Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Anna abi
 
Aita 07. august 2018, kl 19.06
See pole küll antud foorumi teema, kuid võite anda mulle soovitusi vms, kuna mina ei oska. Nii, tutvusin ühe mehega (netis), rääkisime, kõik sobis. Kohtusime, kõik sobis. Mees on üle 40, mina veidi alla 40. Välimus mehel veidi alla keskmise, kuid materiaalselt kõrgelt üle keskmise. Mina olen välimuselt 10 palli süsteemis 8, materiaalne seis talutav. Mõlemal meil on lapsed eelmistest abieludest. Kohtumine oli kena ja klapp oli hea, uuesti ühendust võttis esimesena tema. Räägib maast ja ilmast. Näiteks: kuidas sul läheb, Kui ma hakkan vastama küsimusele, et läheb nii ja naa ja oleks tore jälle näha, siis tuleb põmaki vastus: ma (tema ise siis) lähen homme sõpradega kontserdile... Paari päeva pärast uuesti: kuidas sul vahepeal läinud on, mina siis, jälle, et võiks näha jneja tema vastab, et ma (tema ise siis) lähen kohe sõbrale külla, tal naisel sünnipäev....jne Ja nii ta siis räägib ja hoiab kontakti juba kuu aega. Küsimus, kes ma talle olen????
 
kibestunud mutt 09. august 2018, kl 15.24
Anna aega, ei pea olema meeleheitel perenaine
did_276662 09. august 2018, kl 23.28
Tal on veel teisigi naisi kellega kohtub ja üritab aru saada, et kes sobib kes mitte. Sulle ta seda öelda ei taha, samas pole sa talle nii vau, et ta kohe sinu ära valiks. Võimalik, et tal on mõnega ka intiimsem suhe ja ta kardab, et sinuga võib ka asi ruttu sinna jõuda ja siis on tal endal asjad sassis.
 
Kas 10. august 2018, kl 07.59
Kui välimus on 10 8, siis mõistus on 10 2.
40 aastane naine ja nii rumal.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!