Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
kuidas skoorida ööklubis
 
huviline 19. märts 2016, kl 11.51
Lõbus Lesk, kas sinuga privaatselt saab suhelda?
 
kas 19. märts 2016, kl 12.02
lõbus lesk on ennast libama ja enda vastu huvi tundma hakanud suures ahastuses?
 
Volli 19. märts 2016, kl 18.59
no klubis eitesid saada on lihtne, kui oled normaalne mees. see tähendab et, sul on firmariided ja siilikas või kiilakas ja auto on normaalne. pappi peab olema, ega naised tasuta ei anna. kui rott oled siis mine sõle tanklasse ja sebi seal 20 euroga mõni piff ära. klubis arvesta ikka vähemalt sotaga. a jaa, tasuta annavad mõned kah aga need on vaalad ja selliseid panevad peded. aga klubis saavad peded lõuga rohkem kui naisi. eriti cool on kui sul on mingit narkot kaasas. annad eidele veidi ja ta tuleb sinuga kuhu iganes., vot nii
 
Lõbus Lesk 19. märts 2016, kl 19.08
huviline Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Lõbus Lesk, kas sinuga privaatselt saab suhelda?

oleneb...mis eesmärgil ja kui privaatselt? ;)
 
.Kurjam 19. märts 2016, kl 20.48
Lõbus Lesk Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kurjam, mis mõttes on raskusi sammu pidada? oled v
> ist liiga tihti ülekaaluliste kontorimammide otsa
> sattunud. :p


Pigem alguses vàga enesekindlate loomakeste otsa .. :) aaa pärast on lihtsalt toss väljas... ;)
 
:) 20. märts 2016, kl 10.56
valge t-shirt mehed on seksikad, kui treenitud lihased välja paistavad ja pikkust on üle 180 cm

BMW X5 näitab, et on ajusid kah, suudab raha kokku ajada
100 000 eur auto liisingut iga jobu ei saa
 
X11 20. märts 2016, kl 11.20
:) Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> valge t-shirt mehed on seksikad, kui treenitud lih
> ased välja paistavad ja pikkust on üle 180 cm
>
>
> BMW X5 näitab, et on ajusid kah, suudab raha ko
> kku ajada
> 100 000 eur auto liisingut iga jobu e
> i saa

http://www.auto24.ee/used/2196225

X5 hinnad algavad 3900 eurost ja 100 maksavad vast kullatud variandid. 50% X5-e omanikest on vene pätid ja ei tea kui suur nende aju on.
 
välipreester 20. märts 2016, kl 11.55
Ma küsiks ka, vahelduseks oma õpetussõnadele, teadjameeste käest, et kuidas te oma autodega ööklubis käite? Noh, niimoodi , et saaks võtmeid võrrelda? Joote klaasikese vett, teete avavalsi ja lähete ära magama või mismoodi.
Või jäävad autod pärast klubi ette rivisse seisma. Nii saab muidugi ka teha, mu endagi auto vedeles ükskord neli ööpäeva Viimsis Paadi restorani ees tänaval enne kui järgi viitsisin minna. Siis oli lumesahk juba suure valli talle ümber lükanud ja ilge jama oli kättesaamisega.

Mumeelest ikka sellissesse klubisse kus taksod reas ukse ees seisavad polegi mõtet võtmeid kaasa võtta.
 
Anja-Nanja 20. märts 2016, kl 12.08
-



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Anja-Nanja 20.03.2016 12.46.
 
Alu 20. märts 2016, kl 12.18
Naljakas. Mingid maxima kilekoti kandjad räägivad siin klubis käimisest, olemisest ja autodest, ajast omadega paarkymmend aastat maas. Yhinen välipreestri arvamusega.
 
välipreester 20. märts 2016, kl 12.24
Anja, kui su jutt kuidagi levima peaks hakkama, oled varsti kõigis klubides mustas nimekirjas ja raamitud pilt ripub kohe esikus turvameeste selja taga.

