Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Kõik minu isiklikud luulesõnade kogumik pärineb, alatest eelmisel aastal 2018 kevadel kuni sügiseni. Kõik tööarvutisse üles kirjutatud.
Üllar King 20. juuni 2019, kl 06.07
Igal naise ja mehe vahel on juhtumid pärast jagu nagu kirjud koeri
Elutõde ja elukogemuste tarkusest.

Ole ilus. Me soovime olla ilusad, kuna kõik seda ootavad. Ole lihtsalt ilus. Kuid milles on ilu? Kas kõike saab hinnata ilu põhjal? Kui oled ilus, siis kas kõik muu on teisejärgulune? Kas ilus ei või olla kuri? Või solvunud? Vihane ja pettunud? Kas ilus inimene võib mõnikord rumaluste peale jalgu trampida, sest ta lihtsalt ei suuda sellega leppida? Kas ilus inimene võib olla vahel sorakas?
Elu ei seisne ilus. Selles klassikalises ilus, mis sulle vastu vaatab. Esmakordselt kohtudes on see jah esmamulje. Kuid ilus inimene... On hingelt ilus. Kuid nii ju ongi. Ilu on isikupära, mitte kaalult vastu vaatav number või soengusse sätitud juuksed. See on veidi hullumeelsust ning palju rõõmu. Ilu on täis krutskeid ning hoolivust. Kallistusi ja armastust. Ilu on see, mis tuleb sinu seest
Sellest lähtuvalt olenemata sooviksin tutvuda korralikku truunaisega, ainult austuse ja puhta armastusega õnnelikkuna tunda, leida või oodata seda, üht ainsat õiget Truud ustavad armastatavad tulevast elukaaslast naist kallimad
Vanuses alates 18 kuni 37 elukaaslast.
Olen veidi üle kuusteist aastat järjest üksik vaba ja vallaline maamees 39 aastane maamees. Üllar King.
Sooviksin tutvuda korralikku ausama pereeluväärtuslikuma, tõsisema suhte eesmärgil vanuses alates: 20 kuni 37 Eluaastat.
Telefoninumber: 59820508 või teine Telefoninumber: 59820204

King
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!