Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
suurte tisside ja kena näolapiga naistele
 
hetäär 08. november 2015, kl 01.51
jesper

mingi rekordi püstitamise moodi tundub küll. tegid nimekirja 28 ristikest või on sul mälu nii hea? minu kogemus virtuaalsete seksimõmmikutega nii traagiline õnneks pole. ma teen muidugi intensiivset eeltööd enne võimalikku kohtumist, võimalike fopaade vältimiseks.

hüvastijätumusi on tegelikult üsna tavaline. kirglikku prantsuse stiilis huulte küljes rippumist võiks vast anomaaliana tõlgendada, hea tahtmise korral. järjekorras viimaseks pannakse tavaliselt kõige suurema varustusega klient, praktilistel kaalutlustel. tore kui selles armumise märke nähakse. ettemaksuta teenindamine.....hmm, ebaprofessionaalsuse märk kindlasti. võimalik, et ka midagi enamat.

olles filminud enda orgasmi, võin kinnitada, et erilisi nähtavaid füsioloogilisi märke ei pruugi üldse ollagi. eriti pikema orgasmi puhul. ohked, kiljumised, värinad, tupelihaste spasmid- kõige selle teesklemine on profi jaoks lapsemäng. nii lihtne ja usutav, et jää või ise uskuma. kliendi jaoks olulise illusiooni loomine...
 
jesper 08. november 2015, kl 10.05
Ma kirjutasin tutvumisportaali kuulutuse. Nägin ikka vaeva ka, sõnastasin ilusti, ma oskan küll kui tahan. Esimese kahe päevaga tuli 28 vastust, siis võtsin uuesti maha. Nende 28-ga käisin kohtumas, et keegi ei solvuks. Kes saba lõpupoole olid nendega kirjutasin pikemalt, aga no polnud sellist mis lausa vaimustust oleks tekitanud.

Järjekorras viimaseks paigutamises mina küll mingeid seoseid varustuse suurusega ei näe. Kui tundub vales mõõdus, siis valib prostituut ise asendeid. Samuti võib ta ka juba eelmängu käigus lõpu peale teha, sest kes oskab, saab intensiivsust reguleerida.
Üks tuttav kurtis nn inglise poissmeeste üle, et tulevad baarist, vene tüdrukutega harjunud ei ole, saavad juba dushi all oma matsu kätte ja kukuvad jala pealt magama. Kui aeg täis, siis annavad üle õla 100 euri, et lase veel pool tunnikestki põõnutada. Mis viga niimoodi raha teenida, aga surmigav on.

Füsioloogiliste märkide äratundmiseks peaksin rohkem arstiteadust studeerima, siis teaks vaielda. Pakuks väljab rinnanibude kõvastumist. Kui vaja, saab seda jääga teha ja külmas on üldse tavaline. Soojas ruumis ja koos kõige muuga - ei tea, võib-olla mõni oskab ka.
Siis veel võib-olla higistamine. See algab äkki, niimoodi, et heledale pluusile tekivad hetkega tumedad laigud. Samasugune efekt tekib siis kui keegi automaaditoru rindu suunab ja tõsi taga on. Kirjanduses nimetataksegi seda vahel "surmahigiks". Minumeelest peaks olema tahtele allumatu refleks kuid võin käsiraamatust täpsemalt järgi uurida.

Ahsoo, ja see armumine. Ei ole väitnud, et mõni prostituut oleks minusse armunud, sest see oleks äärmiselt ebaproffesionaalne ja nad teavad seda isegi.
Siiski proovin kaalukaussi enda poole tirida ja see on päris lõbus.
Proovi ise näiteks Brad Pitti kangutada. Ma nii suurelt ette ei võta, üritaks kunagist Miss Kiievi teist printsessi sassi ajada. Ta töötab tegelikult "eskordina" ja seks pole nende jaoks kohustuslik.
 
Quassile 08. november 2015, kl 18.00
See aeg on möödas sinu jaoks ja ära enam kraabi meie ukse " taga ". Unustatud teema, sa pole meie jaoks korralik ega ole seadust jälginud. Kassile jookseb hiir ainult 1x elus suhu, mitte 2x!
Mida sinul veel vaja on? Kas haiglasse kätt hoidma? Meie silmis oled sa petis ja selleks ka jääd!
 
Quass 08. november 2015, kl 18.14
Mis hiir, sa pole enamat väärtki, meenuta omi suuri sõnu ja lubadusi!
 
