Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
delfi hulludele
 
segased lood 04. jaanuar 2016, kl 23.39
jupp on mees ja tupp on naine?
 
teemat ei lugenud, aga sain aru et käib 1 kõvva andmine 05. jaanuar 2016, kl 00.08
no mul on täiega äpp peal, ma ei saaa aru mida siin jahutakse, mul on mingil määral jahh, needsamused pakkjalad ja ilus nägu ja ilusad hambad ja ilusad pikad paksud juuksed, mis on oma,aga nagu öeldakse, mulle ka vaja meest! meest on vaja! keskealist nii 40-59 aastast, kelle kõrval mina näen välja nagu printsess, siis keegi ei hakka min uga praalima, et liiga noort bvõi liiga vana kändu tahan. Ei taha, tahan ainult rahulikult taha. Tänan
 
kadakajupp ise nagu ilma vä? 05. jaanuar 2016, kl 00.31
ei maksa sullegi pahaks panna, sa ju ka ilma. kadakajupp.
 
.Kurjam 05. jaanuar 2016, kl 08.40
Kairi 38 Kirjutas:
-------------------------------------------------------

> Sulle teadmiseks, et S/M mängudes juhib mängu ala
> ti nõrgem pool ehk sub aga mulle meeldib mehi väga
> kaugele lasta, nii, et nad tunnevad ennast minu e
> es täiesti jõuetuna :)


yeahh well... game over.. you know.. :))
 
Norra muinasjutt 05. jaanuar 2016, kl 14.12
Ülal Vaga kandis Gudbrandsdalenis elas kord ammusel ajal üks vaene abielupaar. Neil oli palju lapsi, ja kaks vanemat poega pidid ümberkaudu muudkui kerjamas käima. Tänu sellele tundsid nad hästi kõiki teid ja radu ning teadsid ka kõige otsemat teed, mis viid Hedaleni metsa.

Kord tuligi neil tahtmine sinna minna. Nad olid kuulda saanud, et mõned pistrikkudega küttijad on endale Ela äärde onni ehitanud. Seepärast asusid nad teele otse üle Langmureni raba. Aga et aeg kiskus juba sügise poole, olid lehmanaised suvekarjamaadelt lahkunud. Seetõttu ei leidnud poisid öömaja ega saanud ka toidupoolist. Neil ei jäänud muud üle kui jätkata teed Hedaleni poole. Kuid sinna viis vaid vaevumärgatav loomarada, ja kui pimedus poisid endasse mähkis, kaotasid nad tee ega leidnud ka pistrikuküttide onni. Enne kui nad arugi said, leidsid nad end keset Bjölstadi metsa. Kui poisid taipasid, et on teelt eksinud, raiusid nad kuuse- ja männioksi, tegid tule üles ja ehitasid okstest onni, sest neil oli väike kirves kaasas.

Siis korjasid nad kanarbikku ja sammalt, millest tegid aseme. Pisut aega pärast seda, kui nad magama olid heitnud, kuulsid nad kedagi kõvasti nuhutamas ja norsatamas. Poisid ajasid kõrvad kikki,kuulatasid hoolega, kas luusib seal ringi mõni loom või metsatroll. Ent olevus tõmbas veelgi valjemalt ninaga ja ütles: „Tunnen ristiinimese lõhna!“ Siis kuulsid nad nii raskeid samme, et kogu maa vappus, ning taipasid, et need on trollid.

„jumal hoidku, mis nüüd küll saab?“ küsis noorem vend vanemalt. „Sina jääd siia kuuse alla ja ole valmis kotte haarama ning jalga laskma, kui näed neid tulemas. Mina võtan kirve,“ ütles vanem vend. Samas nägidki nad trolle lähemale tormamas, ja need olid nii hiigelsuured, et nende pead ulatusid kuuselatvadeni. Kuid neil oli kolme peale kõigest üks silm, mida nad kordamööda pruukisid. Otsaees oli neil silma jaoks auk, millesse nad panid silma ja suunasid seda käega. Silm pidi peas olema selle trollil, kes käis kõige ees, teised tulid tema järel ja hoidsid temast kinni. „Lippa nüüd,“ ütles vanem vend nooremale, „aga ära sa nii kiiresti jookse, et sa ei näeks, mis seljataga sünnib. Nende silm on nii kõrgel, et nad ei näe, kui ma nende taga tulen.“

