Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Kas keegi, kes tunneb naishingesid, jagaks soovitusi
 
Alu 03. august 2018, kl 14.28
Autorile.

Lugedes uuesti teemat ennast...autor on vist plindris omadega. Tema armas ja kallis teise mehe naine ju ei tea, millist meest ta ei taha. Yldiselt naised vähemalt teavad seda. Ses olukorras ise vist hoiaks eemale ja laseks naisel selgusele jõuda. Sest antud olukorras ei jõua ta sinna iialgi. Tore ajaveetmine koos teema autoriga ja siis on ta veel naine ka lapse isale. Jõuab igalepoole ja kas yldse peabki otsustama kellegi kindla kasuks, kui saab ilmagi.
Või mida arvavad sellest naist naisspetsialistid, väike olukorraga mugandumine pole ju veel kellegi ärakasutamine?:)
 
siresäär 03. august 2018, kl 15.03
no mõned mehed ongi loodud ärakasutamiseks;) lausa naudivad seda........

autorile.
ei oska öelda, mitu titte sa täisealiseks oled kasvatanud ja kui palju magamata öid nendega üleval istunud. aga kooselu rutiinil on kombeks salajaste kohtumiste kõhuliblikaid loiumaks muuta, ka ilma võõra lapse kasvatamise kohustuseta.
ega seepärast põõsasse plagada pole vaja, aga väike kainelt pragmaatiline järelemõtlemise hetk ei teeks paha:)

"Ja õnnetu ei ole antud "case'i" puhul ka mitte keegi"

kui sinu armastuse objekt praeguse mehega, tema lapsega ja tema poolt soovimatu lapsega ühes toas vireledes õnnelik on, milleks siis üldse rüütlit mängima tormad?:D või sain millestki valesti aru..
eks õnne kriteeriumid on muidugi inimestel erinevad.....
 
hing 03. august 2018, kl 16.27
Mulle tundub kahjuks, et see kallis sõbranna pole päris siiras sinuga või on tõesti nii segaduses ja otsustamatu, et seepärast hämab. Üldiselt naine, kes tunneb end petetuna ja solvatuna nagu ütled, ei ajaks sellist juttu, et peab ikka oma mehele truuks jääma. Vähemasti mitte käesoleval sajandil ja meie kultuuriruumis ja olukorras, kus on vastastikused tunded ja tahtmine kellegi teisega olla. Arvestades veel neid elutingimusi ja terroriseerivat tiinekat sinna otsa. Pealegi ei jää temast ka muljet, et sealt võiks erakordselt kõrget moraali eeldada.

Samas ma ei usu, et tal oleks mõttes sind otseselt ära kasutada, vähemasti mitte materiaalses plaanis, sest seda tüüpi naine käituks hoopis teistmoodi, alustades sellest, millistesse tingimustesse ta lapse sünnitab. Võimalik, et tal on selliseid emotsionaalseid vajadusi nagu mõistmine, hoolivus, imetlus, turvatunne, misiganes... mida oma mees ei paku ja sina ideaalselt täidad. Ja need puudused nende suhtes võivad olla ajutised või püsivad.

Igal juhul on sinust õige teda mitte survestada, ta peab ise endas selgusele jõudma ja seejuures mõtlema ka oma lapsele. Suurem vastutus ja seepärast võib tal see ka kauem aega võtta.
 
Alu 03. august 2018, kl 16.56
Hakkab juba tulema, hing:) autorilt saab naine tähelepanu ja hoolivust, kodus on argipäev, millest on hea põgeneda ja mis on selelle igati abiks. Mida saavad sellest kaks erinevat poolt ja mis tulevikku sel nähakse. Mees on valmis asuma võitlusse samal ajal kui naine ei tea kumba meest ta yldse tahaks näha tema eest võitlemas. Parem ju kui nad seda ei teeks ja oleks oma praegusse rolli sisse elanud. Olukorrast uudsuse kadudes võiks mehed parem yldse sõbruneda omavahel et ei tekiks olukorda, kus naine jääb ilma korraga mõlemist.
Vähemalt minus tekitab see vastakaid mõtteid yldse suhete võimalikkusest. Aga vb ongi mees ja naine loodud hoopis selleks et saadakse korra kokku laste saamiseks ja seejätel vaatab igayks ise kuidas hakkama saab
 
RR Wraith 03. august 2018, kl 22.22
Tänan heade soovituste & nõuannete eest :)

Hingele ...
Jap, ma ei ole oma kallist sõbrannat kordagi survestanud ... pigem hetkel pakun talle rohkem nagu moraalset ja materiaalset toetust .. lisaks koos käimised (olemised) ja trenn.
Jap, ja loomulikult ma lasen tal endal teha otsuseid.

