Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
Kadunud Siiami kass
 
Sirje 02. august 2015, kl 10.33
Ööl vastu 01.08.2015 kadus Harku vallas Suurupi -Muraste vahelisel alal meie armas Siiami kass, kes jooksis suure kuu ajal lihtsalt nelja tuule poole, muidu on tubane kass. Mömmu on 10 aastane, väike ja arglik kass. Koikidel kes juhtuvad meie Mömmut nägema voi kui Teie hoovi on sattunud selline kass, siis palume vaevatasu eest ühendust vötta. Oleme väga väga tänulikud. Tel: Sirje Heinloo 55691689
 
segunenud vist 02. august 2015, kl 11.23
10 a. siiam? ja väike ja abitu?
 
Rebastel kutsikad õpivad murdma 02. august 2015, kl 12.34
Suure tõenäosusega pani mõni rebane nahka
 
Steriliseeritud? 02. august 2015, kl 12.59
Kui ta üldse väljas ei käi ja on steriliseeritud, siis võib hirmunult kusagil peidus istuda. Need kassid kodust kaugele hulkuma ei lähe.

Mine vaikse ilmaga ja kutsu teda, ehk teeb häält vastu või tuleb välja. Kas läheduses teisi elamuid on? Ehk mõni on heast südamest hirmunud kiisu varjule lasknud?

Loodan, et saad oma sõbrakese tagasi ikka.
 
Sirje 02. august 2015, kl 13.50
Toesti ta on 10 aastane ja vagagi arglik Siiamipoiss,abitu kuna on olnud koguaeg tubane ning valitingimustes vaevalt, et hakkama saab pikalt. See on mone inimeselooma poolt kull sudamlik lohutus kassi otsivale perenaisele, et rebane on nahka pannud...
Kass on kastreeritud, arvangi, et akki on kusagil peidus ja vaga hirmunud. Oleme otsinud, huudnud, kularahvast teavitanud ning ka kuulutused on uleval. Loodame, et ta siiski tuleb koju tagasi.
 
galita 02. august 2015, kl 14.15
Räägitakse, et siiami kassid kui on puu otsa roninud, siis ei oska enam puu otsast alla ronida. Äkki istub kuski puu otsas, vaata igaks juhuks ülespoole ka. Kastreeritud tubane kass ei tohiks tõesti kodust kaugele minna, kui keegi teda just väga hullult ei hirmutanud-siis võis kass paanikahoos kuhu iganes tormata ning suunataju kaotada. Kui ta hiiri ja linde püüda oskab ja kui siiani ei ole osanud, küll siis näljaga jahiinstinkt välja lööb, siis suvel peab kass ilma inimeseta pikalt vastu.
 
Sirje 02. august 2015, kl 14.22
Lahen uuele ringile, pea taeva poole, et akki on toesti puu otsas voi kuskil korgemal. Jahh, linde ja hiiri puuda kull ei oska, vahemalt mina pole nainud, et ta seda teeks. Isegi kala ei soo, vaid pelgab...
 
Steriliseeritud? 02. august 2015, kl 14.49
Meie kass pole siiam ja istus ka kunagi, kui ta meile tuli (3-aastane toakass) puu otsas 3 päeva! Väljas oli südatalv ja külm, kella kolme ajal läksime mehega teda kutsuma, oli hiirvaikne ja seal ta siis vastas kõrgelt kuuse otsast. Tema nimelt reageeris oma nimele.
Sai hommikuni oodatud ja siis mees küsis naabrimehelt kõrge redeli ja tõi ta alla. Kõigepealt oli pissinud pool tundi :-)

Hiljuti oli neli päeva kadunud, nüüd ta on 15-aastane. Kassi reviir pidigi 50 m raadiuses olema. Ma kohe alguses kahtlustasin naabri maja, sinna on ta paar korda läinud ja elavad seal kassiarmastajad, keda ta tunneb. Muidu võõrastele lähedale ei lähe. Need otsisid, aga ei leidnud.

Siis naabrinaine tuli ütlema,et oli keldrikorrusel mingit vilksatust näinud ja kui mina läksin sinna, siis oli keldris ja näugus vastu. Kelder on ikka mitme abiruumiga, mitte kartulikelder.

Ma olin ka endast väljas ja oleks mõnd metslooma kahtlustanud, kui öösel oleks ära kadunud. Tema kadumist märkasime keskpäeval, sest ta käib mitmeid kordi kodus söömas.

Ei ole rebasel sellist hirmunud kassi nii kerge kinni võtta, küllap ta kusagil redutab. Kas teil mingeid abihooneid pole, kuhu peitu on võinud minna?

P.S.Mul oli ka siiami kass kunagi (korteri kass), see käis minuga suvilas metsas kaasas. Praegune on ka nii õnnelik, kui ma õue lähen ja näitab, missugune metsade kuningas ta on.
 
