Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
vajan abi
 
n45 12. oktoober 2007, kl 14.17
Kus kandis sa elad? Kui just Tallinnas, siis võiksin sulle pakkuda odavalt kartulit(kojutoomisega), õunu, peeti.
 
To. E 12. oktoober 2007, kl 14.29
Ma ka sellepärast küsisin lapse vanust, et meil siin hulk ilusaid lasterõivaid ära anda.
 
E. 12. oktoober 2007, kl 14.51
laps on 2,5 aga suht kleenuke,mitte seetõttu et ma teda ei toida vaid seetõttu et ta ise siukse vähese söömaga
 
To.E 12. oktoober 2007, kl 14.58
Kas oled Tallinnast või kus kandis elad?
 
n45 12. oktoober 2007, kl 15.16
Kui oled Tallinnast või kui ise tuled Tallinna võiksin sulle anda lasteriideid, mänguasju, tuua õunu ja muid juurvilju. Tavaliselt on üksikemad ka väga valivad, mida tahta, mida mitte. Tahetakse ainult raha. Ma arvan et lasteriiete ja mänguasjade pealt saab ka kokku hoida.
 
To.E 12. oktoober 2007, kl 15.26
Olen ka valmis sind aitama.
 
ja-jah 12. oktoober 2007, kl 16.10
ma teile ju räägin, et tal ei ole asju vaja, ega toitu!

Mõttetu lunija, noor ja terve inimene, leia endale siis ometi tööd praegusel tööjõu puuduste ajal:S

nagu aru sain, läheb su 1200,- sissetulekust praegult pangale? Võta oma tirts näppu ja panka, laenuosakonda ja palu maksepuhkust, kuna lapsele pole lasteaia kohta ja endal tööd. Jummel küll:S

Kus sa võtad, et avalik kerjamine ( SEE siin on kerjamine, sest oled terve inimene, kes on võimeline ise endale ja oma lapsele raha teenima ), peaks olema abipalumine? Abi näed ju pakutakse sulle toidu ja asjade ja nõuannete näol. Ei kõlba jah?

Seega ma konstanteeriks sama moodi, et omal rahakott kahe jala vahel, eks kasuta seda - arvuti abiks ja sait voodi.ee ka.
 
õigemini 12. oktoober 2007, kl 16.12
1200-st 600,- pangale? Nad tegelikult ei tohiks seda teha, sest sulle peaks miinimumpalk peale sissenõuet alles jääma.
 
E. 12. oktoober 2007, kl 16.30
kõigeealt nad aretisid kõik ära aga tegin avalduse,et maksta 500- nemad aga mõtlesid et ei,600-.arvasin ka et see peax siiski alles jääma aga mu tuttav ütles et isegi pensionärid maksavad ka ja et kohtutäitureid ei huvita tegelikult,nemad teevad oma tööd.
ma pole öelnud et mul pole asju vaja vaid ainult raha,ennatlik järeldus siin mõne poolt.aga ega ma eriti riideid ostagi või kui ostan siis odavate asjade poest
kordan veelkord et ma pole @!#$!
 
aga 12. oktoober 2007, kl 16.42
mõtlen et kuidas sa seda abi siis ette kujutad

et sead kellegi hea inimesega omakorda sisse maksegraafiku, kes sulle iga kuu siis raha hakkab andma, kuni lapse lasteaeda minekuni v?

üsna imelik soov tegelt...võiks ju issand, mida iganes...vt on selline firma nagu nt Simplika http://www.simplika.ee/

helista sinna, võibolla on neil sulle midagi pakkuda...see on tööjõuvahendusfirma. Ehk äkki neil on midagi kodusolevatele naistele, võibolla õmblustöö vms.

