmast siis ema ütles kord tema kohta- mu abikaasa oli ka mu parim sõber...

Igal inimesel on omad elukogemused, mis paratamatult lähtuvad tema enda maailmavaate avarusest või piiratusest. Sa võid neid kuulata ja heast õppust võtta aga teise inimese" tarku asju" ei tohi, ei saa võtta raudkindla tõena. Kui sul on sinu muinasjutt siis tee see tõeks- see on sinu enda käes ja südames! Vbl kunagi saad ise kellegi teise,palju noorema ja samas ebakindla inimese unistustele anda tuge, et ka tema muinasjutt on tegelikult reaalne elu, KUI ta vaid usub .
 
Täitsa Blond 27. veebruar 2015, kl 11.56
-



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Täitsa Blond 16.04.2015 14.16.
 
.. 27. veebruar 2015, kl 12.04
Tean vist ka ainult üht vanuses 50+ paari, kes koos elavad esmajärjekorras ikka armastusest. Juba üle 34 aasta. See on neil nii armsalt loomulik, tajub ja on kaugele näha.
 
.. 27. veebruar 2015, kl 12.05
..st tajutav.
 
Simple 27. veebruar 2015, kl 12.10
kas oled koos suurest kirest, armastusest, isegi sõltuvusest, klapid silme ees ja muud mehed on välistatud mingi aeg, isegi 10 aastaid ja siis kui ilmub välja sinu silmis järgmine don juan on pere lõhki.
on mõistuse abielu ja võetakse vahepeal kõrvalt, suhe püsib koos,kõik "happyd".
 
vanaema 27. veebruar 2015, kl 12.12
armastuse nautimiseks:)- armastus ei ole narkolaks või oksendamiseni täiskaanimise tulemusena saadud hetkeline õndsus kähkukast pootuttava inimesega ...armastus on tunne, mida ei osta kilokaupa poest. See tuleb ise kasvatada, tunnetada, temaga läbi põdeda valud ja vaevad...kui kogu seda õnne ja vaeva läbi ei tee siis ei olegi armastust , mida nautida-keegi teine seda sulle niisama kandikul serveerida ei saa. Aga seni kuniks seda arusaama ei ole- siis paarituge, sigige, täitke oma kohustusi iseenda, partneri ja ühiskonna ees; näpake kõrvalt kireraasukesi, nautige teistele tehtud higevalu ja eneseõigustuseks kloppige rusikaga rinnale, et teie elu ja vaid kord antud:)elamiseks.
 
jutupaunikule mehele 27. veebruar 2015, kl 12.23
Su pealkiri on vastuväiteline. Milline normaalne naine ei tahaks korralikku perekonda, kus lapsel on ema ja isa ning nad koos kasvatavad last ja elavad oma pereelu. Mis aga puutub neisse pooletoobistesse, kes otsivad mehi et last saada, siis emapalk ja siis otsivad mehi kes nende lapsi üles kasvatavad.No need naised polegi pereeluks loodud. Ei tea, kas sulle selline naine meeldiks koos lastega või soovid olla tüübiks,kes teeb naisele lapse, et ta emapalka saama hakkas ja sind lüpsma veel 20 aastat takkajärgi.
 
Täitsa Blond 27. veebruar 2015, kl 12.26
-



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Täitsa Blond 16.04.2015 14.16.
 
rohelene 27. veebruar 2015, kl 13.02
sid sai kiviga pihta?irw
 
Sid 27. veebruar 2015, kl 13.10
rohelene Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> sid sai kiviga pihta?irw

Lollus teeb haiget küll, isegi virtuaalne. Rohkem ma sinuga väitlema ei hakka, esiteks sa ei oska seda ja teiseks, ei taha end sama lollina näidata, kui sina. ;)
 
rohelend 27. veebruar 2015, kl 13.13
sid ja tb kaks jumala tarka isikut siin. uskuge seda.
 
