Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
kuidas end tunnete, karistatud püsikad?
 
kadakajupp 22. juuli 2015, kl 23.02
pimekad on vahelduseks lahedad - kui pisutki mingeid intrigeerivaid nüansse leiab teises - uudishimu rahuldamiseks neid küll teha ei viitsi ;) .
 
igivana püsikas 22. juuli 2015, kl 23.03
vist oli jah umbes nii :) varsti lähen linna peale, tuled ka ?
 
igivana püsikas 22. juuli 2015, kl 23.05
minu jaoks on piisav intriig see, et keegi kirjutab siia nurgakesse ja siis tuleb õue ja vaatab, kes temaga mõningaid veidike tobedaid lauseid vahetas :D
 
uudishimu 22. juuli 2015, kl 23.06
kõik ei ela selles õiges linnas, täna ma kohale ei jõuaks.
 
kadakajupp 22. juuli 2015, kl 23.07
really? ok, ma ei hakka hommikumantli vahetama, seega olen umbes viie sekundiga rõdul, oled maja ees olemas?
 
igivana püsikas 22. juuli 2015, kl 23.09
to uudishimu
mhm, arusaadav
 
igivana püsikas 22. juuli 2015, kl 23.10
to kadakajupp:
vanalinnast kaugemale ei taha minna, kui viitsid, tule Vene tänava klubidevõrku (Levikas, Kelm, Popular) :D
 
igivana püsikas 22. juuli 2015, kl 23.11
võin ka täpsustada kellaaega ja kohta, kui oled reaalselt tulemas
 
kadakajupp 22. juuli 2015, kl 23.13
minu linnas pole selliseid tänavaid :D. ma võtan äkki selle uudishimu punti, aga vaevalt et temagi jõuaks tänase kuupäeva sees kuskile. üks on aga kindel, homse kuupäeva teatud kellaajal pean ma tööl olema, seega ekspromt reisid võrke avastama on välistatud ;) .
 
Prioriteedid Paigas 22. juuli 2015, kl 23.13
Ja näed kook söödud ,põhi peal ning "creme de la creme" foorumis ka lõpuks saabunud.
No kui mõnus võiks veel ühe karistatud püsika õhtu olla...
Tervitades :)
 
kadakajupp 22. juuli 2015, kl 23.20
PP - sa kindlasti sihilikult otsisid asendustegevust, et mitte enda jaoks ebamugava küsimusega tegeleda ning nüüd üritad ennast ja teisi veenda, et sa tõepoolest rahul oled. psühhoanalüüs oli tasuta, tänan pakkumast :D.

/varsti saab seda trolli retoorikast lugeda, tal endal on ideenappus alatasa ning tervitades kaaperdab ta kõikvõimaliku teksti, mis vähegi arusaadav tundub/
 
Night Chatt 22. juuli 2015, kl 23.25
Muidu kui minult küsitaks, et mis moodi ma põhjendaks, et siin tutvuse alamfoorumis ongi kurgiblogid jms chatt õigustatud, siis ma põhjendaks järgmiselt. Ütleks nii, et kõigile teadaolevalt, normaalne tutvus algab pildist, mitte aga tekstist, seejärel privaat chatt, kas siis ksaibis või FaceBookis, jne. Seetõttu siinne foorumi formaat ei kõlbagi normaalseks tutvuseks. Siinne formaat soosib vanaaegseid pimekohtinguid ja need ebanormaalsed asjad tulebki ühiskonnast kõrvaldada või takistada inimestel nende kasutamist. Seetõttu ongi hea kui siin foorumis taksitada tutvumist ja peletada külalisi eemale- see on teene neile endale.

Minu arvates see on ammendav põhjendus, et pidada seda foorumit siin püsikate jututoaks. Et kui keegi tuleks argumenteerima, et miks siis foorumil pole pealkirjaks "püsikate chatt" vms, siis ütleks, et see formaalsus ei ole oluline, kuna normaalsed inimesed niikuinii tutvuvad normaalsetel piltidega meetoditel.

