Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
Kassil kõht kinni
 
Kadriy 03. detsember 2016, kl 21.31
Kass ei käinud 4 päeva kakal, sõi minimaalselt, vett jõi kenast. Viienda päeva hommikul lasi ühe väikese pea kivistunud junni ja nüüd jälle - kolm päeva ei ole käinud. Sööb ja joob normaalselt. Käitumises mingeid muutusi pole st magab nagu alati terve päeva maha. Aga mul on mure ikkagi. Saan aru, et peab arstile minema, aga kas saan teda kodus ka kuidagi aidata. Või äkki kolm päeva käimata polegi mingi probleem?
 
laks 03. detsember 2016, kl 22.05
Minu kass käis küll iga päev kakal. Anna kassile piima, mõnele kassile aitab.
 
hehhah 03. detsember 2016, kl 22.08
Aprikoosi annanärida. Kuivatatud muidugi. Või pane toidu hulka.
 
Kadriy 03. detsember 2016, kl 22.20
Tal on piim ja kohvikoor koguaeg ees, aprikoos, ma arvan, ei ole talle meelepärane.
Kuidas arstid kassile klistiiri teevad? Narkoosiga?
 
maniila 03. detsember 2016, kl 22.25
võib olla on nn "karvapall" soolestikku kinni jäänud. Kas kiisu on pikakarvaline? Proovi talle petipiima sisse joota (pole hullu, kui ka kõht lahti läheb), mitte mingil juhul tavalist piima - see soodustab kõhukinnisust. Mina pidin oma lemmiku lõpuks magama panema, sest karvad olid soolestiku ummistanud. Varem ikka oksendas karvad välja, aga siis mingil hetkel need jäid talle sisse. Nii jube oli neid piinu vaadata.
 
xxx 04. detsember 2016, kl 00.09
Minu kass jäi auto alla ja sooled ei töötanud ,võtsin süstla ja lasin linaõli kurku ja kõik hakkas korralikult tööle . Kass sai terveks !
 
:) 04. detsember 2016, kl 00.48
Ma soovitaks ka esmalt õli anda, kui kassil muud häda pole, terve, rõõmus, sööb ja joob.
 
Kadriy 04. detsember 2016, kl 01.08
Ma andsin, jumal andestagu, microlaxi... Nagu suure koera väljaheide oli tulemuseks. Kass mängib ja möllab ringi, näha on, et tal veidi kergem olla.aga petti proovime ikka, äkki maitseb. aitäh!
 
teadmiseks 23. detsember 2016, kl 21.20
Johnsons's Hairball Remedy ei maksa palju ja on vabalt saadaval, tuleb anda 3 paeva jarjest kui vaja - toesti pole vaja oodata millal teie kass piinadesse sureb (To Maniila) kui selline lihtne asi on olemas? ;
Loomaarstilt saab retseptiga Lactulose Solution mis on siis lahtisti ja on siis tavaliselt vanematele kassidele kellel ongi v.tihti kohukinnisus.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!