Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Ma mõtlen, et...
 
viimne 11. aprill 2016, kl 18.08
Igayks on oma saatuse sepp ja oma ónne valaja.
 
Mats 11. aprill 2016, kl 18.18
Merilin Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Loen ja imestan - siia on sattunud kokku rahvas, k
> es mitte kunagi ei eksi, samuti ei haletse ennast,
> ei tee vigu, ei ole segaduses jne.
> Halvasti üt
> elda on lubatud kõigil, v.a teema autor, tema peak
> s kõik matsud vastu võtma, pea norgus süüd tunnist
> ama, kuid mitte mingil juhul ei tohi kasvõi end ka
> itsta, sest siis on ta kohe ära teeninud saatuse k
> õige karmimad käigud. Jään siis ootama, missugust
> tuld ja tõrva saatusel minule veel varuks on. Ega
> palju hullemaks niikuinii enam väga minna ei saa.

Ole optimistlikum, alati saab!
 
Ariel 11. aprill 2016, kl 18.43
Kuule Merilin niimoodi küll ükski mees sinuga tutvuda ei taha. Sa kirjutasid küll et tahadki vallaline olla aga mingil põhjusel on teema siia nurka jõudnud. Sellise kiunumisega leiad ainult sama kibestunud sookaaslasi.
 
Naine 11. aprill 2016, kl 19.01
Teemaalgataja, kas sa ei pane enda juures tähele yht tôsiasja - nimelt ohvrimeelsus. Ja see on omadus mis ei meeldi ei naistele ega ka meestele. Vbl sa sp peadki end nii heaks kes koguaeg annab aga keda pidevalt no pekstakse. Miks muuta end ohvriks kui saab ka teisiti? Kas elu ei ole veel piisavalt õpetanud?
 
Naine 11. aprill 2016, kl 19.06
Lisaks, kõigil esineb nii enesehaletsuse perioode kui ka ohvrimeelsust - teatud olukordades. Kellel rohkem, kellel vähem. Oluline on see, et see tunne/ emotsioon tabatakse ãra ja ohjeldadakse ennast, mitte ei laskuta kõige ja kõigi syydistamisse. Sa said nyyd teada oma probleemi põhjuse, vähemalt 2 neist. Järgmistes suhetes lihtsalt kontrolli ennast ja ära muutu ebameelduvaks. Ilusat elu sulle!
 
kaasamõtleja 11. aprill 2016, kl 19.19
KUULAMINE on oskus panna end teise inimese olukorda. Oskus mõelda, mida ise selles olukorras teeksid ja kuidas selle probleemi lahendaksid. Kahjuks paljudel see oskus puudub.
 
mugavuspagulase õnn 11. aprill 2016, kl 19.23
viimne Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Igayks on oma saatuse sepp ja oma ónne valaja.
----------------
kuhu peldikupotti siis see mugavuspagulane oma õnne käib valamas?
 
Microsoft 11. aprill 2016, kl 19.31
Merilin, kui keegi kohtleb sind halvasti, siis on temal midagi viga, mitte sinul. Normaalsed inimesed ei pühenda oma elu sellele, et kellegi teise elu ja enesekindlus hävitada.
 
Naine 11. aprill 2016, kl 19.33
Huvitav, veidi aega tagasi siin figureeris yksa sarnase olekuga naine. Siis oli probleemiks see et ykski naine ei taha temaga sõbrustada. Syydi olid absoluurselt kõik inimesed, sest keegi ei mõistnud - kui hea ja tore inimene postituse autor oli. Seal jahuti tuhandete postituste ulatuses ja pakuti ohvrile ka sõprust - mida ta vastu ei võtnud....
 
to naine 11. aprill 2016, kl 19.37
ja sina TEAD paari postitust lugedes, et autor EI OLE hea ja tore inimene, on halb, kõigi süüdistaja? ehk tal on mingi mure, hoopis suurem, kui me siin aimata oskame, aga ta postitas oma kirja lihtsalt valesse kohta, siia ussipessa, kus käib võitlus elu ja surma peale.
 
Naine 11. aprill 2016, kl 19.48
:-)ei kavatsegi hakata teiega jahuma. Terve mõistusega inimene teeb oma elust ise järeldused ja võtab arvesse ka kriitika ja muudab end - kui soovib. Kui aga seda kõike ei soovi, vaid eesmärgiks on enesehaletsus ja ohvrimeelsus - siis on see tõesti õige koht. Siin saab piisavalt tähelepanu - ja tulemust ei mingusugust. Aga kõike ilusat teile - ma tundsin autori ära,tegemist peax olema ka varem figureerinud autoriga :-)
 
Naine 11. aprill 2016, kl 19.52
Kui mõelda läbi ajaloo väga suurtele ja tõeliselt headele inimestele - siis neid ei ole kunagi keegi ära kasutanud. Headust, st tõelist headust ei kuritarvitata sest sellise inimese vastu tekib austus. Aga nö silmakirjalik headus ehk ka ohvrimask - siin ei ole tegemist headuse vaid lihtsamast lihtsa isekusega. Kui inimene on kogu hingest hea siis ta tunneb tingimusteta rõõmu andmisest mitte ei oota vastutasu. See jutt oli lihtsalt selleks, et meist siin ei ole keegi hea...
 
merilinile 11. aprill 2016, kl 20.13
Tegelikult me peaksime enda vihkajaid ja kadestajaid austama, sest nad on inimesed, kes arvavad, et me oleme paremad kui nemad.;)
 
to Naine 11. aprill 2016, kl 20.25
paluks mulle ka neid imettegevaid prille,mille järgi aru saada,kes on kes. sa pole oma oletustega trollidest targem.
mansion ghost 11. aprill 2016, kl 21.09
Teemaalgataja paistab olevat üks küüniline manipulaator, kes manab endale märtrioreooli. Tegelikult hoiab iga mõistusega mees sellistest aupaklikku kaugusesse. No mida "kõike" ta siis pakkus midagi vastu soovimata? See kõlab juba iseenesest absurdsena.
´Naisega` võiks luurele minna küll, sihuke kass, kes käib omapäi ning enamasti maandub käppadel. Ma lihtsalt oletan.
 
