Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
mure
 
pimesikk 19. märts 2016, kl 21.52
Kas teie siin ka Maa pärast mures olles tunniks tuled kustutasite? Paistab nii, et mitte, sest ärapanemine käib täie hooga. Ei siin vist väära miski võim, kui saaks vaid käru keerata, s*tasti öelda, halvustada. Vahelgi ei väsi sellest te ära? Mis on teie eesmärk?
Halvustades teisi ei kerki keegi kõrgemale.
mansion ghost 19. märts 2016, kl 22.00
oled jah üks pime sikk, kes ei suutnud halvasti ütlemata jätta. Vähemalt tunned end ehk sellepeale pisut paremini. Asi seegi.
 
pimesikk 19. märts 2016, kl 22.09
Ghost tundis end puudutatuna? Mina ütlesin halvasti? Mida siis teie siin veel kogu aeg teete?
mansion ghost 19. märts 2016, kl 22.18
Sõltub vaatepunktist, mida keegi halvasti ütlemiseks peab. Mille poolest on sikk, olgu või pime, teistest omataolistest parem, et alustab korra loomisega? "Kõik on "#¤%, vat MINA tulen ja ütlen"
Neid ütlejaid käib siit läbi tüdimuseni niigi, mõni hull satub vaimustusse ja jääbki.
 
pimesikk 19. märts 2016, kl 22.24
Mõistan su "vaatepunkti". Kõik siintoimuv tuleb vaikivalt heaks kiita, teine arvamus on vale arvamus. Puudub veel soovitus, et kui midagi ei meeldi, käi siit minema, aga meie laamendame, ropendame ja paneme ära edasi, kõik on jokk.
mansion ghost 19. märts 2016, kl 22.29
Ropendajaid ja ärapanijaid on sinutagi piisavalt. Mõistad? Üks lõputu kiun, et kõik on halvasti ja tutvuda pole võimalik. Kõik on võimalik! Ole ainult inimene ja vali asjakohane toon.
 
nägija 19. märts 2016, kl 22.31
eks siis löö siin kord majja,pimesikk! aga teadmiseks sulle,et kogu see labasus, ropendamine kuni väärteo mõõtu sigaduseteni välja toimub moderaatorite vaikival soosingul. kui suudad seda muuta,siis püstitatakse sulle ausammas. niisama lõksutamise eest saad siin vaid tappa nagu see tartu mees.
 
Kle 19. märts 2016, kl 22.35
nägija Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> eks siis löö siin kord majja,pimesikk! aga teadmis
> eks sulle,et kogu see labasus, ropendamine kuni vä
> ärteo mõõtu sigaduseteni välja toimub moderaatorit
> e vaikival soosingul. kui suudad seda muuta,siis p
> üstitatakse sulle ausammas. niisama lõksutamise ee
> st saad siin vaid tappa nagu see tartu mees.

koeranägu, ähvardad seal ennast peegli ees vä? Дибил бля...
 
pimesikk 19. märts 2016, kl 22.35
mansion ghost Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ropendajaid ja ärapanijaid on sinutagi piisavalt.
> Mõistad? Üks lõputu kiun, et kõik on halvasti ja t
> utvuda pole võimalik. Kõik on võimalik! Ole ainult
> inimene ja vali asjakohane toon.

Mil kombel mina ropendan ja laamendan? Asjakohane toon on pugejalik lipitsemine laamendajate ees?
 
pimesikk 19. märts 2016, kl 22.39
nägija Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> eks siis löö siin kord majja,pimesikk! aga teadmis
> eks sulle,et kogu see labasus, ropendamine kuni vä
> ärteo mõõtu sigaduseteni välja toimub moderaatorit
> e vaikival soosingul. kui suudad seda muuta,siis p
> üstitatakse sulle ausammas. niisama lõksutamise ee
> st saad siin vaid tappa nagu see tartu mees.

