Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Kes peaks maksma kohtumisel arve?
 
ürgne naine 05. september 2015, kl 14.28
mulle ürgne ülo meeldib. mees peab raha teenima ja naine seda kulutama.
 
Keskmine Eesti mees 05. september 2015, kl 15.05
Aastaid tagasi käisin päris palju deitimas. Elementaarne oli, et arve maksin mina. Väga meeldiv oli kui naisterahvas tegi vähemalt žesti, et soovib maksta. Samuti imponeeris kui ta ei kukkunud valimatult kõige kallimaid roogi ja veine tellima. Üldiselt sai kohtamas käidud väga toredate noorte naistega ja lõppkokkuvõttes sõpradeks saadud ja jäädud.

Sekka trehvas paar ehedat Matsi-Iidat. Üks kamandas enesele autoga järgi, siis teatas koha, kus süüa. Pugis kere kurguni täis, ülbitses teenindajatega ja käitus väljakutsuvalt. Peale deiti ei ütlenud kõhutäie eest õieti aitähki ja katkestas igasugused sotsiaalsed kontaktid. Muidugi polnud mul sellisest "kaotusest" kahju, aga vähemalt söögi eest oleks võinud tänada.
 
Ron 05. september 2015, kl 16.09
Elementaarse viisakuse järgi peaks naine esmakohtingul maksma mõlema arve.
Muidugi kui ta soovib veel teist kohtingut.
 
kui ei olnud autosid 05. september 2015, kl 16.17
Oli ikka, noorte meeste vanematel olid autod ,harvadel küll aga olid, auto saadi läbi töökoha ametiühingu ja ooteaeg oli aastaid pikk. Kui nt jäi mees purjus peaga tolleaegsele miilitsale mingil moel vahele, tegi huligaansust või rikkus seadust, siis nihutati ta autoostu järjekorras taha ja ise kannatas.Tol ajal ei mõelnudki noored neiud mammonale,et mees peab teenima ja tema seda kulutama. Mehele taheti minna, et perekonda luua ja paljud õppisid veel abielu ajal ja said muidugi lapsi ka ja siis oli neil raskem kuid vanemad toetasid või õnnestus õppimise kõrval õhtuti kusagil tööd teha. Polnud ka võimalik niimoodi rahasid tuulde loopida nagu praegu on. Inimesed mõtlesid palju ettepoole ja abielluti ikkagi peale pikemaaegse kurameerimise kui asi oli kindel. Esines muidugi abiellumisi, et neiu oli rase ja noormees pidi ta ära võtma, lahutusi oli aga püüti ikka perekonnana toime tulla ja kindlamat elu vähehaaval rajada, esiteks kool ja ameti õppimine,siis tööleminek, oma palgaraha... mingi elukoha loomine, kas vanematega kokku või ühiselmusse ja sealt korteri järjekorra kaudu endale korter sada.Aeg kulges aeglasemalt. Ka maja ehitamine võttis astaid...

Ei ole midagi võrrelda, nüüdsel ajal on
kõike liiga palju ja suhtumisi on seinast seina. Pole stabiilsust ega koostööd, et proovime rasketest kohtades koos üle saada, kergelt minnakse lahku või muretsetakse lapsi juhuslikust suhtekesest, mis on õudne.
 
vanasõna 08. september 2015, kl 20.58
Arve maksab Mees, aga Naine ei telli kõige kallimaid jooke ja roogasid.
 