Loodan et su olukord laheneb.
 
aga 12. oktoober 2007, kl 16.43
ja sinna firmasse võiksid helistada, saad otse ja kiiresti jutule

6 990 500
 
aga 12. oktoober 2007, kl 16.43
ja veelkord, loodan sulle kõike head ja edu, ja lapsele samuti. Toredat sügist.
 
lumemari 12. oktoober 2007, kl 17.14
ei saa aru, miks sa lasteaeda kas või ajutiselt, ei taha tööle minna. keegi juba mainis siin, seal saad ise söönuks ja lapsele garanteeritakse oma töötajale koht. on isegi võimalus samasse rühma tädiks saada, kuhu lapsegi saad. vastavat haridust sul selleks vaja ei ole. õpetajaabide vajadus on väga suur, igas lehes on kuulutused. helista ükskõik millisesse suvalisse lasteaeda. almuste palumine, on viimane, mida teha.
 
n 12. oktoober 2007, kl 17.58
mu arust ei peaks üksikemadega kõnelemisel sellist tooni kasutama, nagu siin tehakse - seda enam, kui inimene on hädas! abiõpetaja mõte on ilmselt hea - hea nõuanne, aga isegi "ei saa aru, miks sa ei taha..." on liiast! üksi, väikese lapsega ja majanduslikult plindris on ilmselt raskeim olukord, mis elus üldse ette võib tulla, mehed ei tea sellest midagi ja pooled naised ilmselt ka mitte. emadus on 24/7 töö, mida eesi vabariigis rahaga ei mõõdeta, ega ei peakski, kuid kohalik suhtumine emadusse või pigem siis juba lastesse on täiesti kohutavalt lapsik, nõme ja tülgastav. 2,5 aastase lapsega peaks ema saama RAHUS kodus olla, sest see on vajalik lapsele - ja et keegi seda ema siis ka kaitseks (kui meest pole, siis peaks riik seda tegema) see on ka vajalik lapsele - ja ongi kogu muusika! paraku ev-s pole see võimalik, ka mujal arenenud maades ei pruugi olla, kuid see on haige. ja kui ses seisus ei suuda inimene parimat lahendust kohe ja ise leida - ta on ju hõivatud, saage aru ja väga-väga piiratud liikumis ja kõigi muude võimalustega - siis teie ilkumine siin on lihtsalt nõme!!!
 
anna 12. oktoober 2007, kl 18.39
n
2,5 aastase lapsega ema peaks muidugi kodus olema. aga kui selleks ei ole võimalusi, peab tööle minema. mine lasteaeda ja vaata sõimerühmad on lapsi täis. seal lapsi alla aastaseid. need lapsed ei ole mitte üksikema lapsed, nende seas küllalt heal järjel perekondade lapsi.
 
To. E 12. oktoober 2007, kl 21.09
No kust leida sind siis,ma teen rahalise toetuse,anna oma anmed,mina omi ei anna.
 
n 13. oktoober 2007, kl 09.50
anna - olen ise üsna sarnases seisus E-ga ja töötan niipalju kui saan ja topin lapsekest aeda niipalju kui ta tervis vähegi kannatab ja ütlen sulle, et eestlane on eestlasele valdavalt ikkagi hunt ja pole sel riigil oma iibest kah kottigi, muud ei midagi.
 
n 13. oktoober 2007, kl 09.53
To. E, tema meiliaadress on ju teema alguses antud, kirjuta, palun (ma ka palun:), alandlikult - kui keegi kasvõi ühele head teeb siis läheb kogu maailm sellest ikkagi grammike paremaks, päikest kõigile!
 
To.n 13. oktoober 2007, kl 10.32
Olen täiesti nõus sinuga, riigipoolne abi pole piisav.Aga kas usud, et kui panin üles kuulutuse, et ara anda niisma laste riideid, kõik ilusad ja korras, siis mitu inimest mulle vastas?
...mitte ükski.
 
