Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Olid ajad, olid jututeemad
 
Sid 10. oktoober 2015, kl 14.24
Läinud aegadel sai siin ka mõistlikku juttu ajada, nüüd on uued ajad, kus püütakse teisele ajudesse keerata. Eriti neile, kes tutvumisega viljakalt tegelenud on ja keda saadab meeldiv, kadestamist väärt kaaslane. Läinud aegadel oli tutvusteemas kohe aadress, kuhu kirjutada, nüüd on jäänud vaid õhkamine, et sooviks kedagi või midagi. Sageli on kogu teema vaid kellegi püsiasuka libateema, uurimaks, kes siin veel käivad. Eriti siis neil juhtudel, kus antud aadressile kirjutades vastust kindlasti ei tule.
Alla on käinud see foorum ja kogu inimsuhted on muutunud liiga enesekeskseks, kus pigem lällerdatakse omaette kodunurgas arvuti taga, kaaslaseks vein või mingi mõnuaine.
 
elu 10. oktoober 2015, kl 14.26
rikub inimesi... Kurb jah :)
 
küss 10. oktoober 2015, kl 14.37
kellel on kadestamis väärt kaaslane?
 
punapea 10. oktoober 2015, kl 14.45
pole siin midagi nii muutunud kõik. oli vanasti ärapanemist, n ka nüüd. ainult ärapanijad vahetuvad:D
 
nr.7 10. oktoober 2015, kl 14.49
See juba psühholoba ja kui oled vilunud selles, saad ka vastuseid mis on väga nõmedad ja seega just teretulnud. mingit tutvumist siin enam tõesti ei toimu, pigem oma tahte läbisurumine mis siin toimub.
ja selline ongi elu jah? kui ise midagi ära teha, tuleb nõid ja laob sulle kaardid.
ma ei tea, oled sa ise normaalne? tasub sinusugusega siin üldse suhelda ja kui siis mis tagajärjed ootavad? palju muresi ja kui ajuhiiglane sulle peale astub, et tunde tekitada, kas võtad ta vastu kui mingi tõekuulutaja või lased potist alla, nii nagu peaks?
ja kui sa tunned vadadust valetada, siis pole siin meil sinuga millestki kirjutada. ainult kirjutada millestki.
 
K.M 10. oktoober 2015, kl 15.01
Tutvuda siinse kiluse kontingendiga on tore jah. Kui üks seletab, siis teine loeb. Ja kui selgub midagi uut, siis teadjad teavad milles asi vist ööh?
Midagi elementaarset ja kui relvad on veel käes, on oht selles, et kellegi relv satub valesse kohta ja kui selgus, et asja taga oli tõsine soov, siis selguski, et need kellel relva ei olnud, olid kuidagi maja jäänud. Seega tuleb oodata, natuke veel ja siis need kilused räbalad võtavad uue kuue ja see on midagi mida oodata. :-) piice out
 
Sid. 10. oktoober 2015, kl 15.02
punapea Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> pole siin midagi nii muutunud kõik. oli vanasti är
> apanemist, n ka nüüd. ainult ärapanijad vahetuvad:
> D

Ma kahtlen selles tõsiselt, et siin midagi vahetuks. Need, kes siin kungi on olnud/suhelnud on moel või teisel siia pidama jäänud. Kasvõi passiivselt. Nagu näha, ei ole isegi foorumi raudvara alu kuskile kadunud ja "mittetutvub" siin rõõmsalt edasi. Mis siis, et vale nime all. :)
 
Sid 10. oktoober 2015, kl 15.16
Siiski, siiski. Vanadel ja uutel olijatel saab vahet teha. Emeriittutvujana olen märganud, et püütakse kirja panna pikki mõtteid, jättes lõpud lugejate arvata. Sel puhul kasutatakse kas kahe või kolme punkti süsteemi ja olen täheldanud, et läinud aegadel olid mõtted pikemad, sügavamad, ehk siis see lõpetati lauses kolme punktiga. Uued tegijad on aga järsemad, konkreetsemad ja laused lõppevad kahe punktiga.
Varsti ilmselt ei panda enam ainsatki punkti vaid ainult kriips, mis võiks tähendada, et tõmmake õige nah...
See tähendaks aga foorumi lõppu...
 
