Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Pärast esimest kohtingut
 
Lambuke 11. detsember 2015, kl 14.44
...kui mees minuga enam ei suhtle, kas peaksin vaatama peeglisse?
Tutvutud sai neti teel.
 
nojahhh 11. detsember 2015, kl 15.07
kas just peegelpildis asi, aga miskit vastumeelset järelikult oli.
 
Esopus Spitzenburg 11. detsember 2015, kl 15.52
Ja otse loomulikult, kui üks mees sinuga ei suhtle, siis tähendab see seda, et sa kohe mitte ühelegi ei kõlba...
 
N30 11. detsember 2015, kl 16.00
Ju pole mees seda väärt, et üldse oma aega kulutada. Matš jääb alati matšiks, aeg seda enam ei muuda!
 
sokk 11. detsember 2015, kl 16.00
aga muidu oled vinks-vonks?
 
to Lambuke 11. detsember 2015, kl 16.02
Põhjusi võib olla väga palju, ära heida meelt! Võib-olla meeldid nii palju, et mees on nö oimetu, vajab aega, et endas selgusele jõuda, kardab liigselt kiirustades asjad ära rikkuda. Võib-olla käis kellegi teisega kohtamas ja see meeldis rohkem. Võib-olla ilmus keegi ilus eks välja ja tunded lõid taas lõkkele. Ära süüdista ennast! Jõua endas selgusele ja vajadusel liigu edasi :)
 
Lambuke 11. detsember 2015, kl 16.12
Imelik ongi see, et minu arvates meil jutt klappis esimese korra kohta üle ootuste hästi.
 
mees 11. detsember 2015, kl 16.20
Lambuke Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Imelik ongi see, et minu arvates meil jutt klappis
> esimese korra kohta üle ootuste hästi.


Mina olen alati viisaksks jäänud ja lobisenud nii kaua kuni naisterahvas soovib, sest nemad teadupoolest armastavad ju pikalt ja palju lobiseda, aga kui ei meeldi, siis ei meeldi, mis seal pärata. Võib-olla jäi näiteks keemiast puudu.
Kunagi käisin kohtamas naisterahvaga, kes esimesele kohtingule tuli ilusas seelikus, järgmisele aga teksades. Kolmandale kohtingule ma enam ei läinud.
 
votvot 11. detsember 2015, kl 16.21
olidki võibolla liiga vinks-vonks.
 
talleke 11. detsember 2015, kl 16.29
Kui mees su kõhus liblikaid lendama ei pane, kas peaksid ta maha jätma?
 
mööduja 11. detsember 2015, kl 16.33
Netis tutvudes on meiliaadress ilmselt teada, kirjuta talle ja küsi.
Kõrvalolijad vaevalt teavad õiget vastust, erinevaid variante on palju.

Liblikate puudumise tõttu ei pea kedagi maha jätma.
 
nii nii 11. detsember 2015, kl 16.47
Vorbitakse uusi teemasid, peaasi, et klõpsida saaks, keppi ju ei saa.
 
vale jutt 11. detsember 2015, kl 16.57
nii nii Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Vorbitakse uusi teemasid, peaasi, et klõpsida saak
> s, keppi ju ei saa.


saab küll, oska ainult küsida :)
 
tumba kari 11. detsember 2015, kl 17.07
Seisa paljalt keset laeva siis ei pea enam küsima ka, õpsid jooksevat kohe murdu. Lastel hea koolis rääkida!
 
viimasele 11. detsember 2015, kl 17.16
ime lutti
 
eelmisele 11. detsember 2015, kl 17.20
Kes keelab, las Birgit imeb. Saad veel au ja kuulsust juurde.
 
vana oinas 11. detsember 2015, kl 17.31
Jutt võib ju klappida, aga keppimise soov kaob ära kui näost-näkku kohtuda. Milleks siis veel edasi suhelda? Jutupaunikuid on kogu delfi täis - võta üht ja viska teist.
 
ole oinas vait,nagu öeldi sinu kohta 11. detsember 2015, kl 17.37
Sa viimane oled ise paras jutupaunik, seega pane ükskord oma kaks suud kinni. Ei ole teise kaks, kellelt kõik naised keppi tahavad!
 
aitab juba 11. detsember 2015, kl 17.40
Vaata, kus tuli nüüd ütleja välja. Klaarigu oma jamad ära?
 
Kurjam 11. detsember 2015, kl 17.40
Lambuke Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Imelik ongi see, et minu arvates meil jutt klappis
> esimese korra kohta üle ootuste hästi.

