Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Olen naiseotsingul
 
M35 08. juuli 2015, kl 22.10
Tere foorumlased ja foorumitrollid.

Olen mees, 35aastane 170cm pikk, 70kg, kaalude tähtkujus. Normaalse kehaehitusega.
Olen elanud pikka aega omaette ja nüüd oleks vist tagumine aeg leida enda kõrvale naine kellega ma kokku sobiksin.

Olen teinud kontod erinevatesse tutvumisportaalidesse (Suhted24, Flirtic, iha.ee) kuid seal vastasoo esindajate profiile vaadates on näha et ma enda 170cm pikkusega ei kandideeri enamusele neist. Ja võibolla on ka minu enese poolt otsitavale määratud kaaluvahemik (70-80kg) ja vanusevahemik (35-50a) olnud kaaslase leidmisel pärssivaks teguriks.
Endast vanemat naist soovin sellepärast et tõenäoliselt on nad rahulikumad, mõistvamad, ei taha kõike korraga nüüd ja täna või siis hiljemalt homme õhtuks.. jne.
Kindlasti ei soovi ma kellegi varale käppa peale panna või midagi sellist. Ennast elatan ma ise ära.

Üheks võimaluseks on proovida leida kaasa selle foorumi kaudu kuna see on üks enimkülastatavaid foorumeid. Suuri lootusi ma siia muidugi ei pane kuid kes ei otsi see ka ei leia.

Ideaalis sooviksin leida vaba naise kellega ma sobin ja temaga koos elada. Kuni meil mingit kindlat suhet veel ei ole tekkinud, niikaua otsin ja ei seo end mingite kohustustega kellegi suhtes ja ei oota seda ka teistelt.

Ma ei ole pikka aega suhtes olnud ning olen üsna roostes. Suhte alustamine on minu jaoks keeruline ülesanne. 10aastat olen paigal tammunud, ehk siis noore ja rohelisena Tallinnasse tööle ära minemise järel on kõik seisma jäänud. See osa mis suhteid puudutab. Ainult töö ja kodu 10 a vältel. Tuttavad jäid kõik maha ja uusi ei tekkinudki. Ega vist seda keegi ei usu, kuid see on tõsi. Suhtlesin peamiselt tööalaselt vene kultuuriruumis elavate töökaaslastega kellega mul ühiseid huve ei olnud.
Olen 10a pikkuse ehitaja tööstaažiga. Vähe on selliseid ehitustöid millega ma kokku puutunud ei oleks.

Peale seda kui meie ehitusfirma läks masu ajal pankrotti nagu paljud teised väiksemad, kolisin linnast ära maale, väikesesse mereäärsesse külakesse Läänemaal.
Suveti on maal nagu ikka - palju rohelist, vähe halli. Lehmad niitmata niidul.
Minu uus elukoht on maakoha kohta soodsas kohas - pood on kõigest 2 minuti käimise kaugusel, paistab korteri aknast ära. Aknast paistab ka kena maakool, kus praegult on sees mingi laager - noored üle EL-i. Siia, kolmandale korrusele, kolmetoalise mugavustega korteri (isegi keskküte on sees) akendesse paistab veel suur lapp rohelist aasa ja kaugemalt algav metsatukk. Sidejaoskond on lausa samas trepikojas, esimesel korrusel, niiet soovi korral saaks minna hommikumantlis ning toasussides värske ajalehe või netist tellitud saadetise järele. (Siiski pole ma seda tükki veel teinud).
Elukoht on ikka kuradima heas kohas. Vaba päeva varahommikul võib rattaga randa sõita või siis mööda kohalikke metsateid et näha kuhu need viivad. Kui tuleb tahtmine minna kuhugile rahvarohkesse kohta mõnele üritusele minna, siis saab näiteks Roosta puhkekülla sõita. Suveti on seal alati palju inimesi.

