Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
EESTIS ON AVATUD LEMMIKLOOMADE KREMATOORIUM
 
CremoCenter 18. september 2011, kl 14.08
Tere!
Tahaksin teavitada kõike, et Tallinna Maardu piires on avatud lemmikloomade krematoorium. Nüüd me võime mitte muretseda sellest, et kui juhtub õnnetus, siis me jääme hädas mida edasi teha.
Auto tuleb järgi ja viib looma krematooriumise. Kui peremees soovib individuaalset krematsiooni, siis on võimalik viimased hetked oma lemmikloomaga hüvastijätu toas veeta. Peale krematsiooni, peremees saab urni ja tunnistuse, et krematsioon oli tehtud.
Lemmikloomad elasid koos meiega inimliku elu, seega matme neid samuti inimlikult.
 
suurepärane 18. september 2011, kl 16.47
Lemmikoloomade krematooriumi oli meie Vabariiki väga vaja. Siiski on mõned küsimused.
Kas looma kohale tuua ise ei tohi? Kokkulepitud ajal. Individuaalne tuba on tore mõte, kuid tahaksin väga veendunud olla, et urnis olev tuhk just minu koera oma.
 
nujah 18. september 2011, kl 18.01
eks saab jälle kuhugi raha kulutada,
ma võin nad omal ise ka ahju visata, aga üldiselt siiski matan maha ja soovi selle eest kellelegi maksta.
 
chilipi 18. september 2011, kl 23.22
Kodulehte pole, kus rohkem infot oleks hindade ja muu kohta?

Avalik info veebist:
Cremo Center OÜ
Registrikood: 12024856
Aadress: Vana-Narva mnt 14A, 74114 Maardu
Telefon: 58251951

Omanikud saab vaatada Äriregistrist https://ariregister.rik.ee/ tasuta kas nime või registrikoodi järgi.
 
CremoCenter 19. september 2011, kl 16.48
Tere!
Kui klient soovib ise looma tuua, siis see on võimalik. Ennem kindlasti tuleb helistada. Arusaadav, et igaüks hakab kahtlema selle kohta, et urnis on just tema lemmiklooma tuhk.
Kui peremees soovib kindel olla, et krematooriumisse läheb just tema ainuke loom, ta saab seda kontrollida. Ennem,kui me paneme ahi käima, me näitame, et sinna sisse läheb just teie koer või kass. Aga peale krematsiooni, miks me peame väljastama kliendile teise looma tuhk?!
Sel nädalal meie veebileht saab valmis, kust igaüks saab rohkem infot!
Hetkel, kui kellegil tekivad küsimused, siis helistage või kirjutage e-postile. Hea meelega kõikidele vastan!

Lugupidamisega
Natalja
 
ise 20. september 2011, kl 10.29
kui see nüüd nii on siis on see küll väärt ettevõtmine.
 
madu 20. september 2011, kl 23.38
Tänuväärt ettevõtmine, loodetavasti on teil edu ja jääte püsima kuniks minu sõbral minek on (võimalikult kauges tulevikus).
 
vale koht 21. september 2011, kl 00.00
Igati vajalik asutus, aga andke andeks: Maardu? Mul pole elu sees Maardusse asja olnud, ja ma ei tunne ka mitte kedagi, kes oleks kunagi Maardus käinud. Inimesed teavad, et Maardu on mingi poolkinnine vene linn, kuhu eestlastel pole iialgi asja! Sinna ei oska tulla ja tõenäoliselt on ta jube kaugel ka, Mustamäelt-Õismäelt ikka oma 40 km. Kes tahaks, surnud koer autos, kuskil Maardus ekselda, kui linna ei tunne ja kelleltki küsida ei saa, sest keegi eesti keelt ei oska?!
 
oi 21. september 2011, kl 00.20
Maardul pole häda midagi, isegi Anne Veski elab seal.
 
ene 21. september 2011, kl 08.15
See on väärt ettevõtmine tõesti. Kas Lõuna-Eestis ka sellist võimalust on?
 
chilipi 21. september 2011, kl 09.37
Arvestades, et inimesed on oma surnud koeri viinud tuhastamisele ka Soome, on naljakas lugeda Mustamäelase muret, et tal tuleb sõita Tallinna linna piirist kaugemale. Tallinnale lähim loomade surnuaed asub Jõelähtme vallas - kah Mustamäelt päris kaugel.

