Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Korralik aus Truumaamees, Lugupidamisega Üllar otsib oma ellu üht ainsat õiget truud
Üllar King 25. mai 2019, kl 07.58
Üksik vaba ja vallaline maamees ning Truumees 39 aastane Üllar Mõistva suhtumisega, otsib tänase päevani, oma ellu üht ainsat õiget truud elukaaslast kallimad armastavad tulevast naist elukaaslast terveks eluks tõsise suhte ja Perekonna loomisele eesmärgil.
Olen pea seitseteist aastat olnud järjepidevalt üksik vaba ja vallaline maamees ning Truumees kuigi igatsus on mul siiski rinnas tahaksin kohtuda elu armastava naisega.
Telefoninumber 59820204 või teine telefoni number 59820508.
Naiste vanus alates võib olla 18 kuni 37 eluaastat, Asukoht eriti ei määra tähtsust.

King
 
olen jälginud 25. mai 2019, kl 14.54
Siia ei tule isegi vanu mutte (peale ühe irwi muidugi, kes teeb ise postitusi ja näeb neis mingit vanameest), noori naisi siin pole küll lootust kohata.
Kas tõesti pole muid portaale tutvumiseks? Soovitage Üllarile. Aga kes soovitab, kui kedagi pole.
Ehk irw soovitab? :D
 
Irw! 25. mai 2019, kl 15.15
Ikka soovitan. Eriti vana rosinameest, kes kuidagi endast 20a. noorema naise preestrile kaotamisest üle ei saa ja sellest pedebaaride pelleritest rosinaprômmijatelt lohutust otsima läks. Kuna vana rosinamees päris naise mõõtu ikkagi välja ei anna ja kod. teemataja jälle mehe mõõtu nagu näib, siis saaks neist kahepeale ehk suht mõistlikuma olese, kui nad eraldi on..irw!!
 
Eelmisele 25. mai 2019, kl 22.47
Kas lesest sai juba olese? Irw!!
 
Viimasele 25. mai 2019, kl 22.59
Kuidas sa lesk olla saad, vana rosinamees, kui sa elus ühtki naist saanud pole. Egas su rosinaprõmmijatest lahutamine sind veel leseks tee..irw!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!