Siresäärele ..
Eip, ma ei tunne, et mind oleks ära kasutatud ..
Tõsi ta on, et armastus võib teinekord ka "pimedaks" teha ;) Aga hetkel ma väga hoolin temakesest ja tema väikesest pojast.
Ses mõttes ei oma rahh minu jaoks nagu mingit väga erilist väärtust .. - inimsuhted ja omavahelised suhted on palju olulisemad.

Ja ma ei ole ka selline tüüp, kes "ostaks" armastust. Ja temake ei ole ka "ostetav".
Me lihtsalt saame nii hästi läbi ja .. blin küll .. oleme mõlemad sutsu sellises olukorras .. kus oleks justkui liblikad koos tunnetega ..

Alule ..
Sa ilmselt ei ole eales kedagi armastanud ega kellestki hoolinud .. miks muidu soovitad eemale hoida ;)
 
Edu autorile 03. august 2018, kl 22.35
Sulle pole tähtis mitte lapse kasvatamine, vaid armukestega ringi sõita. Mida oled juba eelnevalt tõestanud!
 
eelmisele sitavaresele 03. august 2018, kl 22.49
Sulle ei pea keegi midagi tõestama. Sünnita kõigepealt laps ja siis tule tarka panema lammas
 
Võimalik ainult Eestimaal 03. august 2018, kl 23.05
Sina kunagi autoriks ei saa, seega ära muretse minu lagunemise pärast. Armunud poisikestele jääb alati mälestus alles.
 
siresäär 03. august 2018, kl 23.22
autorile.

ärakasutamine ei pea tingimata olema materiaalne. võidakse ka lihtsalt heasüdamliku naiivse inimese tundeid ja kiindumust ekspluateerida, omaenda emotsionaalsete vajaduste rahuldamiseks või haavatud hinge ravimiseks või kättemaksuks ebatäiuslikule abikaasale vms.
kui hoolivus on tõesti vastastikune, siis milleks oodata? või on see sulle ükskõik, et temake lapse isaga voodit jagab....siiski mitte kõige õnnelikumana vist?
liblikad koos tunnetega ning mõlemapoolselt kõlab justkui jackpot, mis mitte igaühele osaks ei saa...
armastust muide ei saagi osta. kõike muud küll, sealhulgas ka "mitteostetavate" naiste seltskonda. kõik sõltub ainult hinnapakkumisest:p

"Aga vb ongi mees ja naine loodud hoopis selleks et saadakse korra kokku laste saamiseks ja seejätel vaatab igayks ise kuidas hakkama saab".....

võimalik, et sul on Alu suhtes õigus armastuse ja hoolimise puudumise koha pealt.
osadel inimestel on see eemalehoidmine nagu kaitserefleks, et mitte haiget saada.
nagu mõni proovib eksootilises riigis vürtsikaid toite ning teine hoiab eemale, et mitte keelt ära kõrvetada.
ma ise vist eelistan pigem riskeerida. mis mõte oleks üldse elul, kus pooled maitsed, varjundid ja tunded kogemata jäävad?
 
RR Wraith 04. august 2018, kl 00.15
Siresäärele ..

Tänks aruka komplimendi eest ..

Siresäär .. Veel selline küss .. oletame, et tal juhtus mingi .. ütleme oletame tehniline "apsakas" koduses majapidamises (mitte enda kodus) .. aga ta ei helista mitte oma lapse isale .. aga ta helistab hoopis mulle ja küsib kuidas käituda või mida teha ..

