Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
35a mees tutvub naisega
 
Haha 27. märts 2015, kl 09.06
Naised arvavavad, et nendel piisab ainult välimusest. Mees ajagu pappi kokku.

Olen näinud ilusaid naisi, aga väga rumalad, sellist ei taha p..e ka kepp.da. Vastupidi, tark ja kole ei kõlba samuti kuhugi.

Siin on enamik naisi koristajad ja kassapidajad teksti järgi ja ka kohtingul selgunud.
 
ei ole koristaja ega kassapidaja 27. märts 2015, kl 09.42
Enda meelest jube kavalad rikkad mehed lähevad kohtingule romulast ostetud Sierraga või jala, et kullakaevureid vältida. Mõnel rikkuril on kole hirm, et naine tahab vaid ta raha, mitte teda. Huvitav, millest selline madal enesehinnang.
Miks ei või ka naine mängida koristajat ja kassapidajat, et mees temas kõike muud kaunist märkaks.
 
Jah 27. märts 2015, kl 11.55
Rikas mees ei pea mingit sierrat ostma. Tal polegi naist vaja. Palkab koristaja ja kepi.b keda tahab. Milleks blondiin koju vedelema
 
Rudolf 27. märts 2015, kl 13.39
Miks peaks rikkuse, tarkuse ja oskuste väljenduseks üleüldse auto olema?
Sugugi mitte kõik inimesed ei ole autohullud ning praktilise transpordivahendina punktist A punkti B võib sobida väga suur hulk erinevaid autosid.
Mees sõidab näiteks mingi VW mudeliga, millele sai hea diili, kuna ostis firmasse kümme sama tootja väikeveokit ja tema hobiks on hoopis lennundus ning käib paar korda kuus näiteks nädalavahetuseks oma lennukiga Pariisis või Barcelonas.
Kuna isegi G mersut ei ole, siis ilmselgelt mõttetu kraavikaevaja... :)
 
Nojahh 27. märts 2015, kl 13.44
Oh teid rumalukesi küll...see on juba läbi ajaloo nii olnud ja nii ta ka jääb, et naised peavad olema ilusad ja mehed rikkad!
 
Amalie 27. märts 2015, kl 14.06
Rudolf! Minu pärast võib mehel kasvõi lennuk olla, aga ikkagi läbib ta sama sõela, nagu tavaline G mersu omanik:))
 
haha 27. märts 2015, kl 16.06
kui osta 5a vana G mersu, uus skoda on küll kallim, kas siis delfi naised tutvuvad ja imevad?
 
kuum tükk 27. märts 2015, kl 16.14
ikka imen......
 
Rudolf 27. märts 2015, kl 17.21
Amalie! Ma just seda mõtlesingi, et kui sõela läbimiseks piisab ainult mingi sobiva auto omamisest, siis see iseloomustab ilmselt sõela paremini, kui meest. :)
 
kadakajupp 27. märts 2015, kl 17.27
need autosõelujad on paar satiirikuid ilmselt ja mitte väga teravad pliiatsid kah - täiemõistuslik täiskasvanu ei tee pelgalt auto põhjal mingeid otsuseid.
 
Amalie 27. märts 2015, kl 19.04
Seletan uusti. Sõel on ühesuguse tihedusega nii G mersu kui ka isikliku lennuki omanikule. Vaevalt sellist sõela siin nurgakeses üldse vaja läheb.
Kadakajupp pole vist kursis, et väärtusliku auto omanikul on oluliselt rohkem ka kupli all, ega loll oska ju raha teenida.
 
Vot just 28. märts 2015, kl 10.40
Enamus kahjuks seda mõttelaadi ei mõistagi.
Meie riigis on auto justkui mingi X taseme näitaja. Veider, kui vaadata muid Skandinaavlasi. Mujal sõidetakse jalgrattaga, aga ollakse ka tegijad.
 
ja veel Ruudile 28. märts 2015, kl 10.43
Ei ole olemas mõttetut kraavikaevajat. Ka see on töö. Pole absoluutselt mingit vahet, MIS tööd mees teeb. Vahe on selles, kas teeb ja kuidas teeb ning kas suudab end sellega ära elatada ning vajadusel ka naist ja lapsi toita ajal, kui naine lastega kodus on.
 
kadakajupp 28. märts 2015, kl 10.47
kadakajupp on väga hästi kursis ka sellega, et kuplialused väärtused ei väljendu alati väärtuslikus autos.
 
targutav punapea 28. märts 2015, kl 10.55
auto polegi mingi väärtus, pesuehtne tarbeese. valid selle järgi, palju sul teda vaja ja milleks. korralik kvaliteetne auto on igal juhul parem valik, kui mõni parza:D, mis haiseb või silma riivab, a`la vana läbitrööbatud mootoriga sierra vüi misiganes bvana tossutaja või mingi porsche cayenne:D
 
punapeale 28. märts 2015, kl 12.07
kõige rohkem rikud sina ise õhku.
 
targutav punapea 28. märts 2015, kl 12.24
auto võib väärtuslik olla ainult siis, kui ta on midagi erilist, unikaalset, toodetakse vähe või on puhas käsitöö, mõnu väga vana mark, mis on asjaarmastaja poolt korda tehtud jne.

näiteks see on midagi erilist:
http://www.1zoom.net/Cars/wallpaper/297510/z1071.9/
oleks tal veel vastav muster peal, siis tõeline teemant, mu meelest:D
 
professor Puuks 28. märts 2015, kl 13.24
punapeale Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kõige rohkem rikud sina ise õhku.

hea tähelepanek. see targutav trapea on juba kõigil delfi meestel ammu siibrisse visanud.
 
