Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
nii sulnis ja lilleline paik
 
taksikasvataja 27. märts 2016, kl 14.16
mida te selle kohaga siin korraldanud olete?
 
Dahle 27. märts 2016, kl 14.23
Pühad...
 
juhtub kahjuks 27. märts 2016, kl 14.26
Vaimse hälbega isik leidis ka siin endale väljundi.
 
fie 27. märts 2016, kl 14.37
vot see on kui peast juba natuke nihkes vanematele topitakse arvuti nina alla. kui keegi arvab, et teismelised netis igal pool laamendamas käivad, siis eksite. tiinekaid peale oma musa ja sotsiaalse suhtluse huvitab vähe. sellised kohad nagu see siin on täiesti hüljatud vanurite teema. kui juba vaadata neid hüperseksuaalseid eneseväljendusi, siis elatakse täiega välja oma nõuakaaegset allasurutud elu. polnud suhteid, polnud seksi, polnud riideid, polnud omaette korterit. mitte midagi polnud. pole ime, et kõike seda normaalses arengufaasis saamata vanas eas lolliks minnakse.
 
fie 27. märts 2016, kl 15.23
aitäh, et lasksite ära kustutada.
minu komment 14.37 oli mõeldud teatud ajukääbikule, kelle üllitis õnneks taevasse lendas.
 
kaljukits 27. märts 2016, kl 16.01
kuulge, mis pagana pained ja lapsepõlvetraumad teid vaevavad, et normaalselt suhelda ei saa? kui mingi 1 kuni 2 mõttetut vanainimest siin oma tubast sunnitud elu välja elavad, siis mida te vaeva näete? varsti kärvate maha nagunii. seega otsige endale mingi muu väljund. oli siin püsikate teema, kes rääkis, kes jagas mussi. kedagi ju ei seganud. mis te, pagana invaliidid, endale kolu peale karmavõlga kogute? tahate kusagil viriseda ja maailma lahterdada, siis tehke teema ja laske käia. milleks teistele sisse sõita.
 
fiele 27. märts 2016, kl 17.54
Ajukääbik oled sa ise!
 
Sid. 27. märts 2016, kl 18.46
fiele Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ajukääbik oled sa ise!


Nii tore, et mõni vanur ennast kohe ära tundis. :D Selmet vait olla, on vaja kohe kiunuda. Aga eks see koer ikka kiunata, kes kiviga pihta sai. ;)
 
jus, Sid 27. märts 2016, kl 18.50
jah vanamehel Sidil saigi kohe möla lahti tõmmatud. irw.
 
Sid. 27. märts 2016, kl 19.01
jus, Sid Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> jah vanamehel Sidil saigi kohe möla lahti tõmmatud
> . irw.

Kas penskari elu on tõesti nii igav, et igale postitusele peab vastama? Kui targemat teha midagi ei ole, mine jaluta õues, päike veel paistab ja muidu ka mõnusalt kevadine see olemine. :D
 
on igav jah, Sidil 27. märts 2016, kl 19.15
vaadates Sidi kiireid reageeringuid, on näha jah,m et vana venelasest hooldajatädi Susan, vaatmata pakkjalgadele, ei suuda pensakarist Sidi lõbustada piisavalt.peab kohe netis kommentaare jahtima.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!