Vahetasin ametit. Jätsin ehitusega hüvasti ja proovisin siin kätt toitlustuse vallas.
Kohalikus kalatööstuses on hea töökeskkond. Töö toimub aastaringselt siseruumides. Mulle on see eriti sobiv just suve ajal, kui lämbete ja palavate ilmade aegu on tsehhis mõnusalt jahe. Palavust ma ei kannata.
Kuna maapiirkonnas on tööealisi inimesi vähevõitu ja mõnedele selline töö ei sobi, siis otsib firma juhatus uusi töökäsi. Kui mul kohe eriti veab, ja ma leiaksin kellegi, kes soovib elada ja töötada maal, siis saaks asjad sättida niimoodi, et hakkame käima koos seal tööl ühises vahetuses. Sel juhul oleksime tööl ühel ajal. Võimalik oleks ka erinevates vahetustes tööl käia, kuid siis näeksime teineteist vaid õhtuti kuna töö- ja vabad päevad ei kattuks. Töö ise pole tegelikult raske. Tsehhitööga peab suutma harjuda. Üksluine töö mis on pea alati ühetaoline.
Juhatus on seal suurepärane. Ja suitsukala võib tsehhi piires süüa niipalju kui sisse mahub.
Töögraafik on hästi seatud - pikk ja lühike nädal, mis tähendab seda, et vabad päevad satuvad ka nädala sisse. See on hea, kui on tarvis ajada asju, mida nädalavahetustel teha ei saa. Näiteks nagu minul praegu autokooliga. Sõiduõpetajale on mugavam kui käin sõiduõppes nädala sees, kuna nädalavahetustel on ta hõivatud.
Arvan et erinevalt linnast, peaks maal elades omama autot. Annab palju lisavõimalusi. Kui on ikka tarvis kuhugile minna, siis võtad ja lähed ise, teistest sõltumata. Kasvõi linna arsti juurde näiteks. Bussiliiklus toimub siin vaid korra päevas.
Praegu käin usinalt tööl et rahastada enda autokooli ja ka auto ise vajab aegajalt mingit raha.

Ma ei ole valmis lapsi ülal pidama. Mitte et ma poleks selleks füüsiliselt võimeline. Käed-jalad ja muud kehaosad on küljes ja töötavad nagu peab. Põhjused on muud. Peamine on see, et ma ei soovigi seda kuna olen ebakindel selles suhtes (kas ma suudan? Kas mu palgast piisab selleks?).
See on praegusel momendil nii ja ei tähenda seda et see nii jääbki (kuigi tõenäoliselt siiski jääb).

Alkoholiga patustajatega mul ei klapi. Ise ma ei joo või siis joon väga harva (näiteks jaanipäeval sugulastega maal) kuid ei joo end purju. Alkohol peaks vist aitama inimesel lõõgastuda vms. Minul seda efekti ei teki. Alkohol väsitab mind. Võibolla seepärast et alkoholi tarbimisega kaasneb rohke suhtlemine ja see väsitab mind juba palju.

Võibolla on linnas üksinda elada veidi lihtsam sest ümberringi on inimesed, mis sest et nendega ei suhtle, kuid võimalus selleks eksisteerib ja ma tean seda.
Ega siin maalgi niiväga vähe nüüd ka inimesi pole, kuid välja minnes ikka nii naljalt teist inimest ei kohta. Eriti just talvel. Praegu suvel, hea küll, on siin mingi lastelaager paar kuud ja palju suvitajaid, kuid nad on rohkem nagu läbirändajad. Sügisel jääb küla jälle tühjaks.
Mind teatakse siin hästi ja läbisaamine teiste külaelanikega hea kuid ühiseid toimetusi mul teistega ei ole. Mul on palju häid tuttavaid varasemast ajast ja mind teatakse paljudes kohtades, kuid kellegiga ma kontakti otsinud ei ole. Kõigil on juba oma elu ja omad tegemised. Tallinnas veedetud aja jooksul olen oma vanadest tuttavatest võõrduda jõudnud. Nii olengi nüüd omaette jäänud.