VABANDUST.... MUL OLID LIHTSALT KIIRED AJAD.......:((((
 
kadakatupp 11. detsember 2015, kl 18.05
tuleb asja suhtuda realistlikult- mitme naisega graafikujärgselt suhtlev mees lihtsalt ei pruugi iga päev graafikuvälist vaba momenti leida. eriti kui veel tööl ka käib.
see ei tähenda, et naised vastumeelsed oleksid.

nojahhh Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kas just peegelpildis asi, aga miskit vastumeelset
> järelikult oli.

 
Kurjam 11. detsember 2015, kl 18.20
Kui tavalisemad vahekorras olemise poosid muutuvad igavaks ja peaaegu kõik muu on läbi proovitud, on paljud paarid jõudnud punktini, kus sooviksid üksteisega jagada anaalseksi kogemust. Anaalseks tundub paljudele lubamatu ja võõras, sest sellest ei räägita eriti palju ning õhus on põhjendamatu hirm anaalse vahekorra ees.

Hirm anaalseksi ees on eelkõige naistel. Meestel pole eriti midagi kaotada. Naised aga kardavad, et peenise sisestamine tagantpoolt, on valulik ja piinarikas kogemus. Mida saaks teha, et anaalseksi jaoks end ette valmistada? Kõigepealt hankige apteegist või sekspoest vee baasil tehtud lubrikant. Ärge kasutage õli baasil tehtud libestit. Õli baasil olevad libestid hävitavad kondoomi ning ei mõju ka naisele hästi. Need kipuvad ühte kohta kuhjuma ning ei libesta kogu piirkonda ühtlaselt ära. Libestusaine on anaalseksi juures kindlasti vajalik, sest tupp niisutab end ise, tagumine pool seda aga ei tee. Ilma libestusaineta võite teha endale tõsist viga, libestusainet kasutades pole aga vaja muretseda. Libestusainet pange pigem rohkem kui vähem. Need inimesed, kes anaalseksiga tegelevad, on öelnud, et kui panete liiga palju libestit, siis sellest peaaegu piisab. Kui soov anaalseksiks on suur ja libestusainet käepärast pole, kasutage sülge või tupe eritist. Siiski peaks ettevaatlikud olema need naised, kelle mees on looduse poolt rohkem kui hästi varustatud. Anaalseks on meeldiv keskmise suurusega peenise puhul. See ei tähenda muidugi, et hea varustusega meeste naised anaalset lõbu nautida ei saaks. On olemas ka kunstpeenised, millega mees naisele anaalset rahuldust pakkuda saab. Tegelikult võikski alustada näpuga või väiksemat sorti kunstpeenisega ja siis hiljem päris peenisele üle minna. Alustuseks peaks ühe näpu õrnalt sisse asetama ning siis andma naisele aega sellega kohaneda ja alles siis teise näpu sisse panema ja edasi tegutsema.

Üheks suurimaks hirmuks anaalseksi juures kipub olema asjaolu, et naised kardavad, et neil tuleb seksi ajal vältimatu soov WC-sse minna ning see paneb nad piinlikku olukorda. Need, kes anaalseksi harrastanud, väidavad aga, et mingid häda küll anaalseksi ajal tulema ei kipu. See on pigem põhjendamatu hirm.

Veel on anaalseksi juures esile kerkinud küsimus, kas anaalseksist on võimalik ka rasedaks jääda? Fakt on selline, et nendest paaridest, kes arvavad, et anaalseksi teel pole võimalik rasestuda, on iga aasta rasedaks jäänud 8%. Tagumiku kaudu küll rasedaks ei jää, kuid sperma tilgub ju ka ringiga osaliselt tuppe. Sellepärast kasutage alati kaitsevahendit.

