Saame tuttavaks
kuulutus
kongus nina 07. september 2015, kl 14.52 |
Sid 07. september 2015, kl 15.21 |
sidile 07. september 2015, kl 15.27 |
Sid 07. september 2015, kl 15.36 |
Sidile 07. september 2015, kl 15.57 |
kelmid silmad 07. september 2015, kl 16.12 |
Uus anekdoot 07. september 2015, kl 18.37 |
Sid 08. september 2015, kl 14.42 |
Uus anekdoot Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Sid ei valeta, pole kunagi valetanud, ammugi mitte
> delfis:DDD
No too siis mõni näide, kui vastupidist väita tahad! Tühjajutupuhujad on ikka siinsed anonüümid, kes isegi ei julge sama nime alt kirjutada (et nendega oleks võimalik tutvuda).
PS. Kelmisilmne, kas mõni julge mees on ka kirjutanud? Või ongi nii, et siia jäänud vaid "tutvuma" viimased argpüksid ja vähesed püsinimelised?
> Sid ei valeta, pole kunagi valetanud, ammugi mitte
> delfis:DDD
No too siis mõni näide, kui vastupidist väita tahad! Tühjajutupuhujad on ikka siinsed anonüümid, kes isegi ei julge sama nime alt kirjutada (et nendega oleks võimalik tutvuda).
PS. Kelmisilmne, kas mõni julge mees on ka kirjutanud? Või ongi nii, et siia jäänud vaid "tutvuma" viimased argpüksid ja vähesed püsinimelised?
kelmid kõrvad 08. september 2015, kl 17.45 |
kelmid silmad
06. september 2015, kl 15.55
kas olen märkamatult töövestlusele sattunud? ;) tutvumine on kahepoolne protsess, arvan mina. nüüd on sinu kord mind "häälestada".
Sellest kirjutan sulle meilile, muidu teised loevad ja saavad teada ja saavad targaks. Aga tasuta haridust tänapäeval pole:)
06. september 2015, kl 15.55
kas olen märkamatult töövestlusele sattunud? ;) tutvumine on kahepoolne protsess, arvan mina. nüüd on sinu kord mind "häälestada".
Sellest kirjutan sulle meilile, muidu teised loevad ja saavad teada ja saavad targaks. Aga tasuta haridust tänapäeval pole:)
to kelmid silmad 08. september 2015, kl 22.54 |
kadakajupp 08. september 2015, kl 23.08 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
mina lugesin sama - tsiteerin "Millega ise vabal ajal tegeled, pärast seda kui oled säästumarketi univormi riidekappi riputanud jne...ühesõnaga räägi parem ise kõigest ennem ja ilma küsimata, sest kui luukere on kapis, siis varem või hiljem tahab see vabaks laskmist saada aga siis võib juba hilja olla...".
tõlgenduse üle võib vaielda offkoors, aga isegi teistsuguse tõlgenduse juures pole see just "ridade vahel".
tõlgenduse üle võib vaielda offkoors, aga isegi teistsuguse tõlgenduse juures pole see just "ridade vahel".
:) 08. september 2015, kl 23.11 |
Sidile 09. september 2015, kl 08.51 |
kelmid silmad 09. september 2015, kl 08.56 |
TäiPer 09. september 2015, kl 09.21 |
kelmid silmad Kirjutas:
> kelmid kõrvad on häbelik?:)
> mina pean end siin
> küll luu kereni (meelega lahku kirjutatud)paljast
> ama ja enamgi, ikka pekstakse, aga ikka olen olem
> as.;)
Kuule mammistnud tädike, mida sa end siis paljastad? Kes sul seda palus?
Neli lehekülge lolli mulli ja ei mingit tolku. Tutvu kui tutvud või jää siia tavaliseks keskmiseks Sidisuguseks meeseideks, kes päevade viisi möliseb, sest pole kellelgi tahtmist jutumulliga tuttavaks saada.
> kelmid kõrvad on häbelik?:)
> mina pean end siin
> küll luu kereni (meelega lahku kirjutatud)paljast
> ama ja enamgi, ikka pekstakse, aga ikka olen olem
> as.;)
Kuule mammistnud tädike, mida sa end siis paljastad? Kes sul seda palus?
Neli lehekülge lolli mulli ja ei mingit tolku. Tutvu kui tutvud või jää siia tavaliseks keskmiseks Sidisuguseks meeseideks, kes päevade viisi möliseb, sest pole kellelgi tahtmist jutumulliga tuttavaks saada.
tõtt näkku! 09. september 2015, kl 14.25 |
just selliste täiperite pärast ongi see koht nüüd selline nagu on, see mõnus nurgake on saanud lagastatud ja täis p*sandatud igasuguste hälvikute poolt. olid ajad, kus siin oli mõnus jutuajamise koht, mille käigus leiti endale kui mitte kaaslane, siis hea sõber, mis pole väiksem väärtus. aga paare tekkis siin tihtigi ja just jutustamise käigus, mitte nii nagu idioodid nüüd dikteerivad: pane kuulutus koos aadressiga ja rohkem mitte üks piuks!
selle teema autoril on kuulutus, koos aadressiga, aga õelussid ja kadedad teritavad ikka hambaid suure mõnuga.
jube, missugused inimesed anonüümselt on! näo ees on raudpolt magusad kui mesi, sest sisimas on nad arad ja õnnetud hälvikud.
selle teema autoril on kuulutus, koos aadressiga, aga õelussid ja kadedad teritavad ikka hambaid suure mõnuga.
jube, missugused inimesed anonüümselt on! näo ees on raudpolt magusad kui mesi, sest sisimas on nad arad ja õnnetud hälvikud.
