Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
kuulutus

kongus nina 07. september 2015, kl 14.52
Ja lastearv ? Vaikivad tavaliselt need kellel on 3+ neid lisana.

Sid 07. september 2015, kl 15.21
kelmisilmalisele Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> võta sid õnge, nii tark ja osav nagu ta meil on! :P

Lootusetult hilja juba, mul otsingute aeg ammu ümber. Tark ja osav küll, aga mitte nii lootusetus seisus, et peaks Delfist naist otsima. :D

sidile 07. september 2015, kl 15.27
ise oled rääkinud, et leidsid oma särasilma delfist, nüüd teed teisi maha?

Sid 07. september 2015, kl 15.36
sidile Kirjutas:
> ise oled rääkinud, et leidsid oma särasilma delfis
> t, nüüd teed teisi maha?

Midagi sellist pole ma kunagi öelnud, sest see on vale ja mina ei valeta. Isegi Delfis mitte!

Sidile 07. september 2015, kl 15.57
jaajaa,siin on kõik inglid koos, ausad ja head. irw.

kelmid silmad 07. september 2015, kl 16.12
1 täiskasvanud poeg, elab ja õpib teises linnas ülikoolis.
töötan riigiametnikuna ja säästumarketi müüjat naeruvääristavat mehega tutvuda ei soovi. käime säästumarketis ostlemas ja samal ajal peame selle töötajaid alamaks rassiks, nii või?
on küsijad saanud nüüd ammendavad vastused?:)

Uus anekdoot 07. september 2015, kl 18.37
Sid ei valeta, pole kunagi valetanud, ammugi mitte delfis:DDD

Sid 08. september 2015, kl 14.42
Uus anekdoot Kirjutas:
> Sid ei valeta, pole kunagi valetanud, ammugi mitte
> delfis:DDD

No too siis mõni näide, kui vastupidist väita tahad! Tühjajutupuhujad on ikka siinsed anonüümid, kes isegi ei julge sama nime alt kirjutada (et nendega oleks võimalik tutvuda).

PS. Kelmisilmne, kas mõni julge mees on ka kirjutanud? Või ongi nii, et siia jäänud vaid "tutvuma" viimased argpüksid ja vähesed püsinimelised?

kelmid kõrvad 08. september 2015, kl 17.45
kelmid silmad
06. september 2015, kl 15.55
kas olen märkamatult töövestlusele sattunud? ;) tutvumine on kahepoolne protsess, arvan mina. nüüd on sinu kord mind "häälestada".

Sellest kirjutan sulle meilile, muidu teised loevad ja saavad teada ja saavad targaks. Aga tasuta haridust tänapäeval pole:)

to kelmid silmad 08. september 2015, kl 22.54
Kes see säästuka müüjaid alavääristas? Sa oskad isegi seda ridade vahelt lugeda, mida keegi pole sinna proovinud pookidagi.

kadakajupp 08. september 2015, kl 23.08
mina lugesin sama - tsiteerin "Millega ise vabal ajal tegeled, pärast seda kui oled säästumarketi univormi riidekappi riputanud jne...ühesõnaga räägi parem ise kõigest ennem ja ilma küsimata, sest kui luukere on kapis, siis varem või hiljem tahab see vabaks laskmist saada aga siis võib juba hilja olla...".

tõlgenduse üle võib vaielda offkoors, aga isegi teistsuguse tõlgenduse juures pole see just "ridade vahel".

:) 08. september 2015, kl 23.11
luu keret ootab varsti koondamine

http://majandus24.postimees.ee/3321081/keskvalitsusest-tahetakse-jargmisel-aastal-koondada-750-tootajat

Sidile 09. september 2015, kl 08.51
Sulle midagi tõestama, vana tohlakas, eideliku uudishimuga päss?!? Päris lolliks oled peast läind või? Aususe etalon, õujee, särasilm ja usaldusisik tutvumise nurgakeses tolereerimas ja "mitte tutvumas" :DD

Haistaa paskaa, isake pühas kuues!

kelmid silmad 09. september 2015, kl 08.56
kelmid kõrvad on häbelik?:)
mina pean end siin küll luu kereni (meelega lahku kirjutatud)paljastama ja enamgi, ikka pekstakse, aga ikka olen olemas.;)

TäiPer 09. september 2015, kl 09.21
kelmid silmad Kirjutas:
> kelmid kõrvad on häbelik?:)
> mina pean end siin
> küll luu kereni (meelega lahku kirjutatud)paljast
> ama ja enamgi, ikka pekstakse, aga ikka olen olem
> as.;)

Kuule mammistnud tädike, mida sa end siis paljastad? Kes sul seda palus?
Neli lehekülge lolli mulli ja ei mingit tolku. Tutvu kui tutvud või jää siia tavaliseks keskmiseks Sidisuguseks meeseideks, kes päevade viisi möliseb, sest pole kellelgi tahtmist jutumulliga tuttavaks saada.

irw 09. september 2015, kl 14.17
Täica Pert, pahad päevad vä?:DDD

tõtt näkku! 09. september 2015, kl 14.25
just selliste täiperite pärast ongi see koht nüüd selline nagu on, see mõnus nurgake on saanud lagastatud ja täis p*sandatud igasuguste hälvikute poolt. olid ajad, kus siin oli mõnus jutuajamise koht, mille käigus leiti endale kui mitte kaaslane, siis hea sõber, mis pole väiksem väärtus. aga paare tekkis siin tihtigi ja just jutustamise käigus, mitte nii nagu idioodid nüüd dikteerivad: pane kuulutus koos aadressiga ja rohkem mitte üks piuks!
selle teema autoril on kuulutus, koos aadressiga, aga õelussid ja kadedad teritavad ikka hambaid suure mõnuga.
jube, missugused inimesed anonüümselt on! näo ees on raudpolt magusad kui mesi, sest sisimas on nad arad ja õnnetud hälvikud.

