Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
Tellimus zooplus.de e-poest.
 
Zooplus 08. jaanuar 2018, kl 15.55
Hei, loomasõbrad! :) Teen regulaarselt iga kuu alguses tellimuse www.zooplus.de e-poest. Suur valik soodsate hindadega toite ja muid tarbeid nii väiksematele kui ka suurtematele (lemmik)loomadele.

Transpordikulusid Saksamaalt ega vahendustasu ei lisandu. Tartus on võimalik kaup käest-kätte saada, mujale Eestisse saadan SmartPost'i või Omniva pakiautomaadiga (tasub tellija).

Detailsemat lisainfot leiab facebook'i grupist: www.facebook.com/groups/710688889122572/.
 
viimasele... 09. jaanuar 2018, kl 18.35
Lõpeta see vee sogamine... üks-kõik kes võib endale kaupa tellida ka www. zoplus.fi kaudu ennast eelnevalt lehe kasutajaks ja saab edaspidi kasutada enda kontole kogunenud plusspunkte..
rudrafroo 10. august 2023, kl 15.14
Koeratoitu ostan zooplusist. Allergilisele koerale mõeldud toit on seal 8 kg 72 eurot, Petcitys 140. Peab ikka väga jõukas olema, kui Eestist midagi osta - https://hespac.com/zooplusde.htm
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!