Kel aadressi järgi koha leidmisega probleeme, sellele soovitaks kõigepealt Delfi oma kaardiprogrammi http://kaart.otsin.delfi.ee aga pikemas plaanis soovitaks soetada navigaator - võib ju veelgi juhtuda, et tuleb Tallinna linna kaitsvast rüpest lahkuda ja kõik tänavanurgad pole tuttavad, siis navigaator juhatab selges eesti keeles, kuhu pöörata ja sõita.
 
chilipi 21. september 2011, kl 09.40
Pagan, lingis on näpukas:
http://kaart.otsing.delfi.ee/

Ja ei, Lõuna-Eestis ei ole sellist võimalust. Valga loomakliinik vahendab (vahendas?) Lätis pakutavat teenust. Kui tuhka tagasi ei taha, siis on küll võimalik tuhastamine korraldada ka Eestis, kliinikud on vahendajaks.
 
vale koht 21. september 2011, kl 09.54
Olge mureta, MINA ei ela Tallinnas juba mitu aastat, lasin sealt hullumajast jalga. Mul on oma õu, kuhu olen KAKS kodutut kassi matnud, kelle laibad olen oma aia tagant leidnud.
Ma muretsen nende memmede pärast, kes on omale vanaduspäevil lohutuseks kassi võtnud, ja kui see kiisu igavesele unele suikub, siis see memmekene küll oma kiisukesega kuhugi Maardusse ei hakka sõitma...
 
Siis 21. september 2011, kl 10.29
Järelikult memmekene ei saa kiisut tuhastada.
Ega kõik asjad ei saagi ainult Tallinnas olla. Ma ka elan Mustamäel ja ei oma autot aga Maardu pole nii väga kaugel, kesklinnast läheb buss.
 
rottweiler 21. september 2011, kl 10.43
mina oleksin nõus, kui asi toimib siis sõitma ka sinna Eesti teisest otsast, vahemaa ei ole sellise asja puhul üldse oluline, oleksin nõus isegi 1000-ndeid km maha sõitma.Loodan südamest, et see aeg oleks veel kaugel. Jõudu Teile igaljuhul, seda oli Eestisse vaja.
 
CremoCenter 21. september 2011, kl 12.51
Tere päevast!
Kõigepealt tahaksin täpsustada, et meie aadress on Vana-Narva mnt.14a. See ole täpselt Maardus, vaid Tallinna-Maardu piires!
Meil on spetsiaalne auto, kui peres juhtub õnnetus, ja sureb lemmik loom,rohkem öeldes, väiksem pereliikmetest, siis meie auto tuleb järgi, sõltumatu sellest, kus te asute!
Mitte kedagi me ei jäta selles olukorras üksinda oma murega!
 
tänan 22. september 2011, kl 08.44
Seda oli meile tõesti vaja ja asugu ta Maardus, Kallaveres või Tallinnas, väiklane oleks sellest numbrit teha, seda enam, et loom kohale transporditakse. Asukoha pärast virisejatel oleks uus vingumine lahti, kui see asutus nende naabrusesse koliks. Vaevalt peenes uuselamu rajoonis sellist asja lubataks ehitada. Nii et igati mõistlik koht ja väga vajalik asutus.
 
hiljuti 28. september 2011, kl 08.25
... sai ka meie kallist kassikesest tuhk.
tegime seda Tartus, ka seal on olemas koht, kust saab oma looma tuha urniga tagasi. ääretult südamlik ja armas teenindus...
kontakti saime maaülikooli kliinikust.
 
