Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Olen naiseotsingul
 
M35 21. juuli 2015, kl 21.49
Küsida ikka võib.
Praeguuse seisuga ei ole e-mailile kirju tulnud. See on ka normaalne ju.
Mees peaks ise esimese sammu astuma. Ma otsin teistest portaalidest aegajalt. On mõned kasutajad suhted24 portaalist kellele ma varsti ka kirjutan. Hakkan tasapisi ükshaaval peale. Ma võtan seda tutvumist tõsiselt. Üksinda elamisest on mul kõrini. Kindlasti on keegi sobiv kaaslane kusagil. Ma pole teda lihtsalt veel leidnud. Üheöö suhet ma ei otsi. Kui Haapsalusse satun siis katsun ka seal ringi liikudes silmad lahti hoida. Püüan ka siin foorumis aegajalt sisselogituna mõndades teistes alafoorumites sõna võtta, mida rohkem infot minust siia laekub, seda parem ülevaade saadakse minust. See on ikkagi üks enimkülastatavaid foorumeid. Selle mõttega see "Saame tuttavaks" alafoorum siin ju ongi. Siiani arvan ise endast et ega ma pole nüüd ka kõige hullem kandidaat. Ei pea ennast üle keskmise edukaks. Tasapisi püüan mäest ülespoole rühkida. Aega mul ülearu palju ei ole selle jaoks et pidevalt vabal ajal arvutiekraani taga istuda. Autokool, korteris vannitoa remont ootab lõpetamist, maal on vaja aegajalt käia talu ümber kõpitsemas, talvel tuleb metsategu. See kõik peab saama tehtud töölt vabast ajast.
Pole ma siin endast ka niiväga palju kirjutanud. Aegajalt lisan midagi siia juurde. Kahju see ei tee. Mida rohkem saan siin tagasisidet seda parem. Sellest jääb siia pikaks ajaks jälg nagu õues infotulbale Edaspidi saan mujalt foorumitest ka siinsele teemale viidata. Välja, vallamaja infotulbale ju sellist kuulutust ei kleebi. Ja selle infotulba juures käib vast mõni üksik uudistaja, siin aga sadu inimesi. Võimalused on virtuaalses keskkonnas kuulutamisel suuremad. Õnneks pole see keelatud tegevus.
 
postiljon 22. juuli 2015, kl 06.16
sa mina vaata variasse, see on uus saame tuttavaks
 
Küsimus 23. juuli 2015, kl 18.38
Kuidas ennast hingelt tunned? Noore või vanana?
Kuidagi Sinu kirjutisi lugedes jääb tunne/mulje, et oled piltlikult justkui lääpa tallutud susse lohistav vanamees ja ometi peaksime olema eakaaslased :)

Ma ikka mõtlen Sulle kirjutada aga seda pigem tulenevalt sinu ühest teisest postitusest, millega ma paremini samastusin. Siin lugedes tekib selline tunne, nagu otsiksid endale mingit mamma laadset memme kõrvale, kellega siis koos hea susse lohistada ja .....

Ühesõnaga on Su hinges särtsu ja sära või tunnedki ennast pea sajasena? See keskea rõhutamine mõjub siinsetes kirjutistes ka nagu "sent surmale võlgu" oleks..
 
Naine61 29. september 2015, kl 19.28
Kummaline, et naistel nii vähene huvi on sellise mehe vastu... Mina otsisin 35-selt asjalikku meest, aga leidsin vaid joodikuid ja ringitõmbajaid:-( Olin väike ja sale, 170 cm poleks mind hirmutanud. Selliseid naisi peaks ikka praegugi olema... Aga jah, "teise ringi" naistel on reeglina juba lapsed, ja vot see on raske küsimus.
Lugesin neid postitusi ja leidsin, et M35 on arukas, huumorimeel on paigas, majanduslikult saab hakkama, loodusest peab lugu, tööd ei pelga ja oskusi on kah. Kirjutab igatahes väga hästi ja kui räägib vähe, siis see on pigem pluss - uskuge, naised. Olen selliseid näinud kes jutustavad aga naela seina lüüa ei oska. Näib tõesti et siin liiguvad vaid rikkaid mehi jahtivad naised. Lõpuks sobivuse korral võib naine ka mehest pisut pikem olla.
Ära ikka endast väga palju vanemat ja lastega naist võta, ma väga soovitan - tekib igavesti palju jamasid.
Soovin sulle edu, M35, kahju et minu aeg on möödas:-(
 
nõus 65-ga 29. september 2015, kl 21.11
Mees kirjutas palju küll aga see on üksiku inimese värk kui suurt suhtlust elus pole. Väheamlt oli ta aus ja ei ajanud mingit iba kui rikas ja kui kõva panomees ta on nagu siin paljudel kombeks on.
 
Kakk 29. september 2015, kl 21.20
Njahh, kahju küll, keskmisele pruudile (eriti maainimesele) täitsa kobe mees.
 
HAha 29. september 2015, kl 23.00
Sa oled liiga lühike
 
seebivabrik 30. september 2015, kl 00.20
lühikestel meestel on kõik muu ka lühike ja kõigest sellest pikkuse puudusest tulenevalt veel madal enesehinnang, seega on ka väike palk, kuna enesehinnang madal ja rohkem ei julge küsida. ja tõele näkku vaadates pole nad tavaliselt rohkem kui sandikopikaid väärt ka. väljasurev liik ühesõnaga, geenide edasikandmiseks sobimatu.
 
mormoon 30. september 2015, kl 02.42
mida lühem miski, seda pikem jutt
 
JUMAL 30. september 2015, kl 08.26
ja mis sina seebivabrik teise inimese rahakotis sobrad? Mine tööle ka teeni ise endale raha. Nahhui sa meeste rahakotti mõõdad va hilpharakas.
 