Kuidas Sa naisena sellist olukorda hindaksid ?
Et kas ta usaldab siis mind rohkem, kui kedagi teist ?
 
hing 04. august 2018, kl 08.49
Sry, kommenteerin ka. Sa tegeled hetkel sellega, mida iga armunu teeks - otsid teie segases olukorras märke, mis räägiksid sinu kasuks. Paraku nende apsakate puhul esimese asjana sulle helistamine ei pruugi tähendada suurimat usaldust. See võib tähendada ka, et (a) sa oled lapse isast lihtsalt tehniliselt taibukam, vähemasti temakese meelest, (b) et sa oled rahulikum tüüp, samas kui lapse isal on kombeks taoliste mureküsimuste peale kergelt närvi minna, (c) tal pole peale sinu rohkem meessoost tuttavaid, ka isa mitte, (d) ta teeb end meelega sinu silmis abituks, et saaksid rüütlit etendada. Ja nii edasi, variante on palju... lohutuseks võid alati valida endale meeldivaima.
 
Alu 04. august 2018, kl 10.29
Naljakas. Spetsialistid panevad paika kas on keegi armastanud või ei. Ja kysivad nõu.
Äkki on olemas variant, olen armastanud ja kogenud seeläbi nii möndagi? Jätaks siinkohal igayhele öuguse armastada ja uskuda armastusse nii nagu oskab või tahab aga arvustada teiste armastusi oleks vist liiga amatöörlik:)
 
Lihtsalt Naine 04. august 2018, kl 22.04
Tere hr. RR Wraith.
Teie lahkel loal kasutan ka mina, oma olematus olemises sõna sekka ütlemise võimalust.
Teen seda isiklikult kogutud kogemuste ja vaatleja silmade läbi kogetu summana.
Kuna aastad ja armastus räägivad pahatihti erinevaid keeli, siis alustaks pigem Teie kahe esimesest algusest.
Mingil, ainult teile teadaolevail põhjustel jäi - teie kahe esmasündinud suhe katki ja vindus viisakus tervitustes. Kui toonaste takistuste taassünni võimalus on välistatud, .. siis võid edasi lugeda.
,,,,,,,

Reeglina sünnib naises lapse sünnitamise soov tänuna mehele armastuse eest kellesse ta on armunud. Mehe soo jätkamise soov on kui truuduse vanne ja jäägitu armastuse tõotus.
See kehtib vaid siiski moraali raamidesse mahtuvate naiste puhul.
Reeglina ei oska ju noor armunud plika hinnata suhte võimaliku arengut.
...
Lapse sünnitamine teise poole tahet-valmidust arvestamata on ... mnjah.
Uhkus - saan ise ka hakkama, käi kanni.
või
Kättemaks - sina tegid-sina maksad.
Mina ei mõista, aga ei peagi
,,,,,,,

Igatahes on nüüdseks saanud sinu unelmate neiust, naine kes ei ole oma hetkel toimiva eluga rahul. Väljumiseks ebarahuldavast suhtset on üsna turvaline viis ikka veel vaba eks kelle tundeid ei ole liiga keeruline taas äratada. See nagu eilse supi soojendamine, uue keetmine keerulisem. Samas hapukasasupp läheb peale igat soojendamist ainult paremaks,
...
Kaheksa kuune laps on veel imiku eas. Seega titt kes on alalõpmata liikvel ei õpigi võõrastama.
...
Miks tibi tehno apsu puhul sulle enne helistab kui lapse isale? Lihtne ju. Ta ei taha end lapse isa silmis lollina tunda, sinu puhul ei ole see ju oluline kui tark või rumal ta ka on või ei ole. Mida abitum, seda armsam, sest see annab sulle võimaluse tunda end asendamatu ja vajalikuna.
,,,,,,,
Nii kitsukesed ja ebainimlikud kui tema poolt väidetavad elamistingimused ka ei ole, on need siiski tema lapse isa poolt võimaldatud. Kui see mees enamat ei jaksa, siis on ta ikkagi naise enda poolt valitud lapse isa.
,,,,,,,
Valmidus võidelda naise nimel on ju kenaste rüütellik, aga kui alatu lapse isa kalli neiu koos titega teinepoole ust tõstab - kas sul on siis ka see uks olemas kust see mimm oma lapse ja asjadega sisse mahub?
Ja saad sa olla kindel, et samal ajal kui sina tema ja ta lapse nimel tööd rühmates koju ei jõua, sullegi asendustegelast ei teki?
,,,,,,,,
Võib ju juhtuda, et inimene libastubki vaid korra elus, aga enamasti õpivad nad uisutamise selgeks.
.......