Sid. 10. oktoober 2015, kl 15.25
Sa, äbarik, pole mingi emeriittutvuja. :D Alles see oli, kui nõgusa seljaga kaunitari otsisid. Erinevalt sinust, on mul aga nõgusa seljaga siresäär täitsa olemas ja mul tõepoolest pole vaja siin tutvuda. Seda enam, et mul siin foorumis on päris mitu head tuttavat, kellega vahel ka niisama koos kohvitada hea. :)
 
2 punkti 10. oktoober 2015, kl 15.32
viletsad jäljekütid siin koos.pahatahtlikud just kellegi erilist kirjastiili üritavadki jäljendada,et saaks ise paha haisu teha ja see kellegi teise kraesse ajada. tüüpiline näide on sid-i lemmiksõna selmet,mida kuritarvitatakse jms. kui keegi kellegi peale näpuga näitab,võib kindel olla,et tegu on argpüksiga,kes üritab kedagi teist matkida ja süüdlaseks tembeldada..
 
Sid. 10. oktoober 2015, kl 15.33
Ma ei tea, kuidas sul, aga mul siin all vilguvad DD tutvujate pildid, selmet siin sogada võiksid sealt mõne kena slaavitari õnge võtta. Mu meelest täiesti hea valiks oleks näiteks see:
http://date.delfi.ee/970993
Omast kogemusest võin öelda, et kui vene naine sind armastab, siis võid kogu muu maailma ära unustada. ;)
 
K.M 10. oktoober 2015, kl 15.34
pudulum um um. ja konkreetne eputis ilmus välja, et pajatada meile oma super kogemustest mis ei pruukinudki nii super olla tänu vastaspoolele seega ruulz jeee!
Ja mida veel? Naistega peab suhtlema nii, et demineerivaks pooleks jääksin MINA. Seega olen loll kes ei tea mida teeb aga üritan siiski. Nimelt on mul tunded igal-pool ja vahest väga limased ja kui seda näha, on märg. lalala la ja see on popp nagu ütles mulle üks konksnina. kellest ma räägin? nimelt ühest vanast koist kes siit noori emaseid otsib. ja kui tuli teadmine, et ollakse vabad, ei piisanud enam. seega olen wc potist alla minekul.
 
Sid 10. oktoober 2015, kl 15.47
Mis salata, vanemaks muutume kõik, mina heast elust järjest paksemaks koos särasilmaga, kelle selg pole ammu enam nõgus. Sellel pildil, mille kord avalikustasin, veel oli. Aeg on ka õpetanud seda, et naise juures välimus polegi esmatähtis. Peamine, et jututeemasid jagub ja meil särasilmaga neid on. Varase ärkamisega oleme mõlemad, pea on puhanud ja jutt sujub suurepäraselt.
 
K.M 10. oktoober 2015, kl 15.53
feik, feik feik feik feeik. ja mingi. ok ronige otsa siis. miks mitte?
 
eee 10. oktoober 2015, kl 16.08
misasi on veinisena mõnus? Sidi libada?
 
Sidi naturaalselt hallipäine pärakasilm 10. oktoober 2015, kl 16.55
no Sidi eluaramastus veneavarustest pärit naturaalselt hallikarvaline vana vene eit nüüd ju küll ihaldusobjekt ei ole.
ega see muidugi ei välista, et Sid teda tahat ei võiks. vana hobune söövat kärbseidki...
aga miks Sid tutvub pidevalt? selline perverssus vä?
 
vana naise mõnitamine 10. oktoober 2015, kl 17.20
Sid, miks sa seda vana hallipäist venelannast immigranti päevade kaupa siin mõnitad? kas see andmekaitse alla nagu ei lähe?
Piinlik peaks ju olema vana naturaalselt hallipäise naise otsas hüppamisega?
 
punapea 10. oktoober 2015, kl 17.57
õige Sid on siis punktiga või ilma? (ma oleks õigel Sidil soovitanud punkti ette, mitte taha panna - oleks nagu püssmees või püstolreporter:D)
ja kus see "alu" on? kas Sid on selgeltnägija? ja kui on? kumb teist püssmees on?:DD
 
Sid. 10. oktoober 2015, kl 18.08
punapea Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> õige Sid on siis punktiga või ilma? (ma oleks õige
> l Sidil soovitanud punkti ette, mitte taha panna -
> oleks nagu püssmees või püstolreporter:D)
> ja k
> us see "alu" on? kas Sid on selgeltnägija? ja kui
> on? kumb teist püssmees on?:DD

Punktiga ikka. ;) Alu käib siin Sidi paistel end soojendamas ja "mittetutvumas". Sa oled tark tüdruk ja peaks matsu niigi jagama. :)
 
