Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Kas Eesti mees ei oska tutvuda?
 
rike 24. juuni 2015, kl 00.54
mina olen küll lugenud, et (muinas- ja keskajal vähemalt) just järjekindlalt tümitati, kuni näärmed töö lõpetasid ja pullist sai tasapisi härg. Või olen ma valesti aru saanud ja rääkisid hoopis oma abielukogemusest? See seletaks mõndagi.
Ebakvaliteetne isane troll 24. juuni 2015, kl 00.56
Ära sa märgi! Siis on hea, et mehed ei oska/taha tutvuda. Naistel kergem elu.
mansion ghost 24. juuni 2015, kl 01.02
´rike´
(inim)Looma kehas on kolme tüüpi kehavõõraid rakke mida immuunsüsteem püüab elimineerida - sugu- ja närvirakud ning silmalääts. Tekitades munandites verevalumi on see võrdne kastreerimisega. Seega nüpeldades ajad pulli ainult tigedaks.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati mansion ghost 24.06.2015 01.04.
 
rike 24. juuni 2015, kl 01.02
Kui briljantselt aus olla, siis mina ka ei soovi suvalist onklit pidevalt oma koju töllerdama, nurisema ja hädaldama. Palju toredam, kui keegi aegajalt sisse hüppab, ümbert kinni võtab, aitab veinipudeli tühjaks juua või konsulteerib mõne nn meestetöö juures....
 
rike 24. juuni 2015, kl 01.11
olevat jah mingi mehhanism, et varases eas kõiki kehaomaseid rakke immuunsüsteemile "esitleda" ja selgeks õpetada. Kuna spermatosoide sel ajal veel pole, ei saa neid ka esitleda ja hiljem verega kokku lasta puutuda.
Kuid härja puhul oli huvi lõpetada eeskätt testosterooni tootmine ja sellega kaasnev agressiivsus.
Kuid nüüd tähelepanek, et vanad isased kipuvad sageli tigestuma, nii loomad kui inimesed. Võibolla oskad biokeemikuna paremini seletada.
mansion ghost 24. juuni 2015, kl 01.21
´rike´, mul jääb vaid nõutult pead raputada :/
Jah, ma olen füsioloogiat õppinud ja pisut omal käel juurdegi vaadanud huvist elusa looduse vastu.
 
rike 24. juuni 2015, kl 01.27
mis iseenesest on sümpaatne.
 
resümee 24. juuni 2015, kl 13.43
oleks, et mehed ei tahagi tutvuda. Pole huvi, muudki teha, parem mitte jamada. Naised kindlasti arvavad selle peale, et põhjusi otsigu mehed nüüd endast:-)
 
meeste viga on see 24. juuni 2015, kl 13.50
et isegi soovi puhul kellegagi tuttavaks saada, alustavad nad sellest, millised naised neile meeldivad.nagu see kedagi huvitama peaks, mitte sellest, et ennast tutvustada ja siis öelda, miks ta just selle naise arvab sobivat,mis oli naises sellist, mis talle meeldib, et ta otsustas naisele end tutvustada.siit areneks juba edasi vastastikune suhtlus.igale naisele meeldib teada, mis on temas sellist, mis mehe tähelepanu köitis ja ega valesti ega liigset polegi midagi.
 
sellepärast et 24. juuni 2015, kl 14.00
Mehed ei ole nii enesekesksed, et hakkaksid kohe endast pläägutama.
 
kadakatupp 24. juuni 2015, kl 14.25
enesetutvustus oleks tutvudasoovija puhul elementaarne viisakus, ma leian.

mitte a la ghost ennast nii tähtsaks teha, et hakata uurima, mida on kellelgi talle pakkuda, peale "niiske avause keha alaosas" jms. b.shit.
milline vähegi end respekteeriv naine üldse sooviks lähemalt suhelda selliste mõtteavalduste peale?
tundub, et isegi vaalad mitte.
 
Siil 24. juuni 2015, kl 14.27
siin käib pidevalt vastaspoole halvustamine ja halamine. muidugi ei oska normaalsed mehed ja naised selliste vingujatega tutvuda.
mansion ghost 24. juuni 2015, kl 14.32
"mitte a la ghost ennast nii tähtsaks teha, et hakata uurima, mida on kellelgi talle pakkuda, peale "niiske avause keha alaosas" jms. b.shit."

Kui sinus pole midagi muud peale sootunnuste kaob huvi õige ruttu. Kummitust ei huvita kellegi vara. Kui soengu all ulub tuul pole muu enam oluline.
 