Quassile 08. november 2015, kl 18.26
Kasvata oma lapsed ja hoia suu söömiseks. Mäos mõtlesime, et kahega saaksime veel hakkama ja kui ikka ei sobi kooselu siis ei sobi. Aga sinu elu on nii kirju, et pole kõigile vastuvõetav. Seega loe uuesti fb ja mõtle oma elu üle järgi. Eriti mida soomes tegid ja keda meie oleme autos näinud. Eelistame elada tagasihoidlikult aga väärikalt. Hea, et tõde õigeaegselt välja tuli. Ja seda mustamist ei andesta meie iialgi, mida sa oma naisega siin kirjutanud oled!
 
Q...ile 08. november 2015, kl 18.33
Hullult ja pööraselt on sind armastatud aga see armastus pole esimene, millest tuli loobuda!
 
Quass 08. november 2015, kl 18.53
No aga sul polnud ju kena näolapp...tissidest rääkimata. Ka soomest ei paistnud need kenad!
 
hetäär 08. november 2015, kl 20.11
jesper

esiteks tegid vea, et kohe kuulutuse maha võtsid. saatusele tuleb aega anda! teiseks polnud tark tegu kõigi 28 mehenäljasega kohtingule joosta. härrasmehelik ehk küll, aga...esmane selektsioon tuleks teha virtuaalselt. peaks ju lihtne olema kui vähegi tead, mida tahad. sina paistad teadvat.
mehena sul puudub ilmselt kogemus, et mõne riista puhul ei aita ükski trikikas asend. lihtsalt on liiiga suur. isegi nn keskmiselt suur võib väiksemal naisel kergelt ära hõõruda, nii et kohe peale seda uut ei taha ette võtta. suuremal naisel võib peale suurt riista tunnetusega probleeme tekkida. seega jäetakse üldiselt jämedamad tammetüved viimasteks saagimisteks. kui sinul ekstramini variant püksis, siis pole see variant muidugi tõenäoline.

kõik ei teeninda alkoholimürgituses lällavaid inglise poissmehi. mõnel on võimalus kliente valida ja asja nautida. enneaegne ejakulatsioon ei kuulu selle mängu juurde.

natuke füsioloogiast. rinnanibude kõvastumine on üldjuhul märk erutusest või külmas ruumis viibimisest. orgasmihetkel ei pruugi nibud enam üldse n-ö koostööd teha, eriti kui tegemist tundetute või valulike nibudega naisega. isegi ülisensitiivsete nibude puhul raputab orgasm suure tõenäosusega hoopis teisi kehapiirkondi. iga naise puhul on orgasm nagunii unikaalne. mingite universaalsete märkide otsimise asemel üritab kavalam mees hoopis ühe naise nii põhjalikult ette võtta, et kõik tema ainukordsed märgid selgeks saada. ning seegi pole alati võimalik.
higistamine võib, aga ei pruugi iga kord üldse tekkida. esimese kolme orgasmi ajal tavaliselt mitte. hiljem hakkab põlveõnnaldest reisi mööda nn mõnuhigi alla voolama. nii nimetan seda mina...
müstika jaoks pole mõtet valemeid otsida. nagunii paned puusse, eriti profiliigas mängides.

Brad Pitt noorena oleks päris ahvatlev sihtmärk. seksi eest siiski talle ei maksaks. ega ka mingile kunagisele mister Valgevene kolmandale printsile. edu sulle muidu selle erruläinud ukrainlasega. Angelina peale sa vist hammast ei ihu...
 
jesper 08. november 2015, kl 21.43
Aitäh, hetäär,hea sõnaga toetamise eest. Hoolimata mingist vaevumärgatavast üleolekutoonist su tekstides olen siiski enesekindel.
Angelinaga jah... ma ei oska nii perfektselt neid keeli mida ta valdab ja asjaajamine ilma lobisemata ei vii kuhugi. Visuaalselt tegelikult minu valikuga väga suurt vahet pole.