Klubi põhisissetulek tulebki alkoholist ja köögist ning baarimeeste tööd peab ka austama. Shampus peaks ojadena voolama , las kokk uhmerdab liha ja ettekandjad jooksevad. Siis on kõigil tegemist ja niisugusest klubiskäigust piisab kohe pooleks aastaks.

Sinu moodi tipsutamist ei soovita tegelikud arstid ka ja massidest hakkad tasapisi irduma.
 
Säästumarketi kilekotiga 20. märts 2016, kl 12.27
Maxima klientide seas x5 omanikke kõige rohkem. Tõsi nemad otsivad naisi rambler.ru lehelt.
 
klubinaine 20. märts 2016, kl 12.30
Kluppi minnakse a) meest lantima
b) ennast rihmaks jooma
c) et näha ja olla nähtav
vähemalt mina küll.
 
Anja-Nanja 20. märts 2016, kl 12.34
-



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Anja-Nanja 20.03.2016 12.47.
 
Lõbus Lesk 20. märts 2016, kl 13.10
Anja-Nanja Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> -

anja, see kriipsusuu oli üks mõtterikkamaid postitusi sinu poolt viimasel ajal. äkki peaksidki selle tõredalt häbeliku kriipsu endale signatuuriks võtma? :D

klubinaise üsna kesisele variantide valikule lisaks omalt poolt, et käiakse ka end rihmaks tantsimas. kasvõi hommikuni välja, nii et tunne nagu saunast tulnud ja silm särab pärast nädal aega järjest. parem kui ükski jõusaal. :)
Eestis vaadatakse vahel sellisele asjale imelikult. aga pisikesel Kariibi saarel pesitsedes leidsin mõttekaaslasi....vot seal osatakse oma keha liigutada, väsimatult. :D Cancuni hiiglaslikus tänavale avatud seintega ööklubi go-go tantsijate poodiumil hullunud rahvasumma kohal möllates uue aasta vastuvõtmine jättis ka kustumatu mulje. no ei anna võrreldagi tallinna kõrtsikestega, kus põhiteemaks näib olevat firmateksade või autovõtmetega eputamine.
 
autod 20. märts 2016, kl 13.47
autodega uhkeldamine on vanade meeste hobi. jaksasin osta 100 000 eur BMW uue mudeli, milleks? eriti haldedad on vanamehed kes ostavad vana BMW, siis igal sammul mainivad, et neil on ka kallis masin.

sellise uue masina hind on paari aastaga tohutult langenud. ma saaksin ka osta X5 või X6, aga milleks?

mehe väärtust näitab tihtipeale auto hind, mida te naised vastu pakute?
 
Alu 20. märts 2016, kl 21.35
Lambad. Mehe väärtus ja ainus naise silmis on vabad käibevahendid ja kõva oks. Ning seejuures on kõige olulisem see, kuidas ta neist eemale oskab hoida vanu mõrdasid.
Kalli auto ostnud ja sellega eputav tont on tänu sellele peagi võlgades ja viimasestki jääb ilma siis, kui mingi vaesunud krokodilliga hakkab asju ajama. Selle pimpimine on võrdväärne luksusauto pidamisega selle vahega et taolist naist on häbi näidata enda kõrval:)
 
klubinaine 20. märts 2016, kl 21.46
kuidasmoodi minu pakutud valik kesine on, kui sa ise suutsid sinna vaid ühe punkti lisada?;P
 
ah sellpärast siis. 21. märts 2016, kl 01.56
ah sellpärast siis Alu läski Rootsi odavat tööd tegema, seda mida rootslased ise teha ei taha, et ka ükskord auto osta.

eks see mugavuspagulase elu on ikka nauding võrrelede maxima kassapidajaks olemisega. millal sa Alu maximas kassapidaja siis olid?
 
