Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Kus kohtuda 30+ heade meestega?
 
Kristina 26. august 2015, kl 12.47
Kes poleks narkomaanid ega joodikud ja peksjad. Kel oleks kõrgharidus, töötaksid omandatud erialal ning omaksid isiklikku kodu ja korralikku autot. Kes külastaksid regulaarselt ka jõusaali ning kasutaksid muud parfüümi kui AXE.

Kust küll selliseid leida???
 
Need mehed, 26. august 2015, kl 15.07
kallis unistaja, on kodus, tööl, jõusaalis või autos. Leida saab muu parfüümi lõhna järgi kui AXE.
 
koorem 26. august 2015, kl 15.48
Eks neid pannakse jõudumööda kinni, sest nii noorel mehel ei saa olla isiklikku kodu, head autot, ega kalleid parfüüme. Kui on, siis ilmselgelt kahtlaseid teid pidi saadud. Ülejäänud, kes siiski kõigi raskuste kiuste selle kõik saavutanud on, need on momendil hõivatud, aga 10 aasta pärast ilmselt vabad, kuid sel juhul ainult head. Muu jura on läinud vastassugupoole põhjatusse kurku.
 
HaukuvPeni 26. august 2015, kl 16.57
Kristina Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kes poleks narkomaanid ega joodikud ja peksjad. Ke
> l oleks kõrgharidus, töötaksid omandatud erialal n
> ing omaksid isiklikku kodu ja korralikku autot. Ke
> s külastaksid regulaarselt ka jõusaali ning kasuta
> ksid muud parfüümi kui AXE.
>
>

Kui ühel mehel kõik need asjad on olemas, siis peale lahutust oma naisest, jäävad asjad naisele ja sina saad palja mehe. Heal juhul ka pudeli kõige odavamat kölnivett.

© Kõik õigused kaitstud... hammastega!
 
rumalad mehed 26. august 2015, kl 17.01
on naine selles süüdi, et mees laseb ennast lüpsta ja paljaks koorida.
 
koorem 26. august 2015, kl 17.08
Ju ikka on, kui lüpsab võõras naine.;)
 
kadakajupp 26. august 2015, kl 17.30
30+ on nii noor veel, et ei saa olla ei kinnisvara, autot ega isegi habemeajamisvett, mis on igati seaduslikult teenitud ressursside eest soetatud? :D. peab selle üldistuse tegemiseks ikka "vägev" tutvusringkond olema.

ahjaa, täiesti viisaka tualettvee saab juba mõnekümne euroga umbes, asi seegi, kui autot ega kodu pole.
 
koorem 26. august 2015, kl 17.39
Ei pea vägev olema või siiski, on jah vägev, aga kõike seda omavad mehed on tugevalt 40+. Tõsi, liisida ja kokku laenata võib maa ja ilma, aga siin tulevad terminid mängu. Millegi omamine tähendab ikka seda, et seda asja, olgu siis auto või kinnisvara, ka reaalselt omatakse, mitte ei taota laene/liisinguid kinni.
Ja see mõnekümne eurone tualettvesi, no andke andeks, sulle kadakajupp ehk lähekski peale, aga endast heal arvamusel näitsik krimpsutab sellise odava kölnivee peale ainult nina.
 
ma olen juba 26. august 2015, kl 17.53
15 aastat 30+
 
kadakajupp 26. august 2015, kl 17.56
hmm, no Chaneli, Hermest või Roja parfumsi selle eest ei saaks, aga CK, Boss, Versace - neid ju enamasti kasutatakse ning isegi Harrod`s müüb neid marke - milline see "näitsikutele sobiv" siis kah on?

tunnen ka selliseid kodanikke, kel ei ole laene ega liisinguid ning rohkem, kui üks kinnistu. siis veel selliseid, kes teenindavad oma eluasemelaenu ning omavad siiski päris head elustandardit ning tegelikult veel muudki peale eluaseme. vanus 20+ - 39.

mul tegelikult kama, mida keegi omab, lihtsalt huvitav on erinevate vaadete või arvamuste või mõttemaailmaga tutvuda.
 
koorem 26. august 2015, kl 18.03
Kaubamaja Ilumaailm aitab ka teatud olukordades hädalise välja.;) No aga varem või hiljem tuleb see avalikuks. Nii palju siis parfüümidest.
Need 30 ümber mehed, kes on edukad, no need ju edukad ka naiste vallas ja ilmselt vabu suht raske leida.
 
kadakajupp 26. august 2015, kl 18.27
ma ei tea, kas näitsikutele sobib, et kellegi hugo boss on tallinna kaubamajast, aga mitte peenemast kohast :).arvad, et on piinlik parfüüme sealt osta? (tegelikult saab neid samu brände oluliselt odavamalt, aga see selleks.)

las ma mõtlen... kõik on suhtes tõesti, hetkel vähemalt. samas kunagi nad ju naise võtsid, seega ma ei pea sugugi võimatuks, et teemaalgataja siiski endale sobiva leiab - tegelikult ei ole tema soovid ju mingi ulme, lihtsalt kaldun arvama, et sedasorti mehed vist tutvuvad tõesti pigem reaalis, kui netis.
 
