Lemmikloom
Kahjulik uuendus
kahetsev 06. oktoober 2010, kl 15.23 |
Just nimelt lemmiklooma rubriigi jaoks on kahjulik uuendus see, et link ei lähe enam siniseks nagu varem, st ei saa kohe lingile vajutades sellele saidile jõuda, vaid peab hakkama veebiaadresse kuhugi toksima. Eriti kui neid aadresse on mitu, siis kahtlen ma väga, kas inimesed viitsivad neid aadresse käsitsi kirjutama hakata, et ehk mõne kodu otsiva looma pilti vaadata. Nojah, aga judelfi meelest on see väga tore uuendus - inimesed ei koorma arvutit igasugu haledate piltide vahtimisega.
ihii 06. oktoober 2010, kl 15.27 |
karina67 06. oktoober 2010, kl 16.50 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 100 |
ka ei saa registeerunud isikud oma nime all kommenteerida ilma sisse regamata...
Miks kurat pean mingi muu nimega kommima, kui DELFI pidevalt mind välja viskab registeeritud nimega...?
Ei viitsi iga kommentaari jaoks sisse logida...täiesti ajuvaba, et iga natukese aja pärast peab uuesti sisse logima, kui kommenteerida oma nime alt tahad!
Nii mõnigi kommentaar on sellepärast postitamata jäänud.
Miks kurat pean mingi muu nimega kommima, kui DELFI pidevalt mind välja viskab registeeritud nimega...?
Ei viitsi iga kommentaari jaoks sisse logida...täiesti ajuvaba, et iga natukese aja pärast peab uuesti sisse logima, kui kommenteerida oma nime alt tahad!
Nii mõnigi kommentaar on sellepärast postitamata jäänud.
x 06. oktoober 2010, kl 19.06 |
karina67 06. oktoober 2010, kl 19.52 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 100 |
Kus ta siis normaalne on, kui kasutan ka samat meili ja kasutajanime avalikult...kas süsteem tõesti ei suda tuvastada, kes on kes????
Või ongi toredam, et iga üks suvalise nime all kommib...?
Tahan oma nime all kommida aga ei viitsi iga 5 minuti järel ennast sisse uuesti logida, sest alailma avastan jälle, et olen välja logitud(mitte minu poolt), vot selles on point....!
Või ongi toredam, et iga üks suvalise nime all kommib...?
Tahan oma nime all kommida aga ei viitsi iga 5 minuti järel ennast sisse uuesti logida, sest alailma avastan jälle, et olen välja logitud(mitte minu poolt), vot selles on point....!
! 06. oktoober 2010, kl 20.06 |
karina67 06. oktoober 2010, kl 20.13 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 100 |
DelfiKass 09. oktoober 2010, kl 21.19 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 270 |
:( 14. oktoober 2010, kl 17.49 |
jah 15. oktoober 2010, kl 13.24 |
chilipi 15. oktoober 2010, kl 13.29 |
Kuidas teistes alafoorumites on, kas seal ka vaiksemaks jäänud?
Aga foorumi uuendustega on see jama, et uuemaks teha saab kergesti, aga uuendust maha võtta on sisuliselt võimatu. Ainus võimalus võib olla taastada vana selle versiooni pealt, mis salvestati enne uuenduse panekut ja kõik vahepeal postitatu kaob. Seda nad kindlasti teha ei taha. Seega vana ei tule enam iialgi tagasi.
Aga foorumi uuendustega on see jama, et uuemaks teha saab kergesti, aga uuendust maha võtta on sisuliselt võimatu. Ainus võimalus võib olla taastada vana selle versiooni pealt, mis salvestati enne uuenduse panekut ja kõik vahepeal postitatu kaob. Seda nad kindlasti teha ei taha. Seega vana ei tule enam iialgi tagasi.
Hmh 02. november 2010, kl 14.12 |
XXL 02. november 2010, kl 14.45 |
Lisa postitus