Sassa 02. august 2015, kl 16.48
Meie siiam siiski oskab nii puu otsa minna kui ka sealt alla tulla. Tegelikult arvan, et kõik kassid oskavad, sest kassi luukeresid pole puude otsas eriti nähtud. :)
Siiamid on tõesti väga kodu- ja inimestelembesed, arvan, et peale esimest ehmatust tuleb siiski koju.
Kui küüned pole lõigatud ja kaelarihma ka pole (millega kuskile takerduda), on eeldused ellujäämiseks kindlasti suuremad.
Kassiotsingud on tõepoolest tõhusamad aga päris öösel või vastu varahommikut, kui on vaikne ja pole ka muud toakassile hirmutavat eluolu.
Kindlasti on ka abi oma ümbruskonda kadunud kassikuulutuste panemisest koos pildiga. Meie saime ühe oma vana kassi just nii kätte. Lausa mitu inimest helistasid päris ruttu.
Loodan siiralt, et tore sõber pea koju jõuab.
 
Sirje 02. august 2015, kl 19.48
Aitahh heade sonade eest! Kuur ning ka puukuur ja terassi alune on olemas aga hetkel ei paista teda sealt. Kaelarihma polnud, nii et takerduda ei saa selle tottu.
Loodame parimat, otsingud jatkuvad
 
kassi otsimisest 03. august 2015, kl 00.51
loe see teema läbi, saad häid näpunäiteid http://www.kassiabi.ee/index.php?101025621912
 
Sassa 04. august 2015, kl 19.40
Kuidas siiamiga? On teateid?
 
Sirje 04. august 2015, kl 20.34
Kahjuks pole uudiseid, kass pole koju tulnud ning otsingud pole vilja kandnud. Loodame siiski, et akki ilmub valja.
 
Sirjel'e 05. august 2015, kl 08.29
Viie päevaga ei juhtu midagi, ka siis, kui söömata on.
Kui koju tuleb, anna kohe juua.
Palu ka naabreid oma abihooned ja nurgad läbi vaadata.
 
Sirje 06. august 2015, kl 09.25
Kassist pole ei kippu ega koppu...
Naabreid teavitatud ja teated laiali jagatud. Ootame
 
siin on üks siiam 06. august 2015, kl 14.25
http://www.pets.ee/hoiupaik/kassid/13100.htm#.VcNFO9TbzR0
 
Sirje 06. august 2015, kl 20.11
Aitähh viimasele, nägin ka täna seda aga see pole meie kass. Mömmu meil kastreeritud ja tumedam.
 
otsige öösiti 07. august 2015, kl 16.54
öösel kella 3-5 ajal peab käima ja hyydma igal ammul kassi nime, otsige öösiti siis võite leida, päevasel ajal ja õhtuti pole suurt mõtet, liiga palju häirivaid hääli ja no niisama ta ise koju ju ei tule, a oleks juba ise kojnu tulnud, ilmselgelt on eksinud... teie hääle suunas oskab kass koju tagasi tulla kui käite teda öösiti otsimas
 
Küsimus Sirjele 21. august 2015, kl 10.17
Kas kiisu jäigi kaduma?
 
kas see 23. august 2015, kl 16.38
Harku külla on ilmunud isane kastreerimata siiami moodi kass. Ninaümbrus, kuni silmade vaheni valge, aga ninaotsa ümbruses pruunikas laik. Pool ninaotsa aga roosa. Pilti ei oska lisada. Kui huvi, siis kirjuta meilile kodu@kassiabi.ee ja saadan siis pildi meilile.
 
Ra 23. august 2015, kl 17.17
Kui vòimalik, vaadake Facebooki ....Kadunud ja leitud loomad ja HARKU VALLA ELANIKE gruppi, ùks taoline siiamilaadse pilt on seal nùùd ùleval...
 
Sassa 23. august 2015, kl 20.33
Ma käin siin aina vaatamas, et ehk omanik on teatanud, et kass siiski kodus...
Nii loodan parimat.
 
ka see 23. august 2015, kl 21.48
mina panin sinna gruppi selle kassi pildi üles, kuna ei osanud siia pilti lisada. Nüüd nägin Sirje kuulutust Loomade Hoiupaiga kadunud kiisude albumis. Kahjuks ei ole seesama. Sirje kiisu nägu oli üleni pruun.
 
Sirje 22. jaanuar 2016, kl 19.48
Aitähh Teile kokidele kaasaelmaise eest. Meie kass tuli ise koju tagasi, olle 17 päeva kadunud olnud. Eelnevalt kuulsime külaelanike käest ka, et on nähtud meie majast umbes 800 m kaugusel puukuuri juures sellist kassi. Nii, et olime juba lootust kaotamas, kui ühel hommikul meie lemmik koduterrassil lebotas, oli näljas ja räsitud.
 
juhuuu 23. jaanuar 2016, kl 22.04
nii hea uudis. miks siis ometigi enne siia sellest rõõmusõnumist ei kirjutanud? ma alati jään mõtlema ja muretsema, kui kassikeste kadumistest loen.

aga

-Meie siiam siiski oskab nii puu otsa minna kui ka sealt alla tulla. Tegelikult arvan, et kõik kassid oskavad, sest kassi luukeresid pole puude otsas eriti nähtud. :)--

ma nüüd nägin oma silmaga esimese täisdebiilse siiami omaniku ära. tavaliselt siiamite omanikud niisuguseid äraleierdatud trafarette loopivad rullnokad pole.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!