Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
küsitlus meestele
 
sots. uuring 09. mai 2015, kl 10.03
Kas on võimalik edukalt tutvuda, kui naise materiaalne staatus on mehe omast kordades kõrgem? Mõtlen suurt vahet, näiteks 3000 euri versus 300 euri ja see suhe algab keskeas või juba siis, kui nö enda ülestöötamise periood on läbitud. Viimase mõte on selles, et mehe materiaalne lagi on tööalaselt saavutatud.
Teine võimalus, kui materiaalse staatuse vahe on mitte suure palgaerinevuse tõttu, vaid naine on saanud jõukaks muul moel (pärandus, lahutus, lotovõit jms)

Kui siin on selliseid mehi, siis sooviksin teada, kas see häirib ja mõjutab suhte kvaliteeti? Oodatud on ka meeste vastused, kes pole sellist suhet kogenud, aga kas sooviksid sellist suhet?

Hariduse vahet praegu ei küsi, aga võite ka seda mainida.
 
XVolliXlepp 09. mai 2015, kl 10.15
No kui päranduseks saadud, siis ilmselt ei pruugi seda raha pikalt jätkuda, sest mis kergelt tulnud, see kergelt läinud! Ja kõik jätkub nii nagu vanasti, osavamad suudavad ennast lõhki laenata ja on pärast hoopis vaesemad, nt elavad majas, mille kulutused on liialt suured.

Kui oled raha ise tööga teeninud, siis ma kahtlen kas sul on rääkida midagi mehega, kes saab 300€ palka, vbl ainult füüsiline lähedus.

Mina saan alla 3000€ palka, aga enamuse säästan ja investeerin ning elan alla võimete. Nii et palju sõltub ka sellest, mis inimese tüüp sa oled, kas kulutaja või nö mõtled kuidas elu mingi aeg edasi elada nii, et midagi enam tegema ei pea.
 
huvitav küsimus 09. mai 2015, kl 10.19
selline suhe ei ole võimali. Ennast üles töötanud naine ei suuda pikalt aktsepteerida enda kõrval äput ja kui suudakski, et kannata ükskõik kui äpu mehe ego seda välja, et naine on temast arukam, edukam jne. Väga lühiajaliselt võib ehk mingitel muudel põhjustel toimida, kuid pikas perspektiivis kindlasti mitte.
 
musirull 09. mai 2015, kl 10.20
Kõik oleneb sellest, kui tark see vaesem pool on. Kui üks osapooltest on kõrgepalgaline, tähendab see ikkagi, et ta on reisinud, näinud, kogenud palju rohkem kui madalapalgaline, kes võib olla kibestunud ja pettunud.
Elu on siiski näidanud, et kui keegi väga meeldib, ollakse valmis ka jagama mammonnat.
 
JUST NII (( M...I PIKKUS 18,5.. 09. mai 2015, kl 10.57
musirull Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kõik oleneb sellest, kui tark see vaesem pool on.
> Kui üks osapooltest on kõrgepalgaline, tähendab se
> e ikkagi, et ta on reisinud, näinud, kogenud palju
> rohkem kui madalapalgaline, kes võib olla kibestu
> nud ja pettunud.
> Elu on siiski näidanud, et kui
> keegi väga meeldib, ollakse valmis ka jagama mam
> monnat.
AGA VEEL LISAN ;;;KUI SEE VAESEM MEES --OM KODU EEST HOOLITSEV MEES!!!
JA SEE 18,5cm.. RIIST TÖÖTAB ;;SIIS MÕNIGI
RIKAS EIT KORJAB KOHE ÄRA?
 
ehh 09. mai 2015, kl 11.04
Targal naisel pole midagi teha riistaga, mis ripub lolli ja vaese mehe küljes.
 
mehka 09. mai 2015, kl 11.08
kõik oleneb naisest, pane oma foto ülesse ja saad konkreetse vastuse, kas jah või ei
 
to mehka 09. mai 2015, kl 11.22
küsimus pole ju naises, vaid mehes, kuidas ta end edukama naise kõrval tunneb.
 
kingkong 09. mai 2015, kl 11.29
Kui mees on nõme, siis naudib ta seda, kui mees on normaalne, siis ta sellel sündida ei lase.
 
Arvamus 09. mai 2015, kl 13.03
Minu arust on tänapäeval see juba ajast ja arust arusaam, et mees peaks rohkem teenima. Palka saadakse paljuski tegevusvaldkonnapõhiselt, mitte võimete järgi. Minu arust peaks mees, kes töötab väärika ameti peal, mis ei ole hästi tasustatavate töökohatade edetabelis (näiteks päästetöötaja, õpetaja, sotsiaalvadkonna spetsialist jne), enda üle uhke olema. Ja veel uhkem olema, kui on suutnud oma elu korraldada nii, et saab teistele head teha ja ise ei pea nälgima. Ehk et on leidnud partneri, kes suudab panustada pere heaolusse. Sellise mehe üle on kindlasti uhke ka naine ja kes kui palju teenib, ei ole üldse oluline, kui perel on hea olla.
 
normaalne keskmik 09. mai 2015, kl 15.34
siin mõnda aega tagasi oli selline või peaaegu selline teema ja mingi hullunud emane materdas mehi nii mis kole. mina arvan, et see on võimalik ja isegi väga hästi võimalik kui naine sellest ise mingit numbrit ei tee. kõik mehed kelle kuu sissetulek on 300-600 euri ei ole veel äpud, selline on lihtsalt Eesti elatustase ja kõik ei pääse kahjuks riigikokku või mujale marjamaale.
 
ja 09. mai 2015, kl 16.16
milline haridus on mehel, kelle palk 300-600? kolm klassi külakooli, vennaga kahepeale ilmselt. eks siis peagi ennast lohutama, et näed, oleksin veel paar aastakest koolis käinud, oleksin nüüd riigikogus ja püherdaksin keset rahahunnikut.
 
järeleproovitud 09. mai 2015, kl 16.47
Kui naine oli sissetuleku ja kohustuste suuruse kindlaks teinud, tärkas temal soolise võrdsuse aspekt, ma isegi ütleks et hästiteenivad naised vaatavad pigem endast veel rohkem teenivaid mehi ja kadunud ta oli. Katseid oli kokku neli.
 