Tahaks näha kedagi, kes suudaks sellise seisukoha ümber lükata.
 
kadakajupp 22. juuli 2015, kl 23.30
inimestel on erinevad eelistused - sinu totalitaarreziimi meenutavad meetmed endale mittesobivate asjade osas on rohkem kui iganenud. kes keelab sul siin pilte vahetada ja chattida? mõistuse piiratus? ja miks peaks kellegi eelistusi "ümber lükkama", tutvu kus meeldib ja kasuta skype või fb-d või tee endale konto kuhu meeldib, riputa sinna perekonnaalbumeid või mida sa iganes vajalikuks pead.

pealegi võid kindel olla, et minu übersegavaid postitusi seal ei ole :D.
 
uudishimu 22. juuli 2015, kl 23.35
Night Chatt, kõik uus on ammu unustatud vana!
eelistan igal juhul pimekohtingut fb-s tutvumisele. saa juba ükskord aru, et inimesed ongi erinevad ja kõik ei pea oma tutvumist niimoodi alustama nagu sina seda õigeks pead. kuidas sa küll suudad kogu aeg neid silmaklappe kanda?
 
Prioriteedid Paigas 22. juuli 2015, kl 23.36
Tead Kadakas ,antud hetkel olen ma nii tüüne ja rahulolev,et mind võiks lausa Leeburiks kutsuda.
Õli tulle ise täna küll valada ei viitsi,aga väikese verevalamise jägimine,kui patriitside meelelahutusest rääkida,oleks kõigiti asjakohane :)
 
kadakajupp 22. juuli 2015, kl 23.39
plebeid on igavad, peaks meelelahutuseks mõne gladiaatori palkama :D. kui nad muud ei mõista teha, siis võiksid vähemalt tikuvõileibu ette kanda. väga suurt lõket ei kannata nagunii teha, tuleoht on siin alaline teema - kuiv hooaeg, pole parata ;).
 
Üüber elukauge 22. juuli 2015, kl 23.40
kadakajupp Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> inimestel on erinevad eelistused - sinu totalitaar
> reziimi meenutavad meetmed endale mittesobivate as
> jade osas on rohkem kui iganenud. kes keelab sul s
> iin pilte vahetada ja chattida? mõistuse piiratus?

sa ise ütlesid enne, et ei viitsi mitte-aktiivse lingiga veebilehtegi avada. Sama on tänapäeval tutvumisega, keegi ei hakka vanamoodsalt emaili attachmendi sees pilti saatma kellelegi. Nii on.


> ja miks peaks kellegi eelistusi "ümber lükkama",
> tutvu kus meeldib ja kasuta skype või fb-d või tee
> endale konto kuhu meeldib, riputa sinna perekonna
> albumeid või mida sa iganes vajalikuks pead.
>

Ilmselgelt eelistatakse normaalsust ja mugavust rohkem kui ebamugavust. Seetõttu ei ole mõtet rääkida subjektiivsetest võimalikest ebanormaalsetest eelistustest. Nagu näha, siis ei täna ega ka aasta tagasi ei toimunud siin foorumis peale chati midagi, sest eelistati normaalseid pildiga tutvussaite, kus toimus sadu/tuhandeid korda rohkem reaalseid kohtinguid.

>
> pealegi võid kindel olla, et minu übersegavaid
> postitusi seal ei ole :D.

Sinu segavaid postitusi on 500-1000 tk kuus, teistel püsikatel oli sama. See on piisav segamine. Aga nagu kirjeldasin, siis igasugust segamist võib tõlgendada pikas perspektiivis abistusena. Kes on pimekohtingu tasemel vaimses arengus, see saab siin kiirelt vaimset arengut ja seejärel korraldab kiirelt normaalses portaalis kohtingud talle nägusate inimestega.
 
Prioriteedid Paigas 22. juuli 2015, kl 23.43
Praegu ei mahu ühtki tikuvõileiba enam,aga gadiaatoreid ma silmas pidasingi.
Lõkkest rääkidest -hea ,et meelde tuletisd tuleb paar halgu juurde panna-juulikuu ikkagi :D
 
uudishimu 22. juuli 2015, kl 23.46
Üüber elukauge, sulle meeldib raamatut kaane järgi valida, aga mulle mitte.
 
kadakajupp 22. juuli 2015, kl 23.48
noh, kui mu postituste arv jagada kuude peale, siis on neid üle kolmesaja, millest enamus jääb sinna algusaegadesse.
ma ei avagi linke, mis mind ei huvita, aga meili teel suhtlemine huvitava inimesega ei ole küll probleem. oh õudust, lisaks pean ka paljusid tööasju sedasi lahendama, ei saagi feissbukis tööd teha. tõeline igand ma ütlen :D.

minu meelst ka pole mõtet jaurata subjektiivsete eelistuste pärast - miks krt sina seda siin kuude kaupa teinud oled, seda ma ei taipa. ma sinu asemel panustaks aega nägusate inimestega tuhandeteks reaalseteks kohtinguteks, mitte siin teiste ajusid peetides.

ah et sul polegi neid? äkki siis on viga milleski muus, kui saidis või tutvujate eelistustel tutvumisviiside osas?


mis see sid nüüd korra ütleski... ahjaa, see tantsija asi :D.
 
