Lemmikloom
EESTIS ON AVATUD LEMMIKLOOMADE KREMATOORIUM
CremoCenter 18. september 2011, kl 14.08 |
Tere!
Tahaksin teavitada kõike, et Tallinna Maardu piires on avatud lemmikloomade krematoorium. Nüüd me võime mitte muretseda sellest, et kui juhtub õnnetus, siis me jääme hädas mida edasi teha.
Auto tuleb järgi ja viib looma krematooriumise. Kui peremees soovib individuaalset krematsiooni, siis on võimalik viimased hetked oma lemmikloomaga hüvastijätu toas veeta. Peale krematsiooni, peremees saab urni ja tunnistuse, et krematsioon oli tehtud.
Lemmikloomad elasid koos meiega inimliku elu, seega matme neid samuti inimlikult.
Tahaksin teavitada kõike, et Tallinna Maardu piires on avatud lemmikloomade krematoorium. Nüüd me võime mitte muretseda sellest, et kui juhtub õnnetus, siis me jääme hädas mida edasi teha.
Auto tuleb järgi ja viib looma krematooriumise. Kui peremees soovib individuaalset krematsiooni, siis on võimalik viimased hetked oma lemmikloomaga hüvastijätu toas veeta. Peale krematsiooni, peremees saab urni ja tunnistuse, et krematsioon oli tehtud.
Lemmikloomad elasid koos meiega inimliku elu, seega matme neid samuti inimlikult.
suurepärane 18. september 2011, kl 16.47 |
nujah 18. september 2011, kl 18.01 |
chilipi 18. september 2011, kl 23.22 |
CremoCenter 19. september 2011, kl 16.48 |
Tere!
Kui klient soovib ise looma tuua, siis see on võimalik. Ennem kindlasti tuleb helistada. Arusaadav, et igaüks hakab kahtlema selle kohta, et urnis on just tema lemmiklooma tuhk.
Kui peremees soovib kindel olla, et krematooriumisse läheb just tema ainuke loom, ta saab seda kontrollida. Ennem,kui me paneme ahi käima, me näitame, et sinna sisse läheb just teie koer või kass. Aga peale krematsiooni, miks me peame väljastama kliendile teise looma tuhk?!
Sel nädalal meie veebileht saab valmis, kust igaüks saab rohkem infot!
Hetkel, kui kellegil tekivad küsimused, siis helistage või kirjutage e-postile. Hea meelega kõikidele vastan!
Lugupidamisega
Natalja
Kui klient soovib ise looma tuua, siis see on võimalik. Ennem kindlasti tuleb helistada. Arusaadav, et igaüks hakab kahtlema selle kohta, et urnis on just tema lemmiklooma tuhk.
Kui peremees soovib kindel olla, et krematooriumisse läheb just tema ainuke loom, ta saab seda kontrollida. Ennem,kui me paneme ahi käima, me näitame, et sinna sisse läheb just teie koer või kass. Aga peale krematsiooni, miks me peame väljastama kliendile teise looma tuhk?!
Sel nädalal meie veebileht saab valmis, kust igaüks saab rohkem infot!
Hetkel, kui kellegil tekivad küsimused, siis helistage või kirjutage e-postile. Hea meelega kõikidele vastan!
Lugupidamisega
Natalja
ise 20. september 2011, kl 10.29 |
madu 20. september 2011, kl 23.38 |
vale koht 21. september 2011, kl 00.00 |
Igati vajalik asutus, aga andke andeks: Maardu? Mul pole elu sees Maardusse asja olnud, ja ma ei tunne ka mitte kedagi, kes oleks kunagi Maardus käinud. Inimesed teavad, et Maardu on mingi poolkinnine vene linn, kuhu eestlastel pole iialgi asja! Sinna ei oska tulla ja tõenäoliselt on ta jube kaugel ka, Mustamäelt-Õismäelt ikka oma 40 km. Kes tahaks, surnud koer autos, kuskil Maardus ekselda, kui linna ei tunne ja kelleltki küsida ei saa, sest keegi eesti keelt ei oska?!
ene 21. september 2011, kl 08.15 |
chilipi 21. september 2011, kl 09.37 |
Arvestades, et inimesed on oma surnud koeri viinud tuhastamisele ka Soome, on naljakas lugeda Mustamäelase muret, et tal tuleb sõita Tallinna linna piirist kaugemale. Tallinnale lähim loomade surnuaed asub Jõelähtme vallas - kah Mustamäelt päris kaugel.
Kel aadressi järgi koha leidmisega probleeme, sellele soovitaks kõigepealt Delfi oma kaardiprogrammi http://kaart.otsin.delfi.ee aga pikemas plaanis soovitaks soetada navigaator - võib ju veelgi juhtuda, et tuleb Tallinna linna kaitsvast rüpest lahkuda ja kõik tänavanurgad pole tuttavad, siis navigaator juhatab selges eesti keeles, kuhu pöörata ja sõita.
