Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
Koerad saavad tõesti aru ja reageerivad
 
j 01. jaanuar 2018, kl 20.09
Koerad saavad tõesti aru ja reageerivad koerapeletajale. Nägin jälle lahtist koera. Vajutasin koerapeletaja ja ka koerapeletaja haukumisvastast nuppu. Koer peatus ja istus maha ega tulnud minu juurde. Koera peremees vaatas küll veidi imestunult. Mõistmata, miks ta koer keset jalutuskäiku peatus ja maha istus.
 
eid_152c57a16a78ee 10. jaanuar 2018, kl 11.16
Kas teil seal Tallinnas on asi nõnda hull, et peab elusa olendi puhul mingit PELETAJAT kasutama?? ok, ei kommenteeri, sest liigun palju Tartus ja väiksemateski linnades ja alevikes, aga pole kordagi ründava koeraga kokku puutunud... See selleks. aga mul tekkis idee. Noored naised võiksid kasutada meestepeletajat, sest õhtuti on üsna ohtlik üksi tänaval liikuda...
 
viimasele 10. jaanuar 2018, kl 13.07
Kohati on. Mul on kahju, et mul ühel päeval koerapeletajat kaasas polnud, kui üks koer mu peale hüppas. Ma läksin eemale, kuid koeraomanik tuli koeraga samas suunas ja lasi koeral veel mu peale hüpata. Koer oli rihmas, kuid koeraomanik ei võtnud koera enda juurde vaid lasi tal mu peale hüpata. Tegu ei olnud väikese koeraga. Ma saan aru, et kõigil inimestel kogu aeg koerapeletajat vaja ei lähe, kuid kui sa tahad vahel Tallinnas metsas jalutada või joosta ning mere ääres käia on soovitatav koerapeletajat omada. Teatud olukordade puhuks. Seda ei lähe muidugi kogu aeg ja iga kord vaja. Vahetevahel küll. Näiteks lähed mere äärde jalutama ja kohtad seal viit lahtist keskmist kasvu koera, kelle peremehe arvates on kõik korras, et ta koerad ilma rihmata lahtiselt on või kohtad valget värvi njufaundlandi koera moodi koera, kelle peremeest ei ole kuskil. Koer luusib üksi mererannas ringi.
 
to: eid_152c57a16a78ee 10. jaanuar 2018, kl 13.20
Ega muidu seda koerapeletajat niivõrd vaja polekski, aga osa koeraomanikke ei täida koerapidamiseeskirju. Võibolla osa inimesi julgeks rahulikult edasi jalutada, kui neile valget värvi njufaundlandi koera moodi koer lahtiselt vastu tuleks ilma peremeheta ja ta peremeest ei paista ka kuskil.

Koerapeletaja on soetatud rohkem julgeoleku kaalutlustel.
 
to: eid_152c57a16a78ee 10. jaanuar 2018, kl 13.36
See ei ole ju okei, et koera omanik laseb oma koeral hüpata võõraste inimeste peale. Inimene suhtub tõrjuvalt ja läheb eemale. Koeraomanik tuleb samas suunas ja laseb koeral jälle hüpata ta peale. Koer oli rihmas, kuid koeraomanik ei võtnud koera lühikese rihma otsa enda kõrvale vaid lasi rihma pikaks ja lasi koeral endiselt hüpata võõra inimese peale.
 
to: eid_152c57a16a78ee 10. jaanuar 2018, kl 13.51
Ennast peab ju kuidagi kaitsma
 
njahh 11. jaanuar 2018, kl 16.55
mis ebanormaalsed seal Tlns elavad, kes oma koertel võõraste inimeste peale hüpata lasevad? Ma pole eluski kohanud koeraomanikku, kes seda teeks vastu minu tahtmist. Kuna olen ise suur loomaarnastaja, siis on hüpatud siis, kui ise ninnunännutama lähen, aga et suisa järgi kõnnitaks, et koer karata saaks - uskumatu.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!