Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
kas 39 a naine võib end maha matta?
 
naine 15. oktoober 2016, kl 13.01
kas 39 a naine on tõepoolest liiga vana???

pakkumise ilus naine

kui oled 25-39 aastane mees kes saab elus hakkama, on näiteks firmajuht ja omab kinnisvara, siis tutvun
 
mees47 15. oktoober 2016, kl 13.13
minu jaoks on ta vana aga neid "poetaguseid" kandidaate peaks ju jaguma, iseasi kas nad mingid juhid on, ehk 1-toalise NL aegse korteriga autojuhi ikka leiad...
 
tundub 15. oktoober 2016, kl 13.16
39-aastane varanduseotsija on tõesti liiga vana.
 
küsimus 15. oktoober 2016, kl 13.56
mis kott teemaalgatajal on?
 
mida teil pakkuda on? 15. oktoober 2016, kl 14.10
Kullakaevajate edukaks vanuseks on kuni 25. Sellest üle on juba lehmistunud.
 
Alu 15. oktoober 2016, kl 14.23
irw. Milleks on vaja elus hakkama saaval mehel nii vana naist arumaisaa?? Hakkama saav mees valib ju värskema kui sellise parim enne möödas...
 
maniila 15. oktoober 2016, kl 15.16
he-hee! palju kisa, vähe villa:) 47-a mees ju jumalast rauk juba! sellist ei taha isegi 40a. naine, rääkimata 20-sest. olgu või üle kullatud
 
:) 15. oktoober 2016, kl 16.07
Vanus üksi ei määra mitte midagi, on 50-aastaseid naisi, kes meeldivad nii endavanustele kui endast noorematele ja vanematele ja on 20-aastaseid, kel ei õnnestu endale kaaslase valik. Lisaks loeb muidugi tutvuse ja suhte eesmärk, "kullakaevajate" puhul ehk tõesti peab alla 30 olema, aga küsitav on, miks peaksnaine end nii odavalt kätte andma kellelegi :) Eelnev jutt kehtib ka meeste kohta, kõik oleneb konkreetsest inimesest ja tema eluhoiakust, kui 30-aastasel silm ei säraja ta ei oska enda jaoks elu mõtet ja tähendust leida, on kurb. Imetlen siiralt oma 80-aastast vanaema, ta teeb väliselt paljudele paarkümmend aastat noorematele silmad ette, aga veel rohkem imetlen tema hoiakute, väärikust ja elutahet. Temagi leiaks palju, mille üle kurta ja viriseda, aga kätt südamele pannes, ma polegi teda vist kunagi elus millegi üle virisemas kuulnud...nii et palju on ikka suhtumise küsimus:)
 
Alu 15. oktoober 2016, kl 16.29
minupoolest võib naine ju tahta või mitte tahta midaiganes. Ega see teda ennast nooremaks ega tahetavamaks tee:)
 
to :) 15. oktoober 2016, kl 17.51
Palju on suhtumise, aga veel palju rohkem kaasasündinud loomulaadi küsimus. Egas asjata öelda vahel, et õnn on geneetiline.
 
soovitus 15. oktoober 2016, kl 18.33
39 a naisel pole asja tutvumise foorumisse

tahab ainult litsilüüa, endal lapsed kodus nälgas
 
viktor 15. oktoober 2016, kl 18.51
valik teele viira või martina põldvere, pole kahtlustki et valik oleks viimane. vohh nii on vanusega.
 
naine 15. oktoober 2016, kl 19.00
Mis juttu sa ajad naine? 39 naine ei ole veel vanagi. need mehed, kes siin 20 aastaseid naisi taga ajavad, on vanad - öeldakse, et mees on siis vana, kui nooremat naist tahab ja naine on siis vana, kui nooremat meest tahab. Mina saan 35 ja tunnen ennast väga seksikana. Mehed vahivad silmad töllakil ja keel nabani järgi, isegi siis, kui omal naine kõrval olemas. Mina tahan veel vanemat meest, seega olen veel noor oma 35 aastaga. Naine on vana siis, kui kaks kätt rinnal kirstus. Mees on siis vana, kui jalgu juba järgi lohistab.
 