Kel aadressi järgi koha leidmisega probleeme, sellele soovitaks kõigepealt Delfi oma kaardiprogrammi http://kaart.otsin.delfi.ee aga pikemas plaanis soovitaks soetada navigaator - võib ju veelgi juhtuda, et tuleb Tallinna linna kaitsvast rüpest lahkuda ja kõik tänavanurgad pole tuttavad, siis navigaator juhatab selges eesti keeles, kuhu pöörata ja sõita.
chilipi 21. september 2011, kl 09.40 |
vale koht 21. september 2011, kl 09.54 |
Olge mureta, MINA ei ela Tallinnas juba mitu aastat, lasin sealt hullumajast jalga. Mul on oma õu, kuhu olen KAKS kodutut kassi matnud, kelle laibad olen oma aia tagant leidnud.
Ma muretsen nende memmede pärast, kes on omale vanaduspäevil lohutuseks kassi võtnud, ja kui see kiisu igavesele unele suikub, siis see memmekene küll oma kiisukesega kuhugi Maardusse ei hakka sõitma...
Ma muretsen nende memmede pärast, kes on omale vanaduspäevil lohutuseks kassi võtnud, ja kui see kiisu igavesele unele suikub, siis see memmekene küll oma kiisukesega kuhugi Maardusse ei hakka sõitma...
Siis 21. september 2011, kl 10.29 |
rottweiler 21. september 2011, kl 10.43 |
CremoCenter 21. september 2011, kl 12.51 |
Tere päevast!
Kõigepealt tahaksin täpsustada, et meie aadress on Vana-Narva mnt.14a. See ole täpselt Maardus, vaid Tallinna-Maardu piires!
Meil on spetsiaalne auto, kui peres juhtub õnnetus, ja sureb lemmik loom,rohkem öeldes, väiksem pereliikmetest, siis meie auto tuleb järgi, sõltumatu sellest, kus te asute!
Mitte kedagi me ei jäta selles olukorras üksinda oma murega!
Kõigepealt tahaksin täpsustada, et meie aadress on Vana-Narva mnt.14a. See ole täpselt Maardus, vaid Tallinna-Maardu piires!
Meil on spetsiaalne auto, kui peres juhtub õnnetus, ja sureb lemmik loom,rohkem öeldes, väiksem pereliikmetest, siis meie auto tuleb järgi, sõltumatu sellest, kus te asute!
Mitte kedagi me ei jäta selles olukorras üksinda oma murega!
tänan 22. september 2011, kl 08.44 |
Seda oli meile tõesti vaja ja asugu ta Maardus, Kallaveres või Tallinnas, väiklane oleks sellest numbrit teha, seda enam, et loom kohale transporditakse. Asukoha pärast virisejatel oleks uus vingumine lahti, kui see asutus nende naabrusesse koliks. Vaevalt peenes uuselamu rajoonis sellist asja lubataks ehitada. Nii et igati mõistlik koht ja väga vajalik asutus.
hiljuti 28. september 2011, kl 08.25 |
to hiljuti 28. september 2011, kl 09.42 |
aga 28. september 2011, kl 10.52 |
mina mõtlesin hindade üle, uudistes ütles, et kass on keskmiselt 150 euri, no panin mõttes siis 5 kilone kass, tuhastamine kilode järgi. Minu koer kaalub kusagil umbes 60 kg ringis ja see läheks maksma siis kusagil 1800 eurot,see on 28000 kroonides. Inimeste tuhastamine on ju siis tunduvalt tunduvalt odavam. Saan aru, et kõik maksab ja kindlasti ehitus ja seadmed kallid aga ikkkagist on seda natukene palju:(
CremoCenter 29. september 2011, kl 15.26 |
Lillemetsa Lemmikloomade Kalmistu lõuna ja kesk eestis 11. november 2011, kl 16.45 |
Tjah 11. november 2011, kl 18.50 |
Lemmikloomade krematoorium on igati teretulnud nähtus olukorras, kus paljud peavad loomi korterites. Asukohal pole ka midagi viga. Peenemas (ehk siis kallimas) piirkonnas ei oleks ju asjal mõtet, teenuse hind tuleks nii kallis, et keegi ei ostaks seda. Kahju lausa inimesest, kes eksimata ei suuda Tallinnast 2 km kaugusele sõita..
Katariina Rosaalie 12. november 2011, kl 07.26 |
Haide 12. november 2011, kl 14.22 |
M 17. november 2011, kl 00.00 |
k 24. november 2011, kl 00.02 |
10.11 mul suri koer. Mees oli tööl Soomes.Kõige hullem oli see,et ma olin üksi kodus ja ei teadnud, mida ma pean nüüd tegema,kuna elan Mustamäel,ja ei saa kusagile matta.Ma tahtsin veel kord suured tänud öelda sellele firmale. Nad tulid järgi ja väga aitasid mind. Nüüd urn tuhaga seisab mul kodus ja ma olen väga õnnelik, et see teenus on nüüd meie linnas olemas.
imelik 26. november 2011, kl 12.46 |
Lillemetsa lemmikloomade kalmistus 26. november 2011, kl 14.29 |
Lisa postitus