Kord algab igaühe enda seest, mitte keegi teine ei pea piitsaga seda siin "looma". Kuid seni kui seda vaikides kannatatakse, ei muutu kindlasti midagi. Olen isegi mõelnud, kas tõesti moded ei näe midagi või kuuluvad laamendajate hulka? Üks juba vastas sulle "viisakalt".
mansion ghost 19. märts 2016, kl 22.45
Ei saa aru?
"Kurjus" vajab tuge mille najal püsida, igasugune verbaalne kähmlus vaid kasvatab selle massi. Vist enamus on proovinud, tulutult.
 
pimesikule 19. märts 2016, kl 22.47
eks pöördu kirja teel modede poole. tahaks ka vastust kuulda. tore, et sa asja ette võtad. kellele siin ei meeldi, need lähevad lihtsalt minema.
 
pimesikk 19. märts 2016, kl 23.10
"kurjuse" vastu on vaja ühisrinnet, sest reeglina on sellised "kurjused" haledalt arad püksilaskjad, Tartu peksjate näitel.
Olen kirjutanud moderaatorile ja on mu teemasid ka lagast puhastatud valdavalt, vastused on samuti tulnud igati viisakad.
mansion ghost 19. märts 2016, kl 23.15
""kurjuse" vastu on vaja ühisrinnet,..."

Kõik sõimavad kõike ja keegi ei saa lõpuks sotti, kes on kes?
Väga tulemuslik.
 
pimedale sikule 19. märts 2016, kl 23.21
ükshaaval teemade puhastamine on sama tulus kui lusikaga laudast sõnniku rookimine. küsi parem modedelt või delfi peatoimetajalt,kuidas selline räigus siin üldse aastaid on saanud kesta. üten sulle juba ette,tulemus on 0. ühisrinnet ei tule iialgi,sest iga normaalne inimene sellisesse kohta pikalt pidama ei jää. tulevad uued lollikesed. kui oled rikas,tee ise tutvumisfoorum, kuhu saab sisse logida vaid ID kaardiga. kuni seda pole,saab igaüks, libada, ropendada ja oma roppusi teiste kraesse ajada.
 
tantsib koos huntidega 20. märts 2016, kl 00.41
Ärge tutvuge netis mitte kellegagi.
Kui on raske, kui on vajadus südant puistata, siis selleks on paber ja pliiats.
Kui tahate oma rõõmu jagada, siis minge peegli ette ja jagage seda endaga.
Kui tahate sõpra, võtke koer ja kui tahate seksi, siis ostke vibraator.
mansion ghost 20. märts 2016, kl 01.12
Kes karu kardab see metsa ei lähe. Ükskõik, kas selles metsas mingitki konnast suuremat looma kunagi olnudki on.
Ja jätkuvalt, igasugune "korra loomine" keerutab üksnes muda üles. Tegemist on isereguleeruva süsteemiga, kuni mõni tarkpea jälle oma reegleid kehtestama tuleb. Alles üks "ravis" püsikaid. Haledad äbarikud, kes metsaminekuks selle maha raiuvad.
 
tantsib koos huntidega 20. märts 2016, kl 01.17
Tihti lastakse metsas karu pähe hoopis oma jahikaaslane maha või ükskõik kes kogemata valel ajal vales kohas oli. Ei peagi karu kartma, vaid inimest.
mansion ghost 20. märts 2016, kl 01.27
Seda enam tuleb peljata argpükse, kes iga sahiseva põõsa poole tuld annavad. Kehva tantsijat pidavat ka munad segama. "Küll tutvuks aga teised lobisevad ja segavad." Kes tutvuda tahab, leiab ka võimaluse. Ei pea igaüht õpetama.
 
tantsib koos huntidega 20. märts 2016, kl 01.33
Võitlusel ega oma korra kehtestamisel pole mingit mõtet, nõus sinuga. Veel targem mitte ei kohane olukorraga, vaid läheb lihtsalt minema, sinna kus on parem.
mansion ghost 20. märts 2016, kl 01.49
Võib vabalt vooluga kaasa minna või kaldal passida, omad eelised on mõlemal variandil. Üheljuhul oled nähtav, teisel võibolla oled turvaliselt ootel, et õigel hetkel haarata. Aga kas on kannatust oodata ja kõik mis silma hakkab pole haaratav.
 
loen 20. märts 2016, kl 07.46
mansion ghost on arukas mees,erinevalt mõnest teisest. Pole viha ega kibestumist nagu näiteks alul, kes kaevab oma nõmeduste ja alatustega endale ise hauda.
 