Maila 27 08. september 2015, kl 21.57
Praeguseks küll abielus, aga kunagi sai printsi otsinguil ikka päris paljude meestega kohtingutel käidud. Ausaltöeldes ei mäleta juhtumit, kus mees ei oleks valmis olnud minu eest maksma ja eeldanuks, et ma seda ise teen. Kõik mehed olid äärmiselt viisakad ja valmis omal algatusel rahakotti kergitama. Küll aga oli mul selline reegel, et kui ma juba kohtingu käigus sain aru, et romantilisi suhteid mul selle mehega ei teki, siis põhimõtteliselt nõudsin kohtingu lõpus, et saaksin oma osa ise kinni maksta. Ebameeldiv tundus justkui jääda võlglaseks mehe ees, kelles ma ei näinud enda teist poolt. Enamik mul seda muidugi teha ei lasknud. Väga tõsiselt kauplema ka ei hakanud, sest kunagi selgitas üks vene rahvusest mees mulle, et temale on äärmiselt solvav, kui pärast meeldivat ja lõbusat kohtingut hakkab naine nõudma, et tahab raha maksta. Mehel pidavat see justkui olema auasi ilusale ja targale naisele kohtingul välja teha ning see paneb meest hästi tundma, et suudab "printsessi" eest hoolitseda. Kuna ma olen pisut vanamoelise mõtlemisega, siis tundus see mõttekäik mulle isegi täitsa loogilisena. Nö vastuteenena kutsusin mehi näiteks piknikule koos piknikukorviga, mille olin ise kokku küpsetanud vms, et näidata ka omapoolset huvi üles.

Mul on ilmselt rohkem vedanud kui keskmisel Eesti naisel, sest välimust ja mõistust on mul koguaeg olnud ja meeste hulgast olen seetõttu saanud valida neid kõige maasikamaid. Samuti olen ise teeninud alati üks kuni kaks eesti keskmist neto ja omanud prestiižet töökohta, mistõttu ei ole olnud vajadust mehi pidada rahakoti pärast. Võib-olla just sellepärast, et ma pole meeste puhul raha peal väljas, nad just tahavad ja on valmis minu peale raha kulutama?!

Mina ausalt ei tea, kust te leiate selliseid äbarikke mehi, kes tassi kohvi või salatit kinni ei maksa. Mul on selliseid teemasid lugedes kahtlus, et keegi laimab mehi.
 
vot 08. september 2015, kl 22.44
ma ka ei saa aru, mis jauramine see siin pidevalt käib arvete maksmise pärast? nii rotid ei saa ju inimesed olla, et ei ole 10-20 euri kulutada. sellisest niikuinii mingit kaaslast ei saa, hakka temaga terve elu sente pooleks lööma. krt, kui nii vaesed olete, siis tehke tööd, teenige rohkem palka ja alles siis hakake kohtingutel käima ja pere loomisele mõtlema.
 
tu maila27 08. september 2015, kl 22.45
kas nüüd oled juba 72 ja kes see ennast kiitmast siis ei väsi ja kui väsibki, siis tuleb puhata ja uuesti kiitmist alustada...
 
nuhhitaja 08. september 2015, kl 22.48
väikse kärtzu keppi võiks ikka väljategemise eest pakkuda, ei ole mõtet nii pipravi.tt ka olla
 
to maila 09. september 2015, kl 10.29
Ja kui hakkas midagi suhtelaadset toimuma,siis lasid mehel omale joogi ja söögi osta...Kahju sinust, sa õnnetu, isegi venkudega pidid käima kui eesti mehed enam ei tahtnud ja lasid omale välja teha, et muidu solvub, oi "õnne" ja mis mees su ikkagi lõpuks ära võttis, vist mõni ohmu.
 
siil 09. september 2015, kl 17.25
Prostituudi eest tuleb muidugi tasuda, aga muidu kui kaks huvitatud kohtujat, siis ei näe mingit põhjust, miks ühel oleks oma soo tõttu kohustus teisele välja teha.
 
minge 10. september 2015, kl 14.56
...ja kõndige-sportige looduseilus pigem, see ei maksa midagi.
 
kadakajupp 10. september 2015, kl 16.13
pole ka kohustust uksi avada või mantlit selga aidata või rasket kotti kandes abiks olla - millegipärast mõnele see meeldib - tegelikult pole ka kuhustust valida kaaslaseks maailmavaadetelt sobimatu isend. mida imet seal ometi vaielda on...
 
Maila27 10. september 2015, kl 16.13
Mina hindan siiski meest, mitte mehe rahvust. Abielus olen eestlasega ja ta on lihtsalt suurepärane!

