Saame tuttavaks
Tutvuks huvitavate inimestega
.Kurjam 26. mai 2016, kl 21.06 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 521 |
Mees Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> 20 aastastest kollidest lödimagudest hoian eemale.
>
>
> Tavaliselt keskmine 20 a naine on talutav,
> aga 40 a mitte. Erandid on vanemas eas fitnessi t
> reenerid ja igapäeva sportlased.
>
> Umbes 30 a
> naine hakkab rasvuma. See on täiesti antiseksuaal
> ne.
Kas siit võiks aru saada, et 40 kümpised naised peaks nööri kaela panema, või rongi alla hüppama? Et siis nagu elu läbi?
Isiklikult vaidleks vastu, olen nàinud 40 seid naisi kes isegi 20a. Meestel jalust nõrgaks võtab ja olen näinud 20+ naisi kelle eest ise putku paneks... kõik on suhteline ja kindlaid reegleid pole...
-------------------------------------------------------
> 20 aastastest kollidest lödimagudest hoian eemale.
>
>
> Tavaliselt keskmine 20 a naine on talutav,
> aga 40 a mitte. Erandid on vanemas eas fitnessi t
> reenerid ja igapäeva sportlased.
>
> Umbes 30 a
> naine hakkab rasvuma. See on täiesti antiseksuaal
> ne.
Kas siit võiks aru saada, et 40 kümpised naised peaks nööri kaela panema, või rongi alla hüppama? Et siis nagu elu läbi?
Isiklikult vaidleks vastu, olen nàinud 40 seid naisi kes isegi 20a. Meestel jalust nõrgaks võtab ja olen näinud 20+ naisi kelle eest ise putku paneks... kõik on suhteline ja kindlaid reegleid pole...
Hee 26. mai 2016, kl 21.45 |
Huvitav, et mõnele meesterahvale üle 40 naised kohe igal pool ette jäävad. Ilusaid ja seksikaid inimesi, nii mehi kui naisi, on igal pool, ainult siruta käsi välja.
Mina märkan küll ainult ilusaid inimesi....koledatest justkui libiseb pilk üle...nagu postist või prügikastist...näed, aga ometigi ei näe.
Tobe on vinguda kellegi vigade üle...
Mina märkan küll ainult ilusaid inimesi....koledatest justkui libiseb pilk üle...nagu postist või prügikastist...näed, aga ometigi ei näe.
Tobe on vinguda kellegi vigade üle...
mees linnast 27. mai 2016, kl 11.50 |
Lisa postitus