Minu Sipsu ei söö heina.Magab küll selle peal,kaevab hoolega,aga süüa ei taha.Sööb krõbuskite sees olevaid pressitud rohelisi junne-see on ka mingi kokkupressitud rohi.Porgandit ei söö.Sööb hea meelega jäneste kuivtoitu, õunu,kaerahelbeid,leiba,saia,keedetud kartulit,kapsast,salatit,küpsiseid.Süüa anname ikka 2 korda päevas:peoga kuiva jänesetoitu ja juurde siis midagi,mida kodus on.Ja värske vesi alati.
Annan nõu,kui loom jääb haigeks.Jänes jooksis vabalt iga päev ja vist õnnestus tal endale midagi sisse närida.Närida ta ju armastab.No-jah ja ta kõht jäi haigeks.Kõht oli lahti ja ta ei söönud midagi.Lausa kuivas silme all kokku.Selline ahastav aeg oli.Pesime iga päev looma tagakeha ja võite isegi ette kujutada valget jänest kõhulahtisusega lamamas.VAATEPILT OLI JUBE.Helistasin arstile ja mitte midagi head ma sealt ka ei kuulnud.Olin suures ahastuses ja lapsed muidugi ka.Mõtlesin,et pean looma magama panema.Ja siis-heureka!!!!!-tuli mulle meelde,et ühes Toometi saates räägiti,et kui jänesel on kõht haige,siis tuleb talle anda maitsestamatta jogurtit.Mina leidsin jälle poest joghurti dropsid närilistele.Alguses nägin raskelt vaeva,et jänesele 1 dropsi sisse anda.Lastega koos me sõna otses mõttes rääkisime Sipsu uimaseks ja sellest päevast algas ta paranemine.Praegu on need dropsid jänesetüdruku lemmik maius.Jänku on kosunud ja lõua alla on isegi lott tulnud.Suvel anname talle õunapuu lehti,õisi ja väiksemaid oksi,siis nendega ta mässab kõvasti.Jänkud on väga seltskondlikud-neid tuleb paitada ja pikalt-laialt nendega rääkida.