Inimesed, miks te nii pahatahtlikud olete?! Kui kellelgi läheb hästi, siis peab teda kohe halvustama hakkama?! Jah, tunnistan, olen õnnelik! Olen väga õnnelik, kuid olen elus selle nimel ka palju vaeva näinud. Olen nooruses töötanud koristajana ja marjakorjajana, sest mul puudusid jõukad vanemad, kes minu hariduse kinni maksaksid. Mäletan hästi neid teinud 15 tunniseid tööpäevi, et üleüldse kuhugi jõuda. Omandasin hariduse, täiendasin ennast välismaal ja olen omal alal hinnatud spetsialist. Seejärel saabus minu ellu minu praegune abikaasa, misjärel olen rohkem pühendanud ennast oma perele, kuid jätkan siiski töötamist, sest armastan oma tööd.

Need, kes siin räägivad sellest,et mehed ostavad õhtusöögiga seksi, on lihtsalt madalalaubalised.

Olge positiivsemad ja tehke rohkem tööd, siis tuleb ka armastus ja õnn!
 
Maila27 10. september 2015, kl 16.38
Jäin kohe mõtlema selle teema peale ja ei saa aru, et millisel enam-vähem endaga hästi hakkamasaaval mehel käib rahaliselt ja emotsionaalselt üle jõu maksta kümnekas/kahekümnekas, et oma potentsiaalse tulevase abikaasa ja laste emaga meeldivalt aega veeta?
 
viimasele 10. september 2015, kl 17.10
Kust otsast sa juba esimesel kohtingul võtad pähe mõtte, et see mees sind tahab endale naiseks ja laste emaks....Et ta peab sulle 20 euro suuruses juba ostma:(((((....Õudne ärarikutud mõtlemisega kleebis oled, kasva suureks või mine tööle. Niisuguse mõtlemisega naistest hoiavadki mehed eemale.
 
Rahvasuust Mailale 10. september 2015, kl 17.19
Emane inimene istub rahakoti otsas - naisterahvas saab oma võlusi kasutades omale kerget elu, küllust kätte.
 
võiks selgitada miks 10. september 2015, kl 18.29
miks väita, et mehed ei ostavad õhtusöögiga seksi kui võib väita, et naised müüvad õhtusöögiga seksi.
üldiselt on see üks miinus, miks mees ei taha selliste naistega (pooleldi prostituutudega) üldse tutvuda. pisut vanemas eas sooviks tutvuda inimesega, mitte koopainimesega, kelle oled nö, kõutäis või kaasaegse koriluse vahend. lihtsam on ju seltsiks koer võtta, kes saba liputab maiustuse peale.
kui tutvumist ennast hakkab varjutama küsimus, kes maksab kohvi ja salati eest siis võiks see tutvumine olemata olla. naine võiks siis üldse prügikasti juures tutvumise kokku leppida ja seal siis oma oskusi demonstreerida - kes siis linnatsunglis odavamalt hakkama saab. ja kui saabki suhtest asja, mis siis edasi? see naine jätab meeste käest toidu lantimise? või hakkab mees tema kupeldajaks ja hakkab raha eest teda pakkumama?
 
siisetulekute erinevus 11. september 2015, kl 01.53
statistiliselt teenivad ju mehed vähemalt 30% naistest rohkem, no selle eest võib ju salati ja kohvi naisele välja teha. Muidu peaks irisejaid ja koonerdajaid lapsmehi, olenemata vanusest, vältima.
 
ei näe põhjust 11. september 2015, kl 06.45
vastavalt soole välja teha. Asi pole mitte 20, 10 ega 1 euros vaid põhimõttes!

Ega naine pole mingi abitu olend kes enda kohvi eest maksta ei jõuaks.
 
Reggaepapp 11. september 2015, kl 10.58
Miks peaks "kohtumisel" 20-30 euro eest välja käristama inimesele, kelle jutt osutub vastumeelseks, välimus ei vasta reklaamitule või on aru saada, et ta ei huvitu minust? Parem lähen ööklubisse, vaatan sobiva eksemplari ja asun rünnakule. Kui saan kohe korvi, siis saan, aga võimalik, et läheb hästi.
 
ilus naine 11. september 2015, kl 11.37
Viimased sõnavõtjad on kas rottidest mehed või siis naised kes välise või sisemise ilu puudumise tõttu on sunnitud meestele peale maksma kui keegi sellegagi yldse nõus on. No comments.

Esimene kohtumine kuskil metsas või pargis teha...ma tunnen roti haisu.