Noorem vend lippas ees ja trollid talle järele. Vahepeal hiilis vanem vend neile selja taha ja lõi tagumisele trollile kirvega pahkluu pihta, nii et see hirmuäratavalt karjatas, millest esimene troll nii koledasti ehmus, et võpatas ja silma maha pillas, ning poiss oli väle seda endale napsama. Silm oli suurem kui kaks kokkupandud kaussi, ja ehkki oli kottpime öö, paistis mets poisile läbi selle silma vaadatuna heledana nagu päev.

Kui trollid märkasid, et poiss on silma ära võtnud ja ühte neist vigastanud, hakkasid nad ähvardama kõikvõimalike koledustega, kui poiss neile otsemaid silma tagasi ei anna.

„Ma ei karda ei teid ega teie ähvardusi,“ kostis poiss. „Minul üksi on nüüd kolm silma, aga teil pole kolme peale ühtegi, ja lisaks peavad kaks kandma kolmandat.“

„kui me oma silma jalamaid tagasi ei saa, kivistame su ära!“ karjusid trollid.

Aga poiss arvas, et nad näevad asjata vaeva: ta ei pelga hooplemist ega nõiakunsti. Kui teda rahule ei jäeta, lööb ta kirvega kõiki kolme, nii et nad vingerdavad tema ees maas nagu ussikesed.

Kui trollid seda kuulsid, hakkasid nad kartma ja ilusasti paluma, et poiss neile silma tagasi annaks, lubades talle kulda ja hõbedat ning kõike, mida ta iganes soovib. Noh olgu, sellega oli poiss nõus, kuid ainult sel tingimusel, kui saab enne kätte kulla ja hõbeda. Ja kui üks troll toob kodust nii palju kulda ja hõbedat, et poiste kotid täis saavad, ja annab neile lisaks veel kaks head terasvibu, siis saavad nad silma tagasi; aga senikaua on see poisi käes.

Trollid oigasid ja ägasid ning vastasid, et keegi neist ei saa minna. Aga siis hakkas üks troll naist hüüdma, sest neil oli kolme peale üks naine ka. Mõne aja pärast vastatigi ühelt põhjapoolselt kaljurahnult. Trollid käskisid tuua kaks terasvibu ja kaks pange kulda ja hõbedat, ning ei läinud kuigi palju aega, kui trollimoor kohale jõudis. Kui ta kuulis, mis juhtunud, hakkas ka tema poissi nõiakunstiga hirmutama. Aga trollid lõid kartma ja palusid, et ta selle väikese mutukaga ette vaataks, sest see võib ka temalt silma ära võtta. Siis viskas trollimoor kulla, hõbeda ja vibud poiste kätte ning kihutas koos trollidega kodu poole. Ning sestpeale pole keegi kuulnud, et Hedaleni metsas oleks mõni troll käinud ristiinimese lõhna nuhutamas.
 
Hui nos, Ded Moroz 05. jaanuar 2016, kl 19.49
Ongi hullud koos:(
 
kadakajupp 05. jaanuar 2016, kl 19.59
mina pole millestki ilma, täiesti õnnelik inimene ja puuduolevad asjad pole lihtsalt vajalikud :).
 
sellel vinguval 05. jaanuar 2016, kl 21.14
segasel, kes siin teisi solvab, on haigushoogude ägenemine, räägin sellest multinimelisest, kes iseennast üle kommenteerib ja tutvuda ei oska-taha, üksnes kaasfoorumlaste laimamisega tegeleb.
 
.Kurjam 05. jaanuar 2016, kl 23.12
kadakajupp Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> mina pole millestki ilma, täiesti õnnelik inimene
> ja puuduolevad asjad pole lihtsalt vajalikud :).


Väga õige tähelepanek...
 
kadakatupp 05. jaanuar 2016, kl 23.42
kadakajupp Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> mina pole millestki ilma, täiesti õnnelik inimene
> ja puuduolevad asjad pole lihtsalt vajalikud :).

Ega armununa polegi nirvaanas hõljumiseks palju vaja, piisab väikestest asjadest...mis ülejäänud maailma jaoks võivad tühised tunduda.