Loodan et ma leian kunagi kellegi enda kõrvale. Ruumi siin on ja tööd on ka. Soovin leida heatahtlikku, mõistlikku ja ausat naist. Muidugi mitte et ta nüüd ausalt räägiks mulle ära kogu enda eluloo koos isikuandmetega vaid, noh, mõistlikkuse piires - saate ju isegi aru.
Olen vähe seltsiv, sõpru mul siin peaaegu et polegi. Olen nagu üksik hunt. Korraldan siin omaenda eluolu teistest olenemata. Neljast inimtüübist olen ma kindlasti flegmaatik. Ja pigem introvertse iseloomuga kuiet vastupidi. Võibolla ma seepärast otsingi vanemaid naisi.



Ma ei pane erilisi lootusi nüüd leida siit see õige. Kindlasti vaatan siia teemasse aegajalt, kui selleks aega jääb.

Kui kellegil tuleb tahtmine midagi veel teada saada, siis kirjutage siiasamasse või siis mu e-maili peale mille saate hiirekursoriga mu kasutajanimele osutades või sellel klõpsates. Aitäh.
 
kõikide trollide kunn 08. juuli 2015, kl 22.34
Üle pika aja üks erudeeritud inimese normaalne tutvumiskuulutus.
 
vanem naine 08. juuli 2015, kl 23.04
A millest autoriga nüüd veel vestelda on, kui kõik juba kirjas :)
 
Tiiu 09. juuli 2015, kl 00.23
Paras latatara, sulle sobiks N65+, laste saamise probleemi ei tule, postkontor ja kauplus lähedal, jaanipäeval väike naps.
 
BB 09. juuli 2015, kl 06.30
Nii lühikesel mehel on ikka keeruline naist leida.
 
nahkhiir 09. juuli 2015, kl 07.07
Jama.

See et mees on 170, ei ole tänapäeval siiski nii hull takistus, et seda põdema peaks. Mees peal eelkõige olema Mees! - enesekindel, tubli, huumorimeelega.
See on kirjutatud nagu haliseva depressiiviku või vangi jutuna.
70-80 kg ja 35+ nõue viitab pigem järgmisele õngitsejale, kes tahab mõnelt paksult keppi saada, sest kehv ja ebakindel iseloom ei lase enesele sobivamat naist leida. Küsi TäitsaBlondi käest, aga vaevalt et temagi sind tahab.
Kolisid maale? Õnne! Kõige halvem variant on naisega tööl ka koos käia, veel ühes vahetuseski.
Teineteisele peaks ruumi ka jätma ja laskma omaette olla, oled kuulnud?
Pärapõrgus elamine ei ole sugugi nii suur boonus, nagu näid arvavat.
 
M35 09. juuli 2015, kl 14.47
Googeldasin siin naisi vanuses 45 ja kaaluga 80kg et leida pilte kuid ega niiväga targemaks ei saanud. Otsingu tulemusteks (näiteks women 45 yo 80kg) kuvati kaalualandamisprogrammide portaale ja mingeid kaalutabeleid. Ja google pildiotsing kuvas kõike läbisegi. Ega ma täpselt ei kujutagi ette milline näeb välja 170cm pikk ja 80kg kaaluv naine. Ma ei usu, et ta võiks välja näha paks. Aga võibolla ma eksin. Arvestasin seda kaaluvahemikku sisestades iseenda pikkuse ja kaalu järgi.

Eesti portaalidest leiduva info järgi sellise pikkuse ja kaaluga naisi (ehk siis 170cm ja 80kg) peeti üldiselt ülekaalulisteks ja paksudeks. Arvan et nii mõtlevad peamiselt nooremas eas naised. Kahjuks pole kommentaaride juures kommentaari kirjutaja vanust, niiet seda võib vaid oletada teksti või kasutajanime järgi.

Postitaja eeva, tegelikult see kaalu alampiir ei pea algama just 70 kg-st. Võib ka allapoole seda olla. Arvasin et 70 kg on normaalne keskmine kaal 170cm pikkuse naise puhul. Peaksin ka teistes portaalides seda parandama.
Vanemas eas kaal pigem tõuseb kuiet jääb samaks. Arvestasin sellega. Ja väike ülekaal ei paista ju välja.