Egon 28. märts 2015, kl 15.27
Võiks selle offtopic-u siin teemas ära lõpetada ja parem öelda mingi kindla koha kus naisega püsisuhte jaoks Tallinnas tutvuda saab!
 
Egon 29. märts 2015, kl 17.36
leidsin juba kellegi teise mujalt netist, ühesõnaga siit küll kedagi minu arvates ei leia kui mees oled. Ma ei hakka avaldama kust leidsin, kuna siin keegi ei tahtnud mind aidata.
 
M34 30. märts 2015, kl 01.36
Avalda ikka, endal ka vaja naine leida!
 
N45 30. märts 2015, kl 08.37
Tahaks ka teada, kus peidavad end kenad, mehelikud, intelligentsed, edukad ja rikkad mehed.
 
N42 30. märts 2015, kl 09.25
eelmisele:
Muinasjutust vaid leiab selliseid.
 
N45 30. märts 2015, kl 09.45
Kurb, kui selliseid mehi leidub vaid muinasjutust, aga mingid seakarjused unistavad printsessidest ja neid isegi leidub. iseasi, kas ka kätte saadakse.
 
Rudolf 30. märts 2015, kl 09.56
Amalie! Ega ma sinu sõelast ei rääkinudki. Ma rääkisin nendest sõeltest, kust läbi pääsemiseks peab ainult õige auto olema.
Kindlasti on olemas mõttetud kraavikaevajad! Samamoodi, nagu on olemas mõttetud autojuhid, firmajuhid, müüjad, lasteaiakasvatajad ja ärimehed. Loomulikult on olemas ka "mõttekad" nende ametite esindajad. Amet ei ole see, mis määraks inimese mõttekust või mõttetust, nagu autogi.

Kalli auto omamine võib muidugi mehe kohta midagi näidata, aga sellegipoolest ei saa siis päris kindel olla, kas mees on selle auto ostmiseks kulutanud 10% oma "mänguasjade" eelarvest, liisimiseks kulutab 20% oma aasta sissetulekust, või nädalavahetuse rendiks pool kuupalka.
Auto väärtuslikkuse hindamine on veel keerulisem.
Ka sierrast on selliseid mudeleid, mis on väärtuslikumad, kui X6, aga nende äratundmine nõuab juba spetsialisti. Nagu ka väärtusliku jalgratta, käekella või hariduse äratundmine, mis kõik võivad X6'ga samas suurusjärgus või isegi kallimad olla.
 
Amalie 30. märts 2015, kl 14.58
Ära muretse, selle X-faktori tunnen mina ära, kas X6 roolis on jõmm või kuldse ajuga mees. Kahjuks on valik kesine, sest lisaks kuldsele ajule peavad veel mõningad asjad kuldsed olema, kasvõi süda. Mida sügavamale kaevata, seda rohkem tuleb esile kassikulda, näiteks üleolevat suhtumist naistesse kui kaupa. Ei soovi ma oma ellu sellist ja kauge kaarega käin mööda ka sente veeretavast mehest, kes on kibestunum kui mõni delfi kommentaator.
 
Rudolf 30. märts 2015, kl 15.23
Ma ei muretse su pärast üldse. Ära sinagi minu pärast muretse. Mul on kuldseid kehaosasid piisavalt ja sentide veeretamine ei ole samuti huvitav tegevus. :)
 
Amalie 30. märts 2015, kl 15.27
Ometi midagi positiivset siin hallis esmaspäevas, et on üks Rudolf, kes oma kuldsete kehaosade ja eluga rahul on:))
 
Kassisõber 30. märts 2015, kl 15.51
Kuidagi väga klišeedesse kalduv jutt on rudolfil,
kui škodast või VW'st parem auto,siis kohe pealiskaudne jõmm ja küprokioss.
Inimesed on õnneks erinevad ja ka ilma autot üldse omamata on võimalik tänapäeval vabalt ära elada, mis aga ei tähenda, et kui võimalus on ja inimene seda oluliseks peab võib ta endale vabalt kasvõi Maybachi osta ilma,et keegi kelle jaoks see võimalik pole teda tillipikendust vajavaks eputajaks peaks.
Jah olen ka ise näinud müügil 1983 aasta Opel Asconat
hinnaga 9800 € läbisõit 23 000 km 100% originaal ja olen kindel,et ka sellele autole on ostja olemas.
Idiootlik on muidugi eeldada, et inimene keda esimese asjana huvitab sinu pangakonto jääk ja auto mark, oleks sinust kui isiksusest huvitatud ja et temaga kunagigi mingi sügavam suhe tekkida võiks.
Reeglina saadakse rikkaks(niivõrd kuivõrd)oma armastatuga koos, kas see suhe ka püsima jääb,kui emmal kummal "teine noorus" saabub on juba kokkukasvamise küsimus.
Hilises keskeas hakata kellegi võõraga uuesti"nurki maha lihvima" nagu nooruses pole enamus lihtsalt võimelised.
 
Rudolf 30. märts 2015, kl 16.04
Tohoh! Mismoodi sa minu jutust nüüd seesuguse seisukoha välja lugesid?
Minu seisukoht on ikka rohkem sinnakanti, et mingi konkreetse auto olemasolu või puudumine ei anna mehe(naise) kui isiksuse kohta piisavat informatsiooni. Minu jaoks kindlasti mitte.
Amalie'l tunduvad kah sõela silmad millegi muu peale sätitud olema :)
Aga siin on olnud ka erinevaid sõnavõtte kus on mingite konkreetsete automarkidega seonduvalt inimesi eriti täpselt paika panna üritatud
Selle teema postitustele ei saa vastata, sest teema on moderaatori poolt lukustatud.