ei ole vana 15. oktoober 2016, kl 19.59
kindlasti mitte veel vana, eks see oleneb ju inimesest ka
 
võiks lisada 15. oktoober 2016, kl 20.29
et naine on siis ka vana, kui ta sarnases kohas 10a edutult on tutvunud. Pealeselle võib ta veel olla paks, hermese koti ja lõualotiga:D
 
aga 15. oktoober 2016, kl 22.05
kui alu on siin 10 aastat tutvunud kas ta on loll, kole või saamatu?
 
agale 15. oktoober 2016, kl 23.17
kas alu tutvus sinuga vä?
 
Oi-oi 15. oktoober 2016, kl 23.40
Kust see lollide koloonia lahti lastud või pesitsevad siin koguaeg?
 
42mees 15. oktoober 2016, kl 23.48
39.pole küll vana.on naisi kes 40 ja teevad mõnele 30nesele silmad ette.tihti keskeas naised kipuvad riietuma proualikult.vabalt võiks ju kanda nooruslikku stiili.tihti 40nesed naised püüavad teha endale mingeid imelikke väärikaid soenguid.
 
eelmisele klounile 15. oktoober 2016, kl 23.50
mis silmi nad siis noorematele naistele ette teevad, pärakasilmi või?
 
pigem kloun 15. oktoober 2016, kl 23.53
 
velts 16. oktoober 2016, kl 00.00
Mida tähendab sinu jaoks teistmoodi seks? Põhimõtteliselt võib selle alla liigitada kõik seksitüübid, mis erinevad tavapärasest ja normaalsest seksist.

Glamour.com rääkis seksi eksperdi Emily Morse'iga, et panna kokku nimekiri nõuannetest, kuidas teistmoodi seksida. Nimekirjas on nii tagasihoidlikke ja vaguramaid võimalusi, kuid ka tõeliselt pööraseid variante.

Kinnisidumine

Võib-olla oleksid nõus voodis proovima näiteks käeraudu? Võite proovida rollimänge ja võid mehe käed ka näiteks tema lipsuga kinni siduda, et teda «taltsutada». Morse soovitas proovida ka näiteks siivutuid väljendeid, kerget hammustamist ja õrritamist. «Mees naudib seda, kui naine teda käsutab, eriti kui naisel on veel midagi seksikat seljas,» sõnas Morse.

Lase tal end võrgutada. Uuesti

Üks moodus, kuidas rollimänge proovida, on jääda iseendaks, aga teeselda, et te ei tunne üksteist. «Minge kohtingule oma lemmikbaari. Tellige midagi juua, vestelge viisakalt, tantsige, aga jääge selle mõtte juurde, et see on teie esimene kohtumine ja üritage üksteist võrgutada,» soovitas Morse. Parim asi kogu selle mängu juures on see, et õhtu lõpus saate koos koju minna ja nautida seksikat «üheöösuhet».

Mängige arsti

«Teeskle, et oled patsient, kes vajab arstiabi. Küsi mehelt küsimusi stiilis «kas see teeb haiget?». Arst on selles mängus domineerivam pool, vaadeldes patsiendi keha ja puudutades seda õrnalt,» pakkus Morse.

Kasutage vibraatorit

See on vaatepilt, mida iga mees naudiks: tee endale tema silme all mõnu, kasutades vibraatorit. Või kasutage seksi ajal mõnd lelu, mis teie mõlema jaoks kogu kogemuse mõnusamaks teeks.

Laksu andmine

Kõigepealt pidage meeles, et laksu andmise eesmärgiks pole partnerile haiget teha. «Eesmärgiks on mängida võimumängu,» selgitas Morse. «Alusta aeglaselt ja anna kordamööda partnerile kannikatele laksu.» Kui see teid rohkem erutab, siis võite mängida, et «karistate» üksteist mingil põhjusel. Põhjuseks võib olla kasvõi see, et üks teist jättis nõud pesemata.

