Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
Kassipoja transportimine
 
Huviline 21. juuli 2012, kl 23.35
Ootan soovitusi.

Õige pea lähme Tallinnast Tartusse kassipojale järgi, kuidas ja milles võiks kassipoega transportida ?

Hiljuti sai soetatud pikniku korv, täpselt selline :

http://media.tumblr.com/tumblr_l5yzqcnmZb1qz96ep.jpg

mõte oli see seestpoolt katta pehme tekiga ja kassipoeg sisse sinna sisse, kui u. 2 h sõitu, ehk tahab hädale ? Mõte oli osta poest seda kassiliivakasti kilet ja see korvi ja teki vahele panna, et kui mida auto puhtaks jääks.

Või peaks siiski ostma selle kassi kande kasti ?

On kellelgi veel häid ettepanekuid.
 
Arvan, et 21. juuli 2012, kl 23.46
Ära üle ka pinguta. Võta tekikesega sülle või pane kasti või korvi, ajalehed alla või mida iganes. Kui tulevikus pole vaja enamat transporti, siis selle jaoks küll kandekasti pole mõtet ostma hakata. Kassipoeg on pisike, talle piisab korvist + ajalehed + väike tekike (kui autos jahe on).
 
hmm 22. juuli 2012, kl 00.25
ütle kassi omanikule et ta ei toidaks u 2h enne transporti ja siis võid kasvõik kristall serviisis vedada ilma probleemideta
 
po 22. juuli 2012, kl 00.42
ma mäletan kuidas ma oma kassi koju tõin, no see oli paar aastat tagasi, ta oli väike kassipoeg, tulin rongiga, ta oli mul lihtsalt käes, siis sõitsin veel trolliga ja käisin jala, no mingeid probleeme polnud ja siis eelmise kassi panin kilekotti ja sõitsin jalgrattaga koju, kusjuures ka täitsa norm oli, need kasside saamised on mul olnud ootamatud ja planeerida pole midagi jõudnud
 
Arvan, et 22. juuli 2012, kl 01.51
No mu meelest ka, mingit probleemi ei peaks olema :)
 
AJU_KEENIUS 22. juuli 2012, kl 02.08
AGA miks mitte külmutada ? tallinnas sulatad üles, tänapäeval on selline tehnoloogia olemas.
 
Puur 22. juuli 2012, kl 02.53
Kilekotti ja jalgratta külge kõlkuma??? Kas selliseid sadiste on tõesti olemas?

Kuna kassiga on nagunii transpordipuuri vaja, siis tuleb see igal juhul osta ja sellega toodki kiisu kohale. Igasugu korvid ja tekid unusta kohe ära, korvist paneb ta plehku või mõtle sellele, et kui autoga tee peal midagi juhtub, peate äkki ratast vahetama, kuhu te selle kassi vahepeal jätate? Ainult kinnine puur tuleb kõne alla.
 
Huviline 22. juuli 2012, kl 11.31
Tulevikus ei plaani kassi transportida.

to puur :

korv käib kinni ja õhk käib ilusti läbi ( ja seda on võimalik samamoodi turvavööga kinnitada nagu ka puuri ).
Plaan on siiski kassipoeg korvi panna ja ta kõrvalistuja ( ehk minu ) jalge ette panna, olenevalt sellest, kuidas ta käitub teda siis kas vahepeal jälgides või hoopisiki kätt korvis hoides ja teda rahustades, mitte toppida ta puuri ja visata kusagile tagaistmele kaheks ja võibolla isegi veidi rohkem tunniks.

Päris niisama ei tahaks ega julgeks teda autos hoida ( süles ), mine tea äkki ehmub ja hüppab ning ehmatab elukaaslast ja ongi õnnetus.

Kas see 2 h mitte söötmine enne sõitu peab ka raudselt paika ?
 
huvilisele 22. juuli 2012, kl 11.35
kassiga on vaja ikka arstile minna ja siis kulub transpordipuur väga ära.
 
po 22. juuli 2012, kl 11.50
kuidas ma sadist olen, ütlesin, et panin kilekotti ja sõitsin jalgrattaga koju, kõik oli norm, mul praegu ka kssid ronivad kilekotti ja tassin neid mööda maja, see meeldib neile ja kass on võetud tänavalt, mitte planeerimisega, et nüüd lähen tartu ja toon tallinnasse kassi, kuid ega siin mõni inimene saagi aru, kuna nad kujutavad ette, see on sadist, kes tänavalt kassi võtab ja paneb selle kilekotti, et oleks võimalik ta koju toimetada, minu ellu tulevad kassid ise mitte vastupidi
 
Huviline 22. juuli 2012, kl 11.59
to po :

sinu tekstist kõlab veidi negatiivsust selle üle, et kassi koju toomisega planeerime või saan mina valesti aru ( minu meelest sa ei ole sadist, et kassi nii endale koju tõid, tol ajal võibolla polnud selliseid puure jms milles loomi transportida - inimesed lihtsalt ei mõtle selle nagu ka ei mõelda sellele, et väga paljud inimesed ei pidanud ja ka ei saanud kasutada turvavöösi ja näed elus ja terved. Ma mäletan siiamaani, kui sai vanematega Riias käidud ja ma väike põnn olin ja ära väsisin ja tagaistmele pikali viskasin ja magasin terve sõidu Riiast Tallinna ja ei juhtunud midagi, kindlasti ma ei soovita seda tänapäeval teha aga inimestel võiksid elementaarsed teadmised siiski olemas olla ).
 
po 22. juuli 2012, kl 12.18
see on tore, et inimesed planeerivad ja võtavad omale kasse, lihtsalt rääkisin kuidas tänaval ootamatult võtsin hulkuva kassi endale ja transportisin teda kilekotis ise sõites jalgrattaga, kui vaja aidata, siis tuleb tegutseda
 
Arvan, et 22. juuli 2012, kl 21.46
po pole midagi valesti teinud. Talle tuli kassi võtmine ootamatult ja siis tuli improviseerdia. Pakika vahele ju ei pane, käppa pidi kaela ju ka ei seo... Kassidele meeldibki ju igalepoole pugeda, ka kastidesse. Mul küll ei jäänud muljet, et ta planeerimise vastu kuidagi oleks olnud.

Ma usun, et see piknikukorv ajab asja kenasti ära :)
 
:) 23. juuli 2012, kl 03.55
Ma olen ühe kiisupoja sõidutanud Hiiumaalt Lõuna-Eestisse, mis võttis koos kõigi tööpeatustega aega ca 11 tundi ja teise Rakverest läbi Tallinna Tartusse, kulus 7 tundi. Üks neist reisis puuris, röökis hirmsasti kõik see aeg, mil auto sõitis. Niipea, kui seisma jäime, saabus vaikus. Söötsime, jootsime. Teine oli tagaistmel süles, algul karjus ja küünistas, siis magas. Pakkusime samuti vahepeal nii süüa kui juua. Kumbki ei teinud kordagi häda (ca 2-kuused mõlemad).
Noorespõlves tõin ühe kiisu vanaema juurest linna süles - algus kõndisin rongijaama 3 kilomeetrit, siis sõitsin 100 km, seejärel jälle jaamast koju 2 km - kassipoeg lihtsalt käes. Polnud tal kah midagi häda.
Auto reostamise pärast ei tasu kohe üldse muretseda:)
Tom Tom 13. veebruar 2021, kl 05.02
Oled blondiin?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!