VM 20. märts 2016, kl 08.08
"kui saaks vaid käru keerata, s*tasti öelda, halvustada."

Kas see ei ole siis teiste halvustamine? Teie kõik olete pahad, aga mina olen hea. Pada sõimab katelt, ühed mustad mõlemad, ütleb vanasõna. Ja tal on õigus.
 
pimesikk 20. märts 2016, kl 08.09
Halvustavad kommentaarid võite endale jätta, vastata võiksid teadjad.
Tahan proovida anaalseksi. Ehk tundub mu küsimus mõnele nõme või humoorikas, aga küsin siiski: mul käib kõht täiesti normaalselt läbi ja mingeid probleeme ei ole – ega ei või juhtuda, et seksi ajal tuleb kakahäda ja see ei allu tahtele? Klistiiri ma nüüd enne tegema ei hakka, ise usun, et piisab vast korralikust pesemisest. Seda tean, et kondoom tuleb kohe pärast ära võtta ja mitte tuppe enam siseneda. Libesti on ka varutud, ei oskagi nagu muudmoodi enam valmistuda. On kellelgi veel soovitusi? Ühesõnaga – ega mingit sitauputust ei või voodis juhtuda?
 
Esopus Spitzenburg 20. märts 2016, kl 09.00
Mismoodi see ühisrinne "kurjuse" vastu välja peaks nägema? Kui keegi kirjutab midagi, mis ühisrindele ei meeldi, mis temaga siis juhtub?
 
küsimus väike 20. märts 2016, kl 09.57
Esopus Spitzenburg Kirjutas:
-------------------------------------------------------
Kui keegi kirjutab midagi, mis ühisrindele ei meeldi, mis temaga siis juhtub?

kas pimesikk soovib korraldada nõiajahti PIMESI? või on arukam pöörduda delfi toimetuse pole, et tegelikud roppuste tootjad välja selgitada?
 
pimesikk 20. märts 2016, kl 10.06
Kui tavalisemad vahekorras olemise poosid muutuvad igavaks ja peaaegu kõik muu on läbi proovitud, on paljud paarid jõudnud punktini, kus sooviksid üksteisega jagada anaalseksi kogemust. Anaalseks tundub paljudele lubamatu ja võõras, sest sellest ei räägita eriti palju ning õhus on põhjendamatu hirm anaalse vahekorra ees.

Hirm anaalseksi ees on eelkõige naistel. Meestel pole eriti midagi kaotada. Naised aga kardavad, et peenise sisestamine tagantpoolt, on valulik ja piinarikas kogemus. Mida saaks teha, et anaalseksi jaoks end ette valmistada? Kõigepealt hankige apteegist või sekspoest vee baasil tehtud lubrikant. Ärge kasutage õli baasil tehtud libestit. Õli baasil olevad libestid hävitavad kondoomi ning ei mõju ka naisele hästi. Need kipuvad ühte kohta kuhjuma ning ei libesta kogu piirkonda ühtlaselt ära. Libestusaine on anaalseksi juures kindlasti vajalik, sest tupp niisutab end ise, tagumine pool seda aga ei tee. Ilma libestusaineta võite teha endale tõsist viga, libestusainet kasutades pole aga vaja muretseda. Libestusainet pange pigem rohkem kui vähem. Need inimesed, kes anaalseksiga tegelevad, on öelnud, et kui panete liiga palju libestit, siis sellest peaaegu piisab. Kui soov anaalseksiks on suur ja libestusainet käepärast pole, kasutage sülge või tupe eritist. Siiski peaks ettevaatlikud olema need naised, kelle mees on looduse poolt rohkem kui hästi varustatud. Anaalseks on meeldiv keskmise suurusega peenise puhul. See ei tähenda muidugi, et hea varustusega meeste naised anaalset lõbu nautida ei saaks. On olemas ka kunstpeenised, millega mees naisele anaalset rahuldust pakkuda saab. Tegelikult võikski alustada näpuga või väiksemat sorti kunstpeenisega ja siis hiljem päris peenisele üle minna. Alustuseks peaks ühe näpu õrnalt sisse asetama ning siis andma naisele aega sellega kohaneda ja alles siis teise näpu sisse panema ja edasi tegutsema.