Sinuga ei jõuaks ma samuti kuigi kaugele, sest virtuaalselt me räägime pidevalt üksteisest mööda. Kasvõi nende purjus inglaste puhul on kaks täiesti erinevat konseptsiooni: joodik, keda ei teenendata (kui õigesti aru sain, siis sinu filosoofia) vs ülimalt lihtne saak. Maksimum 10 minutit, ainult käega, ei mingeid saagimisi ega akrobaatikat ja paarsada euri nagu maast leitud. Patt oleks lollile raha alles jätta (minu tuttava prostituudi loogika)

Mis omakorda ei tähenda, et silmast silma rääkides see ka nii oleks.
Siit jõuan jälle oma algse teesi juurde, et kogu virtuaalsuhtlus on jama. Hääletoonid, pilgud jms annavad edasi ca 80 % infost ja just see aitab välja sõeluda selle ühe 15-st või 20-st.
Kogu prostitutsiooniteema filosoofiagi tunduks meil erinev olema. Sina väidad, et makstakse sellepärast, et kellegi normaalse käest tasuta ei saaks. Kindlasti kuskilt ja kelleltki saaks kuid see võtab aega.
Minumeelest ei maksta prostituudidile mitte armastuse eest vaid ostetakse aega. Vanemas eas on muutub aeg üha väärtuslikumaks, sest seda jääb järel üha vähem.
Sellest arusaamiseks peab kõigepealt vanaks saama ja taaskord: veenmine on mõttetu. Kes usub, see usub, kes mitte - pole vajagi.
 
kadakatupp 08. november 2015, kl 22.01
virtuaalsuhtlus jama? kas nagu onanism, mille üle uhked ei olda, aga mille juurde ikka ja jälle tagasi pöördutakse?
vaidlemine ainult veenmise eesmärgil pole jah mõttekas. lõbus peab ka olema. kui enam pole, kuulake klassikat. aitab unustada kummitava vanaduse, ajapuuduse ja äkki mõttetegevust vajalikus suunas kontsentreerida...

https://www.youtube.com/watch?v=ESFj4rI6U6g...
 
Kurjam 09. november 2015, kl 18.44
kadakatupp Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> virtuaalsuhtlus jama? kas nagu onanism, mille üle
> uhked ei olda, aga mille juurde ikka ja jälle taga
> si pöördutakse?
> vaidlemine ainult veenmise eesm
> ärgil pole jah mõttekas. lõbus peab ka olema. kui
> enam pole, kuulake klassikat. aitab unustada kummi
> tava vanaduse, ajapuuduse ja äkki mõttetegevust va
> jalikus suunas kontsentreerida...
>
> https://w
> ww.youtube.com/watch?v=ESFj4rI6U6g&list=RDkgCFYgK0
> 6GU&index=13


Jap...Life is like a farm. One wrong step and you are in DEEP shit.
 
kadakatupp 09. november 2015, kl 18.57
are you??

Kurjam Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Jap...Life is like a farm. One wrong
> step and you are in DEEP shit.

 
Kurjam 09. november 2015, kl 19.01
kadakatupp Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> are you??

Soon... after 2 minutes...
>
> Kurjam Kirjutas:
> -------------
> ------------------------------------------
> > Ja
> p...Life is like a farm. One wrong
> > step and
> you are in DEEP shit.
 
kadakatupp 09. november 2015, kl 19.06
hmm. ära unusta siis hiljem dušši alt läbi käia, Kurjam.

 
Quassile 12. november 2015, kl 12.24
Sa pole asendamatu ja mida sa näpid siis väikseid tisse? Mis sinule ei kuulu? See, et sinul endal midagi vaadata pole siis ära kiru teisi. Sinul pole tõesti vahet keda panna? Loodan, et surnud rebane sulle jalgu ei jää!
 
irw 01. detsember 2015, kl 13.40
Surnud rebasel on väiksed tissid? Siin ikka tõsine psühhoneuroloogia osakond :DDD
 
to hetäär 01. detsember 2015, kl 14.32
üks kindlamaid orgasmi lähenemise tunnuseid on naise näo punaselapiliseks muutumine, millega kaasneb katkendlik hingamine. ok, seda viimast saab teeselda, aga mitte näost allapoole, rindale, kõhule levivat punetust, higi voolamist. kisa, spasmid, küüned selga, värinad, oiged, seda saab teeselda. ehkki ma päriselt ei kujuta ette, kuidas on sellise intervalliga tupespasme võimalik teeselda.

rinnanibud? nii ja naa, üldiselt erutuse märk. heh, üks mees käratas foorumis mõnusasti. käis järjekordne ving väikeste ja mitte piisavalt kõvade riistade aadressil. mees põrutas, et äkki ei olnud su enda nibud piisavalt kõvad kui ma sind panin:d
 
vanad lödid 01. detsember 2015, kl 14.39
tissid hobusenäo all on ikka õudsad küll. mõni asjaoslaine vist loodab, et need meest erutavad. jaa, aga sama palju kui jõuluvana.
 