Alu armastuse võimele hinnangute andmine siinkohal on täiesti ebaõiglane.
Ma lihtsalt ei talu ebaõiglust!
 
to Lihtsalt Naine 04. august 2018, kl 23.33
Okkaline saab olema sinu tee, kui pole veel vanas easki saanud selgeks, et elu ongi ebaõiglane. Kui oled alles 20, siis on see veel mõistetav.
 
Alu 04. august 2018, kl 23.53
Elu ongi ebaõiglane-arvavad õigusega tavaliselt need, kes ebaõiglust ise kylvavad. Ôigustamaks ja heal juhul lohutamaks. Arvestades peamiselt ainult endaga, pidades oluliseks omi tundeid ja ainuõigeks omi otsuseid. Kinnitades näiteks, et laste nimel pole mingit mõtet jätkata abielu vms. Jutt on hoopis teine siis, kui nad oma eluga saabuvad ebaõiglusse. No näiteks hoopis neid jäetakse maha või tõmmatakse tool alt. Siis on nemad maailma kannatajad ja ylekohtu all ägajad. Selline inimrämps siis:)
 
Alu 05. august 2018, kl 00.00
Miks tibi tehno apsu puhul sulle enne helistab kui lapse isale? Lihtne ju. Ta ei taha end lapse isa silmis lollina tunda, sinu puhul ei ole see ju oluline kui tark või rumal ta ka on või ei ole. Mida abitum, seda armsam, sest see annab sulle võimaluse tunda end asendamatu ja vajalikuna.

See on jumala armsalt lahti seletatud. Hea pinnas armastuse tekkeks:)
 
Arvamus 05. august 2018, kl 00.50
Tänapäeva mees ongi klappidega puuhobune, kes aru ei saa enda lihtsameelsuse tasemest. Hea on alati helistada sellele, kellel raha taskus aga kunagi ei helista vastupidiselt. Meeste hind on tegelikult ikka väga madal. Loe ja imesta ikka oma kallikese juttu, et õnn saabuski oma õuele? Milline on õnn? Kas ka õnnelik ja aus? Kui õnne jagub siis palun? Kahju pole jagada seda teisega ning pole kahju kasvatada võõrast tibukest. Ainult kahju on ajast, mida pole sina autor suutnud oma lihaseid lapsi kasvatades jagada tõelist õnne?Öeldakse, et kolm on kohtu " seadus "? Sina oledki see kolmas õnn, millest on uhke tunne loobuda?Kunagi kirjutas Gorki, et " Loll on see, kes ei oska tõelist armastust hinnata"? Aga meeldib lõpp Tammsaarest " Hinnata tuleb kõrgelt ja lasta vabaks tunded ", mis sind kunagi õnnelikuks ei tee!
Ole õnnelik, sest mina olen õnnelik ilma sinuta!
 
siresäär 05. august 2018, kl 02.05
Alu Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Naljakas. Spetsialistid panevad paika kas on keegi
> armastanud või ei. Ja kysivad nõu.
> Äkki on ol
> emas variant, olen armastanud ja kogenud seeläbi
> nii möndagi? Jätaks siinkohal igayhele öuguse arma
> stada ja uskuda armastusse nii nagu oskab või taha
> b aga arvustada teiste armastusi oleks vist liiga
> amatöörlik:)

arvamuse avaldamine ei tähenda veel paikapanemist:) miks nii dramaatiliselt?
oletame, et oledki armastanud ja kõrvetada saanud ning usud kaljukindlalt, et vähimagi kahtluse korral on targem partnerile selg pöörata, tunnetele külma vett peale kallata ja põõsasse pugeda. või mida selle eemalehoidmise all mõtlesid?
mulle on mõnigi suhe alguses totaalselt mõistusevastane tundunud. aga südame häälest ja kõhutundest lähtudes on elu nii mõndagi ilusat pakkunud. tuleb vaid anda endale võimalus õnnelik olla.
lotopiletit ostmata jättes jackpoti kindlasti ei võida;)

autorile.
naiselik seisukoht "tehnoapsude" suhtes abiküsimise kohta:
isegi kui meessõpru palju, siis esimesena helistaks loomulikult sellele, kellest mingit praktilist abi oleks loota. paljud internetiseerumise ajastu mehed ei oska lihtsamatki tööriista käes hoida, rääkimata telefoni teel nõustamisest.
mingi usaldus peaks ikka olema ja teadmine, et mehele on sinu heaolu eest hoolitsemine oluline.
suvalisele kliendile ei läheks ju kurtma veetoru ummistuse vms üle.
mõnikord jah saab seda kasutada ka eduka nipina, et mees end ülla rüütlina, st naisele vajalikuna tunneks:)
 