Pass vs ID-kaart 22. juuli 2015, kl 23.56
uudishimu Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Night Chatt, kõik uus on ammu unustatud vana!
> e
> elistan igal juhul pimekohtingut fb-s tutvumisele.
> saa juba ükskord aru, et inimesed ongi erinevad j
> a kõik ei pea oma tutvumist niimoodi alustama nagu
> sina seda õigeks pead. kuidas sa küll suudad kogu
> aeg neid silmaklappe kanda?

Paraku ei päde selline hipilik põhjendus. Elu käib ratsionaalsete põhjenduste järgi, mitte esoteerilise muinasjutu järgi. 1a siin protaalis elukauget vanamoodsat tutvumist võrdub 1 nädal normaalsetel alustel tutvumist, Näiteks siis Flirticu laadses keskkonnas. Ega Flirticu laadne piltidega algav suhtlus ei takista chattida nagu siin. Ratsionaalselt ei ole ühtegi eelist vanamoodsatel asjadel, vaid on suurem risk ajaraiskamiseks ja on ebamugavam. Näiteks tekib risk, et vanamoodne pimekohting toob teile vaala kohale ja teile ei meeldi vaalad. Seetõttu on piltidega alustatud suhtlus ja kõik tänapäevane põhjendatult õigem valik.

Jah, mõni üksik võib öelda, et talle ei meeldi ID-kaart ja ajab passiga läbi elus. Aga selline vanamoodne jutt on lihtsalt tema enda kõrvalekalle ja kasu talle see kuidagi ei too.

Imestan, et püsikad ei taha tunnistada, et siin ei ole mingi tutvuskeskkond, vaid on chatt. See on siin nagu Rahvusraamatukogu ajalehtede lugemise saal vms, kus tegeletakse tekstiga. Tutvus aga ei käi raamatukogus. Vaid baarides, diskoteegides, jne.

Kui mõni püsikas arvab, et tasub vanamoodsaid meetodeid soovitada, siis soovitaks ajalehe kaudu tutvumis kuulutuse kirja panna, Kuldsesse börsi. Siis saadab tutvuja teile paberümbrikuga kirja, ilma pildita. Et miks te siis internetti kasutate üldse.

Igatahes hämmastab vahel kuivõrd elukaugeid inimesi leidub veel tänasel päeval. Ühes alamfoorumis üks tarkpea väitis ,et ID-kaart on halb ja pass on hea. Sama siin mõne püsikaga.
 
Ingel, endine ingel 23. juuli 2015, kl 08.25
Kes mida eelistab ja kelle mida töötab, tutvumisel siis, on väga individuaalne.
Seepärast ei saa ka vaielda, et pimekohting on hea/halb, ajaleht hea/halb, tutvumisportaal hea/halb, pilt eelkõige/tagakõige hea/halb jne jne jne

inimesed, olgem õnnelikud, et valikuvõimalused on laienenud, võimalused mitmekesistunud.

Ise olen kogenud, et osad inimesed on fotogeenilised, osad mitte - nii et pilt ei pruugi edastada tõelisust ja kui sul puudub arusaam, mida fotograafia ja läätsed suudavad/muudavad, siis saadki selle, millega midagi teha ei ole - ei fotograafilise ega ka fotogeenilisusega..
See on sama nagu NL aegu oli tehtud enamus ülikondi keskmise pikkuse ja kehaehitusega mehele: pikkus 170 cm, kehakaal 70 kg..
Ja nii käisidki natuke pilusilmalisemad sellid ja vene peaministri/presidendimõõtu inimesed ringi nagu lastekodulapsed (varrukad sõrmenukkideni, püksisääred üleskeeratud, püksid tugevalt vööga krousi tõmmatud), teised aga tirisid varrukaid vähemalt randmeni (kui just küünarnukke välja ei jätnud) ja püksisääri luupekseni :) :) :)

Ei ole olemas keskmisi näitajaid, mis sobiksid kõigile.