E. 13. oktoober 2007, kl 18.26
tere taas!nii,aitähh inimestele kes siin on minu poolel!jah,olenmkursis sellega et on inimesi kes on tunduvalt hullemal järjel kui mina ja on võib-olla ei palugi abi aga näete,mina enam ei jaksanud ja võtsin kätte ja palun.
see lasteaia mõte pole mulle küll uudis,olen ise ka sellele mõelnud ja ma pole seda mõtet maha laitnud.olen pannud ka kuulutusi et otsin kodust tööd aga jah,pakuti justnimelt õmblustööd kuid kui mul pole kohta kodus kus midagi panna,siis....üritage ise 17 ruutmeetri peal hakkama saada,ei ole just kerge.
kui keegi tõesti süveneb mu probleemi tõsiselt siis jah,palun kirjutage,mailiaadress on olemas
 
Buffet Mark 20. juuni 2019, kl 20.01
Pakume praegu rahalist toetust üksikisikutele, laenuhaidele,
Ettevõtted ja ettevõtted on taskukohase hinnaga, lisateabe saamiseks
palun võtke meiega täna ühendust;
Täisnimi:
Aadress:
Riik:
Telefoninumber:
Laenusumma:
Kestus:
Kuu sissetulek:
Laenu eesmärk: Pange tähele: Kõik vastused tuleb saata aadressile authenticfinance.a1@gmail.com
 
Chloe Raymond 06. august 2019, kl 14.39
Tere, kõik, olen Chloe Raymond Florida Palm Harborist 34682. Olen väga põnevil, et USA naaseb sellele suurepärasele foorumile, et tunnistada hr Eli abi. Vajasin hädasti teistes riikides laenu, et hoida ära võlgadest ja rahalistest võlakirjadest, mille mu endine abikaasa mulle seadis. See oli tõesti halb, et mul oli vaja abi saada sõpradelt, perekonnalt ja isegi pangast, kuid ühelt poolt said nad mind aidata, kuna minu krediidiskoor oli tõesti halb. Sirvisin arvutit ja nägin, kuidas inimestelt hr Elijah laenu aitas, ning otsustasin temaga ühendust võtta aadressil email_ loancreditinstitutions@gmail.com, seejärel sain neilt e-kirja sõnumi ja tegin kõik, mida küsisin. Minu suurimaks üllatuseks deponeerisid nad minu kontole minu taotletud 60 000 dollari suuruse laenu ja nüüd olen nii õnnelik, et maksin oma võla ära, olen ka enda ja oma pere eest hoolitsemisega alustanud jääksummaga äri. Kui vajate laenu, võtke ühendust kõigi aegade parima laenuandja hr Elijahiga tema e-posti aadressil (loancreditinstitutions@gmail.com) või (Loancreditinstitutions@protonmail.com)
 
Chloe Raymond 06. august 2019, kl 14.42
Tere, kõik, olen Chloe Raymond Florida Palm Harborist 34682. Olen väga põnevil, et USA naaseb sellele suurepärasele foorumile, et tunnistada hr Eli abi. Vajasin hädasti teistes riikides laenu, et hoida ära võlgadest ja rahalistest võlakirjadest, mille mu endine abikaasa mulle seadis. See oli tõesti halb, et mul oli vaja abi saada sõpradelt, perekonnalt ja isegi pangast, kuid ühelt poolt said nad mind aidata, kuna minu krediidiskoor oli tõesti halb. Sirvisin arvutit ja nägin, kuidas inimestelt hr Elijah laenu aitas, ning otsustasin temaga ühendust võtta aadressil email_ loancreditinstitutions@gmail.com, seejärel sain neilt e-kirja sõnumi ja tegin kõik, mida küsisin. Minu suurimaks üllatuseks deponeerisid nad minu kontole minu taotletud 60 000 dollari suuruse laenu ja nüüd olen nii õnnelik, et maksin oma võla ära, olen ka enda ja oma pere eest hoolitsemisega alustanud jääksummaga äri. Kui vajate laenu, võtke ühendust kõigi aegade parima laenuandja hr Elijahiga tema e-posti aadressil (loancreditinstitutions@gmail.com) või (Loancreditinstitutions@protonmail.com)...
Rod Alfred 15. august 2019, kl 16.48
See on professionaalne eralaenu andja, kes on registreeritud välja andma laenud madala intressimääraga 3%. Töötab koos ekspertrühmaga staabina ja annab samal päeval kinnituslaene. Igasugused laenud nagu erakorralised laenud, kõva raha laenud, võlgade konsolideerimise laen, auto-, sõiduki-, veoautolaen, ärilaen, finantseerimine / finantseerimine, hüpoteeklaenud, õppelaenud, põllumajanduse laenud, ehituslaenud, projekti finantseerimine, alustatav laen projekt ja palju muud. Võtke ühendust (rodfinancing@gmail.com) WhatsApp: +14693515949