Ka veidi vähem armununa tundub tobe talv täitsa talutav. Eriti kui aknast kiirgab sisse jäist lumevalgust, ahjus praksuva tule hubane kuma mängleb hämaruses alasti kehadel. Istud mugavalt köögilaual, keha veel vannisoe, märjad juuksesalgud nibusid kõditamas, naudid perfektse kehaga isase usinat keelt oma jalge vahel...hiljem muudki. Kardinad on avatud, aga isegi kui keegi aknast mööduks, sa ei märkaks- oled liiga haaratud rollist köögilaual toimuvas varjuteatris, mille osalised lõpuks nautides ühte sulavad...
Head uut armastuseaastat sullegi!

 
realist 05. jaanuar 2016, kl 23.50
miste töööl ka kuskil vahepeal käite või muuga tegelete peale siin kirjutamise ja nuzzimise seal köögilaual?
 
.Kurjam 06. jaanuar 2016, kl 00.20
Noup... 10 aastaselt läksin pensile...
Kolm kuud tagasi läksin lolliks, ärkasin ühel hommikul ülesse ja abiellusin banaaniga...
 
Cats 06. jaanuar 2016, kl 00.47
kadakatupp Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kadakajupp Kirjutas:
> --------------------------
> -----------------------------
> > mina pole mille
> stki ilma, täiesti õnnelik inimene
> > ja puuduo
> levad asjad pole lihtsalt vajalikud :).
>
> Ega
> armununa polegi nirvaanas hõljumiseks palju vaja,
> piisab väikestest asjadest...mis ülejäänud maailm
> a jaoks võivad tühised tunduda.
>
> Ka veidi v
> ähem armununa tundub tobe talv täitsa talutav. Eri
> ti kui aknast kiirgab sisse jäist lumevalgust, ahj
> us praksuva tule hubane kuma mängleb hämaruses ala
> sti kehadel. Istud mugavalt köögilaual, keha veel
> vannisoe, märjad juuksesalgud nibusid kõditamas, n
> audid perfektse kehaga isase usinat keelt oma jalg
> e vahel...hiljem muudki. Kardinad on avatud, aga i
> segi kui keegi aknast mööduks, sa ei märkaks- oled
> liiga haaratud rollist köögilaual toimuvas varjut
> eatris, mille osalised lõpuks nautides ühte sulava
> d...
> Head uut armastuseaastat sullegi!

Fantastiline!
Hea vaheldus sellele värdelule, mis siin vohab.
 
kadakatupp on koera võtnud 06. jaanuar 2016, kl 01.49
kas kadakatupp on isase koera majja võtnud? need ka lakuvad igasuguseid pesemata kohti.
 
fanyaaasia puudus 06. jaanuar 2016, kl 04.22
no neid köögilaual aelemise lugusid kah juba nagu loetud...
kas rohkemaks nagu fantaasiat polegi seal kuskil pärapõrgus võsa vahel.pingutab ja pingutab, aga no ei tule...
 
heh. 06. jaanuar 2016, kl 09.12
kümme aastat õnnelikus abielus olev pärakaahv pole vist kunagi seksiga tegelenud, köögilaual seda enam. pärakaahv saadab kõik oma ööd mööda delfi foorumis kiimeldes ja vanu tohlakaid taga nuttes. irw.
 
to heh. 06. jaanuar 2016, kl 10.47
100% õigus Sul (tisteerides pärakaahvi ennast, kes oma "kätetöid" kiidab), kirjutan alla :))) vaene loom peab tööpäeva öösel pool 5, suvel ja talvel delfis passima ja mõttetusi kribama :)
 
kadakatupp 06. jaanuar 2016, kl 12.50
Cats Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> > Fantastiline!
> Hea vaheldus sellele värdelule,
> mis siin vohab.

Pisikesed igapäevased rõõmud muudavadki elu fantastiliseks. Mõnele siin öösiti omaette mulksuvale värdile jätavad täitsa ulmelise mulje.

Me võime olla tugevad, tegijad, üksi lendavad emantsipeerunud kotkad. Aga ikka tuleb tunnistada, et mehe kaisus ärkamine pakaselisel hommikul on üks mõnusamaid talverõõme...
Ja pole vahet, kus või miks on tutvutud. Oluline on oskus nautida hetke selles elus, mis ju tegelikult kestabki vaid üheainsa hirmlühikese viivu kosmilises ajaarvamises.

