Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
mis tõbi vaevab koera
 
maia 19. september 2017, kl 20.24
viimase kuuga on keha kõhnunud. kael on peenikeseks jäänud. ribid on näha kõik. samas kehakaal on täpselt sama mis kuu aega tagasi.
aga koerake on loium. eile oli palavik 39,5. loomaarst vaatas, kirjutas antibiotsid. arvas et ju on emakapõletik või siis borrelioos. sest puuk oli tal ka küljes tõesti. borrelioosi kiirtest ei näidanud 100 prossa. vereproov võeti ka.
joob-sööb normaalselt. aga põrandalt toolile hüpata ei taha. mänguhoos trallitab aga väsib kiiresti.
usse ei kahtlustatud üldse, sest palavik ka.
mis tõbi teda vaevab?
rohtu on saanud kolm korda, tundub et ei aita veel. kokku peab andma 12 rohtu.
kas vara veel oodata tulemust?
 
kivike 20. september 2017, kl 09.24
Miks te esita neid küsimusi oma veterinaarile. Imerohtu pole, mis mõne päevaga kõik korda teeb. Sellest ma ei saa aru, kuidas saab nii olla, et koer kaotab drastiliselt kaalu, aga kaalu mehhanism seda ei näita? Äkki on kaal rikkis? Ja emakapõletikuga saadeti teid koju tagasi AB peale? Enamusel juhtudes oleks mõistlik sel juhul emane steriliseerida ja emakas välja lõigata koos mädaga, AB ravi harilikult ei ole efektiivne. Mis diagnoosi vet pani? Neti teel koera ravida ei soovitaks ja kui oma veterinaar ei sisenda usaldust, siis küsida lihtsalt teist arvamust mõnest teisest kliinikust. Kiire kaalulangus võib tähendada ka onkoloogilist diagnoosi või näiteks pankrease puudulikkust, mis võib areneda pikaajalise vale ratsiooni tarbimise tagajärjel.
Helve Tamm 20. september 2017, kl 18.18
Googelda mädaemaka sümptomeid. See esineb paljudel emastel koertel, aga siis joob palju.
Minu chow- chowil oli emakas 2kg kasvaja, keegi aru ei saanud. Päevad ei lõppenud ja opereeriti ning alles siis avastati. Naabri chow oli màdaemakas. See lõppeb surmaga. Uuri!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!