joonatan 26. august 2015, kl 20.36
Kadakajupp va naiivitar, kaupsis ju testrid, milleks õlleraha raisata.
 
kadakajupp 26. august 2015, kl 20.41
testrid on tõesti igas parfüümipoes, aga kuidas see õlle ostmisse või rahasse puutub?
 
joonatan 26. august 2015, kl 21.50
Teed end huvitavaks või? Ära ürita, ma liiga noor su jaoks.;)
 
kadakajupp 26. august 2015, kl 22.22
kui teadmine, et parfüümipoes testreid on, peaks tegema kedagi kellegi arvates huvitavaks, siis ma pole huvitatud arvajast ;). mul on pisut teistmoodi huvid ja lapsendamine pole samuti plaanis.
 
Sid 26. august 2015, kl 22.31
Tegelikult ei peakski mees endale ise parfüüme ostma. Milleks mehele parfüümid? Aitab ju lõhnatust higipulgast ja habemeajamisbalsamist küll ja küll. Parfüümi peab naine ostma oma mehele just sellise, mist teda erutab ja mis talle kõige rohkem meeldib. Tegelikult ma seepärast hetkel end ei parfüümitagi, sest mu särasilm ei ole ühtegi sobivat veel mulle leidnud, testinud oleme neid aga kümnete kaupa. Ainuke, mis selgeks on saanud, et minule sobivas parfüümis peaks olema tunda vanilje lõhna.
 
kadakajupp 26. august 2015, kl 22.54
eelistused on erinevad, Sid - lõhnatu on muidugi etem, kui puuduliku hügieeni järgi lõhnav, aga hea meeste parfüüm on üle kõige ning minu meelest on neid häid õnneks piisavalt :).
 
Vanilje lōhn meeste parfüümis?! 26. august 2015, kl 23.06
Meeste lōhnas peaks olema muskuse ja sidruni lōhna ja mees ei tohiks lōhnata nagu mingi vannitatud beebi vōi pulgakomm..jeesus, sid mingi pehmo oled?!
 
Sid 26. august 2015, kl 23.11
Kusjuures on vanilje lõhn täitsa tuntav pea pooltes meeste parfüümides. Aga ju siis su haistmismeel pole nii terav, et kõik nüansid üles leida. Muskus on ikkagi vanemate naiste pärusmaa, ma olen siiani sellist nooruslikumat ja värskemat lõhna otsinud.
 
Halli pea nooruslik lōhn 26. august 2015, kl 23.15
Sid..ka paksud naised tahavad saledad välja paista..
 
Ilumaailm 26. august 2015, kl 23.24
Kaubamaja vōi stockmanni lōhnanurgas saab niigi end lōhnastada, proovida erinevaid ja mōelda, uued lōhnad tulevad peale ja vōib jäädagi proovima ostuni jōudmata. Vōi ostad siis juba mujalt taxfreest veerandi odavamalt. Ilumaailma mutid kirtsutavad küll nina vahel aga ise hästi lōhnata ja tasuta pole siiski paha.
 
kadakajupp 26. august 2015, kl 23.27
lahe, igal hommikul tööle minnes lähedki kaupsist või stockist läbi, samuti õhtusel ajal, kui tahaks muud parfüümi :D.
 
Liiv Annus 26. august 2015, kl 23.56
Lahe teemaarendus.

Olgu milline tahes, peaasi, et hästi lõhnaks :)
 
lõhn tasuks osta ikka 27. august 2015, kl 00.14
laevade Tax Freest mitte paar euri odavamalt kohalikest netipoodidest kus 20x juurdehindlusega Türgi vufflid!
 
Karla 27. august 2015, kl 07.08
kadakajupp, tore sind näha. kuidas oleks isikliku teemaga? ai kus mõni isend selle peale rapsima kukuks. kannatamatu nagu olen, teen ise ära.
 
koorem 27. august 2015, kl 10.16
lõhn tasuks osta ikka Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> laevade Tax Freest mitte paar euri odavamalt kohal
> ikest netipoodidest kus 20x juurdehindlusega Türgi
> vufflid!

Jaa, osta omale pilet ainult selleks, et taxfriist mingit lõhna paar eurot odavamalt soetada oleks vist totrus kuubis, aga elus on ette tulnud ka selliseid asju, kus paari euro pärast on sõidetud autoga teise linna otsa: ;)
 
eelmisele tarkurile 27. august 2015, kl 11.33
kle, normaalne inimene käib reisimas ka. selle asemel, et mingi selveri kassa vms alandava ameti ja kodu vahet joosta orjaelu..
 
kadakajupp 27. august 2015, kl 11.37
lennujaamade poed on üsna kirved, lisaks meeldib mulle lõhna osta siis... kui parasjagu meeldib, aga mitte aastas kord-paar.
 
mali 27. august 2015, kl 13.10
Huvipärast kohe läksin uurima, kas tõesti on pea pooltes meestelõhnades sees vanill.Need 35+ mis suvaliselt lahti klõpsasin erinevatelt tootjatelt oli seda ainult kahes, tunduski loogiline, vanill imal ja läägelt magus....:D
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!