Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
Valget kassi ootab must saatus
 
Stella 09. oktoober 2010, kl 18.53
KIIRE!!!!! Valge, ilus, emane, vanem kass otsib väga ruttu kodu!!!!! Helistage kõik tuttavad, sõbrad, vanaemad, vanaisad läbi...väga palun, sest muidu selle kassi saatus on tume;(
 
Kas 09. oktoober 2010, kl 19.27
on vaja alati see kõigile loetavaks teha, et kui nii ja nii ei saa, siis on saatus selline ja selline? See ei aita asjale kaasa vaid muudab pigem inimeste arvamust "loomaomanikest"!
Kirjuta kõikvõimalikele ühingutele ja saada neile pildid koos normaalse tekstiga!
 
kalkun 09. oktoober 2010, kl 19.41
Ja sinu enda vanaisad, vanaemad, tuttavad, sõbrad..? Kui sinu vanaisad, vanaemad, tuttavad ja sõbrad ei taha SINU kassi, siis miks võhivõõrad inimesed teda tahtma peaksid?
 
kuts 09. oktoober 2010, kl 19.45
ausalt ei saa sellest postitusest mitte mõhkugi aru!mis see nüüd siis tähendama peaks?jälle üks selline postitus et terve eesti tsigu ja vaadaku muidu tapame looma ära?!tälgastav.kui ikka tõsine mure ja vaja abi siis võiks ikka kirjutada mis soost kass,kui vana,miks vaja kiirelt uut omanikku j.n.e
 
a.v. 09. oktoober 2010, kl 20.08
Palun konkreetselt - kas Sina, Stella, võtad kassiga midagi ette? Sellisel juhul teatan loomakaitsele, see politseile, ja IP-aadressi kaudu leitakse Sind üles. Ning võetakse vastutusele vastavalt loomakaitseseadusele.

Antud lingi saadan loomakaitsele igal juhul.

Ka Sina võiksid saata meili: info@loomakaitse.ee
 
DelfiKass 09. oktoober 2010, kl 21.07
Kui sa Stella tõesti üks ütlemata tore kassisõber oled ja tahad mõnda loomakest aidata, siis võta midagi konkreetsemat ette. Siinses nurgas hõikumine võib selleks vaid jäädagi.
 
muhv 09. oktoober 2010, kl 23.17
Oh jeerum küll, üks otsib kassile uut kodu ja teine ähvardab teda loomakaitse, politsei ja mingite müstiliste IP aadresside jälitajatega...- vähem televisiooni ja rohkem reaalsust ütleks selle peale:):):)
 
Stella 09. oktoober 2010, kl 23.30
Asi on selles, et kass on kaks päeva maja juures luusinud ning süüa otsinud ning suurest kahjutundest võtsin ta endale mõneks ajaks ja söötsin kõhu täis ning pakkusin magamisaset. Tegemist on väga ilusa valge emase kassiga, kuid kahjuks ei ole võimalust teda endale jätta. Sellepärast lootsingi, et ehk saab siit mingit vastukaja ja kiisule leitakse vääriline kodu kus ta külma talve eest peitu saab pugeda ning ka kõhu täis süüa.
Uurisin ka loomade varjupaiga kohta, et saaks ta sinna viia, kuid tuleb välja, et seal hoitakse kasse väga vähe ning kui keegi mingi aja jooksul looma endale ei võta, siis pannakse ta magama, millest oleks ka kohutavalt kahju. Ei oska täpselt kassi vanuse kohta midagi öelda, kuid tundub, et ta pole just kõige noorem.
Tahaks tõesti kiisule head kodu leida, sest loomu poolest on loom väga rahulik.
 
a.v. 10. oktoober 2010, kl 00.12
Sorry, kuid teade oli üheselt mõistetav - kui kassile teist kodu ei leia, siis tapan maha. Või mida see "must saatus" veel pidi tähendama?

Loomulikult on MTÜsse Loomade Hoiupaik kassi viimine sama hea kui tapmisele viimine. Seal hoitakse looma kuni kaks nädalat.

Kuna mul hiljuti oli ühe õnnetuga kokkupuude, siis teatasin nelja kohta:

info@kassivari.ee
info@loomakaitse.ee
info@kassideturvakodu.ee
www.kassiabi.ee

Kindlasti on kanaleid veel.

Ole nii hea ja võta ühendust!
 
to a.v 10. oktoober 2010, kl 12.27
mis haiglane komme on ähvardada ip tuvastamisega?
politsei ei tegele nii tühiste asjadega ning samuti pole selleks ka seaduslikku alust. teemalgataja jutust ei selgu kuidagi, et ta tegeleks millegi ebaseaduslikuga.
 
täpe 10. oktoober 2010, kl 13.07
Kas tegemist on selle Mellistes ringi kõndiva kassiga?
Mitu päeva istus bussijaamas?
 
cherry 10. oktoober 2010, kl 16.48
kus eestimaa nurgas see kiisuke siis on?
palun anna teada mulle, siis vast saaksin järgi ulla
 
valge kiisu 10. oktoober 2010, kl 22.33
kas see kass on kusagil haabersti kandis?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!