Postitaja nahkhiir, ei vaidle vastu, sest nii see ju on. Võibolla siis ideaalis või peaaegu ideaalis. Aga on ka palju keskmiseid ja alla keskmist taset mehi.
Ma ei ole väitnudki et olen üle keskmise. Kindlasti mitte. Täpse mõõdupuu, et nüüd selline mees on üle keskmise ja selline allapoole, selle võite te tegelikult siia ise luua - oleks hea teistelgi näha, kuhu nad kuuluvad.

Seda kas koos ühises vahetuses tööl käia või mitte, kaalusin ma ise ka. Tegelikult sellepärast kirjutasin ka selle teise vahetuse kohta, kuid sel juhul näekski päriselt teineteist vaid õhtuti peale kella kaheksat ja nii iga jumala päev, tähtpäevad välja arvatud.
Aga mida sa siis silmas pidasid sellega, kui kirjutasid et "kõige halvem variant on naisega tööl ka koos käia, veel ühes vahetuseski?" Meil käib mitu paari niimoodi ühes vahetuses tööl. Arusaamatuks jäi mulle see sinu lause mõte. Mis selles halba on? Mulle tundub et ehk sooviksid sina ise praegusel hetkel sellist elukorraldust mingil põhjusel.

Ma enda esimest postitust eelvaates üle lugedes arvasin samuti, et sellest võib jääda mulje, et selle võis olla kirjutanud vang. Just see "10a pikkune paigalseis" selles tekstis võis jätta sellise mulje.
Ei ole vangis kunagi olnud. Ainus kokkupuude politseiga on olnud noorukina poevargusel vahelejäämine. Aga see on juba kauge minevik. Lollused on jäänud seljataha juba ammu.

Muidugi pole mu elu praegu selline millega võiksin rahul olla. Tasapisi liigun siiski edasi. Vaevalt et minust saab kunagi ideaalmees ja ega ma nii kõrgele latti ei seagi. Võib ka stabiilse keskmikuna hästi ära elada.
 
Jep 09. juuli 2015, kl 16.55
Vaevalt et sa kunagi pikemaks kasvad.
 
page 09. juuli 2015, kl 17.12
Hakka ringi liikuma. Netist leidmine on suure küsimärgi all. Vanus tuleb peale ja tõenäosus ilma lasteta naist leida ainult kahaneb meeletu kiirusega.
 
tõsiasi 09. juuli 2015, kl 17.15
voodis on õnneks kõik ühepikkused. ja ära kohe esimest pakkujat ära raba. kõige parem on poodi minna täis kõhuga ja kui valikuid teed naiste osas, siis pane üks rahmakas ennem pihku, lööb mõtted klaarimaks ja libastumisoht mõne trühvli otsa kahaneb.
 
anna olla 09. juuli 2015, kl 17.18
kust see loll müüt tuleb, et voodis on ühepikad?
 
pole või? 09. juuli 2015, kl 17.25
Proovi järgi, kas 30cm pikkusevahega inimestel on lihtsam suudelda püstijalu või pikali olles, siis saad teada ja enda jaoks selle lolli müüdi ära lõpuks purustada.
 
eelmisele 09. juuli 2015, kl 17.30
Isegi doggy Style on kasvuvahe korral tuntav takistus, lisaks muud asendid.
 
rike 09. juuli 2015, kl 17.47
voodis on kõik ühepikkused, aga ühelaiused, paraku, mitte.
 
anna olla 09. juuli 2015, kl 18.00
Näiteks kui on pikk naine aknast välja vaatamas, siis on lühikesel mehel võimatu midagi teha, kuna ei ulatu.
See on üks näide "voodiasenditest" aga asendeid on sadu ja ega voodis horisontaalis iga asend pole.
Mõistmatu, miks öeldakse sellist jaburat müüti kogu aeg. Enamik ei seksigi voodis, vaid lasevad igal poole vertikaalis ja pea peal üldse, pesumasinal istumisest kuni aknalauani välja. Kus teil see ühepikkus küll tuleb. Aru ei saa. Inimesed on eri pikkuses kogu aeg, ega seksimine seda asja ei muuda.
 