Eelmisele koeranäole 21. märts 2016, kl 15.47
Ise ei tea vastust oma küsimustele?
 
miks alul koeranägu on? 21. märts 2016, kl 16.27
miks Alut koeranäoks nimetad, sa eelmine?
kas ta kogemata nuuskis sind vä?
 
eelmisele türànäole 21. märts 2016, kl 16.31
pole su makaagi sabaalust keegi nuuskinud peale su enda kripmsus koonu. unista edasi.
 
endine klubitsikk 26. märts 2016, kl 01.41
2x olen klubist voodisse hüpanud: 1x üks väga tuntud ja hinnatud Eesti avaliku elu tegelane, 2x piltilus tippsportlane (välismaalane). Raha ei ole kummalgi ülearu....ja üldse, kui mind huvitas seks üheks õhtuks, siis mis vahet sel on kui rikas või vaene on tüüp, mis auto jne. Ma nagunii seda ressurssi kasutama ei hakka.... ikka huvitav jutt ja seksikas keha on põhiline..
 
Mart 26. märts 2016, kl 09.34
Mitte kunagi ajaloos pole vaenlase identifitseerimine olnud võrdselt nii lihtne ja nii raske.

Lihtne, sest too vaenlane on meid oma vaenlaseks kuulutanud juba üle tuhande aasta. Muhameedlus oli vaevu sündinud, kui see hakkas järjekindlalt kristlikku maailma alla kugistama. Ajaks, kui Euroopa oli lõpuks piisavalt üksmeelne ja tugev kaitsesõdadeks, olid moslemid anastanud kolmveerand kristliku Rooma riigi territooriumist. Tänu ristisõdadele kinnitati Euroopa piirid ning jäi püsima see, mida kutsume õhtumaade kultuuriks.

Kõige selle valguses on valus lugeda või kuulda, kuidas suured riigimehedki ristisõdu mainides justnagu „andeks paluvad“; leiavad, et moslemitel ongi täielik õigus Euroopale „kätte maksta“. See kõlab natuke, nagu paluks vägistamisohver vägistajalt andeks, et ta tollele liiga valusa kõrvakiilu andis.

Islam tegi algusest peale selgeks, et selle jaoks eksisteerib vaid kaks maailmakorralduslikku mudelit: islam või sõda islami eest. Ütlematagi selge, et üks viib teiseni ja teine toidab esimest. Eesmärk hävitada kristlikud riigid ja ühendada kogu maailm teokraatliku islamiriigina on olnud selgelt sõnastatud manifest.

Kõige selle juures võiks tekkida küsimus, miks siis on vaenlase tuvastamine samas nii raske.

Siin on mitu põhjust. Esmalt sellepärast, et vaenlast on võimatu geograafiliselt ja rahvuslikult piiritleda. Teiseks sellepärast, et meil puudub veenev terminoloogia, täpsemalt – meile surutakse peale poliitkorrektset sõnavara ja mõisteid. Kolmandaks sellepärast, et me oleme kaotanud oskuse ennast identifitseerida nende määrajate alusel, mida meie ründajad meis näevad.

Kes nad on?

Need ründajad on meie endi hulgas. Kui ütleme „islamiriigi võitlejad“, mõtleme käputäiele harimatutele, fanaatilistele ekstremistidele. Ilmselgelt peab see kontseptsioon olema vale – sest kuidas muidu on väidetavalt nende eest pidanud pagema miljon inimest, kellest suurem osa on elujõulised moslemimehed?

Islamiriigi võitlejate ehk „terroristide“ vastandiks sümbolina on „pagulane“ – keegi, keda justnagu liidab meiega viha ühise vaenlase vastu. Kuid neid kahte kategooriat on visuaalselt – sageli ka juriidiliselt – võimatu eristada.

Euroopa keskvõimu marionettidena opereerivad ka kohalikud riigijuhid katkematult sõnaga „pagulased“. Selle sõna kasutamine tagab väljaütlejale üleoleva vaate moraalselt kõrgplatvormilt; positsiooni sildistada oponente rassistideks ja natsideks. Need sõnad aga on nagu vedel kaka – kes esimesena teisele pihta saab, on ise puhas mees.

