Saame tuttavaks
...
... 25. detsember 2006, kl 11.07 |
"Hüvasti," ütles ta.
"Hüvasti," ütles rebane. "Siin on minu saladus. See on väga lihtne: ainult südamega näed hästi. Kõige tähtsam on silmale nähtamatu."
"Kõige tähtsam on silmale nähtamatu," kordas väike prints, et meeles pidada.
"Aeg, mis sa oma roosi peale kulutasid, tegi sinu roosi nii tähtsaks."
"Aeg, mis ma oma roosi peale kulutasin... " kordas väike prints, et meeles pidada.
"Inimesed on unustanud selle tõe," ütles rebane. "Sina aga ei tohi seda unustada. Sa vastutad alati kõige selle eest, mis sa taltsutanud oled. Sa vastutad oma roosi eest..."
"Ma vastutan oma roosi eest..." kordas väike prints, et meeles pidada.
Antoine de Saint-Exupery
"Väike prints"
"Hüvasti," ütles rebane. "Siin on minu saladus. See on väga lihtne: ainult südamega näed hästi. Kõige tähtsam on silmale nähtamatu."
"Kõige tähtsam on silmale nähtamatu," kordas väike prints, et meeles pidada.
"Aeg, mis sa oma roosi peale kulutasid, tegi sinu roosi nii tähtsaks."
"Aeg, mis ma oma roosi peale kulutasin... " kordas väike prints, et meeles pidada.
"Inimesed on unustanud selle tõe," ütles rebane. "Sina aga ei tohi seda unustada. Sa vastutad alati kõige selle eest, mis sa taltsutanud oled. Sa vastutad oma roosi eest..."
"Ma vastutan oma roosi eest..." kordas väike prints, et meeles pidada.
Antoine de Saint-Exupery
"Väike prints"
naerukajakas 25. detsember 2006, kl 11.13 |
Mann 25. detsember 2006, kl 11.16 |
Minu lemmiktsitaat:)
Kui järsku avastad,et roos,kes oli upsakast roosist muutunud sinu roosiks - kas polnud ta seda väärt?...ja kui avastad terve pöllutäie samasuguseid roose,kes kinnitavad,olen sinu roos ja samasugune,kuidas teed vahet,milline on sinu roos? See aeg,mille sa kasutasid oma roosi kaitsmiseks ja taltsutamiseks,muutis ka sind ja eraldad pöllutäie rooside hulgast oma!:) Nii lihtne see ongi ehk siis tammsaarelikult:Tee tööd(näe vaeva),siis tuleb ka armastus!
Ilusat saabunud pyha!
Kui järsku avastad,et roos,kes oli upsakast roosist muutunud sinu roosiks - kas polnud ta seda väärt?...ja kui avastad terve pöllutäie samasuguseid roose,kes kinnitavad,olen sinu roos ja samasugune,kuidas teed vahet,milline on sinu roos? See aeg,mille sa kasutasid oma roosi kaitsmiseks ja taltsutamiseks,muutis ka sind ja eraldad pöllutäie rooside hulgast oma!:) Nii lihtne see ongi ehk siis tammsaarelikult:Tee tööd(näe vaeva),siis tuleb ka armastus!
Ilusat saabunud pyha!
dina 25. detsember 2006, kl 11.31 |
Mann 25. detsember 2006, kl 11.40 |
Mann 25. detsember 2006, kl 11.46 |
.. 25. detsember 2006, kl 11.48 |
Antonett 25. detsember 2006, kl 12.14 |
.. 25. detsember 2006, kl 12.18 |
Mann 25. detsember 2006, kl 12.29 |
.. 25. detsember 2006, kl 12.30 |
"Mul on ka üks lill."
"Lilli me üles ei märgi," sõnas maateadlane.
"Miks siis? See on ju kõige ilusam."
"Seepärast, et lilled on üürikesed."
.......
"Aga mida see "üürike" tähendab," kordas väike prints, kes eluski polnud loobunud küsimusest, mille ta kord oli esitanud.
"See tähendab midagi niisugust, mis peab varsti kaduma."
"Nii et ka minu lill peab varsti kaduma?"
"Kindlasti."
"Või minu lill on siis üürike...."
"Lilli me üles ei märgi," sõnas maateadlane.
"Miks siis? See on ju kõige ilusam."
"Seepärast, et lilled on üürikesed."
.......
"Aga mida see "üürike" tähendab," kordas väike prints, kes eluski polnud loobunud küsimusest, mille ta kord oli esitanud.
"See tähendab midagi niisugust, mis peab varsti kaduma."
"Nii et ka minu lill peab varsti kaduma?"
"Kindlasti."
"Või minu lill on siis üürike...."
.. 25. detsember 2006, kl 12.32 |
Mann 25. detsember 2006, kl 12.32 |
Antonett 25. detsember 2006, kl 12.33 |
Antonett 25. detsember 2006, kl 12.35 |
Lisa postitus