Alu 05. august 2018, kl 11.35
Teemas pole seni veel käsitletud yhte hella kohta-osapoolte vanused. Paistab, et autori kallis ja armas on selline 20-30 tykk, kui elab mingis korteriubrikus, lapse vastumeelselt sigitanud omavanuse mehe ja tolle kellega iganes. Selline hipide ja kalamaja hipsterite värk, et hingame sisse ja välja ning elu on tore. V.a see väike laps. Autor ise on aga poole vanem, töenäoliselt abielumees, kel naisest kopp ees, kasutab sarnaseid väljendeid nagu blin ja on vaimustuses lolli mängivatest tibidest(varem ka silma paistnud).
Et. Muidugi on ju atmastus sellelt pinnalt vöimalik kui mitte isegi hädavajalik. Kysimus vöiks töesti olla, et kas on olemas see uks, kust see sisse mahuks. Rannas käest käimise ilmad võivad varsti otsa saada ja isegi unistuste grand toureris talvele vastu minna on kysitav. Kui muidugi autoril yldse selliine on ja ta pole lihtsalt keskmine eesti mees, kelle kõrgeim eesmörk on pilkutõmbav auto ja sirgete tagumikuni juustega blond. Või blin:)
 
Lihtsalt Naine: elu ongi ebaõiglane... 05. august 2018, kl 18.26
No mitte kuidagi ei saa nõustuda nii rumala väitega!
Ebaõiglased on inimesed, mitte elu. Elu ise oma alastuses on halastamatult julm ja õiglane.
Samal viisil mis täna saad-võtad või annad võetakse-antakse sullegi kord, ka siis kui ise ei mäleta.
Mida külvad - seda lõikad ja ebaõigluse seemneid külvavad inimesed, mitte elu.
 
Lihtsalt Naine 05. august 2018, kl 18.59
Alukene, siin on kõik kirjas:

neil on ainult ühetoaline korter, kuhu peavad mahtuma nii nemad ise, väike laps ja ka siis selle mehe poeg eelmisest abielust. Lihtsalt ebardlik olukord. See poiss eelmisest abielust & kooselust põhimõtteliselt terroriseerib mu kallist sõbrannat ..

Seega järeldaksin hoopis vastupidi.
Abielu rikkumisega vahele jäänud mees saadeti elu nautima ahvatleva armukesega, kaasvaraks teismeline.
Loo autor seevastu näikse neiukesega üsna ühte vanuse gruppi kuuluvat.

,,,,
Muide see, et tiinekad kõiki terroriseerivad on täiesti normaalne. Eriti veel siis kui peavad ema/isa uut elukaaslast süüdlaseks oma turvalise elukeskonna lõhkumises.
Selles loos on tegemist kahe lapsega, kellest üks alles imik ja kolme vastutustundetu lapsevanemaga.
 
RR Wraith 05. august 2018, kl 21.26
Tundub, et Alu näol on tõesti tegu kibestunud inimesega ..
Miks muidu istud keset ilusat pühapäeva Naisteka foorumis ja kritiseerid & halvustad teisi selliste sõnadega.