Agnes 09. september 2015, kl 14.58
T6tt nåkku sullegi, t6tt nåkku!

Selle asemel, et soiguda oikui paha siin on, hakka kellekski, leia nimi ja vorbi teemasid, milles oleks p6nev osaleda. Tee siis midagi, mitte åra syydista teisi.

Muidu tåitsap.ga n6us, et mitu lehekylge jahu ja kirjas kelmi silmi, aga tulemus on 0 :)
Kui sul, autor, on ka kiimas silmad, siis teaksin yht sportlikku isendit sulle soovitada ;)

kle loll mõrd agnes 09. september 2015, kl 15.05
kuskohast sina tead tulemust? kas autor on öelnud, et keegi ei ole ühendust võtnud? ära sa kah endast ette kujuta mingit vampi,harilik vananev nuustik.
kes mind keelab soiguda või ükskõik mida kirjutada, agnese nuustik vä? ära kujuta ette! mina ei pea midagi tegema eriti mingi "agnese" käsu peale, tõmble ise, kui nii nälgas oled ja kui mõni siinne mees sind veel saanud ei ole. alu igatahes sind enam ei tahtnud.
teema autorile edu ja häid tugevaid närve!

Agnes 09. september 2015, kl 15.08
Mingi mytakas sai vist kiviga pihta ja tundub, et lausa vastu pead :)

Jube palju kysimusi, mina kyll neile vastata ei viici.

tõtt näkku 09. september 2015, kl 15.16
muidugi ei viitsi, pole ju midagi vastata, nuustikud oskavad ainult jõurata. kiviga pihta said sina kui hakkasid lämisema, tähendab sina olidki see, kes erinevate nimede alt teematajat näris.

Agnes 09. september 2015, kl 15.25
Eiei, mina pole see kohe kindlasti mitte :)
Ma pole viimased påevad teinud muud, kui ainult veini joonud ja tutvunud vålismaa arhidektuuri ning kultuuriga. Delfi tarkade klubiga pole viicinud yhineda :)

Teadmiseks, et lollidele kysimustele ei vastata yldse...ano teie kysige palju jaksate :)

tõtt näkku 09. september 2015, kl 15.36
loll veinijoodik ei oska isegi lollidele küsimustele vastata, seega pole mõtet sinu nuustiku käest targemaid küsidagi. ime veini edasi ja selle mõjul võid varsti hakata ennast ilusaks ja targaks kujutama. said ise ka kiviga pihta, mis sa muidu ruigama pistsid? joonud veel veini, siis oleksid alu kaotuse pärast jälle ise soiguma pistnud siin.

Agnes 09. september 2015, kl 15.51
Kui påris aus olla, siis alu kadumisest on mul siiralt kahju. Alu ajad siin olid parimad. Tema m6tted, uskumused, låbinågelikkus ja muusikavalik on need, mida v6ib julgelt taga nutta.
Schiller ja I feel you nåiteks oli yks tema lemmik..aga no paljud ikka tema taga inimest någid.

Sid 09. september 2015, kl 16.11
Alust võib aru saada, pealt kümne aasta foorumis ja seda null tulemusega - kaua võib. Mul veel nii pikka staaži ei ole ja seepärast võin veel mõned aastad siin lobada. Kui aga selline seis jätkub ja ainult mingid tigetsejad siia jäävad, siis kaon kiiremini. Milleks oma aega ja närve raisata?

*Kuigi vahest on siin lõbus, mõni ei suuda kuidagi leppida, et neid keegi ei taha. :D

irw to Agnes 09. september 2015, kl 16.20
mäletame-mäletame, kuidas te täitsa blondiga alu pärast kiskusite. sai alles nalja!:P

Agnes 09. september 2015, kl 16.30
Mhmh..siis ma ei teadnud, et see pea 60 aastane naine ei ole kuidagi ohtlik :)

Head ööd nyyd! :)

irw 09. september 2015, kl 16.38
irw to Agnes Kirjutas:
> mäletame-mäletame, kuidas te täitsa blondiga alu p
> ärast kiskusite. sai alles nalja!:P

Millal neil see alu pärast kisklemine toimus? Mina mäletan neid aegu, kui nad PertVere pärast kisklesid, õigemini selle hurmuri pärast nad ju tülli läksidki:D

hihii 09. september 2015, kl 18.07
irw Kirjutas:
> Täica Pert, pahad päevad vä?:DDD
peab ikka ajuehitus olema, et iga paugu taga perti näha...

Väintspoiss 09. september 2015, kl 18.18
Klge püsikad, ega mina juhuslikult sellesse loosse segatud pole? Ma ka pervar. Muidu on häda, et ma ei pruugi jälle millestki-kellestki aru saada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!