Ma ei tea, mis pilt kangastub seda õõnsat sõna interpreteerides näiteks meie peaministril või presidendil: kas nad näevad vaimusilmas abituid peresid nälgivate laste ja nutvate emadega, või näevad nad suuri gruppe relvakandmisealisi (ja sageli -kogemusega) noori agressiivseid mehi, kes saabuvad, suul Euroopale hukku tõotavad sõjalaulud. Oskus ennast Euroopasse smugeldada annab isegi kõrilõikajate armeele õiguse sõna „pagulane“ pühale kaitsele, mille ründamine või küsitavuse alla seadmine on niisama kategooriliselt lubamatu kui holokaustis kahtlemine. Keskvõim aga lubab vaid selektiivset nägemist.

Kusagil on Islamiriigi aju – kusagil kaugel, mingis tolmuses agraarriigis, mis justnagu meisse ei puutu. Sealt ajust aga jooksevad närvilõpmed üle terve maailma, päädides lihaste ja rusikatega. Need on kõikjal meie ümber.

Kuidas nad siia said?

ISIS kelgib, et Euroopasse on toimetatud kümneid tuhandeid sõdureid-partisane. Netis on võimalik tutvuda ISISe sõdalase käsiraamatuga – kuidas teeselda kristlast. See on üsna õõvastav lugemine. Sõdurit julgustatakse teesklema sümpaatiat Euroopa suhtes ja isegi vaenu islami vastu. Teda julgustatakse käituma ja riietuma kui eurooplane. Eurooplaste hulgas julgustatakse leidma „sõpru“ (loe: ohvreid). Alles siis, olles uinutanud igasuguse usaldamatuse, oled sa ründepositsioonil. Meelde jääb lause: „Ükski ei saa end pidada püha usu ridadesse kuuluvaks, kes Euroopasse jõudes eurooplase verd ei vala.“ See ei ole juhtnöör: see on käsk.

Kuid isegi ohtlikum, kui ISISe võitlejate otsene imbumine Euroopasse, on kogu islamimeelse esimese pagulaskogukonna uue põlvkonna „eneseleidmine“. Frustreeritud, sageli madala haridusega, töötud noored, kelle vanemad-vanavanemad on küllalt leplikult Euroopasse assimileerunud, elavad nüüd üle omamoodi nii-öelda ärkamisaega: nagu eestlased fantaseerisid "muistsest Kunglast" ja sakslased oma germaani hiilgeajast, leiavad need noored nüüd oma identiteedi ja elu (või surma) mõtte islamirevolutsioonis.

Ja miks mitte? Korraga on nad muutumas jõuliseks enamuseks; neid kardetakse ja see valab õli karistamatuse lõkkesse. Iga sisseimbunud ISISe sõdur on sellistele „uinuvatele agentidele“ aktivaatoriks; iga riiki kolinud moslem on uus potentsiaalne lisasõdur pühas armees, mida juhib aju kaugel tolmulinnas.

Oleme suluseisus, kus üritades võidelda normaalsuse eest, võitleme justnagu normeeritud normaalsuse vastu – selle normaalsuse, mis võimaldab Merkeli kliki kurjategijatel öelda: „Järgmine põlvkond peab elama superkultuurilises ühiskonnas, kus oleme rassilises (ja religioosses) vähemuses,“ – kui tsiteerida Saksa poliitikut Stefanie von Bergi.

Ma võitlen selle vastu, et Euroopat sunnitakse avama oma uksed neile, kes on avalikult tema vaenlased; kes näevad meie eluviisis ning meie suurimates saavutustes – kujutavas kunstis ja muusikas – pattu Allahi vastu; kelle eesmärk on need patud hävitada ja muuta Euroopa kuulekaks kalifaadi provintsiks. Ja kindlasti võitlen ma igasuguse keskvõimu ja selle käpiknukkude vastu, kes tümitavad orjameelselt avalikku genotsiidi dirigeeriva ladviku trummi, summutades nii igasuguse mõistuse hääle.

