Mul on väga hea meel, et teie peres kõik nii parimas korras on, et sa võid oma vanaema memmeks kutsuda jne. Mulle meeldiks ka sokki kuduv malbe vanaema, aga nagu ma ütlesin, siis asjad ei nii ei ole. Soovitan perekonna teema alt üles otsida mõned sarnased teemad nagu "koli või ämma pärast mehest lahku" jne. Siis saad võibolla aru, millist tüüpi inimesega on tegu. Niu-niu-jäta memmeke rahule. Mina alguses selle kanala vastu ei olnudki, aga seda tehakse juba aastaid puhtast kiusust. Pole kellegi teise eest hoolitseda? Võibolla tõesti, sest inimesed pole talle kunagi meeldinud. Kõik kes temaga kokku on puutunud, teavad milline ta on. Aga kahjuks see ei laiene kõigile loomadele. Kui ma väike olin, söötis see "armas mammi" mu hamstrid kassile-ise naeris. Kassipoegi hukkas ta laste silem all, virutades neid vastu kuuriseina. Alles hiljaaegu rääkis mu pojale, et ta nüüd läheb õue, et mu koer ära tappa (laps on 5 aastane, hakkas nutma loomulikult), (kutsikas oli pahandust teinud). Õnneks see jäi ainult jutuks.
Ütlesin küll, et eraelu siin rohkem ei lahka, aga sähke nüüd. "Armas mammi" my ass...