Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
kassidele maitseb tuunikalakonserv vees
 
mari 25. märts 2011, kl 14.18
Minu kassidele meeldib kohutavalt tuunikala konserv vees. Annan konservi umbes 2 nädala tagant kord. Arst muidugi mainitses mind selle eest, et on liiga soolane ja kasside neerud võivad löögi saada. Kas keegi kassiomanikest toidab ka oma kasse tuunikala konserviga?
 
Lu 25. märts 2011, kl 14.24
Jah, toidan vahel. Aga mitte inimeste tuunikalaga, mis on päris kindlasti liiga soolane kassi jaoks. Ostan neile firma Applaws tuunikalakonservi merevetikaga. Saab Tallinnas Hortesest, Tiina Toometi kliinikust ja Õismäe Zoovetist (ehk saab kusagilt veel, aga mina pole mujalt uurinud). Applawsi konserv on kassile igati sobilik ja neile maitseb ka, kohe väga.
 
mari 25. märts 2011, kl 14.30
..ojaaa, muidugi maitseb ka minu kassidele Applawsi tuunikala konservid. Aga neid ei saa kahjuks pidevalt osta kõrge hinna tõttu. Aga olgu siis, ostan pigem harvem Applawsi kui inimestele mõeldud tuunikala konservi. ,,-)
 
. 25. märts 2011, kl 14.45
minu omadele meeldib õlis. -hea- tuunikalakonserv - suured tükid õlis.
sama hea firmalt nad väikesed tükke õlis ei taha.
 
no 25. märts 2011, kl 15.43
Prismas on ka kassidele mõeldud tuunikalakonservid täitsa olemas, Rainbow sari. Pealegi väga soodsad (vanasti maksid miski 6 EEK 180gr konserv). Minu kassid igatahes söövad väga hea meelega ja lakuvad karbid ka läikima :)
 
Tähenärija 25. märts 2011, kl 16.25
Vahel hästi harva annan inimeste oma !;)
 
mina 25. märts 2011, kl 16.36
Mu kiisule meeldib ka tuunikalakonserv õlis. Annan talle siis, kui kõht kipub kinni olema just rohke õliga, see aitab. Endale meeldib ka, paneme kahepeale karbitäie pintslisse :).
 
e 25. märts 2011, kl 18.58
Ostsin ka Prisma tuunikalakonservi, aga minu kass ei söö seda üldse. Korra maitses ja kõik, viskasingi minema, ei tea, mis sinna sisse on topitud. Eks hind näitab ka muidugi, et kvaliteettoiduga tegu pole. Ja kass on tark. Kunagi proovisin krevettidega ussrohtu anda, tegin tableti pooleks ja paigutasin kahe kreveti sisse, kaussi panin 10 krevetti, 8 sõi ära, aga kaks tabletiga jättis järele.
 
sapsik 26. märts 2011, kl 11.57
Minu neljast kassist kaks armastavad ka väga inimestele mõeldud tuunikalakonservi vees. Umbes kord kuus annan neile paar teelusikatäit, loodan et see neile midagi halba ei tee.
 
kassiomanik 29. märts 2011, kl 00.57
Ma ei osta eriti tihti tuunikala konservi, kuid kui ostan, jätan natuke põhja. Ja tõesti, kiisu lausa jumaldab seda. Muidu ta tavalist toitu ei söö... jogurtit vahepeal limpsib aga tuunikala talle meeldib... keegi oskab seletada, miks nad tuunikala nii väga tahavad. Ja kas teie kassid ka juustu söövad???
 
mari 29. märts 2011, kl 09.04
Ei, minu kiisud juustu ei söö, aga olen tähele pannud, et oliive (milles on ka väga palju soola) krõmpsutavad küll vahest ;-)
 
kassiomanik 29. märts 2011, kl 17.44
Huvitav kas see siis tuleb sugupuust, meil peres ühest sugupuust kiisud... ja kõik armastavad "hullumiseni" juustu. Üks kass läheb lausa käpatega kallale, kui endale juustu võetakse aga temale ei anta. Ma arvasin, et äkki meelib kõigile kassidele juust, aga see siis meie kiisude eripära.
 
kassiomanik 31. märts 2011, kl 13.28
Nõus, minu kass armastab ka kohutavalt tuunikala ja just veega konservi. Õliga talle ei meeldi. Otseselt ei toida teda sellega, aga kui endale tuunikalast midagi teen, siis saab tema ka pisut maiustada.
 
balinees 31. märts 2011, kl 14.16
Minu kiisu armastab juustu ja tuunikala konservi. Juustu imen suus magedamaks ja siis toidan teda peo pealt nagu linnupojukest. Nii ma teen kõikide inimeste toitudega, mis talle maitsevad. Ta on väga valiv. Aga lõhefileed, mida ta väga armastab, teen niimoodi- kala fooliumisse, maitseained jm. peale ja siis üks ots naturaalselt. See on tema oma. Koos sööme.
Aga loomulikult on see ainult natukene. Põhimenüü ikkagi korralik kassitoit.
 
Jevgeni 02. aprill 2011, kl 09.39
>Umbes kord kuus annan neile paar teelusikatäit, loodan et see neile midagi halba ei tee.
>Aga loomulikult on see ainult natukene.

Nii neerud koormama isegi kord kuus ikka pole ebaohtlik.On kassi tunnikala konservid(millised on,oma korras,ka erineva kvaliteediga),miks nii riskida?
Fooliumis kala eest võomalik arstilt küsida.
 
Amatöör Luulutaja 25. jaanuar 2021, kl 16.25
Tuunikala
on Düüna pala
ei ole mikrouuni ala
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!