Ning muidugi – ma kardan: on kristliku maailma suurima püha, ülestõusmispühade eelõhtu. Ma ei tea veel, mis võib toimuda täna öösel, kui paavst Franciscus asub Roomas öist missat pühitsema. Ligi miljard televaatajat oleks hea publik kõigi aegade terroriaktile – õhtumaade vaimse keskuse langemisele. Rõõmuhuilgeist rõkkaksid sel ööl aga eelkõige just Euroopa kultuurilinnade slummide tänavad.
 
to volli 26. märts 2016, kl 09.41
oled juba arvuti omale hooldekodu tuppa saanud, tore on...
 
SOSSi klubi 26. märts 2016, kl 14.46
Kuidas panna end riidesse,kui ma sooviksin minna SOSSI klubisse õhtut veetma?
Kas peab minema ülikonnas või muudes riietes?
 
mõtlen... 27. märts 2016, kl 15.48
...mismõttes mehe väärtust auto hind näitab? Ja mismõttes klubis auto üldse midagi maksab? Kui ikka jobu, siis sõitku millega tahab ja kluppi autoga minna on ikka päris kenjaalne mõte :)
klubi ongi hea koht, seal peab suhtlemisega midagi saavutama, ja kes seda ei suuda, see peabki autovõtmeid liputama ja sellega kohale roomama. Normaalne mees tuleb sinna ikka taksoga, et saaks end vabalt tunda. Aga need, kel viimane raha autole kulub ja raha puudumise asemel maja ees seisev autoke ettekäändeks tuuakse.. Niisugustest hoian eemale...ei tule neil sõna suust, ega pe..u pe...st, öeldakse. Ehk siis auto ei aita klubis küll kedagi. Mulle ükskord ujus viiekümbine vana külje alla, väga viisakas oli, aga polnud suuremat sorti suhtleja, igav oli temaga. Pärast viis mind mersujeebiga koju, ei avanud see auto ka mu reisi :) Sorry autopeded...
Samas mõtlen, et alati ei peagi jube jutumees olema, hea inimene oli, lihtne mees oma jeebis. Nagu enamus mehi tegelikult on ...
 
On see 27. märts 2016, kl 16.32
mingi vana naise kujutelm nooreks olemisest ja klubis käimisest või? hale!


mõtlen... Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ...mismõttes mehe väärtust auto hind näitab? Ja mi
> smõttes klubis auto üldse midagi maksab? Kui ikka
> jobu, siis sõitku millega tahab ja kluppi autoga m
> inna on ikka päris kenjaalne mõte :)
> klubi ong
> i hea koht, seal peab suhtlemisega midagi saavutam
> a, ja kes seda ei suuda, see peabki autovõtmeid li
> putama ja sellega kohale roomama. Normaalne mees t
> uleb sinna ikka taksoga, et saaks end vabalt tunda
> . Aga need, kel viimane raha autole kulub ja raha
> puudumise asemel maja ees seisev autoke ettekäände
> ks tuuakse.. Niisugustest hoian eemale...ei tule n
> eil sõna suust, ega pe..u pe...st, öeldakse. Ehk s
> iis auto ei aita klubis küll kedagi. Mulle ükskord
> ujus viiekümbine vana külje alla, väga viisakas o
> li, aga polnud suuremat sorti suhtleja, igav oli t
> emaga. Pärast viis mind mersujeebiga koju, ei avan
> ud see auto ka mu reisi :) Sorry autopeded...
>
> Samas mõtlen, et alati ei peagi jube jutumees olem
> a, hea inimene oli, lihtne mees oma jeebis. Nagu e
> namus mehi tegelikult on ...
 
issake 27. märts 2016, kl 16.58
mis me nüüd teeme?
 
Lambo-mees 27. märts 2016, kl 16.58
Lambo-mehel küll naistest puudus polnud kuni selle lõpuks kortsu sõitis:) Iga kord oli mingi verinoor blondinka kõrvalistmel;))

Samas-palju neid Lambo-mehi Eestis ikka on. Peale 1 nagu rohkem ei teagi.

Vana 3-seeria bemmiga tõesti enam muljet ei avalda. 90ndad on igaveseks läbi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!