to eelmisele 09. juuli 2015, kl 19.26
sa pole just väga selle teemaga kursis, naine või siis mees ei pea ju jalad kramplikult koos hoidma kui ds viljeleb, mis siis, et naisel mõnu suurem kui ikka võimalikult harki koos hoiab. ds ei pea tingimata voodis tegema, põrand ja padjad abiks, et ideaalnurk paremini välja kukuks.
 
anna olla 09. juuli 2015, kl 19.52
to eelmisele Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> sa pole just väga selle teemaga kursis, naine või
> siis mees ei pea ju jalad kramplikult koos hoidma
> kui ds viljeleb, mis siis, et naisel mõnu suurem k
> ui ikka võimalikult harki koos hoiab. ds ei pea ti
> ngimata voodis tegema, põrand ja padjad abiks, et
> ideaalnurk paremini välja kukuks.

nagu ütled, siis reaalselt voodis horisontaalis ei oldagi sageli, kui räägitakse voodis olemisest ja seejuures veel voodis ühepikad olemisest.
Kasvu erinevus on takistuseks põhimõtteliselt igal hetkel, ka kukerpalli koos tehes.
DS-i ajal mehel spagaadi laskmine või kõrgenduse ehitamine alla, ei ole kuidagi normaalne.

Pikkus ei vähene kusagil, ka mitte voodis.
 
M35 10. juuli 2015, kl 21.53
Nonäed kuhu see teema vahepeal triivinud on..
Tore näha siin nii asjalikku arutelu selle üle, kuidas ka lühike mees saab pikema naisega asjad ära aetud.
Näiteks autoroolis pole väga vahet, kas juht on 170cm või 185cm pikk, kiire elustiiliga või siis rahulikum.
Enda sõiduõpetajale ütlesin ükskord sõiduõppe algfaasis, et flegmaatikuna olen ehk liikluses liigeldes liiga aeglane. Ta ütles selle peale et ka aeglasemad juhid jõuavad oma asjad ära aetud. Loevad kogemused. Kogemusi saab juurde õigesti liiklemist harjutades.
Nii on. Ega peale käigu sisestamist ei pea kohe pedaali kiirelt põhjani suruma. Võib kergelt mängida sellega, leida õige tempo, vähehaaval peale suruda. Kuigi paljudele vist siiski meeldib see tunne, kui peale käigu sisestamist pedaal kohe jõuliselt põhjani surutakse.
Moodsate, hinnalisemate sportautode puhul on efekt võimas
aga vanemad pruugitud ja väsinud keskklassi masinad ei vea seda välja, kuid siin võib ka erandeid olla.

Kirju pole mulle postkasti veel tulnud ja ega sellest pole midagi hullu ka. Kiiret ei ole sellega. Otsin ise aegajalt siit-sealt. Andke mulle andeks see kohatu võrdlus aga see tutvumisportaalidest kaaslase otsimine on umbes nagu kaluril kalapüügiga. Õige kalamees ei torma, ta ootab-vaatab kas kala üldse näkkab, kui ei näkka siis proovib mujalt või siis tuleb hiljem tagasi ja teisel korral võib juba näkata. Ega ma ei loodagi siit või mujalt leida niipeagi kedagi. Olen valmis pikemaajaliseks naiseleidmiseprotseduuriks.
Mõned ütlevad et see tutvumisportaalidest kaaslase otsimine on üldse ajaraiskamine ja parema tulemuse annab päriselus kusagil kellegiga kohtumine. Nii ja naa. Tutvumisportaalidest käib läbi suurem hulk külastajaid justnimelt selle mõttega et leida endale sobiv kaaslane. Võibolla oleks parim viis nende kahe kombineerimine kuid maapiirkonnas elavatel tutvujatel pole tihtilugu väljas midagi peale hakata kui kedagi lihtsalt ei ole ja need vähesed kes on, juba niigi tunnevad teineteist.

