Mantli all oli ülikond ja muud atribuudid, aga emad on vist tütardele pähe tagunud, et just PRUUNID tolmumantlid on suvel kahtlased. Kui sellist näete, jookske nagu oleks kurat kannul. Ma polegi täpselt aru saanud, et kust niisugune ebausk.
Masseerimise rolli suhtes olen ma üsna samal meelel. Mõnikord olen ikka massaazisalongidest läbi astunud, igas endast lugupidavas linnas on niisuguseid. Naistele samuti. Tallinnas ka, kuigi politsei neid vahelduva eduga kohtu ette üritab vedada. Massaazi sellistes kohtades nimetatakse nuru, lingma või muud sarnased ja suurelt on lakke kirjutatud, et intiimi ei paku. (kui keegi ütleb, et pakutakse, siis valetab või on see väga kehv salong)
Protseduur algab tavaliselt niimoodi, et küsitakse mesimagusa häälega ning sädistades, et millise massaazi me tellime? Selle peale on tark mornilt vastata, et minuga ei ole kerge. Siis tehakse suured silmad, et ohoh, sa pole vist..... (siia võib suvalise rahvuse kirjutada) tüdrukutega kokku puutunud? Üks variant on natuke irooniliselt küsida, et loodad jagu saada või? Millele omakorda järgneb MIDAAAAA? Oota, ma sulle praegult ehitan... täisprogrammi järgi!
See on ikka kahepoolne tegevus ja see mainitakse ka kohe ära, et kui kavatsed siin palgi kombel vedeleda, siis mine spordimassaazi. See on kolm ust edasi ja üks verise põllega mees juba ootab.
Üleüldiselt on seis pärast paaritunnist madistamist enam-vähem viiki jäänud. Tagasigi on kutsutud ja tunnustavalt märgitud, et mul ei hakka katus niisuguste asjade peale sõitma (s.t. ei hakka enneaegu riideid rebima, ei topi oma pikki näppe sinna kuhu pole vaja jms, sest mingid reeglid kehtivad sealgi)
Näkiline, mõnevõrra ekslikult pidasid sellist spetsettevalmistust "soomusrüüks" ja "paksuks nahaks":)