Saame tuttavaks
milline naine on analoog 93 aasta Passatiga mehele?
Mees 06. oktoober 2016, kl 19.52 |
ülakomale 06. oktoober 2016, kl 22.25 |
Alu 06. oktoober 2016, kl 23.42 |
Rumalale teemaalgatajale 07. oktoober 2016, kl 12.51 |
Chätryyn 07. oktoober 2016, kl 15.31 |
Alu 07. oktoober 2016, kl 20.53 |
tegelikule junnile 08. oktoober 2016, kl 04.03 |
Mul on kahju sinust, kes sa Alu nimel siin mingeid junnipostitusi ühtelugu teed. Alu pole kunagi mingit junnijuttu kirjutanud. Mis arenguetapp sul 20.53 vahele jäi, ja millises staadiumis- üsasiseselt või puuduvad sul ülde vanemad, kes mingitki kasvatust-õpetust oleksid õigel jaganud. Sa oled sellist junnipläusti kogu foorumi täis pasandanud. See on lame... millal sa selle lõpetad. Püüa areneda. Kedagi ei huvita see junnijutt.
ilmselt 08. oktoober 2016, kl 13.01 |
areneda püüdev junnide tekitaja 08. oktoober 2016, kl 14.22 |
10 aastat olen püüdnud tutvuda ja kuidagi ei õnnestu, kedagi ei huvita. Olen üsna veetlev naine vooolja keskkohaga, mitte mingi kaks konti ja kusehais küünepikendustega. Tegin endale alust ja sidist suured vedelad julgad ja lõikasin need junnideks. Hea hermese kotiga kaasas kanda. Las tahenevad veidi, siis topin nad omale tuppe. Sobivad hästi haigustest puretud ja elu näinud eskorttüdruku lembeõnarusse. Eks teinekord lamisen edasi, kui junnid hästi veereda ei taha.
Alu 08. oktoober 2016, kl 17.31 |
alu.junnile 08. oktoober 2016, kl 17.33 |
Kitty 08. oktoober 2016, kl 18.03 |
Alu 08. oktoober 2016, kl 19.51 |
19.51- le 08. oktoober 2016, kl 22.02 |
Alu 10. oktoober 2016, kl 02.46 |
megairwitus 10. oktoober 2016, kl 10.28 |
makaagijùnn Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> mina ikka liban ise iseenda nimel. kle kloun, sa i
> kka ei saa aru. muidu olen aluj.unn, kyll. see kor
> d ei olegi midagi Hermese kotist, ega sidi pä.rkas
> ilmast ega Kittyst kirjutada.
jùnn oled sa küll, aga miks aku nime all s-itta pritsid? kirjuta pärakasilma nime alt, mille ise endale panid.
kas feik hermese vakstukoti omamine paneb muidu nagu feik nimede alt kirjutama vää? irw.
-------------------------------------------------------
> mina ikka liban ise iseenda nimel. kle kloun, sa i
> kka ei saa aru. muidu olen aluj.unn, kyll. see kor
> d ei olegi midagi Hermese kotist, ega sidi pä.rkas
> ilmast ega Kittyst kirjutada.
jùnn oled sa küll, aga miks aku nime all s-itta pritsid? kirjuta pärakasilma nime alt, mille ise endale panid.
kas feik hermese vakstukoti omamine paneb muidu nagu feik nimede alt kirjutama vää? irw.
Alu 10. oktoober 2016, kl 11.13 |
õpetajanna 10. oktoober 2016, kl 11.24 |
Sõle tänavalt 10. oktoober 2016, kl 13.30 |
ka õpetaja 10. oktoober 2016, kl 14.03 |
Just need lametised, kes siin kõige enam hüppavad, on ise ilma jäänud norm.kooliharidusest... norm kodust ja lametsevad siin lamedusi. Kusjuures nende kasvatamatute võsukestega tuleb õpetajatel koolis maadelda ja pehmete valdkondade esindajatel tegeleda, nii nagu foorumitegelased on hädas nende vanematega...
eelmisele lamerinnale 10. oktoober 2016, kl 14.23 |
ka õpetaja 10. oktoober 2016, kl 14.37 |
Kasu on nii palju, et oskan eristada lamedusi ja tõelisi pärle. Kõike ei mõõdeta rahas. Eriti haritust. Sul enesel vahel piinlik ka on? Sinu lamedused on ära peletanud enamiku lahedatest foorumikülalistest. Kui oleksid ka ainsama hädise diplomi saanud... ei pläustiks siin tobedusi. Kunagi pole muidugi hilja... saad veel inimeseks.
pärakumakaak 10. oktoober 2016, kl 16.57 |
kui on teada 10. oktoober 2016, kl 19.31 |
kui on teada, et su õpetajaameti eest antakse sandikopikaid ja sa teadlikult valid sellise eriala, siis pole ikka kõik korras
need on sellised laisad kerge vastupanu inimesed õpivad ameti ja lähevad ametnikuks pensini, ei mingit saavutusvajadust, lohutavad ennast sellega, et õnn ei ole rahas ja sisemine ilu on olulisem, kui kole välimus :)
need on sellised laisad kerge vastupanu inimesed õpivad ameti ja lähevad ametnikuks pensini, ei mingit saavutusvajadust, lohutavad ennast sellega, et õnn ei ole rahas ja sisemine ilu on olulisem, kui kole välimus :)
pärakakam aakaak Alu 11. oktoober 2016, kl 01.34 |
ka õpetaja 11. oktoober 2016, kl 04.01 |
Saavutus on see, et kujundan sinu lapse maailmavaadet, et ta ei mõtleks nii nagu sina. Sul on väärastunud mõttemaailm, aga sa ise seda ei adu. Sa ei adu ka seda, et oma nina ei topita võõrastesse asjadesse... veel enam... oled valelik inimene, kes esineb võõraste nimede all. Kas see on saavutus? Ma suudan panna rohkem kui 20 inimest korraga tegema ühte ja sama tegevust. See on saavutus. Suudan panna mõtlema, arutlema ja aru saama mis on õilis, hea/halb.
Kui rääkida enese heaolust, siis oman mitut kinnisvara, käin aastas mitu korda reisimas, mul on lõõgastavad hobid ja lapsed. See on saavutus.
Suurim saavutus on, et ma ei hala. Tunnen rõõmu pisiasjadest, looduse imedest. Ja järjepidevalt püüan sinusugusele lontrusele selgeks teha, et areneda on vaja. Mine kooli. Saad tiivad.
Kui rääkida enese heaolust, siis oman mitut kinnisvara, käin aastas mitu korda reisimas, mul on lõõgastavad hobid ja lapsed. See on saavutus.
Suurim saavutus on, et ma ei hala. Tunnen rõõmu pisiasjadest, looduse imedest. Ja järjepidevalt püüan sinusugusele lontrusele selgeks teha, et areneda on vaja. Mine kooli. Saad tiivad.
pärakusilm õpetajannale 11. oktoober 2016, kl 11.09 |
mina suudan panna 20 junni korraga veerema. Alu nime alt. Suudaksid sa lastele õpetada sellist tehnikat? Ei suuda. Iga õpetaja suudab seda, millega hoopled. Tühikargaja oled. Sest sul pole kahesaja ruudust tagumikku ja vanust 36. 10 a juba. Hermese kotti ka pole ja eskorttüdrukuks olla ei oska. Kuidas sa üldse julged ennast naiseks pidada??
Lisa postitus