 
Cats 06. jaanuar 2016, kl 12.53
KT, sulle on muide kiri, ammu juba:)
 
kadakatupp 06. jaanuar 2016, kl 13.01
Mm...mõtled seda 1. jaanuari kirja meilile? Selle just lugesin praegu läbi, head uut sullegi. Rohkem lugemata posti ei tea hetkel olevat. Vastan kohe varsti pikemalt!

 
Jar Jar Binks 06. jaanuar 2016, kl 13.40
On mehi, kes ei saa naiste rindadelt pilku ära ja neid, kellel jagub silmi ainult naise tagumikule. Mida see mehe kohta ütleb, kui ta jumaldab naiste pepusid?

Väidetavalt ütleb see mehe kohta nii mõndagi, kui ta on niiöelda tagumikufänn. Kusjuures, kes nüüd arvavad, et sellised mehed on lihtsalt veidi nilbed ja ebameeldivad, siis tegelikult eksite rängalt, kirjutab veebiportaal Elite Daily. Naiste tagumikke jumaldavad meestel on hoopis palju selliseid omadusi, mida tasub mehe juures hinnata.

Nimelt viidi 1960ndatel meesüliõpilaste seas läbi uuring, mille tulemusel selgus, et need, kes pidasid end niiöelda tagumikufännideks, iseloomustati kui puhtust ja korda armastavaid inimesi. Ühtlasi on tegemist inimestega, kellel on kõik kontrolli all ning kes on äris äärmiselt edukad. Ühtlasi on neil suur vajadus tippu jõuda ning endale seatud eesmärke täita.
 
kadakajupp 06. jaanuar 2016, kl 16.38
Tobe talv ja isegi armumise nirvaana on pisiasjad sisemise rahu kõrval - aga toredad pisiasjad :).
 
ega jutu kvaliteet ei muutu 06. jaanuar 2016, kl 16.40
lugedes kas öösel või päeval kadakatupe igavat sexifantaasiat, pole ju vahet, ega see jutt sellest ju paremaks ei muutu.
ja ega see koerale kah ei mõju. ikka samasugune lakkuja.ka jalgevahelt köögilaual.
 
üks ammune tuttav 06. jaanuar 2016, kl 16.53
to k.jupp

asi pole tobedas talves aga just sisemises rahutuses, mida sul pole tegelikult kellegi "õige" puudumise pärast:)
vaidle vastu kui soovid;)
 
kadakajupp 06. jaanuar 2016, kl 17.11
Mis seal vaielda, mulle meeldib hetkel just sedasi ja ma tean, et õigel on lühikesed jalad, kontrollitud ;).
 
pakkjalgadega koer 06. jaanuar 2016, kl 17.20
ma saan aru, et kadakajupil on lühikeste pakkajalgadega koer? kes tõde teab, aga ei räägi. hmmm
 
pakkjalgadega makaak 06. jaanuar 2016, kl 17.35
ma saan aru, et delfi makaak põeb oma lühikeste pakkjalgade ja lõualoti pärast ja peab end 36-seks luuletama. ära põe, iga poti jaoks on kusagil mõni kaas!
 
kadakajupp 06. jaanuar 2016, kl 17.38
Mul ei ole loomi, ei pakk-ega keppjalgadega. Ei rääkivaid ega kõnevõimetuid :). Kas ettekujutlus minu suhtlusest inimestega näib nii ilmvõimatu?
 
üks ammune tuttav 06. jaanuar 2016, kl 17.50
to k.jupp

ma tean umbmääraselt seda, mida mina tunnen. "õiged" on erinevate pikkuste jalgadega-kontrollitud:) ja silmad on meil kõigil ikkagi avatud, eksju;)?
 
kuskohast sa neid nilbeid lugusid võtad? 06. jaanuar 2016, kl 17.51
kuidas sa neid nilbeid lugusid muidu leiutad? või võtad kuskilt netist? vanad Maajad?
kadakatupp?
Selle teema postitustele ei saa vastata, sest teema on moderaatori poolt lukustatud.