Merilin 11. aprill 2016, kl 21.40
Nähke asja helgemat poolt, Merilin andis teile kõigile täna võimaluse end hästi tunda.
Naine võib mu nime siia kirja panna, kui ta väidab ennast mind tundvat. Mina ei tunne siit kedagi, aga mis see loeb. Teie siin tunnete mind ja see loeb.
 
Alu 11. aprill 2016, kl 21.50
Autor vist pani vähe pange oma hyyetega. Igatahes vastuhyydeid, et mehed on ja mehed pole see esile ei toonud. Kevadine aeg, kóigil armumistega kitsas käes, tagarääkimise aeg alles augustis.
mansion ghost 11. aprill 2016, kl 21.52
Tibusid loetakse ikka sügisel (no võibolla veidi hiljem) ;D)
 
Dahle! 11. aprill 2016, kl 22.08
Mina teen Merilinile pai ja ütlen, et kõik möödub!
mansion ghost 11. aprill 2016, kl 22.13
Jajah, ükskord saabub pimedus ja RAHU kõigile meist. ;D)
Seni aga naudime seda mis meil on ja püüame vältida seda mida tegelikult vaja pole.
 
to teemaalgataja 12. aprill 2016, kl 00.14
Pole siin lugeda ja imestada midagi. siin istuvadki koos sellised targutajatest elutargad, kes jagavad oma teadmisi ja arvamisi juba aastakümneid, muidugi millegipärast jäävad need targutused ja õigesti elamiseõpetussõnad neil omalgi ainult siia klahvide tagumise ulatusse. nagu vaata alugi, kõik mida ühel naisel pakkuda mehele on tujud ja tahtmised ja arvamised ja ...... Kohe selline tark mees.
 
Naine 12. aprill 2016, kl 06.00
Nimi- teemaalgataja - sa meenutad oma kirjastiili ja olekuga naist kes figureeris siin naistekas nime P all. Kas see oled sina voi siis keegi teine, ei oska öelda aga inimtyyp on sama.
 
Naine 12. aprill 2016, kl 06.17
Ja Merilin - sa ei anna inimestele voimalust end hästi tunda ei siin footumis ega ka päriselus. Kui inimese juures tuntakse end hästi - siis sellele ei lajata sinu väljendit kasutades vaid tahetakse aina ja aina uuesti head enesetunnet kogeda. Ja sinuga ei ole mõtet ka vaielda kui oled sama mis P - siis see on mõtetu. Vastuseks Maison Ghostile - jah minu kirjeldus läks täppi - lisaksin ainult et oman ka koeralikku lojaalsust lisaks kassikäppadele maandumisoskusele. St isegi siin väga lyhiajaliselt figureerides on võimalik ära tabada inimtyypi. Kõike ilusat teile kõigile, rohkem siia ei postita ja kui kellelgi Merilini voi P-d päästa õnnestub siis võiks uue postituse luua :-)
 
maison 12. aprill 2016, kl 07.12
kirjaoskamatud naised on aut! võiks ikka areneda!
 
Porgandid ootavad 12. aprill 2016, kl 13.36
to teemaalgataja Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Pole siin lugeda ja imestada midagi. siin istuvadk
> i koos sellised targutajatest elutargad, kes jagav
> ad oma teadmisi ja arvamisi juba aastakümneid, mui
> dugi millegipärast jäävad need targutused ja õiges
> ti elamiseõpetussõnad neil omalgi ainult siia klah
> vide tagumise ulatusse. nagu vaata alugi, kõik mid
> a ühel naisel pakkuda mehele on tujud ja tahtmised
> ja arvamised ja ...... Kohe selline tark mees.

Pista aga näpp mulda ja ole kõigest üle:D
 
Merilin 12. aprill 2016, kl 16.54
Naine, kes hõiskas, et tundis mu ära on ämbris - ei ole ma P, ei teagi, kes on P ega huvita ka. Oma eluga piisavalt tegemist, et teiste jälgi ajada. Nii et ei ole sa hea inimestetundja, nagu endast arvad. Samuti ei saanud tuhkagi aru mu viimasest postitusest. Kokkuvõtvalt võib öelda, et teilgi on vigu, kes te neid minust hoolega otsite ja leiate.
 
Alu 12. aprill 2016, kl 17.00
Autorile.

Tead, sa oled jumala õigesse kohta oma teema teinud. Kogu selle foorumi edulugu ongi ainult see, et aastaid pole suudetud välja selgitada kõige paremat ja veatumat. Ikka ja jälle tulevad uued teemad peale ja järjekord läheb sassi.
 
Merilin 12. aprill 2016, kl 17.45
Mulle tundub, et parimat ja veatuimat kui Alu ei ole võimalik leida. Lõpetage otsingud.
 
Merilinile 15. aprill 2016, kl 18.53
alu on kõige viimane, kes siin kellegi poole võiks tatti loopida, aga eks ikka elus nii, et parim kaitse on rünnak. alu arvab, et kui teisi mustab, siis ise muutub järjest nooremaks, ilusamaks ja targemaks. eriti targemaks.tühi lootus tal.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!