Üheks suurimaks hirmuks anaalseksi juures kipub olema asjaolu, et naised kardavad, et neil tuleb seksi ajal vältimatu soov WC-sse minna ning see paneb nad piinlikku olukorda. Need, kes anaalseksi harrastanud, väidavad aga, et mingid häda küll anaalseksi ajal tulema ei kipu. See on pigem põhjendamatu hirm.

Veel on anaalseksi juures esile kerkinud küsimus, kas anaalseksist on võimalik ka rasedaks jääda? Fakt on selline, et nendest paaridest, kes arvavad, et anaalseksi teel pole võimalik rasestuda, on iga aasta rasedaks jäänud 8%. Tagumiku kaudu küll rasedaks ei jää, kuid sperma tilgub ju ka ringiga osaliselt tuppe. Sellepärast kasutage alati kaitsevahendit.

Millest siis anaalseksi puhul naudingut saadakse?
Tihti pakub inimestele pinget ja mõnu teha midagi paha. Anaalseks on just üks sellistest asjadest. Tihtipeale erutab seksi juures enam just see idee olla paha. Samuti on tagumiku sees palju närve, mida puudutades saadab närvike ajju mõnusignaali. Seega on anaalseks igati mõnus ja rahuldav tegevus. Anaalseksist tulenev mõnu on isegi kohati suurem kui tavalise seksi puhul.
Peale anaalvahekorda ei tohi unustada kondoomi vahetamast või peenist pesemast, sest sama kondoomi kasutades ei tohi enam tuppe siseneda. Veel on anaalvahekorra juures väga oluline rahulik tempo. Tuleb olla täielikult lõdvestunud ja rahulik. Äkilised liigutused ja rahmeldamine ei käi anaalseksiga kokku. Tavaliselt on anaalseksi vastu just need inimesed, kes seda oskamatult üritanud on. Nad on liiga kiirelt asja kallale asunud ning siis pole ju imestada, et tegevus valulik oli. Kui asja rahulikult võtta, pole valu karta vaja. Samuti on tähtis partnerite vaheline koostöö ja teineteise mõistmine. Mees peab eriti hästi aru saama, millal on õige aeg lõpetada ja mida naine tahab. Sellepärast oleks hea kui anaalseksi teema on eelnevalt partnerite vahel läbi arutatud ning miski ei tule üllatusena. Kui siiski esineb valu tagantpoolt seksides, peaksite pöörduma arsti poole, sest tegu võib olla mõne tõsisema tervisliku probleemiga.
 
irw 20. märts 2016, kl 12.08
Kui rahvas sittaja ja ravija vastu sama intensiivselt üles tõuseks nagu selles teemas autori vastu, oleks delfi juba ammu parem paik. Naljakas, las persenussi austaja ja kopeerija möllab, tema tegemisi vaatame vaikselt kõrvalt, aga kui keegi julgeb arvata, et see pole päris õige, teeme arvaja kollektiivselt maatasa, mis ta õige endast mõtleb...!:DDD
 
Karl.Marx.jun 20. märts 2016, kl 12.45
Siin on nagu näitemängus- üks klassik on ütelnud, et kui esimeses vaatuses on jahipüss seinal nagis siis viimases teeb ta pauku-, kui teemaalgatajaks on pimesikk siis lõpp läheb anaaliks kätte ära.
 
to irw 20. märts 2016, kl 14.55
irw Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kui rahvas sittaja ja ravija vastu sama intensiivs
> elt üles tõuseks nagu selles teemas autori vastu,
> oleks delfi juba ammu parem paik. Naljakas, las pe
> rsenussi austaja ja kopeerija möllab, tema tegemis
> i vaatame vaikselt kõrvalt, aga kui keegi julgeb a
> rvata, et see pole päris õige, teeme arvaja kollek
> tiivselt maatasa, mis ta õige endast mõtleb...!:DD
> D

Like!:)
sellised me siin olemegi, peegel on halastamatu.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!