Gurmaan 03. detsember 2015, kl 12.56
Kõige kenamad on pisikesed kikkis tissid ja raseeritud, nö kohvioa-v.tt. Selline v.tt, kus suured mokad ilusasti väikesed ära katavad ja tagantvaates meenutab kohviuba.
 
Kurjam 03. detsember 2015, kl 13.11
Minu mooril tagantvaates meenutab pigem ilma peata konna...:D
 
Kurjam 03. detsember 2015, kl 14.57
Kas sa libu... ptui liba oma naist üldse ei austa???
 
Kurjam 03. detsember 2015, kl 15.11
Kui sul on vaja seksinõu, siis vahel vajad seda kohe. Siin on sulle Cosmo jalustrabavalt kiired ja nurjatud seksidetailid.

1. Kas ma võin talle enne päris aktsiooni suuseksi teha või lõpetab ta siis liiga kiiresti?

Muidugi võid, kuid kasuta vaid oma keelt, et tema erutust kasvatada. Väldi intensiivset imemist.





2. Miks meestele meeldib, kui naise jalad on seksi ajal taeva poole sirutatud?

Siis on hea vaade sinu erootilistele kehaosadele pluss võimalus ennast vajadusel kuhugi toetada.

3. Kuidas on kõige mugavam duši all seksida?

Keera talle selg, toeta end vastu seina ja luba tal selja tagant siseneda.

4. Kas ma peaksin eelmängu ajal tema nibusid hellitama?

Võib-olla. Testi, kas talle see meeldib – keera õrnalt tema nibusid. Kui ta on sellega rahul, siis võid proovida neid sikutada, tirida ja pigistada.

5. Missugune võiks olla kuum seksiteemaline kingitus oma poiss-sõbrale?

Sina ise, seljas seksikas napp must pesu.

6. Mul on olnud palju partnereid. Kas mu tupel on oht välja venida?

Ei.

7. Kuidas teda julgustada mulle suuseksi tegema?

Kui ta sind suudleb, siis ütle talle, et sulle meeldiks seda tunnet mujalgi tunda.

8. Miks on naine peal asendis kergem orgasmi saada?

See positsioon võimaldab tema küllaldast kontakti kliitoriga.

9. Mlline poos on parim G-punkti stimuleerimiseks?

Koeraasend.

10. Ma olen kuulnud, et meestele meeldib, kui naine ennast ise katsub? Kuidas ma peaksin seda tegema?

Tema peal olles näpista ja keera oma rinnanibusid.

11. Kuidas on kõige mugavam harrastada poosi 69?

Külili.

12. Kuidas panna kondoomi peale hoogu maha võtmata?

Tee seda ise. Aseta kondoom käega poole peale, sealt edasi assisteeri teda juba suu abil.

13. Kas on võimalik poosi vahetada peenist välja võtmata?

On küll. Ärge tehke järske liigutusi ja las ta pingutab oma kannikaid.

14. Mida võiks kasutada kuti kinni sidumiseks?

Salli, lipsu, sukkpükse, vööd – sinu kapp on sidumismängude harrastajale nagu lõputu aardelaegas.

15. Kas võiks lubada mehel vaadata, kuidas ma masturbeerin?

Jah. See on paljude meeste jaoks tõeline kirekütja.

16. Mis on hea pihutöö saladus?

Libesti. Tee käed libedaks ja keera aeglaselt oma pihkusid, kui tema peenist masseerid.

17. Kuhu ma võiksin oma käed asetada, kui ta mulle suuseksi teeb?

Sasi õrnalt tema juukseid või libista oma sõrmed neist hellalt läbi, kuid kindlasti ära hakka oma kätega tema pead juhtima.

18. Mida seksikat tema munanditega peale hakata?

Limpsi neid keelega kaheksaid tehes ning seejärel ime õrnalt.

19. Mida kuuma pärast seksi üheskoos ette võtta?

Tehke teineteisele erootilist massaaži. Kratsi oma küüntega tema peanahka – usu, see tekitab tal erutusvõdinad üle kogu keha.

20. Mul kulub tavaliselt u 20 minutit eelmänguks. On see ikka normaalne?

Jah. Keskmiselt kulub naistel ülessoojenemiseks 15–30 minutit.