RR Wraith 09. mai 2015, kl 19.08
Tere,

Kuna austatud Sotsioloog (sots.uuring) teeb küsitlust & uuringut rubriigis "saame tuttavaks" võib oletada, et tegu ei ole pelgalt sotsiaalse uuringuga, vaid nn. sots uurijal on ka mõned teised põhjused antud rubriigis viibimiseks & uuringu läbiviimiseks.

See, kuidas antud teema on tõstatatud on äärmiselt ebaprofessionaalne - alustada tutvumist küsimusega oma (võimalikule) partnerile, a'la kuidas on tema materiaalne olukord ja kas teda häirib, kui tutvuja teenib kordades suuremat palka, on ikka nõmeduse tipp. Sellist inimest ilmselgelt ei tahaks isegi mitte tunda - mitte sellepärast, kes kui palju teenib, vaid tutvuja "maailmavaate" pärast. Mis vahet on, kui palju keegi palka teenib - 3000 euri või 30 000 euri ?

Ma leian, et kui inimesed meeldivad teineteisele, nende vahel on harmoonia - neil on teineteisega hea ja meeldiv armastus ja tunded, siis see juu ongi ehk kõige toredam ..

Tõesti, möönan - sots.uurija küsimus oli pisut teistlaadne - ta nimelt otsib "uuritavat", kelle materiaalne lagi on juba saavutatud, ning kes teenib AINULT 300 euri. Ütlen ausalt, see mees peaks ikka täiesti debiil olema, kes ei suuda teenida rohkem, kui 300 euri .. samuti, see mees peaks olema idioot, kui antud teemaalgatajaga - "Sotsioloogiga" tutvub..
 
alu 09. mai 2015, kl 19.20
Et kui keskikka jõudnuna on mutt suutnud kokku kraapida 3000euri ja mees 300, siis on mutt 10x paremas seisus?

Hea nali muidu, emadepäev tulekul:D
 
$ 09. mai 2015, kl 19.34
alu, kus sa nii vaeseid mutte kohanud oled? käid hooldekodudes nuuskimas või lausa surnuaial? ma ei tea küll ei naisi ega mehi, kelle palk alla 1000 oleks. ehk kassapidaja kusagil poes, aga see on tütarlapse oma valik ja seda ametit peab ta ehk kõrgkoolis õppimise kõrvalt.
 
alu 09. mai 2015, kl 19.43
$ Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> alu, kus sa nii vaeseid mutte kohanud oled? käid h
> ooldekodudes nuuskimas või lausa surnuaial? ma ei
> tea küll ei naisi ega mehi, kelle palk alla 1000 o
> leks. ehk kassapidaja kusagil poes, aga see on tüt
> arlapse oma valik ja seda ametit peab ta ehk kõrgk
> oolis õppimise kõrvalt.

Kindlasti oled sa siin ja samas übertõusik, kelle majanduslik seis lihtsalt ei võimalda teadmist minimumpalgast ja sellest, et paljud töötavad selle saamise nimel. Mul säärast kompleksi ega suurusehullustust pole aga sellise raha teenimiseks ei viiciks voodistki välja tulla. Vb mõni "psühholoog", nt Täitsa Blond, viitsib ja tal polegi teist valikut.
Pealeselle, teemaalgatusest ei ole võimalik aru saada, et jutt käib igakuisest sissetulekust. Jutt on mingist staatusest, kuhu inimesed on jõudnud oma varandusliku seisuga.
Ebakvaliteetne isane troll 09. mai 2015, kl 20.49
Milline on edukas tutvumine? Tõsiselt? Kui mina ütlen oma nime ja sina enda oma, kas see on siis edukas? Aga kui ma ütlen lõppu veel:"Oli meeldiv tutvuda."
 
kle tropp 09. mai 2015, kl 21.17
ja Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> milline haridus on mehel, kelle palk 300-600? kolm
> klassi külakooli, vennaga kahepeale ilmselt. eks
> siis peagi ennast lohutama, et näed, oleksin veel
> paar aastakest koolis käinud, oleksin nüüd riigiko
> gus ja püherdaksin keset rahahunnikut.

Kui ma ei ole mingi pushija karjääriredelil ja mulle ei meeldi üle laipade kõndida ja olen suht vähenõudlik, ei tähenda see kohe seda, et olen 3 klassi külakoolis käinud, ma arvan, et minusugune keskharidusega inimene on mõnest isegi 3 kõrgema haridusega inimesest haritum, rääkimata siis mingist rakenduskõrgharidusest.
 
Ardi Soovik 10. mai 2015, kl 05.19
Minu klientide seas oli ka üks mees, keda võib liigitada koduperemeheks. Elas maal, korrastatud talukompleksis ja tegeles selle korrastamisega ja remondiga, naine jälle käis linnas tööl. Tundusid elavat jõukast, seega pidi naine siis ka hästi teenima.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Ardi Soovik 10.05.2015 05.20.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!