to hiljuti 28. september 2011, kl 09.42
Kas sa ei võiks siis siin ka seda kontakti mainida? Selline poolik teave ei aita kedagi. Mina elan ka Tartus kortermajas ja õnneks on mu kass alles 7 aastane ja loodan, et veel niipea sellist teenust vaja ei lähe, aga hea oleks ikka teada, mis võimalused on.
 
aga 28. september 2011, kl 10.52
mina mõtlesin hindade üle, uudistes ütles, et kass on keskmiselt 150 euri, no panin mõttes siis 5 kilone kass, tuhastamine kilode järgi. Minu koer kaalub kusagil umbes 60 kg ringis ja see läheks maksma siis kusagil 1800 eurot,see on 28000 kroonides. Inimeste tuhastamine on ju siis tunduvalt tunduvalt odavam. Saan aru, et kõik maksab ja kindlasti ehitus ja seadmed kallid aga ikkkagist on seda natukene palju:(
 
CremoCenter 29. september 2011, kl 15.26
Tere kõikidele!
Tahtsin öelda, et veebileht on valmis. Nüüd igaüks saab täiendavat infot leida leheküljel www.cremo.ee


Parimate soovidega
Natalja
 
Eesti Lemmikloomade Tuhastamine 11. november 2011, kl 15.00
www.petscremo.eu
 
Lillemetsa Lemmikloomade Kalmistu lõuna ja kesk eestis 11. november 2011, kl 16.45
on olemas Lemmikloomade kalmistu Põltsamaa lähedal, Puhu-Ristist ca 2 km.
Lillemetsa lemmikloomade kalmistu
 
Tjah 11. november 2011, kl 18.50
Lemmikloomade krematoorium on igati teretulnud nähtus olukorras, kus paljud peavad loomi korterites. Asukohal pole ka midagi viga. Peenemas (ehk siis kallimas) piirkonnas ei oleks ju asjal mõtet, teenuse hind tuleks nii kallis, et keegi ei ostaks seda. Kahju lausa inimesest, kes eksimata ei suuda Tallinnast 2 km kaugusele sõita..
 
Katariina Rosaalie 12. november 2011, kl 07.26
Meie 15a. vana kiisu läks juunis üle vikerkaare. Maetud on koduaeda, aga tahaks mingit nime tähist, plaati, tema haua peale, väikest, tagasihoidlikku ( umbes "telliskivi" suuruse mõõtmetelt)
Kus kohast sellist nimetähist võiks saada?
 
Haide 12. november 2011, kl 14.22
Ma olen omal mõne looma lihtsalt lõkkes ära põletanud, sai hakkama küll ja kindlasti tuli ka odavam.
 
M 17. november 2011, kl 00.00
Ma usun, et paljud inimesed on lemmiklooma tuhastamise võimaluse üle õnnelikud. Ma usun ka seda, et kui te investeeriksite oma kodulehe tõlketöödesse rohkem, siis leiaksite ka rohkem kliente. Mina ei usalda asutusi, kelle töötajad kirjutada ei oska.
 
k 24. november 2011, kl 00.02
10.11 mul suri koer. Mees oli tööl Soomes.Kõige hullem oli see,et ma olin üksi kodus ja ei teadnud, mida ma pean nüüd tegema,kuna elan Mustamäel,ja ei saa kusagile matta.Ma tahtsin veel kord suured tänud öelda sellele firmale. Nad tulid järgi ja väga aitasid mind. Nüüd urn tuhaga seisab mul kodus ja ma olen väga õnnelik, et see teenus on nüüd meie linnas olemas.
 
imelik 26. november 2011, kl 12.46
k kirjutab nagu vene rahvusest inimene. Kas see peaks firma vastu usaldust äratama kui on kahtlus et ''tänuliku kliendi'' taga tegelikult teenusepakkuja kommentaar...
 
Lillemetsa lemmikloomade kalmistus 26. november 2011, kl 14.29
saab tellid aka plaate lemmikloomadele ja tseremoponiat matuseks. Samuti on sealt pakkuda trantsport
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!