Alu "kurvastuseks" võin öelda, et minu vanus on natuke üle 40 ja mu sõbranna vanus natuke alla 40. Kõik on hästi ja keegi ei aja mingeid "tibisid" taga. Ka ei ole ma abielus .. kuid ei saa väita, et mul ei oleks kogemusi ;)

Sa Alu oled vist ikka eriline "geenius", kui arvad, et suudad inimeste vanust määrata nende sõnavara järgi :D
 
Alu 06. august 2018, kl 07.39
Tundub ja arvad. Arusaamist mööda ongi see foorum yks spekuleerimise koht ja seda kutsus ka su teema yles. Mille peale sa nyyd ise nii kibestunud oled?:)
 
siresäär 06. august 2018, kl 14.10
mida see osapoolte vanus peaks näitama ja miks hell koht? sünniaastat ja vanemaid ju valida ei saa, ülejäänu on kõik enda teha.......milline inimene on, mida elus saavutab, kuidas enda eest hoolitseb jne. amet, automark ja vanus ei määra tegelikult mitte midagi, vähemalt mina selle järgi kedagi ei diskrimineeri:p
enamus mehi ei saa end ka kõrgesse vanusesse jõudes naishingede spetsialistiks pidada. naised on juba kord sellised müstilised olevused;)
seepärast pole ime kui 40+, oma jutu järgi kogenud mees soovib naiselikku nõuannet, olles omadega natuke puntras.

kuigi jah, see "blin" oli natuke naljakas küll:D
 
Alu 06. august 2018, kl 14.40
Ja naised saavad ennast lugeda naishingede spetsialistiks või? :D Kui saaks, poleks psyhhiaatreid vist yldse olemas, vähemalt ainult meeste olemasolul ei oleks neil tööd.
Seega saaks antud teema tegelikult lyhidalt kokku vòtta järgmiselt-autorile on myts pähe tõmmatud. Ja pole hullu, et ta sest praegu aru ei saa või vastu vaidleb, aastad toovad selguse. Ka naishingedesse:D
 
siresäär 06. august 2018, kl 18.05
antud teema kangelastel vist psühhiaatrit tarvis ei ole. väike psühholoogiline teraapia muidugi paha ei tee, kui see seisneb näiteks võimaluses suu puhtaks rääkida ja keegi kuulata/lugeda viitsib.
ja mütsi pähe tõmbamine enne sügist ju päris kaval idee. vähemalt kõrvad ei hakka esimese lume saabudes külmetama:D
 
Alu 06. august 2018, kl 20.01
Naishingede mõistmise juures on yks kindel asi. Vana ja mittefertiilse naise hingeelu mõistmine tekitab meestes harva probleeme. Noore ja ahvatleva oma aga peaaegu alati. Vaadates sellele vastuolule võib psyhhiaatrist ikka abi olla kyll. Nimelt asi pole yldse naiste hinges vaid hoopis mehe peas. A sest juba keegi kirjutas, et atmunule omadelt neid asju selgelt neid näe ja abi tahetakse saada moonutustele kaasa rääkimisel.

Tsiteerin yhte Kenderi lugu ausast sõbrannast, selle tagasivaatest: oo! Ma olen valetaja! Suurim valetaja sest ma valetan iseendale, et mulle meeldib ausus. Ainus lohutus sellele on see, et ka petta mind ei ole raske, ma iseennast petan rõõmsalt! Ja ma ei taha ausust! Näidake mulle armastust! Iga märk sobib!
 
okei 07. august 2018, kl 17.31
kuule vend, isegi kui sa saad ta endale sealt ei tule midagi head. Sa peaksid teistesse vetesse kalu püüdma minema.

Ei ole mõtet oma prügi tänavale laotada ja sorteerima hakata. See on kole ja haiseb ning kõik teised ka näevad sind seda tegemas. Ja pealegi kui sa leiad selle mida otsisid siis sel pole enam sama väärtust kui need 3 aastat tagasi.
 
Lihtsalt Naine 07. august 2018, kl 18.41
okeyl on tegelikult õigus.
Kui Su koduks ei ole jäätmejaam siis jäägu prügi sinna kus ta koht.
,,,
Ise kahjuks nii julmalt ei julgeks sõnastada, aga mõte on kulda väärt.
 
sõnavara ja vanus 07. august 2018, kl 18.52
sõnavara järgi saab vanust küll määrata, mööda võib panna juhtudel, kui on madalama IQ-ga ja sõnavara ja suhtumine jäänud lapse tasemele, selliseid naisi liigub muideks väga palju tutvumisfoorumites, jutt on 15 aastase oma, aga tegelikult menopaus ja üle 40 tiksub, selliste naiste ühist joont võib märgata ka selles, nad naeravad iga asja peale, isegi pole huumorit olnud ja juba lõkerdavad nagu mitte kõige targemad 15 aastased
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!