Millest siis anaalseksi puhul naudingut saadakse?
Tihti pakub inimestele pinget ja mõnu teha midagi paha. Anaalseks on just üks sellistest asjadest. Tihtipeale erutab seksi juures enam just see idee olla paha. Samuti on tagumiku sees palju närve, mida puudutades saadab närvike ajju mõnusignaali. Seega on anaalseks igati mõnus ja rahuldav tegevus. Anaalseksist tulenev mõnu on isegi kohati suurem kui tavalise seksi puhul.
Peale anaalvahekorda ei tohi unustada kondoomi vahetamast või peenist pesemast, sest sama kondoomi kasutades ei tohi enam tuppe siseneda. Veel on anaalvahekorra juures väga oluline rahulik tempo. Tuleb olla täielikult lõdvestunud ja rahulik. Äkilised liigutused ja rahmeldamine ei käi anaalseksiga kokku. Tavaliselt on anaalseksi vastu just need inimesed, kes seda oskamatult üritanud on. Nad on liiga kiirelt asja kallale asunud ning siis pole ju imestada, et tegevus valulik oli. Kui asja rahulikult võtta, pole valu karta vaja. Samuti on tähtis partnerite vaheline koostöö ja teineteise mõistmine. Mees peab eriti hästi aru saama, millal on õige aeg lõpetada ja mida naine tahab. Sellepärast oleks hea kui anaalseksi teema on eelnevalt partnerite vahel läbi arutatud ning miski ei tule üllatusena. Kui siiski esineb valu tagantpoolt seksides, peaksite pöörduma arsti poole, sest tegu võib olla mõne tõsisema tervisliku probleemiga....
 
viimasele 11. detsember 2015, kl 18.34
palun püsige teemas.
 
mehele seal eespool 11. detsember 2015, kl 19.14
Oioi, esimene päev seelikus ja teine teksades ning viimane osutus kohtingute lõpu põhjuseks? Riietus on küll see kõige väiksem asi, mille põhjal midagi otsustada. Olen oma elus mitu meest (ka nendega mitte suhtes olles) ilusasti riidesse pannud. Saab suunata ka naisi. Teksad käivad ära, aga s--t iseloom paraku mitte...
 
karu juba --magab 11. detsember 2015, kl 19.35
talleke Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kui mees su kõhus liblikaid lendama ei pane, kas p
> eaksid ta maha jätma?

mees ::Kevadel muutub kõik, läheb mätas jälle kuivaks
siis läheme koos ilusaid Liblikaid uurima;
 
teise nurga alt 11. detsember 2015, kl 19.48
Olen nii mõnegi netis kohatud mehega kohtamas käinud. See siis vastupidine vaatenurk. Olen oma loomult viisakas inimene. Aga paljud mehed valetavad oma profiilis. Lähed kokkulepitud kohta sellise suht normaalse selliga foto põhjal ja siis purjetab kohale igasuguse stiilitundeta meesvaal. Kaalusin, kas teha kohe vehkat, või viisakusest tere ikka öelda. Otsustasin jääda ja see viimane oli viga. Istusime kohvi jooma ja lobisesime päris pikalt. Jutt oli nii enam vähem, aga välimus minu jaoks täiesti null. Lahku minnes kukkus halama, et mis siis nüüd, et miks ei soovi ma enam kohtuda. Et alati on nii, üks khting kohviga ja kõik. Mul polnud häbitust talle tõtt tunnistada, et kulla mees - no vaata ometi peeglisse ja ära valeta meile - naistele - oma profiilis. Nemad teevad ju oma valiku meie foto põhjal. Eks meie samuti. Ja kui siis selgub, et uups, pilt on tehtud ca 30 aastat tagas ja tegelikkusele ei vasta enam ammu. No mida siis teha? Ühesõnaga, ei tekkinud ilmselt seda müstilist miskit, mis paneb taaskohtumist soovima. Kurb, ag selline on elu.
 
Lambuke 11. detsember 2015, kl 19.54
Ma arvan, et ma pole kole. Tavaline naine. Pildil olin ka reaalne.
 
teise nurga alt 11. detsember 2015, kl 19.58
Siis seda maagilist klõpsu lihtsalt ei käinud. Ära põe ja võta järgmine. Kõik ei olegi kõigi jaoks, aga igaühe jaoks on kuskil keegi. Samas hindan ka niisama toredaid vestluskaaslasi. Mehed ise miskipärast selle variandiga ei taha leppida.
 
Eriline mees 11. detsember 2015, kl 19.59
Ju olid liiga tavaline lammas, et mehes huvi äratada. Milleks teist korda trehvata naisega, kelle peale esimesel korral pükstes kitsaks ei jää?
 
kah to mees 11. detsember 2015, kl 20.02
Uskumatu, kui see tõsi on: nii pealiskaudne olla on ju lausa veider. Esimene kohting edukalt seljataga, lähed järgmisele ja naine jätab su tema meelest vale värvi sokkide pärast sinnapaika.
Oleks ta palja p....ga tulnud või kosmonaudikostüümis, siis ehk oleks piinlik ta kõrval olla, aga teksad... ? Vau.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!