Agnes 09. september 2015, kl 14.58 |
T6tt nåkku sullegi, t6tt nåkku!
Selle asemel, et soiguda oikui paha siin on, hakka kellekski, leia nimi ja vorbi teemasid, milles oleks p6nev osaleda. Tee siis midagi, mitte åra syydista teisi.
Muidu tåitsap.ga n6us, et mitu lehekylge jahu ja kirjas kelmi silmi, aga tulemus on 0 :)
Kui sul, autor, on ka kiimas silmad, siis teaksin yht sportlikku isendit sulle soovitada ;)
Selle asemel, et soiguda oikui paha siin on, hakka kellekski, leia nimi ja vorbi teemasid, milles oleks p6nev osaleda. Tee siis midagi, mitte åra syydista teisi.
Muidu tåitsap.ga n6us, et mitu lehekylge jahu ja kirjas kelmi silmi, aga tulemus on 0 :)
Kui sul, autor, on ka kiimas silmad, siis teaksin yht sportlikku isendit sulle soovitada ;)
kle loll mõrd agnes 09. september 2015, kl 15.05 |
kuskohast sina tead tulemust? kas autor on öelnud, et keegi ei ole ühendust võtnud? ära sa kah endast ette kujuta mingit vampi,harilik vananev nuustik.
kes mind keelab soiguda või ükskõik mida kirjutada, agnese nuustik vä? ära kujuta ette! mina ei pea midagi tegema eriti mingi "agnese" käsu peale, tõmble ise, kui nii nälgas oled ja kui mõni siinne mees sind veel saanud ei ole. alu igatahes sind enam ei tahtnud.
teema autorile edu ja häid tugevaid närve!
kes mind keelab soiguda või ükskõik mida kirjutada, agnese nuustik vä? ära kujuta ette! mina ei pea midagi tegema eriti mingi "agnese" käsu peale, tõmble ise, kui nii nälgas oled ja kui mõni siinne mees sind veel saanud ei ole. alu igatahes sind enam ei tahtnud.
teema autorile edu ja häid tugevaid närve!
Agnes 09. september 2015, kl 15.08 |
tõtt näkku 09. september 2015, kl 15.16 |
Agnes 09. september 2015, kl 15.25 |
Eiei, mina pole see kohe kindlasti mitte :)
Ma pole viimased påevad teinud muud, kui ainult veini joonud ja tutvunud vålismaa arhidektuuri ning kultuuriga. Delfi tarkade klubiga pole viicinud yhineda :)
Teadmiseks, et lollidele kysimustele ei vastata yldse...ano teie kysige palju jaksate :)
Ma pole viimased påevad teinud muud, kui ainult veini joonud ja tutvunud vålismaa arhidektuuri ning kultuuriga. Delfi tarkade klubiga pole viicinud yhineda :)
Teadmiseks, et lollidele kysimustele ei vastata yldse...ano teie kysige palju jaksate :)
tõtt näkku 09. september 2015, kl 15.36 |
loll veinijoodik ei oska isegi lollidele küsimustele vastata, seega pole mõtet sinu nuustiku käest targemaid küsidagi. ime veini edasi ja selle mõjul võid varsti hakata ennast ilusaks ja targaks kujutama. said ise ka kiviga pihta, mis sa muidu ruigama pistsid? joonud veel veini, siis oleksid alu kaotuse pärast jälle ise soiguma pistnud siin.
Agnes 09. september 2015, kl 15.51 |
Sid 09. september 2015, kl 16.11 |
Alust võib aru saada, pealt kümne aasta foorumis ja seda null tulemusega - kaua võib. Mul veel nii pikka staaži ei ole ja seepärast võin veel mõned aastad siin lobada. Kui aga selline seis jätkub ja ainult mingid tigetsejad siia jäävad, siis kaon kiiremini. Milleks oma aega ja närve raisata?
*Kuigi vahest on siin lõbus, mõni ei suuda kuidagi leppida, et neid keegi ei taha. :D
*Kuigi vahest on siin lõbus, mõni ei suuda kuidagi leppida, et neid keegi ei taha. :D
irw to Agnes 09. september 2015, kl 16.20 |
Agnes 09. september 2015, kl 16.30 |
irw 09. september 2015, kl 16.38 |
irw to Agnes Kirjutas:
> mäletame-mäletame, kuidas te täitsa blondiga alu p
> ärast kiskusite. sai alles nalja!:P
Millal neil see alu pärast kisklemine toimus? Mina mäletan neid aegu, kui nad PertVere pärast kisklesid, õigemini selle hurmuri pärast nad ju tülli läksidki:D
> mäletame-mäletame, kuidas te täitsa blondiga alu p
> ärast kiskusite. sai alles nalja!:P
Millal neil see alu pärast kisklemine toimus? Mina mäletan neid aegu, kui nad PertVere pärast kisklesid, õigemini selle hurmuri pärast nad ju tülli läksidki:D
hihii 09. september 2015, kl 18.07 |
Väintspoiss 09. september 2015, kl 18.18 |
Lisa postitus