Saage aru, mehed, mitte ykski IHALDATAV naine ei tule teisele kohtumisele mehega kes on pannud teda olukorda, kus ta ise on oma kohvi eest maksma pidanud.

Teiseltpoolt ma ei kaitse selliseid naisi, kes korraldavadki kohtumise eesmärgiga teise kulul syya ja juua. Aga tihti on nii, et rottmehed just selliste otsa satuvad sest ykski normaalne naine neid ei taha - karma, :D. Siis on kõik foorumid kisa täis kuidas ahned naised tahavad nende 400 eurosest turvamehe palgast korraliku tyki hammustada ja nende kiivalt hoitud Datsuniga oma vanaemale kylla sõita!
 
räme vana 11. september 2015, kl 13.22
naine maksab ja punkt. ja mis tal üle jääb? maksab, kui ei taha nõusid pesema jääda.
 
Ratboy 11. september 2015, kl 13.55
Maksan iga kell parem 30 jevrot ausale madalama hinnaklassi prostile ja teen nõka-nõka kui et IHALDATAVAT naist koos teiste IHALEJATEGA selle summa eest nuuman :D
 
cyre1 11. september 2015, kl 15.15
Kas te kuidagi ei suuda elada, ilma et oleks ÜKS AINUÕIGE REEGEL, mida hõik peavad järgima; ja kes ei järgi, see saab äbi-äbi ja ata-ata?!?

Mõni naine eeldab, et talle tehakse kõik välja, mõni mees eeldab, et tema mehena teeb kõik välja. Sobivad :)
Mõni naine eeldab, et arved tehakse pooleks; mõni mees eeldab ka, et arved tehakse pooleks. Sobivad :)
Mul on kama kaks. Suudan ise maksta oma arved ega eelda kunagi, et teine seda teeb. Samas kui mees väga tahab, tehku välja, ongi tore. Lõppeks see ei ole oluline teema mu jaoks. Kelle jaoks see ON oluline teema, valigu siis endale sobiv ja kõik on hästi.

Pff... nagu enamus teemasid siin:
A: Kes teeb anaalseksi, on nõme.
B: Kes ei tee anaalseksi, on nõme.
A: Kes võtab oma lapsed avalikule üritusele kaasa, on nõme.
B: Kes ei võta oma lapsi avalikele üritusele kaasa, on nõme.
A: Kes sallib pagulasi ja homosid, on nõme.
B: Kes ei salli pagulasi ja homosid, on nõme.
jne jne jne

Igaüks on nõme, kes ei käi mööda MINU ainuõiget rada...
 
ilus naine 11. september 2015, kl 15.49
Ratboy, aga palun maksa ja tee nõka-nõka palju kulub. See ongi sinu tase ja mis saab kellelgi selle vastu olla.

Just nimelt MADALAMA hinnaklassi, :D.
 
Kui mees 11. september 2015, kl 17.58
kutsub naise kohvikusse kohtingule,peaks tema ka katma kõik kulud,olenemata kas see inimene meeldib talle või mitte.
 
onu Endel Mustamäält 11. september 2015, kl 18.21
Mina olen alati rahakoti koju jätnud.
 
Ratboy 11. september 2015, kl 18.51
ilus naine Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ratboy, aga palun maksa ja tee nõka-nõka palju kul
> ub. See ongi sinu tase ja mis saab kellelgi selle
> vastu olla.
>
> Just nimelt MADALAMA hinnaklas
> si, :D.


KÕRGEMA hinnaklassi prostituutide lantimiseks annab lapsepõlvesõber oma aastavanuse BMW ning Haabneemes asuva luksuskorteri võtmed. Kulud on veel väiksemad, pudel veini. IHALDATAVAD kirjutavad kohe alla, korduvalt testitud. Rikas pole see, kes palju teenib, vaid see, kes vähe kulutab.
 
ilus naine 11. september 2015, kl 19.26
Mingit sellist fantaasiat ma olen juba varem siit lugenud, :D.

Rikkad ja USALDAVAD sõbrad neil rottidel siis ainult tekib kysimus et miks ise seltskonda ei sobitu, :D. Aga ega unistamine pole keelatud!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!