21. Kuidas pikendada mehe sooritust?

Mida tihedamini poose vahetada, seda kauem ta vastu peab.

22. Mida teha, kui mul on vaja võtta suuseksi tegemisest hingetõmbepausi?

Tee oma peopesa süljega libedaks ja hellita teda sellega, samal ajal suudle ta reite sisekülgi.

23. Kas ma peaksin häälitsedes ennast tagasi hoidma?

Ei. See on kuum ja annab talle märku, et ta teeb õiget asja.

24. Kas tupelihaste treening teeb mind sealt alt tõepoolest kitsamaks?

Jah. Kui treenid oma tupelihaseid, muutud tõepoolest tugevamaks. Ja kuttidele meeldib, kui sa neid lihaseid seksi ajal pingutad.

25. Kas ta keha võib reeta hetke, mil tal on tulemas?

Jah. Tema munandid tõusevad kõrgemale ning hingamine kiireneb.

26. Kuidas on päevade ajal kõige mugavam seksida?

Duši all – vähem segadust.

27. Mul on väike kliitor. Kas see tähendab, et mul on raskem orgasmi saada?

Ei. Suurus pole oluline.

28. Kuidas lisada suuseksile vürtsi kätega?

Aseta üks käsi tema peenise juurele ning liiguta seda suuga ühes taktis.

29. Miks meestele meeldib hommikuseks?

Nende testosterooni tase on hommikuti kõige kõrgem ja see omakorda kergitab nende libiidot.

30. Mida mehele öelda seksi ajal, et teda veel rohkem erutada?

“Sinuga on nii hea.”

31. Ma tahan proovida oma kutiga anaalseksi. Palun nippe esimeseks korraks.

Las ta masseerib su selga, nii et oled täiesti lõdvestunud. Ärge koonerdage libestiga ja proovige esialgu ühe või kahe sõrmega.

32. Milline on parim viis teda seksimiseks üles kütta?

Alusta tema kaela suudlemisest. Seejärel liigu aegamisi allapoole. Ja kui sinu käsi on jõudnud tema varustuseni, siis ta “tõuseb ja särab”.
 
naine cosmost 03. detsember 2015, kl 18.36
kurjam ongi naiselik mees? selline pika jutu ja nüri mõttega, tugevalt ebastabiilne.
 
ahv kongost 03. detsember 2015, kl 18.58
pärdik ongi mehelik naine? selline pika jutu ja nüri mõttega, tugevalt ebastabiilne.
 
sa kurjam ikka valetad 03. detsember 2015, kl 19.04
sa kurjam - ahv- kongost ikka valetad.
 
Eelmisele miisukesele 03. detsember 2015, kl 23.13
Sa pepukat teed? :)
 
miizik 04. detsember 2015, kl 19.19
Kurjam Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kas sa libu... ptui liba oma naist üldse ei austa?
> ??

liba-kurjam tegelikult väga austab ja armastab oma kumminaist. lihtsalt ei julge seda häbelikkusest välja näidata. :)
 
to miizik 05. detsember 2015, kl 10.43
äh, mis ime see on :) telekast näitas dokki ühest perverdist, kel mingi 5-6 silikoonist tädi (www.realdoll.com) kodus olid. tüüp istus tsikkidega söögilaus, tibidel olid riided selgas ja puha ning igal tsikil oma nimigi. kutt austas neid rohkem kui pärisnaisi ;)
 
miizik 05. detsember 2015, kl 11.24
äkki oli ikka nii, et pärisnaised sellele tüübile poleks kätte andnud. isegi kui oleks andnud, siis 6 naist ära toita oleks tunduvalt raskem kui nukkudega söögilauas istuda. :D
 
to miizik 05. detsember 2015, kl 11.38
Mõnes mõttes on araabia (islami) kultuur päris huvitav. Mehel on lubatud pidada niipalju naisi kui ta jõuab ära toita. Tavaliselt naisi siiski üle nelja ei ole. Mis kõige toredam - kui laste ema on fertiilsest east väljas, siis ei aeta teda minema vaid võetakse kõrvale noorem naine. Igal naisel on oma koht päikese all - kes teeb süüa, kes hoolitseb kodu eest, kes kantseldab lapsi. Euroopa naine ilmselt ei taluks teist naist enda kõrval. Eestis aga võtab 40-aastane mees - kui tal vähegi manti on - enda kõrvale 20-aastase sälukese ja hakkab teda seltskonnas presenteerima.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!