Ma siin eile õhtul mõtlesin et ehk võiks siis sobida selline lahendus et kui töötaks siis kasvõi erinevates vahetustes. Aga mis elu see on, kui teineteist nähakse päevas vaid paar-kolm tundi õhtuti ja koos kuhugile minna ei saa.

Katsun siin vahetevahel seda teemat ülespoole kergitada, kui see juba teisele lehele ära kaob. Sest keegi ju ei viitsi klõpsata järgmise lehenumbri peale.

Ärge siis pahandage, head õhtut.
 
Hmm.... 13. juuli 2015, kl 23.36
Mulle meeldib Sinu pealehakkamine, hoog ja entusiasm, millega oled asunud seda "probleemi" lahendama :)

Üksi elamisel on ju eeliseidki- tulla, minna ja teha täpselt nii, nagu endale sobib... Oled valmis tõsiselt pühenduma ja lõpututeks kompromissideks? :)
 
ei saa aru 14. juuli 2015, kl 08.00
Milleks sellist pikka möga kirjutada ja heietada nagu eit? Mees peaks ikka konrkeetne olema.
 
kadakatupp 14. juuli 2015, kl 10.34
vanusega ei kaasne ilmtingimata kaalutõus. ei kujuta ette, et viiekümneselt peaksin 24 kg juurde võtma ja 80 kg kaaluma.
järelikult soovid tutvuda end käest ära lasknud naisega?

kui naine ei pea endast ega oma kehast lugu, ei pea ka tõenäoliselt sinust. ära seda väikest tõsiasja unusta.
 
priscilla 14. juuli 2015, kl 10.37
kle, kadakas, sa oled ikka peast päris soe:P mis seos on inimese välimusel ja tema iseloomul, olemusel? kas sa ei tule selle peale, et igasuguse väljanägemisega inimesed võiksid ennast armastada?
 
kadakatupp 14. juuli 2015, kl 10.40
kallis priscilla, ma võiksin isegi sind armastada. nii palju armastust on minus, eriti täna.
aga ennast paksuna ja lodevana ma armastada ei suudaks.
kui vastupidist väidaksin, oleks see selge enesepettus!
 
resümee. 14. juuli 2015, kl 17.36
nõustun, et püsikad ja eelkõige Kadakas said liiga nõrga karistuse.
 
??? 14. juuli 2015, kl 21.26
Millega Sa tegeled peale tööpäeva, või kuidas tööst puhkad?

On sul hobisid või unistusi, mida sooviksid realiseerida lähimal ajal (va naisevõtt :))?

Olles väga kinni oma kodukülas oleksid sa valmis sealt väljapoole ka liikuma?

Nii tutvumise eesmärgilgi või eeldad, et naishing tuleb kohale ja sobivusel kolib sisse ka kohe? :)

On sul omal suur/väike pere ja palju sa nendega suhtled(vanemad, vennad-õed)?

Meeldib sulle: lugeda, oma majas elada(= hulk lisatööd peeale põhitööd), koer/kass/papagoi.. , mõte kinno-teatrissevms üritusele minna ?

No kindlasti mõtlen veel midagi vahepeal välja, mida küsida, kuniks vastuse neile annad :)
 
kle tont 14. juuli 2015, kl 21.36
küsi ükshaaval, ei viitsi mingit eepost siia sulle küll kirjutama hakata.
 
Mariina 17. juuli 2015, kl 00.24
Vaikus eetris...
Naine leitud?
 
M35 17. juuli 2015, kl 16.41
Vaikus on jah olnud juba mitumitu päeva, naine on veel leidmata.
Võtsin mõneks ajaks aja maha, tööpäevad on pikad ja praegu olen vabal ajal teooria.ee-s ja tuubin liiklusteooriat. Mootorsõiduki juhiloa saamine on praegu esmatähtis. Eks ikka otsin naist ka vahepeal edasi ning vastan kirjadele. Kui juhiluba käes on siis jääb rohkem vaba aega üle ja saan ka võimaluse kaugemal ringi liikuma hakata.