:)) 27. veebruar 2015, kl 13.15
Agnes, sina vä?:))
 
to TB ja rohelend 27. veebruar 2015, kl 13.16
Sinu kommentaarid nõretavad arukusest. Mis su IQ number on?;)
 
mees 27. veebruar 2015, kl 13.17
mul on suur armastus ja kirg juba 15a väljaspool kodu, iga nädal paneme paar korda niiet tuline jutt järel.
kodus on projekt - kana peseb, koristab ja teeb süüa.

ideaalne!
 
mehele 27. veebruar 2015, kl 13.21
Sul võiks niipaljugi taktitunnet olla, et oma "kana" ei halvustaks...teed muidu mis sa teed!
 
mees 27. veebruar 2015, kl 13.32
jah, vabandust.
 
Mehele 27. veebruar 2015, kl 16.15
Ja yhel päeval see "kana" avastab, et tal on tiivad ja lendab ära... juhtumisi jääb mees üksi ning vanadekodusse ei viitsi isegi lapsed tulla - selle juurde, kes nende Emasüdame murdis.... ideaalne?
 
voeh 27. veebruar 2015, kl 16.50
Paistab, et mõnel on loetust arusaamisega raskusi.
 
abielu definistioon 27. veebruar 2015, kl 16.59
kuna abielu on kõige ökonoomsem viis järglaste kasvatmiseks siis siit ka definitsioon; abielu on materiaalne ja emotsionaalne liit järglaste taastootmiseks.
nii, et abikaasat peaks sallima, taluma ja isegi meeldida võiks, muuu pole nagu oluline laste kasvatuseks.
Loevad muud isiksuse omadused, mis kestavad kauem kui armumine ja ei tekitaks suuri emotsionaalseid ja materiaalseid kõikumisis üles-alla. ses mõttes oleks siis tegu ausa tehinguga, kus ootused tulevikule võimalikult realistlikud.
 
Täitsa Blond 27. veebruar 2015, kl 17.00
-



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Täitsa Blond 16.04.2015 14.20.
 
targutav punapea 27. veebruar 2015, kl 17.05
abielu definistioon Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kuna abielu on kõige ökonoomsem viis järglaste kas
> vatmiseks siis siit ka definitsioon; abielu on mat
> eriaalne ja emotsionaalne liit järglaste taastootm
> iseks.
> nii, et abikaasat peaks sallima, taluma
> ja isegi meeldida võiks, muuu pole nagu oluline la
> ste kasvatuseks.
> Loevad muud isiksuse omadused,
> mis kestavad kauem kui armumine ja ei tekitaks su
> uri emotsionaalseid ja materiaalseid kõikumisis ül
> es-alla. ses mõttes oleks siis tegu ausa tehinguga
> , kus ootused tulevikule võimalikult realistlikud.
----------------------------------------------------

ei tea, miks siis neid üksikemasid nii palju on, kui abielu ainult järglaste taastootmiseks on?
äkki on abielu ikkagi kahe teineteist armastava inimese püha liit? lapsed on sealjuures teisejärgulised - ainult väga rumal inimene elab koos ainult laste pärast või soetab neid abieluväliselt. ammu yjah... tänapäeva moodne perekond:DD isegi homod tahavad abielluda eelkõige armastusest, alles siis lapsi "saada":D

TB, milleks? see nagunii sulle kohale ei jõua:P arva sina nagu arvad, aga ära imesta, kui mõni arvab teisiti ja seda sulle otse ka välja ütleb. arutle, mõtle ja vaeva ise oma pead, mis need nüansid ikka on - küll sa midagi ikka välja mõtled, no näiteks võiks suure armastuse sümbol ja kinnitus olla suuur must läikiv ...linnamaastur:DD
 
Täitsa Blond 27. veebruar 2015, kl 17.16
punane pea, ehk loed nüüd kümneni ja siis uuesti minu nägemust armastusest või loeme koos ja kõva häälega.....armastust EI SAA OSTA jne.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!