:) 24. juuni 2015, kl 14.37
ghost sul ju endal peanaha all tühjus või pead sa normaalseks oma leierdusi siin. miks üks naine peaks tahtma sinusugust eite? voodis sinust asja polnud ja naine lasigi jalga.
 
kadakatupp 24. juuni 2015, kl 14.38
kallis ghost,
kas poleks mõttekas kõigepealt avaldada, mida väärtuslikku peitub sinus endas, peale sootunnuste?
et potentsiaalsel huvitujal üldse huvi tekitada...
 
meeste viga on see 24. juuni 2015, kl 14.38
Just pläägutama, kui põhjendus ,miks see naine tundub meeldivat, on elementaarne, et tutvustatakse ennast või kujutab mees ette, et kui ta räägib, millised naised talle talle emeldivad ongi naisel mehest ettekujtus olemas elemntaarsest: ta meeldib mehele (põhjused välja toodud), mehe vanus, teeb tööd ( mis alal), elab ( kus kandis), vaba aeg, hobid, perekonnaseis eelkõige, millal lahutas oleks veel parem. Siis saab naine vaadata, mis selles mehes on huvipakkuvat ja sobivat talle, et mehele omakorda tähelepanuga vastata.Kui aga talle mingi asi mehe enesetutvustuses on vastumeelne või segav, siis ei kaota mees mdiagi et endast lühiinfot andis, vaid võib edasi minna,ilma süütundeta.
Ei saa ju mingit tutvust alustada mitte millestki,et peale virtuaalnime ei tea naine mehest midagi, siis võib ta ju kodus seinale vastata.
Ja veel,kes mida otsib ja soovib...Kui mees otsib lühikest suvesuhet, pole tal ju mõtet neile naistele ligi ajada, kes otsivad võimalikku tulevast abikaasat.
mansion ghost 24. juuni 2015, kl 14.41
Parim kaitse on vasturünnak ;D)

Aga mis on teis enda arvates köitvat ja vastupandamatut?
 
meeste viga... 24. juuni 2015, kl 14.48
Sind kogu aeg muudkui " rünnatakse" kui räägitakse üldiselt, kuidas tutvust alustada, eelkõige suhtlust vastasugupoolega.
Elatakse ikka reaalselt edasi kui ka tutvutakse virtuaalselt.
 
meeste viga 24. juuni 2015, kl 14.48
Seda vastab mees, kellel ma vastupandamatu olen.
 
irw 24. juuni 2015, kl 17.04
Mõeldes üldse tutvumisele naistega peaks siis meestele lihtsalt kõik naised meeldima?? see oleks nagu alus, et naise poolt üldse huvi mehe vastu tekib? irw. Unistage edasi, psühhopaadid, vanad vaalad, mõrrad ja kullakaevurid. miskipärast kostab taolisi ultimaatumeid just nende sihtgruppide poolt:DD. koos kiunumisega meeste suunas nagu teema algatus ise.
Normaalsel, tavalisel ja ilusal naisel on siiski arusaam, et meestele meeldivad tema sarnased naised ja just tema ning mitte ükskõik kes, peaasi, et naissoost on.
 
kuidas saab naiste kohta nii öelda, 24. juuni 2015, kl 17.20
...tema sarnased, naine on ainulaadne ja ise kordumatu ja mitte kellegi teise naise moodi.Kui mees hakkab rääkima naistest, see ei tule talle kasuks, kui ta samas ei suuda välja mõelda, miks ta just selle naisega proovib tutvuda.
 
irw 24. juuni 2015, kl 17.25
mille poolest siis mõni vananev kullakaevur või paksuks läinu nii ainulaadne ja kordumatu ka on?
 
to irw 24. juuni 2015, kl 17.27
Mine küsi tema mehe käest!
 
to irw 24. juuni 2015, kl 17.31
Kui see naine on paks või see naine on kullakevur, sa ei pea ju temaga tutvuma. Sa tutvu sellisega, kes sulle meeldib ja et tema sinusse ka armuks tuleb sul end pingutada, sul tuleb talle öelda, miks ta sulle meeldib. See on esimene samm. Kui ta su esimesele katsele ei vasta sulle sobivalt, järelikult sa ei meeldi talle. Astu edasi ja kõik, ära jää põdema ega teda halvustama.
 
irw 24. juuni 2015, kl 18.03
Raske on edasi astuda. jalg juba töntsiks jäänud ja keskmine jalg kõlbab ainult kusemiseks:DD
Lihtsam on siin vaalasid paika panna ja ennast tussimagnetiks ette kujutada.
 