Igale oma ja sobiv ja rahuldustpakkuv.

On äärmiselt tobe vaielda kas parem on roheline või sinine või valge või kollane või must - igas olukorras töötab mingi värv, eelduspäraselt ja oodatult...
Ja proovige need kokku segada, et saada see keskmine, mis kõigile sobiks? Saad toaalse mögavärvi, mis ei meeldi mitte ühelegi! Ja õigustatult.

Nii, et jätkem alles valikute võimalused, erinevused, mitmekesisus - sest igale pajale leidub paras kaan (nagu Lääne eestis öeldakse "kaan" mitte kaas) :)

Rahuneks nati maha?
 
Agnes 23. juuli 2015, kl 10.28
Minu arust ei saa mitte kunagi võrrelda omavahel reaalset tutvust ja virtuaalset.
Esimene algab esimesest silmapilgust ja teine kirjadest ning heast väljendusoskusest ekraanil, mille tagant siis otsitakse seda müstilist sädet, mida näeks päris elus kohatud inimesega kohe! Mida parem sõnaseadja, seda suurema ja vägevama kuldse kuu selga mõelda saab :)
Internetist leiab ilmselt edukalt armukese või sexisõbra, aga päris suhte leidmine on schanss 1 miljonist ja kes viitsib googeldada, siis leiab kilomeetrite pikkuseid põhjendusi, miks õhus loodud suhted üldjuhul ei kesta.


Aga nagu ingel ütleb - igale oma ja rahuldustpakkuv :)
Küll aga ei saa ma aru, mismoodi on valikuvõimalused laienenud ja võimalused mitmekesistunud?
Variante on ikka 2. Kas tutvud päriselt või tolgendad internetis :)
 
ndfgewd 23. juuli 2015, kl 10.38
Virtuaalne tutvus tuleb võimalikult kähku reaali üle viia, enne kui mingeid kuid ja muid jõuad hakata ette kujutama.
 
Agnesele 23. juuli 2015, kl 10.43
see ongi lihtne, eriti sinu kirjapandud mõtete valguses - see targutaja-kamandaja-kärkija-karistaja ei saa reaali tutvuma minna, ju ta ise teab, mis põhjusel, sellepärast tolgendabki siin ja jääbki tolgendama ja "õpetama" teisi tutvuma reaalis.:P loodab vist, et kui teised tutvujad siit ära kaovad, äkki siis tekkib ka temal šanss. tühi lootus.
 
irw 23. juuli 2015, kl 10.48
Ah et süüdi on internett ja suhkrukotid....
 
Agnes 23. juuli 2015, kl 12.30
Relax papid :)
Minu arust ma põhjendasin enda isikliku arvamuse kenasti ära ka ning ütlesin, et ü l d j u h u l (on erandeid, üksikuid!) virtuaalsed suhted ei õnnestu ning selle tõestuseks olgu ka need paljud tutvumiskeskkonnad, kus on inimesi meeletu hulk, kuid neist paaridena väljuvad vaid vähesed.
Kui ma kõrvutan enda reaalsed ja virtuaalsed tutvused, siis viimastele poleks iialgi minu pilk reaalses elus pikemalt pidama jäänud, kui poleks olnud haaravat virtuaalmaailma tedremängu :)
Ma ei taha kellegi mulle plaksuga puruks lüüa, ega üksildaste lahtistele haavadele soola hõõruda - aga olgem ausad - see ei tööta. Kuid teil on võimalus tõestada vastupidist :)
Irw, sulle - absoluutselt kindlasti kõikide ebaõnnestunud suhete puhul olen süüdi ainult mina, sest ilmselt, kui leplikku meelt jagati, siis mina olin virtuaalis mehi küttimas :))
 
muhe muna 23. juuli 2015, kl 16.17
ammu teada värk, et naisi ilusa jutuga ära moosida annab.
 
Arst 4 15. oktoober 2015, kl 11.55
Näen, et karistus on kandud vilja.
Ainult raskeimad juhtumid on siia palatisse järgi jäänud.
 
karistatud püsikas 16. oktoober 2015, kl 14.53
Tunnen end nagu kass, kelle nina kasteti oma pissi sisse.
Mõistan nüüd oma tegu ja tunnen häbi tehtu üle.
Näen nüüd reaalset maailma sellisena nagu teised.
Selle teema postitustele ei saa vastata, sest teema on moderaatori poolt lukustatud.