Sid 10. oktoober 2015, kl 18.17
Emeriittutvujana pole keeruline aru saada, millise nime taga kes kirjutab. Kõik on läbi näha, mis soost on kirjutaja, kui vana ta on, mis ta joonud on ja millal viimati vanainimeste asja tegi. Aja jooksul lihtsalt loed, omandad teksti ja pilt inimesest tekib. Kinnitust sellele saab igaühe edevusest, sest varem või hiljem avaldab ta midagi endast niikuinii ja kui ei, saab ise natuke järele uurida. See on lihtne, kui arendada vestlust ja jututeemasid jagub. Kindlasti ei õnnestu see mingi äbariku või vesipeaga, kuid sel juhul on niigi selge, kes või mis ta on ilma selgitusteta. Kõige lihtsam on nendega, kes ise lobavad endast ja oma elust ning otsivad siit selgitusi või lohutust enda mittetoimivatele suhetele või lihtsalt kiitlevad olemasolevaga.
 
Agnes 10. oktoober 2015, kl 18.28
Minu ja Sidi läbi ja kokkusaamine justkui puudutaks m6ndagi isiklikult ja sügavalt. Arusaamatuks jääb, ega tegelikult tahagi aru saada, kummad me siis oleme - üdini lollid v6i k6ige targemad :)
Kadedakstegev v6iks olla hoopis näiteks Sidi suur tolerantsus, mida m6nelgi siinviibijal ei ole. Andestamis ja leppimisv6ime niisamuti.
Kindlasti on need omadused mida omada v6iks v6i vähemalt arendada. Oleks endal kergem ja kellegaiganes..endise v6i uue tuttavaga, lihtsam ja s6bralikum suhelda.
Arenge ja sallige, armsad foorumlased!
 
K.M 10. oktoober 2015, kl 18.34
ooblaa ma leidsin kedagi siit. nämm nämm olen nukitsamees ja soovin süüa just sind. Ma tõesti tahan ja see pole nali seega võtab asi mingi tooni nüüd. Aga millise. Ma mm a ei tea mida kirjutada. Aga ära kujuta ette, et olen mingi ei tea kes seega ei tunne sa mind veel, nii ütleb nohik. Ja kui kirjutajaks oli hall hiireke, siis olen süüdi. Ja kui tõesti olengi, siis on minuga midagi viga :S
 
Punktiga Sidile 10. oktoober 2015, kl 18.35
A sa kirjuta alule ja uuri, et mida ta siin libab ja kaaperdab su nime:)
Alul oli kombeks mingid napakad otsepostitused siia kopeerida, see polegi samas vist hea mõte...
 
Linnuke 10. oktoober 2015, kl 18.54
Hehee, siin kisub põnevaks. Kui eelmisel sügisel lõid lärmi 2 vana naist, siis sel hooajal teevad seda vanamehed ja veel sama nime alt. Ei tea kas see käib vanadusega kaasas, et minnakse lolliks...
 
linnukesele 10. oktoober 2015, kl 20.14
saame aru, et on põnev ja et oled üks neist ülejäänud vananaistest, kellel peale selle foorumi muud elu polegi.

respect
 
... 10. oktoober 2015, kl 21.42
Keegi Võrno & Oja etendust ka vaatamas käis? tahaks teada, kuidas muljed ja kas on väärt, pidid millalgi siiakanti kah tuuri tulema, teaks, kas tasub minna või mitte, siin on liiga igavaks ära läinud
 
Linnuke 10. oktoober 2015, kl 22.47
linnukesele Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> saame aru, et on põnev ja et oled üks neist ülejää
> nud vananaistest, kellel peale selle foorumi muud
> elu polegi.
>
> respect

Elu on liiga kiire, keeruline ja fustreeriv. Delfi on hea koht pingete maandamiseks ja tasakaalu leidmiseks. Ja vana... oleneb kellega võrrelda. ;)
 
linnukesele 10. oktoober 2015, kl 22.59
vaat, kus alles võimekus, kui kiire ja pingelise elu vältel saab käia naistekat põhjalikult jälgimas..tasakaalu leidmiseks.

*aasta tagasi olid ainult aasta noorem?
 
Linnuke 10. oktoober 2015, kl 23.38
Nüüd olen terve aasta jagu targem.
 
sa 10. oktoober 2015, kl 23.52
võid ju tahta aga teiste muljed sulle vaid jäävad, sest kohti pole sinna rohkem.
Selle teema postitustele ei saa vastata, sest teema on moderaatori poolt lukustatud.