Veebisait: https://rodfinancing3.wixsite.com/rodfinancing
 
Rosinavaresele 31. august 2019, kl 23.34
 
Rosinaprõmmijaid igatsevale Irwidele sitsijale 31. august 2019, kl 23.55
Kas leidsid siit veel ühe "lese", kes su aastate eest pikalt saatis ja sind rosinamehestuma suunas? Näha on, et sinul, pedeklubide expedehetãärina, puuduvad praegu need harjumuspärased rosinaprõmmijad, vana rosinamees. Miks muidu sa siin Irwidelt oma tillіrosіnale enne surma kasvõi mõnituste läbi turgutust landid. Lisaks reageerid sa alati nii truult Irwidele sitsijaks nimetamise peale. Hakka või arvama, et oledki konti luniv rakapeni, mitte endale kara rosinasse nooliv vana rosinamees..irw!!
 
Mr Calvin 30. oktoober 2019, kl 05.44
Head päeva,
Olen registreeritud eralaenuandja. Anname laene inimestele, ettevõtetele ja korporatiivsetele isikutele, kes peavad kogu maailmas oma finantsseisundit ajakohastama, ning väga madalate aastaste intressimääradega aastas kuni 30 aastat tagasimakseperioodi jooksul ükskõik millisesse maailma piirkonda tuleb nii madal kui 3%. . Anname laene vahemikus 5000–100 000 000 eurot. Meie laenud on hästi kindlustatud, et maksimaalne turvalisus oleks meie prioriteet. Huvitatud isik peaks meiega ühendust võtma e-posti teel: (calvinkingloanmanagementfirms@gmail.com)
Laenupakkumine.
 
Hope elinal 17. november 2019, kl 17.04
Kas olete ärimees või naine? Olen laenufirma Hope Elinal tegevjuht ja soovin, et te kõik teaksite, et meid koolitatakse laenu võtma ainult neile, kes vajavad laenu, et tähistada oma jõululaupäeva paremal viisil kui kunagi varem ja ka neile, kes asuvad kui vajate rahalist tuge, nii et kunagi varem, nii et kui vajate võlgade või arvete kustutamiseks jõululaenu või -laenu, saate meiega ühendust võtta meie e-posti aadressil VIA (kplendes@outlook.com), et saada lisateavet selle tehingu korral laenufondid whatsapp: +12052177288
 
joanna 25. september 2021, kl 09.59
Tere
Kõigile, kes soovivad eralaenu võlgade tasumiseks või
unistuste või projektide teostamine ja mitmesugused rahalised rahalised küsimused

Me saame teid aidata

post: luizaaguiero0001@gmail.com

WhatsApp: +48 698 520 864

Laenusumma: ..................?

Tagasimakse periood: .............?

Aitäh
 
Max Bent 21. november 2021, kl 15.12
Tere, daamid ja härrad, kas vajate rahalist abi? Mina olen Max Bent. Olen laenuandja ja ka finantsnõustaja.

Kas vajate oma võlgade kustutamiseks kiireloomulist laenu või oma äri laiendamiseks omakapitalilaenu? Kas pangad ja muud finantsasutused on teid tagasi lükanud? Kas vajate laenude konsolideerimist või hüpoteeklaenu? Ärge otsige enam, sest me oleme siin selleks, et kõik teie finantsprobleemid minevikku jätta. Võtke meiega ühendust e-posti teel:

oceanfmortgages@gmail.com
oceanfmortgages@gmail.com

Need on Ocean Finance'i hüpoteegid. Pakume huvilistele laenu mõistliku 2% intressimääraga. Vahemik ulatub 5 000 00 eurost kuni 100 000 000 00 euroni.
Selle teema postitustele ei saa vastata, sest teema on moderaatori poolt lukustatud.