Ahoi ristirahvas! 30. september 2015, kl 12.39
Dopingust pole kasu!

Mis nalja te teete! Sööge verivorsti ja ehtige kuuske, aga ärge mõelge kogu aeg dopingust! Katsuge aru saada – inimene on nii väeti olend, et tema võib endale tagumikku süstida mida tahes, hästi hakkab tal minema ikka alles siis, kui mina seda soovin! Inimest aitab jumal, mitte doping!

Kas te pühakirja pole lugenud? Seal on ometi selgelt kirjas, kuidas Koljat ennast kasvuhormoone täis pumpas, elas mitu kuud alpimajas, vahetas vana vere uue vastu – aga mis tolku tal sellest oli? Tuli väike Taavet, kõhn nagu niit, võttis lingu ja oligi meistersportlasel ots peal. Jumal teeb, mis tahab, ja armetu inimene ei suuda mitte mingi poslamaslaga tema tahet väärata.

Nii oli ka Andrus Veerpaluga. Mina olin see, kes ta maailmameistriks ja olümpiavõitjaks tegi! Ühel päeval tuli lihtsalt selline tuju. Vaatasin, et tore poiss, mis ta seal võistlejaterivi tagaotsas koperdab. Ja kus lükkasin talle hoo sisse! Veerpalu ise ehmus ka, ja veel rohkem ehmus Mati Alaver, kes raja ääres seisis ja kohvi jõi.

„Andrus, Andrus, kuhu sa lähed?” karjus ta, kui Veerpalu temast mööda tuiskas, nii et lumepilv taga.

„Mati, ma ise ka ei tea, mis minuga on!” kisendas Veerpalu vastu. „Selline tunne on, nagu oleks mulle köis ümber kere visatud ja nüüd justkui keegi tirib mind koletu jõuga kuhugi metsa!”

„Suru kannad maha! Katsu mõnest juurikast kinni saada!” õpetas ähmi täis Alaver.

„See ei aita!” karjus Andrus. „Muudkui veab, muudkui veab! Oo kui õudne! Mati, tervita mu lapsiiiiii…”

Ja juba ta kuuskede vahele kadunud oligi. Kui paanikas Alaver viimaks oma hoolealuse üles leidis, riputati Veerpalule juba kuldmedalit kaela. Kui ikka jumal aitab, siis tuleb ka võit.

Aga ma võin ka koerust teha! Näiteks Aivar Rehemaal võtan sageli sõidu ajal püksitagumikust kinni ja hoian teda paigal. Alaver karjub: „Hoogu juurde! Hoogu juurde!” Aga Rehemaa seisab ühe koha peal või siis hakkab koguni tagurpidi suusatama.

„Mis sul viga on?” kisab Alaver. „Finiš on teisel pool! Sõida otse!”

„Ma ei saa, onu Mati!” hädaldab Rehemaa. „Keegi tirib mind dressipükste kummist!”

No mis aitaks siin mingi doping? Kui jumal kedagi dressipükstest kinni hoiab, siis neela või terve Mendelejevi tabel alla, ikka ei miskit!

Ja ega see ainult spordis sedasi ole, jumala tahe maksab igal pool. Näiteks poliitikas. Ma ju tean, et Savisaar süstib iga päev endale noore looma rakke ja vahetab Batrakovaga verd, et ükskord ometi peaministriks saada, aga tutkit! Seevastu Ansip istub juba aastaid peaministri toolil. Rumalad inimesed sosistavad: selline asi pole normaalne, ta on kindlasti kulbiga dopingut söönud. Kuidas muidu saaks inimene nii kaua peaminister olla? Väga lihtsalt saab: mina olen ta selle koha peale pannud! Ja isegi kui vennike tahab püsti tõusta, vajutan peoga tagasi. Sest minu päralt on vägi ja võim! Aamen.
 
EELARVAMUSED 02. oktoober 2015, kl 12.56
visake prügikasti, kunagi ei saa teha üldistusi, inimesed on väga erinevad. soovitan et naised, kel kelkijatest ja eblakatest kõrini ja tahavad edaspidi rahulikku elu, vähemalt korra kohtuksid M35-ga, eks siis näe...
 
kadakatupp 02. oktoober 2015, kl 13.34
nii see paraku on. voodis tegijad ja korraliku varustusega mehed reeglina ei käi naistefoorumis eidelikult soigumas.
näiteks alu või sid...krooniline mölapidamatus reedab kohe ära, et tõhusaks tussunaatoriks nad ei kõlba. alu puhul muidugi pidev vastassoo kirumine ka.

mormoon Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> mida lühem miski, seda pikem jutt
 
vänt 02. oktoober 2015, kl 14.03
kadakatupp Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> nii see paraku on. voodis tegijad ja korraliku var
> ustusega mehed reeglina ei käi naistefoorumis eide
> likult soigumas.
> näiteks alu või sid...kroonil
> ine mölapidamatus reedab kohe ära, et tõhusaks tus
> sunaatoriks nad ei kõlba. alu puhul muidugi pidev
> vastassoo kirumine ka.
>
> mormoon Kirjutas:
>
> -------------------------------------------------
> ------
> > mida lühem miski, seda pikem jutt

sul on sobiv nimi - paras tupp tundud olevat...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!