rahvuslusest 24. juuni 2015, kl 18.16
Üldiselt on eesti naine euroopa üks kenamaid ja eesti mees euroopa vaesemaid. Nii on. Naise väärtus on välimus, mehe väärtus raha. Kui mees kasvab üles rahas, siis tekitab see psüühiliselt terve inimese oleku, tekib enesekindlus, laieneb silmaring jne- kõik, mis naistele meeldib. Olukord on selline, et reaalselt vääriks eesti naised oma välimuse eest mehi, kes on kasvanud 3000 eur/kuu sissetulekuga elu juures. Aga selliseid ei ole Eestis. rikaste riikide mehed ei soovi eesti naisi, kuna soov oleks ikkagi emakeeles suhelda. Seetõttu eesti kaunid naised on sundsituatsioonis, et peavad leppima rahatute eesti meestega. Ehk siis sundolukord, kus kaks väga vastuolulist asja on kokku pandud. Ja sellest siis ongi tülid ja kius.

Eesti naise puhul on ainult üks kummaline tunnus, et maru naiivsed on. Võimalik, et siis naiste puhul kehtibki reegel, et "mida ilusam, seda lollim". Ja mõtlen ikka elutarkust, mitte mingit õpikutarkust. Et kuidagi maru igavad on eesti naised oma mõttemaailmalt, naiivsed ja rumalad. Samas kõige kenamad. Võib-olla siis toodud reegel õigustab ja seletab asjaolu.

Kokkuvõte aga on selline, et äärmuslik sundolukord on, ja lahendust pole. Tuleb leppida nagu ka pagulastega, kellelt valge rass rikkuse riisus. Nüüd tuleb nad vastu võtta ja mõista, et rahvuslus/natsism ei ole küps.
 
irw jah 24. juuni 2015, kl 18.51
probleem meeste oma, et pole huvi tutvuda "paikaloksunud" naistega nagu tussid, tuped või lihtsalt vormitud.
 
naine arvab 24. juuni 2015, kl 18.56
Labaste meestega pole mõttet üldse suhelda. Millal enne labane ,häbematu, naist alandav mees on kindel abikaasa olnud, nad kõik on maha jäetud just sellise teguviisi pärast ja seepärast labastavad igal pool internetis ja ahistavad sellega naisi.
 
, 24. juuni 2015, kl 19.05
rahvuslusest Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Üldiselt on eesti naine euroopa üks kenamaid ja ee
> sti mees euroopa vaesemaid. Nii on. Naise väärtus
> on välimus, mehe väärtus raha. Kui mees kasvab üle
> s rahas, siis tekitab see psüühiliselt terve inime
> se oleku, tekib enesekindlus, laieneb silmaring jn
> e- kõik, mis naistele meeldib. Olukord on selline,
> et reaalselt vääriks eesti naised oma välimuse ee
> st mehi, kes on kasvanud 3000 eur/kuu sissetulekug
> a elu juures. Aga selliseid ei ole Eestis. rikaste
> riikide mehed ei soovi eesti naisi, kuna soov ole
> ks ikkagi emakeeles suhelda. Seetõttu eesti kaunid
> naised on sundsituatsioonis, et peavad leppima ra
> hatute eesti meestega. Ehk siis sundolukord, kus k
> aks väga vastuolulist asja on kokku pandud. Ja sel
> lest siis ongi tülid ja kius.
>
> Eesti naise p
> uhul on ainult üks kummaline tunnus, et maru naiiv
> sed on. Võimalik, et siis naiste puhul kehtibki re
> egel, et "mida ilusam, seda lollim". Ja mõtlen ikk
> a elutarkust, mitte mingit õpikutarkust. Et kuidag
> i maru igavad on eesti naised oma mõttemaailmalt,
> naiivsed ja rumalad. Samas kõige kenamad. Võib-oll
> a siis toodud reegel õigustab ja seletab asjaolu.
>
>
> Kokkuvõte aga on selline, et äärmuslik sund
> olukord on, ja lahendust pole. Tuleb leppida nagu
> ka pagulastega, kellelt valge rass rikkuse riisus.
> Nüüd tuleb nad vastu võtta ja mõista, et rahvuslu
> s/natsism ei ole küps.


täitsa debiilne üllitis
 
kadakatupp 24. juuni 2015, kl 19.10
irw jah,

on mõni tupp sinuga kunagi ka tutvuda soovinud? pigem fantaseerid ju, vaeseke.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!