Pikka juttu kirjutama praegu ei hakka. Tahan vaid teada anda et kõik enda postitused teen ma siia sisselogituna, seega kõik teised minu nimelt tehtud postitused ei ole minu omad.

Selle kiire asjaga pole nüüd ka nii kiire. kirjutasin enne, et olen valmis pikalt otsima. Kuidas siis teie meelest see käima peaks? Mõne päevaga?

Eelmise lehekülje eelviimase postituse autorile ??? vastaks nii, et tööst vabal ajal olen viimased kuud liiklusteooriat tuupinud, ehk siis internetis, teooria.ee keskkonnas "puhanud". Hakkan sellega juba lõpusirgele jõudma.
Varemalt vabadel päevadel käisin rohkem väljas, peamiselt sõitsin rattaga kuhugile kus ma varem käinud ei olnud. Näiteks Aulepa tuuleparki või Põõsaspea neemele või Noarootsi poolsaarele. Pole jah teab mis kohad kuid ega siinkandis polegi enam suurt midagi avastada. Autoga saaks kaugemaid retki ette võtta.
Kui see kedagi huvitama peaks, siis meeleldi tegeleksin vabal ajal näiteks sellega: http://detektorist.pro-forums.com/index...
kuid muud olulisemad pooleliolevad tegemised pole mind veel selleni lubanud. Hea varustus on kallis.
Noja veel on mind see huvitanud: https://www.youtube.com/watch?v=8by1ESlWtI4
Kolmekesi: https://www.youtube.com/watch?v=1qraBzzgwgQ

Ja niimoodi hakkame elatist teenima (sina kepsutad seal ümber): https://www.youtube.com/watch?v=V1SzquU1fYw

Aga naist otsin ikka tutvumise eesmärgil. Koos elamine saab teoks alles siis kui sobime ja kui mõlemad seda soovivad. See oleks ikka päris veider kui keegi tuleks homme enda asjadega mulle ukse taha et näe siin ma nüüd olen, näidake mulle mu tuba ette:)
Eks peab enne ikka suhtlema et aimu saada kas me üldse sobimegi.

Peret mul ei ole. Ei ole ka vanemaid. Olen omaette elanud ajast mil kutseka lõpetasin ja linna tööle läksin 20 aastasena.
Loen päris palju. Igaõhtune lugemisharjumus on sees juba lapsepõlvest. Enamasti juturaamatuid mitte ajalehti või ajakirju. Päevauudiseid kuulen raadiost.

Loomulikult tuleb kellegiga koos elades lisakohustusi juurde ja tööd peale tööpäeva. Ja ausaltöelda siin hakkan ma juba veidi kahtlema endas. Tööpäevad on pikad ja isegi et mu töö ei ole füüsiliselt koormav, väsitab 12h jalgel liikumine piisavalt et õhtul kodus tahaks ainult selga sirutada. Aga see on nii periooditi, mitte alati.
See on midagi sellist millest ma veel ei tea. Ei oska ette ennustada kuidas kõik laabub. Usun et laabub vast iseenesest aja vältel. Ma ei hoia jäigalt enda elukorraldusest kinni. Niiet sulle Hmm... ma ei teagi vastata. Olen liiga kaua üksi elanud.
Üks asi mis mulle muret teeb on see et ma räägin vähe. Tal võib minuga sellepärast igav hakata. Ja kuna ma ei joo ka veel (erinevalt tõelistest meestest) ega mängi netipokkerit, siis pole tal minuga koos vist üldse midagi peale hakata.

Näed, ikkagi läks pikaks. Ainult paari lausega ei saagi kõigest kirjutada. Kui oleksin täishäälikud välja jätnud siis oleks postitus olnud poole lühem.
 
Hm 18. juuli 2015, kl 00.57
Tore oled! Soovin sulle hea kaaslase leidmist.
 
uudistaja 20. juuli 2015, kl 00.26
M35, ma lihtsalt uudishimust küsin, kui palju sa siit naistelt tagasisidet e-mailie saanud oled juba?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!