Siivutu jutt

«Partneriga «räpaselt» rääkimine võib esialgu ebamugavustunnet tekitada. Unusta kliinilised sõnad nagu «peenis» ja «vagiina», kasuta oma fantaasiat. Võid alustada sellest, et räägid lihtsalt valju häälega sellest, mis parajasti toimub,» rääkis Morse.

Anaalseks

Kuna anaalseks pole tavaline seks, siis see muudab asja ka veidike põnevamaks. Kas sulle meeldib see? Kas sa vihkad seda? Kui sa ei proovi, siis sa ei saagi teada. «Anaalseksiga tuleb väga aeglaselt ja ettevaatlikult alustada. Eelmäng on väga oluline, alguses võib mees isegi oma sõrmedega anaalpiirkonda «avastada». Kindlasti kasutage libestit, et oleks lihtsam lõõgastuda ning et te ei tunneks valu,» soovitas Morse.
 
Alu 16. oktoober 2016, kl 00.01
minul on junnid. sellpärast kõik noored naised naeravad mu üle. juba 10 aastat.
muidu võiks selle 39-se ju ära lapsendada, aga vaevalt sel naisel isa just kaduma on läinud.
 
39aastane naine tervitab! 16. oktoober 2016, kl 02.23
Mina tahaks selle papinässu endale koju tuua modelliks õue peale seisma. Mul on plaanis teha kunstiline projekt elu kaduvusest siin ilmas. Mõtlesin, et kujutan vana ja koledat ussitanud ja tohletanud hiigelpuravikku, mis on nii vana, et jalg mõne hetke pärast enam tohletanud kübarat ei kanna. Alupapi on ideaalne modell, inspireerib ikka täiega ;))) hohohoo.
Kui kunstipärane seen saab valmis meisterdatud, tuleb perfoomansi aeg. Kõik minu tänava noored naised ja lapsed tulevad üleni valges rõivastuses... ning langetavad leinas pea, seenest on hirmus kahju. Alu loeb samal ajal ennastunustavalt mõnda oma pepuaugu novelli... Naised unustavad seene leinamise ja puhkevad naerma, naeravad ka lapsed, kes tekstist aru ei saa, kogu tänav rõkkab. Kuus neitsit haaravad Alu õrnalt oma kätele, et ta taevatrepini kanda. Korraga ilmub ei tea kust hiigelmammi, tige nagu saatan. Alu saab jalaga tagumikku. Aga kuna ta on vana ja pehkinud, siis laguneb ta koost. Pea lendab küljest ja veereb alla mäge. Suu räägib ennastunustavalt pepuaugu novelli edasi, sest ta on autopiloodi peal, nagu vana leierkast... Sealt tuleb ikka endiselt lugusid viini hoorast, Sade jutte, przenovelle ja anaalseksiõpetusi. Rahvas tuleb seda ilm´aimet kaugelt ja lähedalt vaatama. Alu pea koos räpase suuga pannakse litsimaja-majamuuseumisse aukohale seisma nagu Lenin mausoleumi. Eesti saab kuulsaks ja rikkaks tänu Alu-onkli haigele peale.
 
Alu 16. oktoober 2016, kl 03.31
mina siiski ainult haisen alujun.nide järele.
muud nagu ei olegi.
 
Alu 16. oktoober 2016, kl 11.11
huvitav, kas aluvalu on ka midagi nakkavat? Paistab, et juba mitu mutti ei saa magada ja ulub siin öösel:D
 
Alu 16. oktoober 2016, kl 13.27
Mina olengi see valu,
sest mul valus olla Alu.
Olen vaimne masohhist,
seenevanast pohhuist.
Mul ei ole iial häbi.
mõtlejaks mul väike käbi.
 
Alu 16. oktoober 2016, kl 17.04
mina olen hellitusnimega mak.aak Alujun.n.

aga valutab mul pä.rakas, mis panebki naisi heatahtlikult ju mõnitama.
klounid.Irw:DDDD
 
Mees42 16. oktoober 2016, kl 23.37
Lihtsalt mõni 40 naine onseksikam kui mõni 30nene.vahest elukogemus väljendub ka välimuses.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!